Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 6 aug. 2014 19:54 Privat melding

Er det flere enn meg som i det siste har vært "offer" for profiler uten bilde og tekst som inneholder masse flotte komplimenter skrevet med dårlig "norsk oversetter" ? Det skinner igjennom ved første linje at vedkommende mann har brukt en oversetter. Enkelte ganger er det nesten litt vanskelig å skjønne hva budskapet er. I tillegg har de lagt seg inn med norske navn og håper å fremstå som en norsk mann. Tror jeg får slike daglig og det er som om jeg er inne i en stim av slike menn. Vet ikke hva disse utenlandske mennene egentlig ønsker men det skurrer nok til at jeg ikke svarer. De legger gjerne inn sin mailadresse med ønske om å få god kontakt. Burde vi ha rapportert disse profilene? Tror neppe de er ute etter en seriøs date.

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 6 aug. 2014 20:03 Privat melding

Hei.:-) får en del slike Mails jeg også. Det er stortsett svindlere og jeg rapoterer dem alltid som falske. Uheldigvis popper de opp igjen med ny profil raskt..

Skjult ID med pseudonym Lipton on. 6 aug. 2014 20:07

Jeg tror jeg fikk et par ganger en slik mail jeg også. Man får med en gang en litt rar følelse i magen og noe som ikke gir den tryggheten jeg er ute etter. Pleier å blokkere med en gang eller bare la vare. Slike profiler forsvinner ganske fort, men dessverre dukker opp igjen på nytt en annen dag..

(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 6 aug. 2014 20:35 Privat melding

Da får vi rapportere de falske hver enda en. Jeg har skjønt at det er svindlere og svarer derfor ikke tilbake. Men hvor dum tror de vi er? Norske navn med dårlig oversatt tekst er jo ikke å ta feil av. Lurer på om mennene opplever det samme her inne?

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 6 aug. 2014 20:59

Får en komplimenter her som mann, så er det oftest ugler i mosen, hehe. I perioder er meldinger fra disse surrealistiske profilene klart i flertall, gjerne ei dame med fotomodellutseende, livsfilosofi som ei femtitallshusmor og en helt usannsynlig tekst, full av selvmotsigelser. Og e-postadresse alltid på sølvfat.

Jeg humret litt over en her om dagen "jeg har ingen dårlige vaner", så hadde hun huket av for "røyker". Jaja, alt er relativt :-)

Skjult ID med pseudonym MY on. 6 aug. 2014 21:14

Liker ikke å prate med de personene uten profilbilde. Vil se hvem jeg prater med.
Så er ikke alle profiler utfyllt skikkelig heller.

(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 6 aug. 2014 21:43 Privat melding

Jeg har faktisk et par ganger sendt melding til en mann kun ment som kompliment både for profil tekst og bilde og det er ærlig ment. Hvorfor skal man ikke gi mennene komplimenter? Dette er menn jeg ser ikke matcher meg hverken aldersmessig samt avstand så det er ikke et ønske om videre kontakt. Så til @Jaudå... kanskje du bare skal ta til deg de komplimentene som kommer? Men så klart.. man kjenner fort på om profilen kan være falsk eller ekte. Mailadresser på et sølvfat ved første chat gir ikke meg noe god følelse.. og hvorfor kan man ikke bare chatte her inne en stund? Jeg har selv skrevet at profiler uten bilde ikke blir besvart men det ser ikke ut til at disse uten bilde helt har lest teksten.

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 7 aug. 2014 00:30

det er maange av de,,jeg er så lei nå at jeg snart legger ned.frustrert,,

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 7 aug. 2014 01:09

Ja dette gjelder ikke bare dere jenter.
Får nok av disse henvendelsene selv....

Sånn som dette f.eks..

Hei! Jeg likte din spørreskjemaet, og jeg ønsker å bli kjent med deg. Det er mulig gjennom e-post tafenona@gmail.com.

Spørreskjemaet??? Aldri hatt noe spørreskjema jeg..

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 01:20 Privat melding

Det spørreskjema fikk meg både nyskreggig og til å le..Da har vi vel konstantert at dette går begge veier og ingen er i modus til å bli lurt :)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 7 aug. 2014 01:20

@Gullrosen

Det vil ligge under hodeputen din i morgen når du våkner.. ;o))

En fortreffelig natt ønskes denne Damen! :o)

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 10:52 Privat melding

En liten rettelse må visst til i denne tråden. Jeg har fått melding av en som føler seg fornærmet fordi han ikke har bilde og ikke er norsk. Han hadde blitt fornærmet av teksten og lurte på om jeg var rasist. Jeg fikk og vite at Anders Breivik var norsk. Jeg tror alle vi andre skjønner både på fremgangsmåte og tekst når det skurret i en pofil. De avslører seg raskt ved å legge på et norsk navn opp mot dårlig norsk tekst og jeg antar at det ikke er noe date vedkommende er ute etter. Svindlerne bruker alle sosiale media i håp om å få napp og det er vel dette jeg er litt obs på. Så til de som følte seg tråkket på så beklager jeg det.. Jeg er en inkluderende person og er overhode ikke en rasist.

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 11:54 Privat melding

Jeg tror de fleste skjønner hva type profiler det er snakk om her inne og at vi ikke greier alle unde samme kam og blokkerer i vilden sky. De som har dårlig tekst med norskt navn gir meg en klar indikasjon på at noe er feil. samt innholdet i teksten.. Han ene hadde et profilbilde og et i sitt album. Da jeg tok en ekstra titt så jeg at disse bildene ikke var av samme mann. De er ganske så kreative..

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 12:12 Privat melding

Ja @Villrosa. Disse profilene ødelegger jo så klart for andre som har helt andre hensikter med å være på Sukker. Kanskje ekstra viktig at de har en velutfylt profil siden de velger å ikke ha bilde som det kan være mange grunner til. Jeg har selv skrevet i min profil at jeg ikke svarer folk uten profilbilde.