Alle innlegg Sukkerforum

Selvtillit

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 6 aug. 2014 19:38

Hva er det med mange menn her inne på sukker? Hvis jeg sier jeg er syk, tror de det er en dårlig unnskyldning for at jeg ikke vil treffe dem. Sier jeg at jeg er opptatt nå, tror de ikke jeg er interessert. Svarer jeg med tre til fire ord (som de selv ofte gjør), får jeg høre at de skjønner jo at jeg ikke vil ha noe med de å gjøre. Skjerp dere menn, få opp selvtilliten og selvfølelsen deres. Det er faktisk ting som gjør at for eks jeg ikke er online 24/7. Dere duger likevel.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 6 aug. 2014 20:00

Når folk svarer med 3 til 4 ord, så er det vel ikke så rart at folk føler personen er uinteressert...
Kommunikasjon kalles det, og det får man ikke om man ikke gidder å bestrebe seg med mer en 3 til 4 ord..

Dette ser jo ut til å gjenta seg med mange her, så kanskje skjerp deg selv, og gi litte grann mer av deg selv..

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 6 aug. 2014 20:09

Helt korrekt, Gullrosa!

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 6 aug. 2014 20:17

Orker ikke mase på folk. Eller stå i kø. Da finner en på noe annet :-)

Skjult ID on. 6 aug. 2014 20:20

Jeg skriver til en dame og så går jeg videre til neste. Virker hun uinteressert, så går jeg videre istedenfor å mase på henne. Da øker sjansen for at jeg får kontakt med andre jenter og at hun første ikke opplever meg som pushy/needy. Win-Win spør du meg

Skjult ID med pseudonym Dingo on. 6 aug. 2014 22:22

Det er maskulint å ta initiativ og gjerne være litt pågående også. Mange kvinner synes maskulin adferd er tiltrekkende, ikke noe galt i det.

Hvis en kvinne blir for pågående så synes jeg det er lite tiltrekkende. Jeg tiltrekkes av kvinner med utpregede feminine egenskaper, og skammer meg ikke over det.

Men i vår herres hage finnes det mange varianter :)

(mann 46 år fra Østfold) on. 6 aug. 2014 22:45 Privat melding

@Villrosa, dette er vel første gang jeg er direkte uenig, men om jeg skulle skrive til ei jente og fikk meldingen: SYK, kontakter deg senere. :)

Da hadde de 3-4 ordene betydd en hel del for meg :)

(mann 46 år fra Østfold) on. 6 aug. 2014 23:09 Privat melding

@Villrosa, jepp har gått tom for annet akkurat nå.. Kniven er sløv også..
Jeg er glad i deg også :)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 7 aug. 2014 08:48

Det er ikke så vanskelig. Er man syk på ordentlig så sier man det, men prøver samtidig å finne en annen konkret tid.

Bruker man syk som unnskyldning, sier man at man er blitt syk med et surt fjes :-( og lar det bli med det. Eventuelt legger til at "vi må nesten ha det til gode".

Jeg har aldri sagt at jeg var syk hvis jeg ikke har vært det. Har da guts til å si ting som de er.

Husker jeg stilte på en date med nesten 40 i feber fordi jeg var så redd han skulle tolke en avlysning som mangel på interesse…. haha. Så jo, jeg ser problemstillingen!

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 09:50 Privat melding

@metoo hehe, Den mannen må ha gjort et bra inntrykk på deg siden du stilte med såpass i feber. Som mann har jeg jo omtrent en for i grava om gradestokken kryper såpass høyt. :)

Hvordan gikk denne "hete" daten da? Husker du noe av den i det hele tatt? ;)

Skjult ID to. 7 aug. 2014 15:21

Jeg var virkelig syk, men kunne ikke finne noen annen tid for det passet aldri for han pga ditt og datt. Kanskje det var en unnskyldning for at HAN egentlig ikke ville treffe MEG, og ikke omvendt. Jeg pleier aldri skrive bare 3-4 ord, men det var en som gjorde det til meg, da jeg gjorde det samme med han, sa han at han skjønte st jeg ikke ville ha noe med han å gjøre. Nei, jeg orker ikke sånne menn som aldri tar initiativ eller blir så fornærmet når slike ting kommer opp..

Skjult ID med pseudonym metoo to. 7 aug. 2014 17:00

@larumba.

Hehe… Ja, du har rett. Det var en jeg virkelig gjerne ville møte. Og vi møttes jevnlig de 8 neste månedene også. Har tenkt mye på om et nytt tidspunkt ville bli satt opp hvis jeg hadde avlyst. ;-) Det er vitkig å ha litt tillitt. Det går faktisk an å bli syk. Men som sagt: Blir man det og er interessert, er det lurt å foreslå en ny tid med en gang. :)

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 19:30 Privat melding

@metoo. takker for ditt svar.. Håper det var 8 fine måneder dere hadde sammen. :) Klart det går an og bli syk. Det er jo mitt profil bilde et bra bevis på.. (morfin selfie -)

Skjult ID to. 7 aug. 2014 19:37

Jeg har sendt kanskje ut 30 -40 meldinger og kanskje fått svar fra 12 -13 stk og mange tror jeg ikke leser dem en gang, men jeg mistenker at mange jenter da unnlater å svare fordi den personen som skriver til dem ikke ser sånn og sånn ut. Jeg som mann kan innrømme at at utsende teller litt. Men de jentene jeg har vært sammen med har ikke vært for urende skyld, men på grunn av kjemi og personlighet, men det at ikke folk svarer tror jeg for mange menn som er usikre på seg selv i en hvis grad får lavere selvtillit fordi ingen svarer dem, og da begynner nok folk å tenke hva er det galt med meg, noe galt med det jeg skriver, utsende. osv. Jeg tror at hvis folk hadde faktisk tatt seg tid til å lese og svare og faktisk gitt folk en mulighet uansett om de ser ut som tatt ut fra Disney film så hadde livet kanskje vært litt lettere for mange?

Skjult ID med pseudonym L to. 7 aug. 2014 21:30

TS

Dette er nok rett og slett fordi vi man etter en skremmende kort tid her inne har fått hele samlingen med "unnskyldninger" i form av syk, mye som skjer, ekstra på jobben, passer litt dårlig, er litt opptatt, veldig travel de neste ukene, magefølelsen, unger, været, ferien osv osv.....

Alle disse meldingene blir gjerne spedd på/fulgt opp med lovnader om at vi kan prate mer og bli bedre kjent her på sukker så lenge.

Det som derimot er problemet, og kjernen i dette, er at i ALLE tilfeller er dette likestilt med at det blir mindre og mindre kommunikasjon, som til slutt glir ut i ingenting.
Så sitter vi gutta igjen der med følelsen av at vi bare er blitt utsatt for en langtekkelig og (i mine øyne) særdeles respektløs avslag.....