Alle innlegg Sukkerforum

Om å få barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende to. 9 aug. 2007 22:17

Står i den situasjon at jeg , rent fysiologisk, ikke kan få egne barn. Da det ikke er noen mulighet til å legge dette inn som et kriterie på sukker (og jeg ønsker heller ikke å skrive at jeg ikke ønsker barn da dette ikke medfører riktighet ) har jeg fundert endel frem og tilbake på hvordan og når jeg skal få sagt dette.
Mitt første spørsmål er vel egentlig følgende: Hvor viktig er det for dere menn på sukker å vite på forhånd hvorvidt jenta dere treffer kan få barn. (Nå tar jeg utgangspunkt i de som er ute etter noe langvarig og som også ønsker seg barn)
Er dette noe dere føler det er veldig uærlig om jeg holder for meg selv et par tre date? Og ville det ekskludere meg som potensielt "date emne" ?

Bare nygjerrig på den mannlige reaksjon på dette, da de velmenede råd jeg har fått så langt har vært fra jenter som allerede har barn....

Skjult ID med pseudonym Pappa to. 9 aug. 2007 22:23

Jeg ville ha satt pris på at du sa ifra når temaet kom på banen. Ville ha følt meg lurt hvis vi hadde pratet om barn og du ikke hadde sagt at du ikke kunne få barn.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 22:34

Selv om det er vanskelig så trur jeg at det beste er å skrive det inn i profilen, da slipper du pinlige øyeblikk på den tredje daten.

Står det i profilen er rammefaktorene klare; De gutta som ønsker barn ser at om de dater deg, for de er interessert i deg, så kan de ikke fysisk få barn, selv om det jo er adopsjonsmuligheter, dog er vel ikke dèt akkurat et emne som passer på andre date...

Jeg har sett profiler på andre steder enn Zukker der personen har opplyst dette, synes det er en helt grei måte å gjøre det på jeg i alle fall.

(mann 51 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 22:41 Privat melding

Du er nok tjent med å justere ønsket om egne barn til uaktuelt. Det er riktignok ikke det du ønsker, men det er jo det som er mulighetsområdet.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 22:41

Juger du på alderen torpederer du deg selv brutalt og elegant... Må være litt "trang i nøtta" for å tenke ut noe sånt.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 9 aug. 2007 23:23

Jeg har satt profilen min meget lavt i forhold til ønske om å få barn, men har ikke utelukket det helt da jeg oppdaget at jeg da ikke får opp match med menn som ønsker seg barn. Og det blir jo helt feil for meg, vil jo gjerne ha, men da må det adopteres eller "lånes". Kommer temaet på banen er jeg selvsagt ærlig, men de gangene jeg har lagt ting på bordet på første daten, føler jeg at enkelte henger seg sånn opp i dette at de glemmer å bli kjent med _meg_
En liten tankevekker dessuten, at veldig mange ikke vet om de kan få barn eller ikke, de bare tar det for gitt, mens jeg desverre har visst det siden jeg var ganske ung.

(mann 39 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 23:53 Privat melding

Det å få barn i framtiden kan bety mer enn at de dine biologisk sett. I dagens samfunn består flere og flere familier av kreative sammensetninger. Jeg er enig med deg om at valget:" du ikke ønsker barn" er et feil valg, da adoptering er et alternativ.

Da første, andre og femte date uansett ikke er en komité for å planlegge hus, familie og barn, synes jeg dette er et tema som ligger fram i tid, og som ikke hører hjemme her. Du kan også søke etter jenter som ikke ønsker barn osv.

Skjult ID med pseudonym Pluto to. 9 aug. 2007 23:59


Jeg ville hatt profil med "ønsker barn" så lenge det er det du gjør..
Ikke sagt noe i teksten, men tatt det når temaet en gang måtte komme opp...
P :-)

(mann 59 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2007 00:15 Privat melding

For meg er det ikke naturlig at en kvinne opplyser om at hun ikke kan få barn før det er reell match. Jeg oppfatter det ikke som uærlighet. Så som deg så ville jeg ventet med å fortelle om det til det ble snakk om temaet, f.eks. i forbindelse med at dere skal ha sex første gangen. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym MANN37 fr. 10 aug. 2007 00:28

Enten innta i profilen "ønsker barn men kan ikke få egne", eller ikke si noe om dette i profilen men nevn det på første date. Hvis derimot han du er interessert i på profilen sin eller i mail sier klart at han ønsker barn og at dette er viktig el.l. så må du si fra før første date slik at han ikke føler seg lurt. Du må altså for all del ikke forlede noen til å tro at du vil ha (underforstått kan få) barn. Ta heller å ton ned hele greie frem til temaet kommer opp. Hvis han ikke tar det opp innen første date så gjør du det.

Det er nemlig ikke alle menn som vil ha barn. Jeg stiller meg likegyldig til det og har krysset av at dette ikke er viktig. Jeg har også sett noen dameprofiler her der det klart fremgår at de ikke vil ha (flere) barn. Så lykke til.

Å juge på alderen sin er FY FY. Jeg hadde ditchet en dame på flekken om hun jugde på alderen sin. (Hva mer juger om hun om?)

Skjult ID med pseudonym Ærlig talt fr. 10 aug. 2007 00:38

Ikke gi råd om å si at man skal si at man ikke kan få barn. Dette minsker sjansen for å få snapp betraktelig. Man kommer i det store kvinnelige filter. Det er bedre å la noen bli kjent med deg, og heller fortelle det senere.

Skjult ID fr. 10 aug. 2007 00:50

Det er ikke det minste krav om at man skal blottlegge seg selv fullstendig på profilen. Ikke skriv mer enn det du ville være komfortabel med å fortelle en hvilken som helst fremmed på gaten. Når folk treffes på gamlemåten så vet de ikke alt om hverandre heller, men finner man tonen så takler man gjerne de praktiske problemene som eventuelt skulle oppstå. Det er jo mye det å være et par handler om.

Skjult ID med pseudonym STORT ? fr. 10 aug. 2007 12:13

Ville ha følt meg "ført bak lyset" hvis jeg hadde datet en jente/dame som ikke hadde fortalt meg noe slikt! Da det er nedlagt i oss menn genetisk,også som dere kvinners ønske om å vidreføre sin egen slekt/arv! Og jeg ville i ettertid ha fått store problemer med og gi vedkommende tillit uansett hva som har kommet på dags ordnen i ettertid.

Skjult ID fr. 10 aug. 2007 13:45

til STORT ?
Hvor tidlig måtte noen ha fortalt deg dette så du ikke skulle følt deg ført bak lyset?

Skjult ID med pseudonym jente28 lø. 11 aug. 2007 23:16

Jeg er iallefall skeptisk til å bli kjent med menn der det kan se ut som at de ikke vil ha barn, for det vil nemlig jeg. har ikke dårlig tid på noen som helst måte, men gidder faktisk ikke rote meg borti og engasjere meg i noen som har et helt annet syn på dette enn meg. Synes forøvrig det er ok å prate om sånt ganske tidlig jeg da, like greit å få det ut. Det er da en helt naturlig del av det å bli kjent med noen. Med fare for å skremme noen vekk;)

Skjult ID med pseudonym unyansert sø. 12 aug. 2007 01:01

Her var det vel mer snakk om ikke å kunne fremfor å ikke ville..

Vanskelig å si hva som er best, selv synes jeg det burde være greit å ikke legge i profilen, men kanskje ta opp ved første fornuftige anledning. Blir det direkte spørsmål skal man selvsagt si i fra. Å ikke kunne få barn er en personlig ting, sikkert ikke alltid at grunnen er like lett å snakke om og noe som føles riktig å drasse frem på en første date når man ikke engang er sikker på om man skal møtes igjen.

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 17 aug. 2007 23:20

godt å vite at noen tenker på denne måten også :)

Skjult ID med pseudonym gutt fr. 17 aug. 2007 23:25

Enig med Donniedark.

Det er plenty med barn i verden som trenger et hjem. Det er likevel naturlig å nevne det når det blir snakket om å ville ha barn. For noen er det viktig å kunne få barn hvor man selv er biologisk forelder, for andre er det ikke så viktig. Åpenhet er nok uansett lurt (når det blir naturlig å nevne det i samtale)!