Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 18:31

Sendte en førstemld til en mann jeg syns så kjekk og grei ut... Ønsket han en fin dag.. Fikk tilbake: Hehe, er du sugen? Er det vanlig her inne?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 18:36

Helt vanlig å være sugen. Eller fysen. Eller sulten. Eller frustrert. Eller noe.

(mann 47 år fra Akershus) lø. 9 aug. 2014 18:45 Privat melding

Alltid noen drittsekker.....
Lykke til og ha en fin dag:-))

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 aug. 2014 18:56

Dersom man som kvinne tar kontakt med en mann her inne, må man åpenbart ta høyde for at det er det samme som å si at man er desperat/kåt/klar. Det er derfor svært lenge siden jeg tok initiativet. Nå sitter jeg på gjerdet og venter i stedet. Det holder lenge med de slibrighetene det medfører.

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 19:01

Er det noen måte å bryte abn. på? Trur virkelig ikke dette er stedet for meg....

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 19:08

Dersom en kvinne tar kontakt med meg her er profilen hennes borte før det er gått 48 timer.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 19:15

Du sa det, Villrosa. "Hehe, er du sugen?" er et freidig men nokså uskyldig tilsvar, særlig hvis en innehar en smule humor. Å synes at det er et teit svar er en ting, å bli dødelig fornærmet er noe annet.

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 aug. 2014 19:23

@Villrosa - Var den meldingen myntet på meg?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 9 aug. 2014 19:24 Privat melding

Svaret du fikk gjør det jo enkelt for deg å stryke han som et alternativ :-) Her inne er det mange ulike personligheter, noen mindre sjarmerende enn andre. Det er ikke noe feil med deg, og absolutt ikke et nederlag. Det er han som oppførte seg dustete og ble utsatt for det største tapet. Fortsett å sende hilsninger til de du har lyst å skrive med. Gjør som hunden med driten, spark litt jord over og gå videre.

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 19:39

Ja, ble absolutt ikke fornærmet av svaret. Lurte bare på om det var sjangeren her inne... For da er ikke sukker noe for meg.

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 aug. 2014 19:46

@Villrosa - Det at du tar dette som negativitet og klaging, må nesten stå for din regning. Jeg referer til realiteten slik den er for meg og det at du aldri har fått slibrigheter på samme måte, betyr ikke at det ikke skjer eller at det jeg forteller er klaging. Jeg forteller hva jeg har opplevd og følgene av det. Dersom du tenker at du har noen rett til å styre hva og hvordan jeg reagerer på ting jeg opplever, så ser jeg det som svært merkelig. Posten min var et slags svar til trådstarter og ikke en klage. Jeg lever godt med å sitte på gjerdet og er fullstendig klar over at man vil motta et antall slibrigheter i et fora som dette, fordi folk kan gjemme seg bak bildeløse profiler.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 9 aug. 2014 19:53

Pss, ikke bry deg om det, du, TS. :) Hvis du ikke ØNSKER å bry deg om det, da... Kanskje HAN nettopp ønsket at du skulle bry deg om ham, til tross for sitt noget brysomme spørsmål, som gjorde deg brydd.

Og det er jo mulig at han bare kjente seg litt vill og frekk og frimodig i nikkersen nå som månen er brisen og har tenkt til å være full på en søndag! (Månen, altså - makan til oppførsel av en som mange ser opp til!)
Det kan nok derfor være mange forholdsvis uskyldige ulver som nettopp i disse dager og av denne anledning, kaster de kjekke og greie fåreklærne, og uler litt (ut)sultent mot månen og til tilfeldig forbitastende sukkerfrøkner - dette med mer eller (kanskje som oftest) mindre heldig utfall... Men så KAN det jo da også hende at de plutselig er heldig og treffer på en likesinnet elskovsyk ulvefrøken - så da er det jo kanskje verdt det med en periode med "mye ul og lite knull"... (- for ulven, vel å merke)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 19:56

Nå har ulven løpetid på senvinteren, da får de ta til takke m ei løstispe i mellomtida :-b

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 20:01

Morsomt innlegg Tilia :)

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 9 aug. 2014 20:06

Selv har jeg for øvrig til dags dato ikke mottatt noen "uoppfordrede suge-meldinger" fra mannfolka her inne ;P - så det skal nok være mulig for deg å fortsatt bli på denne nettsiden en stund til uten å bli utsatt for så mange flere lignende framstøt. ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 9 aug. 2014 20:09 Privat melding

Ble selv kontaktet av en mann her inne og svarte høflig tilbake. Og så fikk jeg bare et spørsmål på om jeg var kåt? hehe. Jeg er såpass voksen og det skal litt til for at jeg får krøll på ørene. Og ihvertfall ikke av slike dumme spørsmål. Det tok lang tid før han skjønte at nei var et nei så noen er nok her inne kun for å få seg noe. Men jeg blir slett ikke fornærmet... Har desverre inntrykk at det er for mange menn som ikke helt er ærlig med hva de er ute etter. Det finnes nok seriøse menn men synes det finnes flere useriøse. Da mener jeg gutter i 20 årene som vil ha kontakt med damer i 50 årene.. menn uten profilbilde som slett ikke er ledig.. osv..

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 9 aug. 2014 20:12

Jaujaudå, men noen "ulver" uler og puler på helårsbasis. :)
Ikke dermed sagt at ikke løstøstispene OGSÅ løper gode tider imøte nå i sensommerheten (og -væten...), altså. ;) Jeg kjenner dem ikke personlig, men de takker muligvis ja og jau til det meste og de fleste. ;p

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 20:12

Kommer du hit en tur Tilia skal du få suge. Så kan jeg flytte møblene.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 9 aug. 2014 20:29

hahahahjaudåååh! Da skal det bli måneLYST!

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 9 aug. 2014 20:32

*ulvetispetøs i housemaid-klær* ;P

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 9 aug. 2014 20:36

..og BARE suge, og ikke voldta gulvet med min VOLTA.

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 aug. 2014 20:39

@Tilia og jaudå - Ha ha ha ha ha :-D

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 21:01

Da var jo dette en vellykket tråd må jeg si ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 9 aug. 2014 21:05 Privat melding

@Østfold. Kanskje du ikke ble så overbvist likevel... Men ta det med et smil.

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 9 aug. 2014 21:20

Tar det meste med ett smil. Mange morsomme og trevlige mennesker her :) Det med vellykket tråd var at det faktisk ble ett "par" her, hehe Er jo ett datingnettsted :)

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) lø. 9 aug. 2014 23:36 Privat melding

Ta det med et smil og gå videre dersom du ikke er sugen :)

Å tenke for mye, dvele, lure på hva som er normalt eller ikke, osv, fører bare til at man kaster bort tid man jo heller kan bruke på mer konstruktive og hyggelige ting :D

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 9 aug. 2014 23:46 Privat melding

@Kalfko. Kloke ord )