Alle innlegg Sukkerforum

utfordringer med oralsex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym netti sø. 27 juli 2014 18:25

Hei,

Dette er en helt seriøs melding, la meg bare si det først av alt.

Jeg har egentlig aldri prøvd skikkelig å suge en manns penis. Jeg har slikket og kysset og sugd litt på tuppen, men ikke en skikkelig "blow job". Jeg trenger råd om hvordan man gjør det, og jeg har to utfordringer: 1) jeg kan ikke gape veldig høyt (operert kjeven), så jeg er redd for at tennene mine kommer i veien og kan gjøre det vondt for ham. 2) jeg brekker meg fort når jeg får noe bakerst i munnen (f.eks når jeg er hos tannlegen). Det er en refleks som jeg ikke vet hvordan jeg kan begrense/styre.

Så folkens, har dere råd til meg? Noen andre som har lignende utfordringer og har funnet teknikker for å få det til likevel? Jeg forstår at det er viktig for menn å bli sugd, at det er deilig, men hva om jeg ikke får det til på grunn av at jeg ikke kan gape høyt nok? Er jeg ikke verdt å være sammen med da? Er litt fortvilet, altså, men håper det finnes løsninger : )

(mann 102 år fra Akershus) ma. 20 april 2015 15:14 Privat melding

Jeg har lest denne meldingen for første gang i dag. Damen virker oppriktig med sitt spørsmål, men hun er kanskje ikke her lenger. Velger likevel å svare da andre kan sitte med det samme spørsmålet. Svaret er: Ja, det er andre løsninger, men det krever kanskje mer av den som suger.

Menns svar på klitoris sitter under penishodet. Et ømfindtlig område der overgangen mellom himmel og helvete er kort eller mellom orgasme og smerte. Ved å få penishodet ned i halsen så berøres/stimuleres området når penis trekkes UT.

Tilsvarende stimulering kan gis også av leppene, MEN i) leppene må brettes over tennene for å unngå smerter, ii) leppene må være fuktige for å unngå friksjon, iii) leppene må presses hardt sammen for å gi tilstrekkelig stimulering og iv) det må være høy frekvens dvs gjentagende stimulering. Den som suger må diskutere dette med partneren gjentatte ganger for å finne den teknikken som gir korrekt stimulering. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Kraftballe ma. 20 april 2015 21:04

Min tiss er ikke så lang, men desto supertynn. Den får du plass til @ts