Alle innlegg Sukkerforum

Skjønner ikke...

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 6 aug. 2014 00:30

Jeg skjønner ikke hvorfor alle kaller dette "nettdating"? For meg er det bare "nett"...

Skjult ID med pseudonym optimist14 to. 7 aug. 2014 20:16

Kan jo bli dating og? Ikke vet jeg hvor lenge du har vært her men jeg har nå hatt noen dater de siste par årene. Ikke alle fører til noe mer en gjerne ett treff men man må jo prøve seg frem.. Hvis ikke er det jo ikke noe vits å ha profil her inne :)

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 7 aug. 2014 21:18

Det blir sjelden nettkjenning her, for ikke å si stang inn.

Skjult ID med pseudonym . to. 7 aug. 2014 21:25

samma her.

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 7 aug. 2014 22:29

Er vel mange som blir nettkjenninger, men om det skal bli noe MER, så må det vel være et mål på/fra begges side... Ikke noe gøy når en går ut av det som en taper... :/

...og underveis har kanskje noen spillere her blitt utvist etter rødt kort(blad), andre er byttet ut etter klønete spill, eller at de har brent for mange åpenbare sjanser, atter andre har mistet/ikkefåttfornyet kont(r)akten, og er dermed ikke å se som aktiv spiller på banen lenger... :/

akkja - sukker soccer ruller videre... og som all annen fotball så er det et fåtall som virkelig spiller, de fleste sitter hjemme i sofaen sin og ser på, med pottis og øl og sterke/oppgitte meninger om det meste og de fleste... - men det er jo hyggelig det også iblant, og det er ikke alle som føler seg like komfortable med å være aktivt med i Spillet, og trives bedre med å bare heie på sine favoritter ute sidelinjen.

*sukkersoccersupporter*

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 11 aug. 2014 01:14

@Tilia to. 7 aug. 22:29
Øl? o.0
Hvor?
;p

(mann 46 år fra Østfold) ma. 11 aug. 2014 17:37 Privat melding

@jauda Du er jo en skikkelig morsom fyr. Helt sikker på at om du hadde skrevet med bilde og ikke alltid som anonym så hadde det blitt noen mål på deg også. Stang ut er jo ikke bra bestandig ;)

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 11 aug. 2014 23:40 Privat melding

Liker kommentarene dine jeg @jaudå, men vanskelig å vite hvem du er! Hvordan skal vi jenter som blir sjarmert av dine vittigheter bli bedre kjent med deg når du skriver under pseudonym hele tiden ;-)