Alle innlegg Sukkerforum

Hva er vellykkethet....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tron on. 23 juli 2014 19:24

Tydeligvis måles livskvalitet, også her, i antall timer på treningsstudio. Rart å legge merke til at så og si samtlige her inne, veier trening som en tung avgjørende faktor i hvorvidt en skal møtes eller ikke.
Jeg er absolutt IKKE imot fysisk fostring, og er av natur, eksteriøsrmessig heldig. Men den jenta som blir så heldig å engang få meg, skal absolutt ikke ha dette som noen som helst vurdering.... Jeg mener man skal være aktiv og ha det bra med seg selv, men når det kommer til valg av kjæreste, så må det indre og kjærligheten bety alt...!

Skjult ID med pseudonym luckylips on. 23 juli 2014 19:38

kjære deg, hvor har du vært hele mitt liv?:-)) Er så veldig enig med deg.....alt måles i hvor mange timer man bruker på trening. Ønsker en aktiv mann jeg altså, men trenger ikke bety at han skal like ski, turer, klatring, sykling, treningsstudio......i hvert fall ikke hele tiden!
Nei, takke meg til en som er normalt opptatt av kroppen sin:-))

Skjult ID med pseudonym CPU on. 23 juli 2014 20:13

Nå ja, er nok mange som går trener mye, men som ikke er så vellykket. Mange begynner å trene nettopp fordi dem ikke er så vellykket i utgangspunktet, og ser på trening som en vei til å hjelpe dem i riktig retning.

Når det gjelder jenter, så er jenter slik at dem følger bare strømmen, de fleste av dem, de beste jentene som tenker selv, er det få av.

Når det er sagt, er trening en god ting :)

(kvinne 38 år fra Rogaland) on. 23 juli 2014 20:28 Privat melding

Vellykkethet er å være fornøyd med den en er selv, ikke være opptatt av hva typen, vennene, media osv. mener.
Hva betyr det egentlig hva de mener, det er jo en selv som faktisk må leve med seg selv hver eneste dag.
Noen oppleve mestring gjennom trening og får den gode følelsen av en skikkelig trenings økt, men det bør ikke være en måle enhet for om en er vellykket eller ikke. Den dagen det heter at viss du ikke trener så er du automatisk mislykket, da streiker jeg....

(kvinne 36 år fra Oslo) on. 23 juli 2014 20:53 Privat melding

Jeg trener fordi jeg liker det og jeg føler meg mer vel etterpå. Har alltid vært fysisk aktiv.

For meg er det ikke noe krav om at min fremtidige partner trener eller ikke, men det hadde vært koselig om man kunne gått turer sammen.

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 23 juli 2014 21:12 Privat melding

Jeg har ingen krav om at menn må trene....
Men de burde ta vare på seg selv og ikke sitte i en sofa hele dagen.
Ingen liker vel at den de ønsker å være i et forhold med ska ese ut og stå i fare for helseproblemer. Bare man har hobbyer som gjør at man er i litt bevegelse burde vel holde.
Jeg synes det er slitsomt å være sammen med noen som trener mange ganger i uken, men 2-3 kvelder går bra. Men ikke noe krav.
Trener ikke noe fast selv, men ER trener 2-3 ganger i uken så jeg holder meg i form selv :)

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 25 juli 2014 23:32

Like barn leker jo ofte best :)
Så da vil det finnes noen for dem som ønsker seg noen som trener, og noen for dem som ikke har det som krav. Men som oftest vil man finne om man går i seg selv, like "irrasjonelle" krav som de kravene vi ikke i vår villeste fantasi kan skjønne at andre har ;)

Jeg har ikke trening som noe krav, men det hjelper på å ha en som kan dra meg ut av sofaen og hvertfall ikke trekke meg mer ned i den enn jeg allerede er.

Men jeg er ganske hard på det med røyking. Noe som jo enkelte ikke kan forstå fordi det jo er "overfladisk".
De om det i så fall :)

Jeg tenker at ettersom jeg selv har krav som for enkelte virker håpløse, merkelige, eller som de tenker at ikke burde ha noe å si, så dømmer jeg heller ikke andre som har krav jeg selv aldri ville ha funnet på å kreve :)
Og jeg ser heller ingen grunn til å rakke ned på dem (for da rakker jeg jo indirekte ned på mine egne "overfladiske" krav også).