Alle innlegg Sukkerforum

Gamle bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EQ ma. 28 juli 2014 19:14

Hva er det med å bruke gamle bilder av seg selv som profilbilde? Tror dere virkelig at det ikke "oppdages" når dere møtes? Jeg har sett det flere ganger her inne og jeg hadde en date hvor det var så åpenbart at jeg med en gang fikk et negativt inntrykk. Ikke nødvendigvis fordi vedkommende så dårlig ut, tvert imot faktisk, men snarere virket det som en prøvde å lyve på en måte.

Hvordan skal/burde man reagere på noe slikt?

Skjult ID med pseudonym L ma. 28 juli 2014 21:46

Tja, jeg syns i hvert fall det er litt vanskelig å finne gode bilder å ha i albumet. Prøver å ha et ganske nytt bilde som profilbilde, men i albumet blir det nok noen litt eldre bilder. Rett og slett for å få inn noen bilder.
Tenker kanskje at litt flere bilder, hvor noen er litt eldre, gir et bedre helhetsbilde enn få og nye bilder.

Jeg er jo dog ærlig på når bildene er tatt. Prøver å ha årstall på de fleste bildene.

Denne diskusjonen syns jeg kanskje kommer litt i samme kategori som det å legge for mye vekt på initielle meldinger.
At både bilder og meldinger her inne ikke bør vektlegges noe særlig. Det virkelige inntrykket skaper man når man møtes ansikt til ansikt.
Jo større forventninger/inntrykk man har skapt før første møtet jo større fallhøyde ved det møtet.

Skjult ID med pseudonym UR ti. 29 juli 2014 13:46

Jeg er tilbake på Sukker etter 8 års opphold, og ser til min skrekk/fornøyelse at det er en god del av de samme herrene her som det var da, med nøyaktig de samme bildene. Det kan jo være at de rett og slett ble lagt inn da bildene var nye ;-)

Skjult ID med pseudonym cs ti. 29 juli 2014 19:18

Jeg er dame og ser stadig disse ur-gamle bildene som dere mennene har i profilen deres, og ja noen forklarer at de ikke har forandre seg stort på 25 år, så derfor kan de ha bilde av seg selv som konfirmant,,
..er e mulig...
Så er spørsmålet, gjør damer det samme i sine profiler?

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 29 juli 2014 19:35

@L: bedre helhetsbilde???? Er da vel knakende likegyldig for meg i første omgang hvordan vedkommende så ut for 8 år og 25 kg siden....noe som stadig går igjen i manneprofilene på menn +/- 50, men det gjelder sikkert en del damer også. Nei, skjerpings på relativt nye bilder!!

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 20:00 Privat melding

Det gjelder også menn +/- 40 også... Mange med 5-10 år gamle bilder.
Dere burde vel skjønne at når vi møter dere så føler vi oss veldig lurt, og jeg hater å bli lurt og setter ærlighet høyt.
Jeg spurte en som jeg mistenkte hadde gamle bilder om han kunne sende meg et nytt som han ser ut nå. Fikk til svar at 2 av bildene kun var 6 mnd gamle og at det var sånn han så ut nå.
Jeg møtte han irl, og gjett om jeg ble skuffet. Kjente han ikke igjen i det hele tatt!! Han så rett og slett ikke ut og så minst 10 år eldre ut enn han sa, og han så da i realiteten ut som 20 år eldre enn bildene i profilen.
Han innrømmet at bildene var 10 år gamle, og at han var 10 år eldre enn det stod i profilen, men hvis han hadde sendt meg bilde av hvordan han så ut nå og den virkelige alderen, sa hadde jeg ikke villet møte han. Surprise, surprise nei det hadde jeg ikke!!
Han var jo absolutt ikke det jeg var ute etter. 17 år eldre enn meg og like gammel som min far! Æsj!!! Ikke at dere som er 17 år eldre enn meg er æsj, men tanken på å være sammen med noen som er like gammel som min far eller eldre er rett og slett for kvalmt for meg!!!
Hvorfor må mange menn lure oss for å møte oss? Tror dere at bare vi møter dere irl og ser sannheten så er alt greit og vi faller pladask?
Det er heller det motsatte som skjer. Jeg brukte nøyaktig 2 minutter på å fortelle han hva jeg synes om uærlige mennesker som kaster bort tiden min og gikk derfra.
Nei vær ærlige i profilen ang alder, høyde og oppdaterte bilder så kan det kanskje komme noe godt ut av det, og bli et positivt møte eller fler :)

Skjult ID med pseudonym 579513 ti. 29 juli 2014 20:12

Jeg syntes du er grinete EQ, og du burde kanskje begynne å innse at mange nok gjør det til at du ikke kan forvente at folk ligner på profilbildet sitt.

Du dater en person, ikke et bilde. At personen velger å ha et bilde av seg selv de liker er helt i orden. Hvis ikke kunne jo denne tjenesten heller krevd at man skulle sende passbilder sammen med Rett Kopi av passet rekommandert i posten, som de så godkjente. Så hadde vi alle hatt lignende bilder iallfall.

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 29 juli 2014 20:43

@579513; handler vel om at man skal like det man ser-og ikke minst kunne få lyst på vedkommende...og hvis vedkommende har blitt veldig forandret pga mange kilo som har kommet på, hår som er borte, høyde som ikke stemmer så er det vel lov å stusse litt. Handler om førsteinntrykk dette, ikke om den man er sammen med over tid legger på seg, mister hår etc...

Skjult ID med pseudonym my2cents ti. 29 juli 2014 21:13

Jeg har et halvgammelt gammel profil bilde, Hos meg har det ikke kommet på hverken mer hår eller flere kilo, tvert i mot... I mitt album har jeg bilder med forklarende tekst som viser meg i dag.. Jeg sier også ved innledende samtaler at mitt profil bilde ikke er helt ferskt, Dette bildet har jeg valgt fordi ifølge mamma'n min er det fint. Er det da feil?

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 29 juli 2014 21:27 Privat melding

Hvis en mann ikke er selvsikker nok til å vise seg slik han ser ut pr. i dag, så er vedkommende utelukket for meg. Å starte en relasjon med en løgn, er en utrolig dårlig start. Det handler ikke om ekstra kilo, gråere hår, mangel på hår eller rynker. Det handler om integritet og ærlighet.

@my2cents, du må alltid høre på mamma`n din ...;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 29 juli 2014 21:35

Om bildene ikke er fra siste år bør det komme fram i tekst, ellers er det svindel og "falsk reklame" :-b
Om produktet avviker mye fra avbildet produkt bør dette påpekes, hvis ikke dette gjøres, eller det rett og slett ljuges på årsmodell bør vedkommende faktureres for et beløp som tilsvarer de ulempene og omkostningene en er påført for å date vedkommende.
(Tidsbruk, reiseutgifter, telefonutgifter, klesutgifter, hotellopphold, tort og svie.)

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 29 juli 2014 21:38 Privat melding

Hehe....regning for bortkastet tid, utstyr og annen skade...good one jaudå

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 29 juli 2014 21:43

@CS

Jeg kan love deg at damene er ikke ett hakk bedre her inne...
Det er damer her inne som har bilder som er 10 år gamle..

Så den måten å eksponere seg selv, er nok jevnt fordelt blant kvinner og menn..

Skjult ID med pseudonym L ti. 29 juli 2014 21:50

@høststorm
Ja. Jeg har noen bilder som er noen år gamle. For det var for 3-5 år siden jeg hoppet i fallskjerm og det var da jeg var på jorda rundt reise.
Samtidig har jeg nesten halvparten av bildene mine fra 2014.

Så for MIN del, så er jeg nå 31 og mitt eldste bilde er vel fra jeg var 25 år, 10 kg tyngre og med omtrent like mye hår.
Jeg har med de bildene for å vise litt av hva jeg har gjort opp gjennom de siste årene. Så stoler jeg faktisk såpass jentene her inne at de klarer å være såpass realistiske at de baserer mitt utseende på de 3 mnd gamle bildene og mine interesser/opplevelser på de gamle bildene.

P.S (Dagens brannfakkel) Det fremstår for meg som alle dere som er opprørt over gamle bilder er det pga økt vekt, mindre og/eller grått hår eller rynker.....
Hva med en som har et bilde, hvor han i virkeligheten har tatt av 30 kg?

P.P.S Jeg har i hvert fall av prinsipp og erfaring vent meg til å IKKE basere mitt "endelige" førsteinntrykk på bilder/meldinger her inne. Da, som jeg sier i min første post, syns det legges alt for mye vekt på dette førsteinntrykket. Å dermed venter jeg til jeg møter den VIRKELIGE personen.
(Brannfakkel nr.2) Dere kan vel bli like "skuffet" over en profil uten bilder, men det er vel kanskje ikke det indre som teller.....?

men joda, jeg skal fullt ærlig innrømme at det er en faktor med fysisk tiltrekning. Så jeg er ikke helt helgen jeg heller, bare syns vi skal la den virkelige personen få vise seg frem.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 29 juli 2014 22:01

@L

For å ville møte denne "virkelige personen" som du velger å kalle det, så må det jo være noe som du opplever her inne, som tiltaler deg..
Så er det ikke her inne vi alle får førsteinntrykket av en person.. ;o)

Skjult ID med pseudonym 579513 ti. 29 juli 2014 22:28

Har vært på date hvor jenta var mye penere enn bildene sine. Jeg ble faktisk hverken sint, skuffet eller lei meg av det.

Ville dere følt en slik start på et forhold ville vært basert på løgn?

Pff... dere ass...

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 29 juli 2014 22:35

@579513 ti. 29 juli 22:28
Jepp jepp, makan til syt og tyt på folk nå til dags ass.
Selv om jeg har gått fra sixpack til tønne er da vitterlig temaet fortsatt ØL.
Burde holde i lange baner, eh?

;p

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 22:47 Privat melding

Problemet er ikke at de er penere eller mindre pene enn på bildene @579513. Problemet er at noen har gamle bilder hvor man da ikke kjenner igjen vedkommende fordi de har forandret seg veldig fra den gang bildene ble tatt. Har ikke noe med om man er fotogen eller ikke på bildene her inne :)
.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 23:11 Privat melding

Helt enig @Sukkersøt :)))

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 29 juli 2014 23:14 Privat melding

Hva er vitsen med gamle bilder? Noen skriver at dette er for 20 kilo siden. Det må da være mulig å legge ut up to date bilder for hvis en skal treffes så er det up to date. Jeg har bilder selv fra max 2 år tilbake og til d.d.. Noe annet ville jo være å holde noen for narr. Vi må være såpass ærlige at vi innser at årene går for alle med dens forandringer det medfølger :)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 23:57 Privat melding

Ja, det må være plass for spesielle hendelser. Min unike frokostblanding, bilde 13, er minst 6 år gammel (lenge før jeg startet her) og ennå ikke spist opp :-) Men ellers synes jeg vanlige smil-bilder burde være max ca 3 år gamle.

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 30 juli 2014 00:11 Privat melding

De kan bruke hva de vil i profilbilde for meg så lenge det ligger oppdaterte bilder i albumet :) Jeg har en kamerat som har så dårlig selvbilde at han har ett profilbilde som er 7 år gammelt, men har oppdaterte bilder i album som gir ett riktigere bilde. Profilbilde for han var noe personlig og han følte seg mer vel med det bilde, det hører med til historien at det var det eneste bilde han synes han så fin ut på, derfor han brukte det, ikke for å lure noen. Men jeg er enig med de fleste her at det er viktig å ha oppdaterte album. Alle mine bilder unntagen ett er ikke mer en ett år gamle, de fleste ganske nye. Jeg har opplevd at de mennene jeg har datet har vært kjekkere i RL en på bilde så det er jo bare en ekstra bonus. :)

Skjult ID med pseudonym Tja. on. 30 juli 2014 20:44

Det er jo ikke alle av oss som er fotogene, eller som tar en ny selfie hver dag. Jeg føler at jeg ikke ser ut på selfier, og det er rett og slett sjelden at noen andre tar bilde av meg som er såpass fokusert kun på meg at jeg kan bruke det som profilbilde.

Så når alt er sagt og gjort, blir det veldig få bilder igjen jeg føler jeg kan bruke. Derfor har jeg et profilbilde nå som er fem år gammelt. Men jeg har nye biilder i albumet da. Der er det ikke så "kritisk", og det gjør ikke noe om det er tatt litt på avstand, litt fra siden, eller lignende.

Jeg har mange venninner på Facebook som legger ut nytt bilde annenhver dag og får høre hvor vakre og fine de er. Som mann ville jeg uansett ikke blitt overstrømmet med "Så kjekk du er!" -kommentarer, men om jeg så hadde blitt det hadde jeg altså ikke hatt så mange bilder å by på.

Og det har jeg derfor heller ikke her. Skulle ØNSKE jeg var fotogen og kunne ta gode selfies i tillegg til at andre tok gode nærbilder av meg stadig vekk, men sånn er det ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 30 juli 2014 21:35

@Tja: hva med å få en venn eller venninne til å ta noen gode bilder av deg, er jo sikkert noen av dine venner som vet at du er på nett.
Jeg tok for ikke mange dagene siden masse bilder av en venninne som hun skulle bruke til datingprofil.