Alle innlegg Sukkerforum

False Advertisement

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FA to. 7 aug. 2014 21:34

Jeg vil bare lette min frustrasjon, samtidig som å komme med et godt råd til enkelte jenter og hvordan de presenterer seg selv på sukker.

Jeg har i løpet av en ukes tid vært på date med to jenter i 20 årene herfra. Begge hadde fine profiler med mange bilder av seg selv. Begge fremsto som svært vakre og slanke jenter.

Jeg ble derfor svært sjokkert, og litt irritert når min første date åpnet døren. Min første tanke var (ok kanskje litt frekk) at hun hadde spist min egentlige date ;) Sannheten var dessverre at fra bildene hadde jenta lagt på seg minst 20 kg (på en kropp som nesten nådde 170cm, er det veldig synlig).
Det var ingen kommentar om at bildene var gamle, eller noe slik før vi møttes, så følte meg rett og slett lurt.

Nå vil jeg poengtere med en gang at jeg er ikke bare ute etter utseende på noen som helst måte. Men det blir helt feil og reklamere for seg selv på denne måten når virkeligheten er så veldig annerledes.

Det samme skjedde på date nummer 2, da til litt mindre sjokk fra min side (som om jeg allerede var blitt vant til dette). Denne jenta var også 20+ kg over det bildene viste.
Det er ingen sjanse at jeg har sett feil på bildene, da jeg har også studert dem i etterkant.

Spørsmålet mitt er da; Hva er poenget? Hvis man må "jukse" seg til oppmerksomhet ved falske, redigerte eller eldgamle bilder så har man et alvorlig problem, og kanskje en av de største grunnene til at man er singel.

Så skjerp dere.. det er ganske strenge regler mot villedende markedsføring i forretningslivet.. og det er ganske likt det dere driver med.

Dessverre kan jeg ikke få tiden min tilbake, som sånn sett var totalt bortkastet ved å møte to uærlige mennesker.

Skjult ID med pseudonym kløver to. 7 aug. 2014 21:37

Stakkars jenter vet du, de har sånn sykt "kroppsfokus" i forhold til menn...haha.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 aug. 2014 21:41 Privat melding

Tilsvarer dette 100% av sukker datene dine eller bare uflaks med 2 på en mnd? Uansett latterlig! Hadde de noen unnskyldning når du traff dem eller prøvde de å late som ingenting?

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 21:56 Privat melding

Jeg selv hadde ikke våget å lure noen spesielt på dette punkt. Jeg hadde rett og slett kvidd med til mitt første møte nettopp med tanke på hvordan du reagerte på at jeg var ca 20+ i forhold til bildene. Tror rett og slett at du bare har vært uheldig. Og ikke se det som bortkastet tid... Se det som en erfaring. Livet løper ikke fra deg om du har bommet et par ganger. Jeg har selv blitt spurt om hvor gamle bildene mine er og det tror jeg skyldes at menn er usikker på om de er fra 20 kilo siden. Skjønner ikke at noen ønsker å fremstå som de var dengang i sine glansdager.. Gjelder både menn og kvinner. Mye bedre å vise hvem du er.. det enkle er ofte det beste. Stå på

Skjult ID med pseudonym bos to. 7 aug. 2014 22:03

@Ts

Se det positive . Du høster erfaringer om nettdate , du er ikke den første og vil sikkert ikke bli den siste :-) Du har bare mistet noen ilusjoner .Gå videre

Skjult ID med pseudonym . to. 7 aug. 2014 22:07

blir litt det samme som å si at du er 3 år yngre enn du er.

Skjult ID med pseudonym handerre to. 7 aug. 2014 22:09

Du ber dem faktisk om å skjerpe seg.

Vel.. Hvem som bør skjerpe seg her, kan godt diskuteres. Jeg har en mening om det, og det er ikke de to jentene for å si det sånn..

"Det er ingen sjanse at jeg har sett feil på bildene, da jeg har også studert dem i etterkant." og litt lengre nede i innlegget ditt noe raljering om å kaste bort tiden, men å STUDERE (faktisk..) bildene i ettertid er vel anvendt tid for deg?

Du får klage til sukker eller forbrukerombudet, eventuelt kan du høre med forsikringsselskapet eller rettsvesenet om det er mulig å få økonomisk kompensasjon for all tiden du har kastet bort på disse jentene..

Skjult ID med pseudonym . to. 7 aug. 2014 22:10

handerre: hva er det du forsvarer egentlig?

Skjult ID med pseudonym Tja. to. 7 aug. 2014 22:11

Av ca. 20 dater tror jeg jeg har opplevd dette to ganger. Ei av dem hadde til og med et bilde i albumet der hennes flate mage var fokus.

Men når daten kom, var det nesten så man ble fristet til å spørre hvor mange måneder hun var på vei (jeg gjorde IKKE den tabben).

Hun andre hadde så vidt jeg husker ingen helfigurbilder. Men hadde allikevel en del hun "skjulte" under en vid og lang bluse.

MEN - jeg ga dem en sjans allikevel jeg. Jeg er tross alt ikke perfekt selv. Det var de som "dumpa" meg, om man kan kalle det det (hun første var jeg på to dater med).

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 22:12 Privat melding

Sier heller de jeg har møtt er penere enn på sitt bilde, har ikke møtt mange, men det er vanskelig og fange sjarm på et bilde. :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 7 aug. 2014 22:21 Privat melding

Jeg for min del har sånn ca dato på mine bilder her.. Jeg har ikke mange bilder i helfigur, men det er fordi de fleste er "selfier" med mobilen :) Noen er tatt hos fotograf og der er det også litt mer kropp :)
Jeg legger aldri skjul på at jeg er stor, så det er de jeg evt møter klar over :)
Og som jeg sier så har jeg en stor kropp og et enda større hjerte ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 22:25 Privat melding

Fint sagt @larumba. Dette handler om å ta sjanser og ikke bare se etter det ytre. Jeg kan selv ha tenkt at hmmmm. du var ikke akkurat den høye mørke som jeg pleier å ramle for. Men hvis vi gir litt tid på chat så har jeg faktisk falt pladask for det motsatte nettopp fordi sjarm og mye anne har klaffet ved et møte. Så jeg har lært at jeg er åpen for alle og har derfor ikke beskrevet noe drømmemann i min profil.

Skjult ID to. 7 aug. 2014 22:31

,,,,

Skjult ID med pseudonym handerre to. 7 aug. 2014 22:58

Forsvarer og forsvarer.. Jeg bare oppfatter åpningsinnlegget som syting og påpeker at @ts sier han har brukt tid på å studere bildene av disse jentene i ettertid for så å si at han kastet bort tiden sin på å møte dem. Jeg synes det er mildt sagt underlig. Hadde han bare sagt "jaja, ikke helt match denne gangen gitt" og latt det ligge, skulle jeg ikke kommentert.

I tillegg til en del andre ting som jeg lar meg provosere av i åpningsinnlegget;

"Min første tanke var (ok kanskje litt frekk) at hun hadde spist min egentlige date ;) "
Kanskje litt frekk er en understatement her. Alle overvektige har hørt den vitsen der før, vi synes fremdeles ikke den er morsom, at han selv innser at den er "kanskje litt frekk" unnskylder det ikke. Dette er langt på vei forakt mot overvektige, og kanskje en slags trigger for meg til å angripe innlegget (men så blir det jo også smått med diskusjon om alle er helt enige om alt og alle)

Så sånn generelt; Det er klart man bør prøve å ha ny, oppdaterte bilder på profilen sin. Selv har jeg mange eldre bilder tatt når jeg veide ca 20 kilo mer enn nå som egentlig er ganske fine. Jeg kunne egentlig lagt dem ut her, selv om de ikke forteller hele sannheten om hvordan jeg ser ut nå.

Nå snakker jeg bare for meg selv (som jeg jo strengt tatt er den eneste jeg kan snakke for) men jeg hadde nok ikke blitt så "skuffet" om daten min ikke så helt ut som på bildene når jeg møtte henne at jeg hadde gått surmulende hjem og studert bildene av henne for så å lage en tråd om det på sukkers diskusjonsforum. Jeg hadde tatt den kaffen eller halvliteren eller hva det nå var, pratet og sannsynligvis hatt det hyggelig. Jeg antar jo at det er mer enn bare ett bilde på internett som ligger til grunn for at @ts ønsket å møte disse kvinnene. Han påpeker jo også at han ikke bare er ute etter utseende, selv om resten av innlegget hans oser av det motsatte..

Hva vet vi om disse jentenes motiv for å legge ut disse bildene? MÅ det være for å prøve å lure til seg dates eller kan det tenkes det er andre grunner? La oss starte en drittslengekonkurranse mot dem uansett, for å være sikker..

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 7 aug. 2014 23:29

Jeg opplever ikke at Ts kritiserer overvektige mennesker, men at han setter lite pris på at folk utgir seg her inne for noe som ikke er i tråd med virkeligheten...
Hvis du veier 80 kg, så legger du ikke ut bilder av deg, fra den gang du veide 60 kg... Jeg ville i hvert fall ikke gjort det.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne to. 7 aug. 2014 23:39

Mitt inntrykk er at nesten alle har gamle bilder her inne...

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 23:43 Privat melding

Jeg er enig i at man bør har bilder inne som viser hvem vi er nå og ikke hvem vi var. Jeg har innsett at jeg ikke kan være like slank som jeg var når jeg var 20.. Jeg tolket heller ikke at innlegget var ment som hets for de som har noen kilo for mye på kroppen. Jeg vet at man kan bli glad i alle de kilo kjæresten har på kroppen. Men i en setting som her inne så tror jeg at det lønner seg å fremstå som den man er akkurat nå og ikke hvem man en gang var.

Skjult ID med pseudonym durrr to. 7 aug. 2014 23:50

Noen jenter mangler selvinnsikt. Det må du leve med eller bare la være å date jenter.

(mann 46 år fra Østfold) to. 7 aug. 2014 23:53 Privat melding

Tusen takk @Spirit2014 :)

(kvinne 58 år fra Hordaland) to. 7 aug. 2014 23:55 Privat melding

@durr.. Og mange menn mangler selvinnsikt. Det dukker opp profilbiler som ikke tilhører den alder de selv setter her inne. Mange måter å tilhærme seg på .

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 8 aug. 2014 00:12 Privat melding

@larumba. Velfortjent ) Godt at det finnes objektive menn som deg her inne:)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 8 aug. 2014 00:19

@Spirit2014
Noen menn mangler selvinnsikt. Det må du leve med eller bare la være å date menn.

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 8 aug. 2014 00:40 Privat melding

@durrr.. Jeg har mange gang fått bevis for at jeg har en god magefølelse. Jeg har derfor unngått å bli fortapt i det som viser seg å være profiler som ikke er helt den de gir seg ut for. Jeg kommer nok til å fortsette å date menn.. er ikke redd for å gå¨på noen bommerter om det er det som skal til :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 8 aug. 2014 02:20 Privat melding

Jeg forstår egentlig frustrasjonen til trådstarter..
Velger man å ha bilder her inne, bør de være sånn nogenlunde oppdatert i hvert fall. Det er klart teori(les bilder) og praksis kan være forskjellig, men man bør kjenne igjen vedkommende. Jeg ville aldri turt å dra på en date, om bildene mine ikke representerte meg slik jeg ser ut til vanlig.
@Ts jeg tror ikke dette skjer så ofte, så du har kanskje vært uheldig i forhold til dine forventninger.

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 8 aug. 2014 02:31

@Spirit ;)
For min del har jeg bare blitt skuffet på utseendet et par ganger, men det skal sies: jeg skriver kun til de jeg syns er ekstremt tiltrekkende for meg fysisk. Deretter ser jeg om de er tiltrekkende for meg utover det rent fysiske, og først da spør jeg henne på date.

Skjult ID med pseudonym FA fr. 8 aug. 2014 09:08

Takk for svar alle sammen:) Artig at det var såpass interesse på mitt første innlegg.

Er fornøyd med at de aller fleste er enige med mitt innlegg. Dette gjør meg trygg på at de ikke alle holder på slik

Til kritikerne kan jeg nevnte at mine fleste forhold har vært med sunne jenter med gode former. Jeg er ingen motstander av kjøtt på kroppen, ei heller ute etter å trykke ned overvektige.

Poenget mitt er at man bør ikke skamme seg av hvordan man ser ut.
Så stå heller frem og vis bilder av hvem du er og hvordan du ser ut idag. I stedet for falske, gamle eller redigerte bilder. Da gir du i alle fall et mye bedre første inntrykk ved faktisk møte, og det teller en god del mer enn hvor mye oppmerksomhet man får på nettet...syntes jeg da :)

Skjult ID med pseudonym Enok fr. 8 aug. 2014 09:34

Ei dame skrev til meg en gang: Det verste kvinner ser for seg når de skal på sukkerdate er at de møter en psykopat eller morder. Det verste menn ser for seg er at dama er feit. Da lo jeg godt.

Det må være lov å bli skuffet om den man møter har bilder som overhodet ikke er representative for hvordan man ser ut. Jeg er så lei av de her inne som roper ut at man MÅ svare på hver eneste melding og at man er uhøflig om man ikke gir respons. Ingen skal fortelle meg at jeg må være glad og lykkelig om dama jeg trodde var bra viste seg å være noe annet. Jeg har møtt damer som jeg trodde det ville bli full klaff med, etter masse skriving, men så hadde vi 0 kjemi live. Begge merket det. Hun var flott, men vi passet ikke sammen.

Skjult ID med pseudonym handerre fr. 8 aug. 2014 22:07

@FA:

Hvis det var det du mente, det du skrev i ditt siste innlegg her, så er vi jo i bunn og grunn enige om det vesentligste. :)

Var bare ikke sånn jeg oppfattet innlegget ditt. Poenget kom ikke frem. Håper ikke du oppfattet min kritikk som for krass, det var som sagt bare en del ting i innlegget jeg stusset litt over.

God helg :)