Alle innlegg Sukkerforum

Er arr sexy?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stark to. 7 aug. 2014 09:03

Jeg synes det, jeg synes et lite arr på ei jente er fint og det blir på en måte et sted jeg koser litt ekstra og passer på å nusse en gang i blant. På menn synes jeg også at det ser tøft ut og jeg tenker jeg kunne sett mer maskulin ut med et arr ekstra.
Det kommer litt an på hva slags arr det er da, jeg liker lengde fremfor bredde og arr fra kutt er tøffere en arr fra f.eks. brannskade.

En annen ting jeg lurer litt på er, om du deler samme mening som meg; kan et stygt ansikt bli mer sexy om det er et arr i det?

Håper på at jeg ikke er den eneste med disse tankene ;)

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 09:47 Privat melding

@TS Arr spiller ingen rolle, men kan være med på og gjøre en person mer attraktiv dersom personen selv ikke bryr seg med dette. Jeg tenker da på om de forsøker skjule sitt arr eller om de fremstår som om arret ikke finnes og har en "se på meg, jeg er sexy jeg" innstilling.. det liker jeg :)

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 7 aug. 2014 15:53 Privat melding

Arr er spor etter levd liv. Ikke noe annet. Kan ikke se at arr skulle ha noe å si for hva jeg synes om noen.

Skjult ID med pseudonym Stark to. 7 aug. 2014 22:15

Jeg mener jo ikke at jeg går rundt og ser etter arr, men at jeg ikke har noe imot dem, tvert imot kan jeg synes at det gir kroppen mer "karakter".
Jeg synes at en hvit stripe på en ellers plettfri kropp kan gjøre resten enda finere :)

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 23:31 Privat melding

Ethvert arr som vises eller ikke vises er bare en bekreftelse på at vi lever. Jeg har heller aldri selv tenkt over om arrene er sexy eller ikke. Tror rett og slett at jeg ikke helt klarer å sette meg inn i spørsmålet. Jeg har mine arr både på utsiden og innsiden men er stolte av de alle. Det er dette jeg kaller livet :)

Skjult ID med pseudonym Grace sø. 10 aug. 2014 07:01

Jeg synes arr er veldig kult, faktisk. Både på menn og kvinner. Det gir litt karakter! :)