Alle innlegg Sukkerforum

Det årlige dilemmaet.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tja. ti. 22 juli 2014 15:05

Midt i sole- og badesesongen spør jeg meg (burde jo spurt i mai, men OK);

"Skal jeg barbere ryggen fordi jenter/kvinner jo ikke liker menn med hårete rygg, men dermed oppleve at de synes jeg er 'femi' når de oppdager at jeg faktisk har barbert ryggen, og derfor ikke ha sjans?

Eller skal jeg la være å barbere ryggen og dermed være ekkel, og DERFOR ikke ha sjans?"

Decisions, decisions...

Skjult ID med pseudonym mainvein ti. 22 juli 2014 15:07

Finnes det ikke nok av jenter som liker hårete menn?

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 22 juli 2014 15:08 Privat melding

Min eks var hårete fra topp til tå, og aller mest på ryggen. Det brydde ikke meg noe. Jeg syntes du bare skal "eie" din hårete rygg! Det er nok ikke bare meg av jentene her i verden som ikke syntes det er noe problem?

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 22 juli 2014 15:11 Privat melding

Og hvis du bestemmer deg for å fjerne hårene, så må du for all del ikke barbere..fyfy! Velg heller voksing eller laser om du tar deg råd til det!

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 22 juli 2014 15:37

Alle menn, altså de som har kommet seg gjennom puberteten har hår vet du.

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 22 juli 2014 16:06

Hadde vel ikke tenkt på at du var femi selv om du fjernet hårene på ryggen. Jeg synes vel det er ville deler på kroppen som er vel så fine uten hår, her inngår bl.a rygg.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 22 juli 2014 17:05

Om det ikke er ekstremt mye, behold det. Er det mye eller hvis du selv lar deg hemme av det, ville jeg vokset det i salong. Koster ikke så mye, og varer i minst en måned.

Skjult ID med pseudonym Julius ti. 22 juli 2014 19:59

Tja, det kommer jo ann på hva du synes selv, ikke hva du tror at alle andre (som du ikke har møtt enda) kanskje måtte mene. Gjør din greie og vær fornøyd med det :)
For min egen del må jeg si at jeg ikke trives som ape, så jeg fjerner det. Det er fullt mulig at jeg har ekstra kraftig hårvekst, for det kreves omtrent flammekaster for å få bukt med dritten :P
Selv ved jevnlig voksing, så kan jeg kjenne stubb igjen etter 3-4 dager, og har godt synlig hårvekst ettter 7-10 dager. Mens jeg må vente ca 3 uker før håret er langt nok til å la seg fjerne med voksing. For ikke å snakke om betente hårsekker :P Ser jo heller ikke bra ut, men er tross alt bedre enn pels synes jeg.

Så laser er det som gjelder for meg. Men, det er noen problemer: det er dyrt, og det krever minst 4 behandlinger, noenganger dobbelt så mye. Og, behandlingene må sprees ut over ca 6-8 mnd pga laserbehandlingen fungerer kun når håret er i vekstfase. I mellomtiden kan jeg ikke vokse, og heller ikke få sollys på ryggen uten å være innsmurt med solfaktor ørten. Så joda.... Sommeren 2014 blir tilbrakt i skyggen.
Men jeg klager ikke :)
Endelig kan jeg bevege meg på badestranda uten fare for at noen ringer mattilsynet og melder om ape på rømmen :D

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 22 juli 2014 22:55

Behold håret sier nå jeg, med mindre du vil fremstå som en valp da.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 22 juli 2014 23:12 Privat melding

Behold det :) blir bare verre hvis du skal ta det bort, hvis noen bryr seg om en hårete rygg er de ingenting for deg uansett :)

Skjult ID med pseudonym 579513 ti. 22 juli 2014 23:23

Vær en mann, det er attraktivt. Menn vet hva de vil, så når du vet hva du vil så gjennomfører du det og spør ikke andre hva de syntes du skal gjøre.