Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym missa ti. 29 juli 2014 09:08

Jeg undrer meg....hvorfor sende røde hjerter når du ikke svarer på en hyggelig tilbakemelding?
Jeg for min del syns med et rødt hjerte følger også en hyggelig melding med....men akkurat denne gangen fikk jeg lyst til å skrive noen ord til denne mannnen med det røde hjerte selv om han ikke skrev noe til meg førts.
Men ikke noe svar, jeg mener bestemt jeg var hyggelig.....

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 10:10 Privat melding

Dette skjer ofte :) da har egentlig ikke disse hjertene noen funksjon for meg lengere, så jeg velger å ikke bruke det engang... Ei heller sjekke hvem som gir meg hjerter.

(mann 38 år fra Finnmark) ti. 29 juli 2014 10:11 Privat melding

Det kan man undre seg over. Han burde sendt en melding synes nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 29 juli 2014 11:06

Har bare testet disse hjertene ved å sende avgårde et par stykker de første dagene da jeg var ny-damene skjønte ingeting-og ikke jeg heller for den saks skyld:))

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 29 juli 2014 11:27 Privat melding

Om jeg sender et hjerte ønsker jeg jo kontakt med vedkommende og de få gangene jeg har fått et hjerte har jeg sendt en mld og takket for interessen og for å "sondere terrenget" litt :)
Noen ganger får jeg svar, andre ganger ikke :)
Jeg opplever også at noen har trekt seg etter hvert, men uten å slette hjertet og det heller skjønner jeg ikke hvorfor dem ikke gjør :)
Jeg selv bruker å slette det om det tar tid uten at jeg har fått kontakt om jeg ser at vedkommende har vært pålogget :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 juli 2014 12:18

@LadySilje

Så teit da at noen idioter har ødelagt hjertefunksjonen på den måten.
Kanskje ikke så rart jeg ikke får noen respons på mine gule hjerter hvis de fleste jentene tenker som deg.. :/

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 12:28 Privat melding

må være første dama her inne som bruker "hjerte" funksjonen hehe...neida....det er sikkert flere,,men ja,,,,å få et hjerte,og sende et tilbake med en hyggelig mld for så ikke få svar?hmmm vel....kanskje det er noen muligheter for at personen ikke har hatt tid,,vært opptatt og glemt det av,,dratt bort på ferie...eller at personen får så mange meldinger at din har havna langt ned på lista?? er mange muligheter uten at det skal være noe negativt med at en ikke svarer :).....er det ikke dette alle sier da ? jaja :) får håpe du får svar om ikke lenge da....)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 13:10 Privat melding

Hvor lenge har du ventet på å få svar da?

Nå i disse varme dagene, kan det være at man ikke er like tilgjengelig på nett, selv om man har tatt seg tiden til å sende et hjerte.

Jeg har selv opplevd å bli blokkert, fordi jeg har prøvd å lese meldinger på telefon, men gitt opp pga sola (ikke alltid like lett å lese) og tenkt at det fikk holde å skrive noen linjer til kvelden, bare for å oppdage at jeg har blitt blokkert innen kvelden kom. Det går fort i svingene, ja.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 13:29 Privat melding

@ Azura....hvor lenge du må vente kommer jo helt ann på hvor lenge du gidder å vente.........hvis du nettopp er blitt kjent med en fyr..eller du er veldig intressert....hadde du ikke prøvd å komme deg i skyggen bare for å skrive en kort mld om at du skrev litt mer til kveldinga eller noe i den duren? vet at ikke det er noe meldeplikt her ass....men jeg ville iallefall gjort det om jeg hadde muligheten...for det er nemlig sånn i nettdatinga at hvis en ikke viser interesse innen kort tid så blir man betrakta som ikke intressert...noe som i utgangspunktet stemmer godt,,,...

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 13:41 Privat melding

@hans80 Vanskelig å si, ettersom jeg ikke klarte å se hva som var skrevet eller noen bilder i det ene tilfellet. I det andre, satt jeg på bussen og kjente kvalmen ta meg (klarer ikke lese meldinger på bussen, idiotisk å gjøre et forsøk, selvsagt, men).

- men det er jo klart du har et poeng der. Men hvor hårsår skal en være? Det spiller liten rolle for meg, hvis fyren ikke er interessert nok til å kunne vente noen timer, er han ikke rett for meg heller. :-) Jeg tenkte bare dette kunne være en forklaring til at "missa" ikke hadde fått noe svar.

(mann 46 år fra Østfold) ti. 29 juli 2014 13:54 Privat melding

@Azura Det har jeg opplevet også. Jeg ble litt glad igrunnen når personen som sendte hjertet hadde blokkert før jeg rakk svare.
Jeg ventet med mitt svar fordi jeg ville ha tid til og lese profil før mitt svar. Da slapp jeg kaste bort tid på en person jeg ikke ville likt uansett. :)

Blir fortsatt glad når det ramler inn et hjerte. Uansett farge :)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 14:00 Privat melding

joda....klart at en må ha noe tolmodighet,,,,,men det er mange typer mennesker her inne...utgangspunktet vil jeg anntyde at de som er betalingsmedlem er noen hakk mer seriøse en de som bare har en profil her med noen bilder og "thats IT "..

Men jeg tror ikke det har noe med å være "hårsår" å gjøre,,bare erfaring...

hvis jeg sender en mld som jeg ser blir lest,men ikke besvart...altså etter x antall timer...så er det liten sjans for at den blir besvart...det er bare sånn det er her inne......

blei kontakta av ei jente her inne for nesten et par uker siden...blei mld fremogtilbake den kvelden men siste mld jeg sendte blei ikke besvart på 2-3 dgr selvom den ble lest dagen etter.....etterfulgt av en mld som ble besvart av meg..og sånn har det fortsatt.....og da mener jeg at da er det ikke mye interesse i bildet...hu jobber ikke langt unna og det er null problem å stikke innom å si hei,,forøvrig så har jeg snakka med hu flere ganger så det var hu som tok kontakt her inne med rødt hjerte og greier...men skjønner ikke greia med å lese en mld for så å skrive tilbake etter 2-3 dager....og itilegg være på flere ganger om dagen.....menmen...ikke no big deal for meg ...men ser liksom ikke poenget.....

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 14:27 Privat melding

Jeg tenker nok heller litt motsatt. Jeg ønsker ikke skrive en melding bare for å skrive en melding. Jeg har lyst til å kikke på profilen først, ta en titt på bildene og se om det er noe jeg har lyst til å skrive om. Jeg vil vel tro at det er vel så seriøst som å skrive med en gang?

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 29 juli 2014 14:33 Privat melding

@villrosa
Det kan du nå ha rett i. Jeg tenkte mer på første melding, jeg da. Og da må jeg innrømme at jeg ikke har komme så langt som å være interessert enda.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 14:37 Privat melding

hvor lang tid skal man kikke på en profil først da liksom ??...tar meg kanskje 10 minutter å lese en jenteprofil og se på bilder..stort sett 10 sek da det i over halvparten av jenteprofilene bare er noen bilder og null tekst ..hehehe :)...ser selfølgelig på profilen jeg også om jeg får mld fra noen,,da det for meg betyr mye hvor enn i landet personen bor osv,,,men jeg svarer alltid...selv til disse Olga,Julia,Svetlana...og Inga...hahaha)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 14:46 Privat melding

Hvis jeg får meldinger og går inn på telefonen, og ser at det er umulig å se og lese pga f.eks. sola, så venter jeg med å åpne mld.
Tar det når jeg kan se og har tid til å svare.
Det er nok mange her inne som tar det som tegn på at man ikke er interessert hvis de ser du har lest mld men ikke svarer når du har lest den.
Men det finnes også de som leser mld og som bruker litt tid på å finne noe interessant å skrive tilbake om, og da kan det sikkert gå en dag eller to. De er redde for å skrive noe feil som skremmer deg bort....
Har vært borte i et par av dem, og de virker seriøse og tenker veldig over hva de sier/skriver. Finnes jo dem som er litt sjenert og ikke alltid finner de riktige ordene der og da :)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 14:55 Privat melding

har forståelse for at follk ikke kan svare der og da,,,men må si jeg lurer på hvorfor folk er her inne hvis dem er så innmari opptatt med ørten forskjellige ting....hehe )

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 15:02 Privat melding

Hehe @hans80, man har vel et liv utenfor sukker håper jeg. Hvis ikke så er det ikke mange interessante for meg her inne i hvert fall ;)
Man har vel jobb og fritidsinteresser, og venner og familie man bruker tid på :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 15:07 Privat melding

Hehe @Villrosa det er jeg helt enig :))))
Mange "trege" menn her inne som burde se hvilket catch vi er ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 29 juli 2014 15:13 Privat melding

@hans80

Ut fra det jeg leser i svarene dine skulle jeg virkelig ønske jeg var 10-15 år yngre ;)
Du virker som en meget fornuftig kar og med mange poeng som jeg skulle ønske jeg fant oftere hos menn :)

Da det er sagt er det mange gode poeng her :)
Man må ikke svare med en gang, men å vente i dagesvis da man har vært innom og lest mld skjønner ikke jeg heller.
Jeg vet jeg selv har svart via mobilen, men da poengtert at jeg skriver via den og at jeg kommer med mer utfyllende svar da jeg kommer meg på pc'n :)
Men jeg har også kontakt med noen der det tar dager før svar :)
Jeg har også hatt kontakt med et par som har sagt fra at dem nå er på ferie og at vi skrives mer da dem er tilbake :)
DET er helt kurant synes jeg :)

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 15:24 Privat melding

@ Nicki-2

selfølgelig har folk et liv utenom, men hver gang en sånn "ikke svarer " eller svarer etter "3 dgr" diskusjon kommer opp...så er jo det du sier noe som kommer som en unskyldning veldig fort opp...man har et liv utenom osv....tviler sterkt på at noen vier livet sitt til sukker her inne...noen er oftere på enn andre..men det betyr ikke at en er mindre seriøs av den grunn..men det og ikke svare før etter 2-3 dager og itilegg være på imellomtida når du selv er på, betyr jo ikke så mye annet enn at du ikke er intressant eller intressert nok,og at den personen har en dialog med andre istede..) missforstså meg rett her altså,,,,))

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 15:27 Privat melding

Det er jeg helt enig @hans 80. Men jeg snakker om hvis de har lest mld og ikke er logget på i et par dager etter det.
Ser man at personen er logget på stadig vekk men ikke svarer på mld, så er de helt klart ikke interessert :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 15:29 Privat melding

Eller de synes vi er FOR bra @Villrosa, og tror ikke de er bra nok for oss hehehe :P

(mann 46 år fra Østfold) ti. 29 juli 2014 15:41 Privat melding

@Nicky-2 Hehe :)

Skjult ID med pseudonym G25 ti. 29 juli 2014 17:43

Man ignorerer andre og blir ignorert, velkommen til livet på Sukker.
Såpass har jeg lært her inne :)

Skjult ID med pseudonym missa on. 30 juli 2014 00:13

@Azora
Jeg er ikke hårsår om jeg ikke fikk svar på min hyggelige meld. :-) Skjønner bare ikke helt poenget med å bruke hjerter om det ikke gir noe mening :-)

Venta lenge på svar? Tja, ei uke siden den ble registrert lest, så er nok mere enn at han ble kvalm på busstur :-)
Men, smiler lell jeg...og tar ikke akkurat dette svært tungt :-D

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 30 juli 2014 12:29 Privat melding

@missa
Beklager, det var ikke meningen å kalle _deg_ hårsår, det var heller ment som en generell kommentar til folk som ikke takler å vente noen timer (vel, det kunne jo vært rettet til deg også, om den skoen passet, men ikke sånn direkte, om du forstår).

Bra du ikke tar det tungt, men jeg forstår at du setter spørsmålstegn ved det. Det er jo litt merkelig. Men jeg prøvde i grunn bare finne en forklaring på hvorfor det kunne være sånn, som ikke var bare negativ.

Skjult ID med pseudonym missa on. 30 juli 2014 13:43

@Azura.....tror ikke vi finner svaret på det jeg :-)

(mann 41 år fra Akershus) sø. 3 aug. 2014 00:39 Privat melding

Synes hjertene gjør sin funksjon og at det ofte blir meldinger etter at det har blitt sendt hjerter. I mitt tilfelle tenker jeg på meldingsprosenten i forhold til hjertene som blir sendt er relativ høy. Har sendt langt flere hjerter enn mottsatt, så i mitt tilfelle gjelder det først og fremst på mottatte hjerter.Uansett er det greit å bare sende avgårde noen hjerter for det er jo en fin måte å fange fisk til profilen sin. Så blir det en melding eller hjerte om fisken liker det den ser.

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 3 aug. 2014 10:08 Privat melding

Jeg kan forstå frustrasjonen, men som mann blir ihvertfall jeg lei av å skrive meldinger som aldri blir lest og blir de lest får man ikke svar
:-(. Ved et tilfelle fikk jeg til svar at hun skulle på jobb, men at vi kunne snakkes på kvelden. Resultatet ble at jeg ble blokkert(?).

En annen ting jeg er lei av er alle disse " tusen takk for en hyggelig melding, men jeg tror ikke vi passerer helt sammen"- meldingene. Ser selvfølgelig at det er en høflig måte å si nei på, men... Kanskje det er flere som har samme erfaring som meg og derfor trykker på hjertet uten å sende melding for å sjekke om det er noen interesse i andre enden? ????