Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Vest-Agder) lø. 9 aug. 2014 22:12 Privat melding

Sitter å leser litt på profiler her inne, og ser mange har den fantastiske setningen "Det er bare å spørre" uten noe videre info egentlig. Det får meg til å undre dog. Hva er egentlig en bra profiltekst?

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 9 aug. 2014 22:26 Privat melding

En bra tekst forteller litt om hvordan personen ER, og ramser ikke bare opp hva han eller hun GJØR. For det er ikke det samme.

Den viser litt hva som engasjerer og gleder, og hva slags humor personen har.

Bruktbilannonser og stillingsannonser er ikke gode profiler. De er det veldig mange av.

(mann 37 år fra Vest-Agder) lø. 9 aug. 2014 22:41 Privat melding

Ja, jeg er ganske så enig. Ville bare høre hva andre mener. Jeg tenker at man kanskje ikke er kjempe engasjert, hvis det eneste man får til å skrive er "spør hvis du lurer på noe"

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 10 aug. 2014 00:29 Privat melding

Klarer de ikke å lirke av seg mer enn det gidder ikke jeg å sende melding. Da er de ikke mye engasjert tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Grace sø. 10 aug. 2014 06:57

Helt enig med det Lillah sier.
Blir så oppgitt når folk skriver "Spør om du lurer på noe!" - Nei. Det er -du- som skal "selge" degselv. Om man ikke har noe informasjon, så er det uansettt ingenting å spørre om.

På min profil har jeg litt om hva jeg driver med, men enda mer om hvem jeg er. Hvaslags personlighet jeg har. Det er mye viktigere for meg.

Skjult ID med pseudonym handerre sø. 10 aug. 2014 09:47

Det trenger ikke nødvendigvis være en stor forskjell på hvem man er og hva man gjør.

For min egen del føler jeg meg sikker på at hva jeg gjør sier noe om meg som person og slik er det nok i mange yrker.

Det virker for øvrig som "spør om du lurer på noe" er en slags sykdom her inne som er i ferd med å bre om seg, for de siste ukene har det blitt veldig mye mer av det virker det som.

Jeg skriver selvfølgelig ikke til sånne profiler.

For øvrig er det vel på tide å oppdatere min egen profiltekst, det begynner å bli lenge siden sist nå.

(mann 37 år fra Vest-Agder) sø. 10 aug. 2014 15:12 Privat melding

Haha, @Valhalla. Jeg tror faktisk at du er inne på noe her. Det er kanskje sånn at når man har profil her inne, så ønsker man at folk skal ta kontakt. Jeg leser at du også har forsøkt å ta kontakt med ett par stykker som har hatt en slik type profil, selv har jeg gjort det en gang. Jeg kom på en hel haug sprøsmål som jeg sendte i en melding, og gjett hva.. Jeg fikk svar, men kun svar på det jeg lurte på. Ikke noe spørsmål tilbake eller noe slikt. Det får jo meg til å lure på nye ting. Forventer disse personene å finne drømmepartener sin på en sånn profil? Får dem i det heletatt kontakt med noen?

Skjult ID med pseudonym handerre sø. 10 aug. 2014 15:33

Når jeg tenker meg om, sendte jeg en melding til en sånn "spør om du lurer på noe"-dame en gang, riktignok ikke på sukker men på en annen datingside.

Spørsmålene var mange og av typen: "Hva er kvadratroten av pi?", "Hvor mange Svensker er det plass til i en telefonkiosk?", "Hvor mange elektrikere trengs det for å skifte en lyspære?", "Hvem skjøt JFK?" og "Det står en mann utenfor her og tar seg i skrittet. Kan det være Michael Jackson?"

Jeg fikk ikke svar...

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 10 aug. 2014 15:42

Og DA går oppfordringen til alle forumets lesere! HVER gang dere kommer over profilen til mr./ms tafatt, hvor det står "Spør hvis dere lurer på noe", så gjør for guds skyld det, og still for all del adekvate spørsmål som bringer oppklaringens lys til deres hverdag slik som "handerre" har gjort i eksempelet over :-D

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 10 aug. 2014 16:07

Eller.. en annen variant er å sende et gult hjerte, og ikke noe mer :-D

(gult hjerte = "jeg er nysgjerrig på deg"... den perfekte løsning for den som ikke greier å formulere et spørsmål, så lar vi motparten sitte der og lure hva vi lurer på :-D

(mann 37 år fra Vest-Agder) sø. 10 aug. 2014 16:23 Privat melding

Fantastisk "handerre" :-) Rett og slett fantastisk!!