Alle innlegg Sukkerforum

Gul lue på fjellet, på konsert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smørblomst fr. 1 aug. 2014 17:12

I fjellheimen signaliserer en at en er singel med gul lue, er det noen kjennetegn en kan bruke på konsert?

Skjult ID med pseudonym jaudå fr. 1 aug. 2014 17:23

Ja, du kan stille toppløs hvis du er jente. Eventuelt i hvitt fra topp til tå hvis du er jomfru.

Skjult ID med pseudonym jaudå fr. 1 aug. 2014 17:25

...og det sier du nå først TS... ETTER at jeg har labbet over Hardangervidda!
(Hadde ikke lue, brukte vekselvis headover og myggnetting)

Skjult ID med pseudonym høststorm fr. 1 aug. 2014 17:54

Ikke for å pirke, men er vel grønn lue som gjelder som singel lue i fjellet....

Skjult ID med pseudonym handerre fr. 1 aug. 2014 17:57

på konserter pleier jeg å iføre meg en t-skjorte der det står "Jada jenter, jeg ER singel!" - tydeligere enn det kan det vel ikke sies?

Jo, det kan det. For å være sikker på at alle får det med seg, pleier jeg å informere bartenderne, dørvaktene og vaktene foran scenen om det samme, sånn at de kan peke meg ut hvis drømmedamen min skulle vise seg å være på samme konsert (og det er hun nok, god musikksmak som hun har). I tillegg har jeg gjerne ett stort skilt som det står "singel" og en pil ned på som jeg vifter med.

Eventuelt bare koser jeg meg med en god konsert...

Skjult ID med pseudonym Lionking43 fr. 1 aug. 2014 18:51

Disse grønn-luegreiene på fjellet... blir det ikke bare helt sinnsykt kleint?

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 1 aug. 2014 19:28 Privat melding

Tror kanskje jeg må få meg ei grønn lue til vinteren;)
Men enig med deg Lionking43, er redd jeg ville blitt noe flau om noen
kom bort og påpekte det:)

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 1 aug. 2014 20:32

@ts
Om noen prøver å sjekke deg opp er oddsen for at personen er singel minst 50%... Bedre odds er vanskelig å få I en slik setting ass ;p

Skjult ID med pseudonym Tilia fr. 1 aug. 2014 22:43

Hmmm...gul lue, grønn lue...full forvirring allerede der, jo... :o
Nåhneii, tror nok det er tryggest at jeg venter med å innta fjellheimen til jeg har funnet meg en fjellvant kjæreste, jeg - i stedet for å risikere å gå meg vill, alene i en øde fjellheim... - først vandrende omkring med freidig mot og full av håp og forventning og yre rødmende rosenkinn... men akk, også fullstendig uvitende om at jeg slett ikke hadde ikledd meg "singel"-lua, men derimot en "samboer"-lue, "gift"-lue, "lesbisk"-lue eller "ensom-og-folkesky-fjellvandrer-i-selvpålagt-sølibat"-lue - noe som endte med at alle enestående, heite, fjellkyndige og potensielle redningsmenn bare gikk rett forbi meg, og jeg endte mine akk ennu ganske så unge dager der oppe, ensom og forlatt. </3
Ble så funnet livløs noen dager senere, forfrossen i kropp og hjerte, med hånden fremdeles klamrende rundt et ukjent kart med romlemantiske stier ingen hadde hørt om, et kompass som bare svirret forvirret rundtogrundt, og med en sekk som var fylt med ennå urørt kosemat for to... Redningsmannskapet bare ristet sørgmodig på hodet og sa; "Åh, nei, så trist...her har vi enda en som har tatt feil av singel-lua-fargen... :/ - akkja, stakkars arme sjel..."

[skillingsvisetrall]
^J^

Moralen er - hvis singel: holde seg på betryggende avstand fra fjellet, legg ALDRI ut på tur alene! - og sky iallfall unna alle luer! *se strengt på*
Konsert er et fint alternativ, ja - uten lue der også, men hvor alle singlinger blir stemplet ved inngangen med et rosenrødt hjerte på hvert kinn. Målet er at stemplene blir slitt bort litt etter litt i løpet av kvelden, pga. alle klemmene man får fra med-singlinger...helt til man står igjen med én - som får kinnene til å blusse opp i rødmings igjen. <3

Skjult ID med pseudonym Skjerm fr. 1 aug. 2014 23:00

Det er vel grønn lue som representerer at man er singel. Jeg synes faktisk det er en ganske god tanke som ligger bak, og tror det vil kunne gjøre ting *litt* enklere ved at man på denne måten signaliserer at man er tilgjengelig.

Her er forøvrig en litt mer overordnet oversikt:
nrk.no/ho/dnt-lanserer-fjellsjekkeregler-1.11836712

Jeg skjønner forøvrig både @Snupsi43 og @Tillia's noe avventende holdning. I Tillias tilfelle stiller hun (jeg går ut fra at det er en hun) spørsmålstegn ved om fargekodene blir forstått riktig av andre brukere - slik tilfelle var med @TS som trodde det var gul lue som symboliserte singelstatusen.

Men jeg tror at jo flere som tar slike fargekoder i bruk, jo bedre kjent vil det bli. Det er egentlig snakk om merkevarebygging, bortsett fra at man her har en bevegelse som er knyttet opp mot bruken av farger. Her bør jeg selv nok begynne med å handle inn grønne caps, grønne t-shirts, grønne shorts, grønn beltespenne, grønt arbånd osv.

Dette kunne kanskje også bli en forretningsmulighet for Sukker.no - lage en forretningsløsning hvor de tilbyr utstyr og klær for single.

(mann 27 år fra Telemark) fr. 1 aug. 2014 23:05 Privat melding

Er det ikke upraktisk å headbange med lue?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 2 aug. 2014 00:17

Singlett må vel være et signal om at en er singel?
Ellers lurer jeg litt på grønnfargen... jeg har gjennom årene gått i marka i olivengrønn og lignende mørkegrønne varianter. Både i jakke, bukse og lue. Uten at det ble napp av noe annet enn fisk av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 2 aug. 2014 01:24

Har alltid drømt om å finne meg en GRØNN mann, men har alltid fått høre at grønne menn bor på en annen planet... ://

Men hvis man skal følge Skjerms resonnement her, så burde jeg ligge godt an for å kunne behørig flagge min singelhet...jeg som er medlem av De Grønne og tilogmed har en grønn T-skjorte som det står GRØNN på. :D - og en kjole som er grønn som gresset, det er fordi en gartner er min venn... (eller kanskje en skogsmann?) Men en bekymring dukker nå opp her... hva om yndlingsfargen ens er grønn...er man da dømt til å være evig singel? :o

Nuvel - håpet er iallfall lysegrønt, sies det! - og grønt er skjønt! <3

Synes for øvrig at Jaudå kan legge ut bilde av seg i litt sånn dus skogsgrønn singlet... :) mmhh...hott på solbrun hud... ja,jo..det siste kan jeg vel egentlig kun forestille meg, da... *kremt*

Men grønne klær er jo generelt kledelig på de fleste, syns jeg...og jeg håper at om jeg skulle få meg en mann en vakker dag, at han ikke slutter å gå med grønne klær, selv om han da ikke er singel lenger...
Men hva da om andre kvinns tror en fyr er fritt vilt bare fordi han liker/går i grønn bekledning... hmmm... Likte igrunn bedre de der røde hjertekinnene, jeg, tror jeg... ;)

Jaudå, det er jo mulig at grunnen til at du ikke fikk napp av noe annet, er nettopp fordi du ikke fisket etter noe annet enn.. fisk. ;p - dessuten kan det jo hende at frøknene ikke så deg engang, der du blendet så fint inn i skogen med din kamuflasjefarge... ;)

Skjult ID med pseudonym Shini lø. 2 aug. 2014 01:29

Tilia, kan du ikke kjekke opp en soldat da? Alle de har jo grønne klær :P

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 2 aug. 2014 01:36

nææh, Shini...jeg liker ikke militærmenn... dessuten sjekker jeg ikke opp :p
ja, jo...fine farger på de grønnkledte... det skal de ha. - men det er dog av helt feil grunner... :/ er ikke spesielt glad i hverken militærklær eller jegerklær, selv om begge dele kan være et "nødvendig onde" iblant...

Skjult ID med pseudonym Shini lø. 2 aug. 2014 02:00

Du har rett. Ringbrynje er kulere ;)

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 3 aug. 2014 19:37

Shini - med ringbrynje er man kul, men utilnærmelig, litt hard og kald, og vanskelig å komme inn på, osv...
Signal: "Ja, er singel/enestående, og kan virke "på hugget" iblant, men prøver egentlig å unngå treff og nærkontakt, og du får jafffall ikke hjertet mitt!!"

Skjult ID med pseudonym Shini sø. 3 aug. 2014 20:05

Tilia - Mente egentlig Ringbrynje vs uniform, men kult resonnement!

(kvinne 62 år fra Østfold) ma. 4 aug. 2014 23:48 Privat melding

Fra NRK|
Skal du på fjellet i påsken? Husk å ta med grønn lue hvis du er singel, rød lue hvis du er opptatt og oransje eller gul lue hvis du kanskje er åpen for kontakt.