Alle innlegg Sukkerforum

Utsende valg

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 7 aug. 2014 19:21

Jeg har vært her en liten stund, jeg har bilder på profilen fylt ut alt jeg kan fylle ut, Sender melding til en del her og veldig mange gidder ikke svare eller bare overser en fordi enten utsende ikke passer en osv, jeg synes det er synd at jenter som skriver de ønsker å møte en kar med det og det å det, og når den karen står foran dem så er det plutselig utsende som ikke passer. Jeg vet ikke hva andre her oppfatter kan hende gutter er likedan mot jenter, men burde ikke folk se litt lenger enn utsende?? Det nett dating er for meg. Hvis de vil ha en knulle kompis eller bare små flørt kan de heller bruke Tinder. Jeg begynner å merke at når flere og flere unnlater å svare så faktisk påvirker det den personen selv bilde og synes det er skremmende at man ikke interessert i og snakke med noen fordi utsende kanskje ikke passer eller at en musikk sjanger ikke kanskje passer osv. Bør man ikke være litt mer Åpen til og kunne prate med andre?? Hvis ikke så spør jeg hva gjør vi her hvis man skal dømme kun etter utsende.???

Skjult ID med pseudonym ClaroQSi to. 7 aug. 2014 20:24

Nettdating ER bilde som igjen reflekterer utseende. Deretter kan man bli kjent hvis begge finner en felles tiltrekning. Det sies at tekst på profil utgjør så lite som 1-2% på valg. Når vi blir kjent med mennesker i det "virkelige liv", er inntrykket mye mer sammensatt, noe som reduserer (heldigvis) utseendeprosenten betraktelig. I cyberworld er man godt gjemt bak en enveis-skjerm, og det gjør noe med de aller fleste.

Skjult ID med pseudonym ClaroQSi to. 7 aug. 2014 20:24

Nettdating ER bilde som igjen reflekterer utseende. Deretter kan man bli kjent hvis begge finner en felles tiltrekning. Det sies at så tekst på profil utgjør så lite som 1-2% på valg. Når vi blir kjent med mennesker i det "virkelige liv", er inntrykket mye mer sammensatt, noe som reduserer (heldigvis) utseendeprosenten betraktelig. I cyberworld er man godt gjemt bak en enveis-skjerm, og det gjør noe med de aller fleste.