Alle innlegg Sukkerforum

Er arr sexy?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stark to. 7 aug. 2014 09:03

Jeg synes det, jeg synes et lite arr på ei jente er fint og det blir på en måte et sted jeg koser litt ekstra og passer på å nusse en gang i blant. På menn synes jeg også at det ser tøft ut og jeg tenker jeg kunne sett mer maskulin ut med et arr ekstra.
Det kommer litt an på hva slags arr det er da, jeg liker lengde fremfor bredde og arr fra kutt er tøffere en arr fra f.eks. brannskade.

En annen ting jeg lurer litt på er, om du deler samme mening som meg; kan et stygt ansikt bli mer sexy om det er et arr i det?

Håper på at jeg ikke er den eneste med disse tankene ;)

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 09:47 Privat melding

@TS Arr spiller ingen rolle, men kan være med på og gjøre en person mer attraktiv dersom personen selv ikke bryr seg med dette. Jeg tenker da på om de forsøker skjule sitt arr eller om de fremstår som om arret ikke finnes og har en "se på meg, jeg er sexy jeg" innstilling.. det liker jeg :)

(mann 40 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 10:55 Privat melding

Etter å ha vært innvolvert i en stygg bilulykke så har jeg måtte takle og forholde meg til dette på et helt annet nivå enn hypotetisk/teoretisk...

"sexy" er vel ikke det første som dukker opp i tankene når man har hud fra låret flyttet over til leggen, og flere hundre sting både her og der som er livet ut. Og når man våger seg ut i shorts, så er ikke "sexy" uttrykket man ser i øynene til de man møter blikkene på.

Men en nusselig liten strek her eller der som hinter om at man har vært gjennom noe mer enn hvermansen kan kanskje tolkes sånn?

Men det er jo tydeligvis også de som har en arr-fetish, som liker en type arr bedre enn en annen osv. Hver sin lyst.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 7 aug. 2014 15:53 Privat melding

Arr er spor etter levd liv. Ikke noe annet. Kan ikke se at arr skulle ha noe å si for hva jeg synes om noen.

Skjult ID med pseudonym Stark to. 7 aug. 2014 22:15

Jeg mener jo ikke at jeg går rundt og ser etter arr, men at jeg ikke har noe imot dem, tvert imot kan jeg synes at det gir kroppen mer "karakter".
Jeg synes at en hvit stripe på en ellers plettfri kropp kan gjøre resten enda finere :)

(mann 40 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 23:23 Privat melding

@TS

Du skriver: "Det kommer litt an på hva slags arr det er da, jeg liker lengde fremfor bredde og arr fra kutt er tøffere en arr fra f.eks. brannskade. "

Når du har en preferanse på hvilke arr som faller deg best i smak, da er det litt mer enn "har ikke noe imot dem". Er du ikke enig?

(kvinne 57 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 23:31 Privat melding

Ethvert arr som vises eller ikke vises er bare en bekreftelse på at vi lever. Jeg har heller aldri selv tenkt over om arrene er sexy eller ikke. Tror rett og slett at jeg ikke helt klarer å sette meg inn i spørsmålet. Jeg har mine arr både på utsiden og innsiden men er stolte av de alle. Det er dette jeg kaller livet :)

Skjult ID med pseudonym Grace sø. 10 aug. 2014 07:01

Jeg synes arr er veldig kult, faktisk. Både på menn og kvinner. Det gir litt karakter! :)