Alle innlegg Sukkerforum

Poenget blir jo litt borte, da?

Vis siste innlegg
(mann 25 år fra Hordaland) on. 23 juli 2014 23:33 Privat melding

Jeg har vært medlem i cirka en og en halv måned nå, og jeg finner en del folk som jeg matcher OK med på statistikken til siden, og når jeg leser gjennom dem selv.

Har gjerne like interesser, musikksmak, politisk orientering, etc.

Men det som plager meg er stort sett dette: Jeg skriver gjerne melding til folk, og jeg ser at de har sett meldingen, men får ALDRI svar. Det er uansett om jeg bare skriver "Hei =)" eller om jeg introduserer meg litt lengre.

Jeg bare tenker, hva er poenget for meg å betale henholdsvis 300 kroner i måneden når ingen gidder å svare når jeg sier hei? Jeg krever svært lite av en person som jeg snakker til, men det minste man kan gjøre er vel å svare? Om så svaret er avvising, så er det ihvertfall et svar. Blir jo litt sårende etter hvert, uten å fremstille det helt melodramatisk.

Så hva synes dere?

Skjult ID med pseudonym 579513 to. 24 juli 2014 00:18

Spør litt enkle og banale spørsmål basert på noe de har skrevet eller informert om i profilten sin. Bilde sammen med en hund? Spør hva slags hund det er, eller hva den heter. Snakker hun Kinesisk? Spør hvorfor i all verden hun snakker kinesisk. Liker hun å reise? spør om hun syntes syden er verdens fineste land.

Kort mal:

Hei navn!

Snakker du kinesisk? Kult! Hvorfor det? Virker uansett som et fascinerende land! La oss dra på eventyr!

Skjult ID med pseudonym Lipton to. 24 juli 2014 00:33

Det er ikke Sukker det er et problem med, men folk generelt. Jeg har vært medlem ganske lenge nå og innrømmer at det har vært sånn hele tiden. Jeg kan skrive til flere og jeg forventer ikke at folk skriver lange brev tilbake, men et par ord hadde vært på sin plass. Dessverre. Jeg får en følelse av og til at menn er her kun til pynt... og kanskje damer også. Aner ikke hva jeg skal tro. Har ennå ikke mistet håpet fordi jeg vet at ikke alle er sånn, men 3/4 deler av de jeg tar kontakt med svarer aldri. Hva er galt med oss mennesker?

Skjult ID med pseudonym durrr to. 24 juli 2014 04:25

Du er klar over at du ikke betaler 300 kr for å få deg en partner? Sukker kan ikke akkurat tvinge folk til å svare :)

Er det ingen som svarer deg, så bør du ta en titt på dine meldinger fremfor å bli frustrert på sukker og alle andre. Søk etter guides på nettet på hvordan din profil bør være, sjekk profilteksten, sjekk meldingene du sender.

Jeg vet hvordan det er å få null respons. Nå ligger jeg på drøyt 50% respons og noen få førstemeldinger. Er jeg perfekt? Nei. Det finnes menn her inne som mottar 3-5 førstemeldinger hver dag. Sammenlignet med dem, har jeg fortsatt en lang vei å gå ;)

Skjult ID med pseudonym y to. 24 juli 2014 10:41

Etter å ha vært her en god stund, hvor jeg lenge svarte på absolutt alle meldinger, har jeg nå sluttet å svare dersom jeg ikke er interessert i å ha kontakt. Mange takler et avslag bra, men jeg har fått min dose av utskjelling, masing, blitt kalt det meste hvorav "hore" og "drittkjerring" er blant de peneste ordene. Det orker jeg ikke mer.

(mann 46 år fra Østfold) to. 24 juli 2014 11:04 Privat melding

@TS Ikke gi opp. Personlig har jeg stor tro på hva @579513 foreslår som åpnings melding Plukk en til to ting fra den du liker sin profil tekst. Skriv noe kort og artig med et uskyldig spørsmål. Får du ikke svar da tenker du bare at hun ikke noe for deg og skriver til en ny jente. Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Enok to. 24 juli 2014 11:35

Fatter ikke hvordan folk her inne kan forlange at andre SKAL svare. Er det bedre å få et takk, men nei takk i fleisen enn bare at den andre ikke svarer?

Ikke vet jeg, trådstarter, men du kan jo kanskje skrive om noe annet enn metal og musikkinteressen din, slik at du får fram at du har andre sider også? Og så er du 20 år. Kanskje damer på din alder er interessert i andre ting en metal. Du ser da ikke verst ut, så hvis du fikser profilteksten og viser andre aspekter ved deg selv enn militæret og metal, så skal du se du får noen svar.

Skjult ID to. 24 juli 2014 12:18

Poenget? Hvilket poeng? Du betaler 300 kr i måneden for at kunne møte mennesker, les kvinner, som er i lignende situasjon som du. Men det innebærer ikke svargaranti... Du bare utvider mulighetene dine, får en større arena :-)

(mann 25 år fra Hordaland) to. 24 juli 2014 14:02 Privat melding

Enok: Ja, jeg synes helt ærlig at et avslag er bedre enn å ikke få noe i det hele tatt.

Forøvrig så står det mest om metal og sånne ting fordi det er det som opptar mesteparten av tiden min. På samme måte som at en som driver med politikk vil naturlig nok ha mest av politikk, en som driver med røde kors har mest av røde kors osv.

Og et siste poeng: Jeg skriver kanskje om andre ting i meldingene =) Jeg skriver nemlig ikke bare en kopi av profilteksten min når jeg sender meldinger til folk.

Durrr: Jeg påsto heller aldri at det er det jeg betaler for, men det er jo greit å si for eksempel typ: "Hei, sorry, men du passer ikke egentlig det jeg ser etter" og så er det nok, det.

Skjult ID: Poenget jeg snakker om, er det samme som denne utvidede arenaen... Den blir liksom ikke utvidet om ingen svarer x)

y: Ah, ser den. Så det er da med andre ord noen som ødelegger for andre ved å reagere helt tåpelig på avslag?

Skjult ID med pseudonym y to. 24 juli 2014 14:33

Det er dessverre det. Hadde det bare vært en sjelden gang, så hadde det ikke brydd meg. Men det er dessverre ikke tilfellet.

Skjult ID med pseudonym MannPå32 to. 24 juli 2014 22:23

y: Takk for innsikten. Det hjalp faktisk veldig på frustrasjonen.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 24 juli 2014 23:48

Jeg forventer aldri noe av andre som jeg ikke nødvendigvis har krav på. Da blir man jo som oftest bare skuffet over en forventning skapt av en selv, og det er jo egentlig litt bortkastet tenker jeg.

Om noen ikke svarer meg så handler jo ikke det om at det er noe galt med meg, men det handler heller ikke om at det er noe galt med den som ikke svarer. For alt jeg vet kan vedkommende ha svært gode grunner til å ikke svare. Å da "anta" et eller annet jeg da tenker at burde vært passende av den jeg har skrevet til å gjøre, er jo å tenke konkrete tanker om noe jeg overhodet ikke vet et fnugg om.

Kanskje vedkommende er skremt av opplevelser pga tidligere avslag (som sure/sinte svar tilbake på høflige avslag). Kanskje vedkommende får så mange brev at h-n må sette grenser mht å bruke mer tid på dette enn de egentlig har anledning til med tanke på at de kanskje også har andre å bruke sin tid på i det daglige (som feks barn).
Osv. Det finnes kanskje like mange årsaker til at folk ikke svarer som det finnes folk som ikke svarer. Og årsaken trenger jo heller ikke å være den samme hver gang. Men likevel en ærlig sak.

Man kan gjerne være uenig om emnet "det å ikke svare". Men man må holde seg til saken, og respektere at andre mener annerledes enn en selv og dermed også velger annerledes.
Og på slike sider som dette så kan man ikke si at folk er uhøflige bare fordi de ikke svarer. For dette er tross alt et sted hvor folk velger og vraker, og mange ikke ser poenget med å bruke tid på noe de ikke ønsker seg.
Skriver man til en av sine venner derimot, så kan man kalle det for uhøflig om man ikke får noe svar :P

Skjult ID fr. 25 juli 2014 15:54

Nichlas: enkelte får 30-40 om dagen, derav 20 spør henne om hvordan dagen hennes har vært, og nesten 20 til forteller henne at hun er fin. Jeg vet hva jeg ville gjort i den situasjonen; ikke svart en eneste en av dem. Det er bare bortkasta.

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 27 juli 2014 22:50 Privat melding

Jeg for min del svarer alltid på mld, men det er jo noen som får et høflig avslag da :)
Det mener jeg er bare rett og rimelig, men opplever mange ganger og ikke få svar jeg også ja :)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 27 juli 2014 23:04

Datingsider er litt som å kjøpe fiskekort. Du betaler for å få fiske i et vann med mye fisk, men ingen garanti for napp! DU stiller med fiskeutstyret og fiskeferdighetene, og i og med at det er svært mange som også prøver fiskelykken her, så bør du ha et spesielt agn, gode ferdigheter og en bøtte tålmodighet. OG, det å fiske som en gærning, skremme og plage fisk som ikke biter skikkelig, er en uting, og ødelegger for andre.

(Nå i sommervarmen er det uansett vanskelig å få napp her inne :-)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 27 juli 2014 23:14 Privat melding

Det er jo litt leit at en arena der det er ment å få få nye bekjentskaper, mange med ønske om å finne kjærligheten. Oppleves som en karusell med negative erfaringer, der man mister håpet for kjærligheten bit for bit.

Men man kan ikke stå til ansvar for andres valg av handling. Det er deres feil. Så lenge du selv holder deg til ordtaket "vær mot andre slik du ønsker de skal være mot deg" så har iallefall du gjort ditt for at sukker skal bli et bedre sted å være.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ma. 28 juli 2014 00:19 Privat melding

Jeg får noen mld hver dag og leser alle. Går inn på alle profilene og de som har en interessant profil og bilder som jeg liker får positive svar, de andre avviser jeg hyggelig. Svarer derfor alle. Det er ren høflighet ;)
Jeg sitter ikke bare på gjerdet, men sender noen hjerter i ny og ne hvis jeg finner noe interessant og innimellom en mld. Så det gjelder ikke alle damer @tjoheija.
Er det slibrige meldinger blir de avvist uansett profil, men teksten i mld utenom det er ikke så viktig. Det er vanskelig å finne på noe å skrive i en førstemelding, så avviser aldri pga det. Men bildene og profilteksten er viktig! Selvfølgelig er det trynefaktor her inne.... Det er det jo irl også ;)
Forskjellen er at noen kanskje ikke er så fotogene og ser bedre ut irl. Men har sett det motsatte også. Menn som ser veldig bra ut på bilder her inne og som jeg ikke engang klarer å kjenne igjen irl. Alt for mange menn ihvertfall som har gamle bilder og som også juger på alder.... Ikke bra :(

(kvinne 47 år fra Østfold) ma. 28 juli 2014 04:31 Privat melding

Det er helt enkelt rein høflighet å svare på mld slik jeg ser det....

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 28 juli 2014 08:24 Privat melding

Jeg er veldig enig i det flere av jentene her inne sier :-) Normal høflighet å svare!
Så har jeg også lært at det kan skjules en skatt bak en profil du ikke trodde passet deg ;-)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 juli 2014 11:05 Privat melding

Samme problemet her , veldig få gidder å svare inne her .

(mann 52 år fra Østfold) ma. 28 juli 2014 11:29 Privat melding

Hmm, jeg opplever stort sett bare positivt her inne og mange kvinner som tar initiativ... Kanskje er det fordi jeg er her for at gi, for at dele av det positive jeg har og fordi jeg ikke vil ha en spesifikk type kvinne men er åpen for at hun kan være blond, brunett eller rødhåret og kan like musikk som er annerledes enn det jeg liker... Jeg tenker ikke på hva jeg vil ha men hva jeg kan gi... Men det er mig :-)

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 28 juli 2014 11:57 Privat melding

Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alle. Det har jeg alltid gjort. Men noen ganger blir en melding eller to liggende...noen dager... .ikke alltid like lett og avslå en hyggelig melding. Men når avstand og alder er så langt fra det jeg ønsker....hjelper det ikke hvor hyggelige de er dessverre.