Alle innlegg Sukkerforum

Chat eller meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Curious on. 6 aug. 2014 20:29

Hei!

Er ganske ny her på Sukker, men har sendt melding til noen jenter jeg syns er interessante. Jeg har da brukt funksjonen med meldinger, men ser det at de fleste meldingene ikke blir markert som lest, selv om jeg ser at de jeg har skrevet til har vært pålogget etter jeg sendte dem melding.

Er det slik at chatten er hva man skal bruke, noen som får for mange meldinger, eller hvordan er beste måten å prøve å få kontakt med noen her?

Skjult ID med pseudonym Lipton on. 6 aug. 2014 20:38

Det er faktisk et mirakel å få kontakt med folk (menn i mitt tilfelle) her på Sukker. Har lurt på det lenge.. hvorfor er det slik?.. Hvis jeg ser på for eks. 20 profiler så får jeg besøk kanskje av 1 profil.. Sender jeg noen mailer til menn som jeg synes virker interessante .. ingen svar. Ikke et ord en gang. Joda, de har lest mailen, men skriver ikke noen ting tilbake. Hvis du spør hvorfor? Svaret mitt er: aner ikke :-)

Men ikke gi opp av den grunn. Du er jo ganske ny her og en dag får du svar fra hun som er ment for deg :-) Lykke til.

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 6 aug. 2014 20:55 Privat melding

@ts
Nå er det veldig forsinkelse i systemet etter man har logget seg av...
Jeg og en kamerat her inne testet hverandre, og når jeg logget meg av begynte han å ta tiden. Det tok 54 minutter før den grønne påloggingslampa på profilen min ble grå.
Så testet jeg han og der tok det 47 minutter....
Så det kan godt hende hun/de du har sendt til som har stått som pålogget faktisk har logget seg av....
Eller så kan det godt hende hun/de har vært opptatt med å skrive/chatte med andre og ikke sett at de har fått mld før de har logget seg av.
Ha litt tålmodighet så kan det hende du får svar, men er hun/de logget på i fler dager og ikke svarer så er de ikke interessert dessverre.
Ikke alle som svarer på alle meldinger....
Men ikke gi opp :)

Skjult ID med pseudonym Curious on. 6 aug. 2014 20:57

Takk for godt svar! Sliter nok med at meldinger jeg sender ikke blir lest engang jeg! Og er litt skuffer over at visstnok bare to personer har sett på profilen min, selv om jeg bare har vært her siden helga. Syns selv at jeg ikke er sååå stygg at ingen engang vil trykke for å lese litt ;-)

Men jeg vet som sagt ikke hvordan folk går frem her :-)