Alle innlegg Sukkerforum

Tusen takk for movet liksom..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd on. 23 juli 2014 23:52

"hehe jeg er langt fra perfekt som jeg sa. så ja er i et forhold. ikke noe bra forhold, men er der for ungene."
Nice melding og en konstantering av at man aldri bør skrive med noen som ikke forteller noe om seg selv i profilen eller har profilbilde....Det finnes alltid en grunn til hvorfor..

Skjult ID med pseudonym 579513 to. 24 juli 2014 00:34

Det er ikke noe fint hvis folk er utro og går bak ryggen min, men det er jo rimelig unødvendig av deg å hakke på noen som ikke har gjort deg noe galt. Hva han driver med i sitt liv er hans eget. At du driver å uffer deg rundt dette er en skandale. At du skriver om det her og søker andre som er enige med deg om å uffe dere over "slike folk ass" er mer enn trist.

Vis litt forståelse? Sikkert ikke en gøy hverdag for mannen. Sikkert ikke en gøy hverdag for kona\partneren hans. Men la oss samles å snakke litt dritt om dem. Hans problemer rundt dette sammenlignet med ditt problem om å sende noen meldinger med mannen er milevis unna hverandre.

Skjult ID med pseudonym cs to. 24 juli 2014 08:59

.... Sukker er en datingside for single. Pjuk.

Skjult ID to. 24 juli 2014 09:36

Hvorfor dømme mannen, han er jo i forholdet for ungenes skyld, selv om det ikke er en god grunn til å fortsette i et elendig forhold. Er også imot utroskap, men kanskje han og kona er enig i at de kan ha seg med andre for alt vi vet.. Alle har jo behov. Og i mange andre innlegg her på sukker nevnes det jo at både damer og menn bare er ute etter sex, og kan de ikke bare ha det uten at alle skal bry seg om det er rett eller galt. Det jeg mener er at det er mange ulike grunner til at folk er på sukker eller ikke har profilbilde. Det er jo bare å si nei takk hvis man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 24 juli 2014 10:22

@ skjuld ID

Setter man ungene først, så er man ikke i et forhold for ungene sin skyld. Da er man i et forhold fordi ting fungerer og man er lykkelig nok til å være en god foreldre for ungene. Er forholdet så ræva at man i det hele tatt begynner å tenke tanken på å være utro, så er det på høy tid å ta ansvar og finne løsninger. Fordi man bryr seg om ungene. Og finner man ingen løsninger på problemene i forholdet, så ligger aldri løsningen utenfor forholdet. Det skader barna langt mer enn om man da heller velger å gå fra hverandre.

Å ende opp som uvenner ved et brått og uventet brudd fordi partneren finner ut at man er utro, går høyst sannsynlig veldig hardt utover barna. Og man sitter igjen med hele skylda fordi man vet at man valgte å ikke heller ta hensyn til barna og gjøre ting på riktig måte da ting i forholdet begynte å skrante.
Det er ingen garanti for at man vil klare å være helt venner om man går fra hverandre med integriteten i behold heller. Men å ta risken på å gamble med barnas ve og vel ved å være utro, sier egentlig hvor stort ego man har, og hvor lite barna betyr i forhold når man sitter der og "synes synd på seg selv" i et forhold som ikke fungerer.

(kvinne 34 år fra Oslo) to. 24 juli 2014 10:29 Privat melding

Du har min fulle forståelse Frk.Fryd. Selv om ditt innlegg er en "skandale" (ler høyt) så er jeg enig i din konklusjon. Jeg bruker heller ikke tid på de som har en dårlig utfylt profil. Jeg får umiddelbart en følelse av at personen er useriøs. (Gjelder såklart ikke alle) men jeg mener at man burde ta seg tiden til å presentere seg godt og være ærlig. Helt greit at han var i et forhold, men da må han la damen få vite om det fra starten av.

(mann 38 år fra Vest-Agder) to. 24 juli 2014 15:42 Privat melding

Skjult ID :
At personen opptrer anonymt (ikke bilde og ingenting som kan sette noen på sporet av identitet i profiltekst) og ikke nevner forholdet før i private meldinger (og ordlyden i svaret tyder sterkt på å ha blitt spurt direkte om dette) tyder ikke på at de har en ordning om "åpent forhold".

Å være i et dårlig forhold, av diverse grunner, er en ganske vanlig måte å begrunne utroskap på. Hvis forholdet er dårlig, så er det to gode valg som er mulige å ta : enten så setter man seg ned og jobber for å fikse forholdet, hvis det er umulig så bør man bryte opp. Alle grunner for å gjøre noe annet er bare bortforklaringer for å slippe å ta de vanskeligere, men riktige, valgene.

Og ellers, så stiller jeg meg på linje med de andre her i tråden som mener at det er et dårlig valg å bli i forholdet for barnas skyld. Uten at jeg skal påberope meg allmenngyldige erfaringer, så er jeg ihvertfall glad for at mine foreldre ikke tok det valget. Selv om jeg selvfølgelig aller helst skulle vokst opp med 2 foreldre som var gift i et lykkelig ekteskap, slapp jeg i det minste å oppleve følelsen av å bli brukt som "maktmiddel"/våpen i konflikten mellom foreldre. Barn oppfatter mer enn mange tror.

For meg er denne type utroskap den verste. Det er en ting om man har en enkelt-episode med dårlig dømmekraft (fremdeles ille, men lettere å tilgi i etterkant), men her går jo faktisk fyren og aktivt leter etter en å være utro med.

Alternativt er han jo bare på fisketur uten å egentlig ha tenkt å hanke inn fangsten. Muligens litt mindre kjipt mot kona (avhengig av hvor langt han drar det emosjonelle i jakt-perioden), men ganske kjipt mot den han later som han prøver å få tak i.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 24 juli 2014 18:52

"Nice melding og en konstantering av at man aldri bør skrive med noen som ikke forteller noe om seg selv i profilen eller har profilbilde....Det finnes alltid en grunn til hvorfor.."

En gang = Alltid?
"Man aldri bør skrive med..."
At én erfaring fører til en konklusjon som gjelder alle innenfor et område virker for meg å dra det veldig til et ytterpunkt.
Selv kan jeg tenke meg uendelig mange årsaker til at sukkerbiter velger å droppe profilbildet, og at det finnes mange årsaker til at personen ikke har profiltekst.

*Utover det forsto jeg ikke tråden til å handle om den type valg som mannen har gjort når det gjelder forholdet han er i. Mulig jeg er litt tett i pappen...;-)*

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 24 juli 2014 21:12 Privat melding

Det finnes mange skjebner der ute, noen er virkelig i forferdelige forhold og tror de gjør det beste ved å være der for ungene, men det er ingen grunn for å flørte med andre uansett hvor trist man har det. Men å dømme dem vil jeg ikke, det er ikke alltid like lett å tenke klart og jeg tror de fleste av dem neppe ville ha gått lengre, bare litt oppmerksomhet som gjør hverdagen deres litt bedre, mens andre tar den helt ut. Det finnes folk som har åpne forhold, men de skjuler det som regel ikke i profilen de er åpne om det fra første stund, i alle fall de jeg har kommet over. Jeg ville bare ha takket for meg og ikke tenkt mer over det. :)

Skjult ID med pseudonym optimist14 to. 24 juli 2014 21:33

Jeg synes alt for mange på nettet er i forhold men det får være deres sak. Så lenge de er ærlige om dette med en gang og ikke lurer damene / mennene. Det er ikke opp til meg å oppdra menn - noen og enhver må ta anvar for sine egne handlinger . Det groveste jeg har vært utsatt for var en som var inne på et annet nettsted med bilde og velutfylt profil/tekst og fremstod som singel. Det ble heldigvis kun en mental kontakt og vi holdt det gående en god stund. Mannen beskrev sin hverdag som alenepappa da han var blitt enkemann for 4 år siden. Jeg tenker i dag hvordan han levde seg inn i alt dette og alt virket så troverdig. Vedkommende var og aktiv i en idrett som tilsa at han ofte var i min by så jeg tror at tanken var at han skulle ordne seg noe når han var på tur. Jeg fikk mailadresse og vi mailet en liten stund helt til jeg kom på å google navnet hans. Jeg fulgte navnet og fant at alt stemte bortsett fra en ting. Jeg fant hans kone på FB og googlet på henne og fant at de faktisk bodde under samme tak. Jeg ble for å si det mildt forbannet... Jeg mailet og sa at enten fikk han komme med en innrømmelse så skulle jeg legge det hele dødt.. hvis ikke fikk jeg heller sende hans fru en melding å spørre. Han lå seg helt flat og sa at en uskyldig lek hadde tatt helt av fra hans side. Det som forunder meg er at han er en opptilsett mann i sin bygd på grunn av idretten som han driver for barn og unge.. Vi hadde felles bekjente innen den sportsgren. Og som jeg sa til han... du skal være glad det var meg du traff for en annen hadde kanskje satt himmel og jord i bevegelse og kontaktet din kone Og jeg kunne ha latt alt dette komme innenfor hans idrett og hans familie. og den sjansen tar de altså. Det kom noe som at jeg ikke visste hvordan han hadde det i sitt forhold.. eget soverom osv.. Jeg blir nesten matt av å oppleve hvor desperate enkelte menn kan bli bare foridi de ikke har et bra forhold hjemme? Han stjal hedigvis ikke så mye av mitt liv da jeg selv fikk en magefølelse. Men å utgi seg for å være enkemann er å tråkke på de som faktisk er i en slik situajson og ikke minst de damene de har kontakt med. Så budskapet er - vær heller ærlig om din status så får det være opp til hver og en hvordan de vil leve sitt liv. Selv om vi alle mener det samme om utroskap her inne. Jeg har ihvertfall lært en ting og det er at jeg skal google navnet mye fortere om jeg ender opp med mobil - navn osv.

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd to. 24 juli 2014 22:22

Noen kommentarer.. Når man melder seg på en datingside der man leser at mennesker ønsker et langvaring forhold og finne den rette, så synes jeg det er uhøffelig å kontakte feks meg om man er inne i et forhold, og da forvente svar itillegg. Hva vil han da??? En flørt, som går på bekostning av hans familie? En flørt som knuser det stakkars lille hjertet jeg har??? Hva godt kan egentlig komme utav den henvendelsen hans??
Slike henvendelser ser jeg bare på som forrsøk på å gjøre meg direkte ulykkelig, og hvorfor skal jeg se med blide øyne på noen som forrsøker å skade meg..

Skjult ID med pseudonym optimist14 to. 24 juli 2014 23:53

Er ikke uenig med deg Frk. Fryd. Derfor blir jeg selv mer reservert nettopp for å ta vare på meg selv :) De leker ikke bare med det forhold de allerede er i.. De leker og med andres følelser. Man skal gå på noen smeller på nettet til man lærer hva de går i.. Jeg klarer nok å "klubbe" noe fortere enn før og det gjør jeg kun når det kjennes rett og feil osv.