Alle innlegg Sukkerforum

Profil uten bilde. Hva er vitsen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ClaroQSi sø. 10 aug. 2014 19:50

Har litt problemer med å skjønne poenget med profil uten bilde på en nett-datingside? Enkelte grunnlegger dette med at det ikke skal være utseende som er avgjørende. Andre vil ikke bli gjenkjent i jobb- og venne-sammenhenger. Tydeligvis er det fremdeles knyttet tabu og flauhet rundt denne form å komme i kontakt? Der er jo mange undersøkelser som fastslår at så mye som 95-98% av beslutningen om å ta kontakt på en nettprofil ligger i om vi finner bilder på profilen attraktive. Teksten leser vi OM og etter vi liker bilde. Er det bare tittere som lager profil uten bilde, eller fungerer det virkelig i en søke-sammenheng?

Skjult ID med pseudonym Lipton sø. 10 aug. 2014 23:00

Lurte selv på det samme.. Det er veldig mange som er her over en lengre periode, men har de et bilde i profilen? Nei. Ikke profilbilde, ingenting i albumet.. Hvorfor i all verden er de her? Hvorfor alt skal være så hemmelig?

(mann 52 år fra Østfold) sø. 10 aug. 2014 23:07 Privat melding

Noen har relativt eksponerte jobber og ønsker ikke bli gjenkjennt, andre bor på små steder og vet at det vil spre sig veldig fort hvis noen i nærheten finner ut at de er på Sukker. Ikke at det er noe galt i det men jeg skjønner at man vil verne om privatlivet... Og noen har sikkert fått for mange henvendelser på grunn av utseendet i stedet for personen...
Så hvorfor dømme andre når man ikke kjenner deres bakgrunn?

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 10 aug. 2014 23:20 Privat melding

Spør du meg burde det ikke vært mulig å ha profil her uten bilde...eller noen form for tekst....

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 10 aug. 2014 23:26 Privat melding

Jeg har selv hatt formening om at jeg ikke ønske å bruke tid på å klikke inn på profiler uten bilde. Men har oppdaget at selv om de ikke har profilbilde så har de gjerne bilder liggende i sitt album. Jeg selv har skrevet at profiler uten bilder ikke blir besvart. Men er de ivrige nok så gjør de som en her inne der vi avtalte at vi var på nett samtidig og han lå inn et bilde av seg selv i album en liten stund slik at jeg kunne få se hvem han var.. så trakk han det ut igjen. Han hadde sett kollega her inne og det var hans grunn til ikke å være så synlig. Men de menn som ikke har bilde og ikke vil vise seg bruker jeg ikke noe tid på for jeg hiver ikke ut min mailadresse i øst og vest. Det finnes nok av menn med bilder her inne og da faller nok disse uten bilde bort for min del. Men enig i at de uten bilde og ingenting fylt ut i sin profil er waist of time og ikke skjønner jeg helt hva de er her for.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 10 aug. 2014 23:54

Dette er den 457-ende tråden som gnager på samme temaet. Hva er vitsen!?

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 11 aug. 2014 00:07

Hadde det enda vært et tema som bar til torgs noen nye momenter, det er som en endeløs rekke av utblåsninger som inneholder verken lærdom eller nytte :-)

Venter spent på en tråd om været. Forresten, den skal jeg starte nuh.

(mann 52 år fra Østfold) ma. 11 aug. 2014 12:06 Privat melding

@jaudå, siden du har lest alle de 457 andre trådenen, til forskjell fra oss andre uvitende, så kan du kanskje skrive en sammenfatning av de beste svarene og legge det ut? Hvis du da gjør det under din egentlige profil i stedet for under pseudonym, så vil du helt sikkert virke mer spennende og innsiktsfull på det motsatte kjønn enn når du beklager dig over gjentagelser og mangel på fornyelse...

Skjult ID med pseudonym lillemeg to. 14 aug. 2014 17:35

Jeg har ikke profilbilde, men en utfyllende tekst. Fått mange henvendelser for det. Vet dog at når jeg legger ut bilde, vil det komme flere svar.
Men det er jo et kjøttmarked dette - vet bare ikke om jeg vil bli behandlet som det.

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 aug. 2014 18:12

Vitsen?
Få fred vel! Hva ellers? :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 aug. 2014 19:03

Forresten: Jeg venter fremdeles på den tråden om været, gitt! :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 aug. 2014 19:09

Ah....det er jeg som ikke følger med i timen. Mai bææd :-)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 14 aug. 2014 19:11 Privat melding

stort sett med noen "få" unntak så er disse bildeløse og tekstløse profilene bare "snikere" ikke rent mel i "posen" er "gift" osv......

men mange av disse er ikke så lenge aktiv.....kanskje noen uker og litt til...

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 aug. 2014 19:15

Jeg har ikke bilde. Og jeg kan gjenta meg selv:

Det er laaaangt flere jeg ikke ønsker kontakt med, enn motsatt.
Jeg ønsker å oppføre meg fint og svare de som tar kontakt.
Dette har man, som jente, ofte ikke kapasitet til om man får mye mail.
Jeg ønsker heller å bruke tiden min til å se etter det jeg VIL ha
- ikke være høflig overfor de jeg ikke vil ha.

I min verden er dette relativt logisk.
Men fremfor alt er det mitt valg og min måte å være på sukker.
Hva andre måtte mene om det, betyr igrunn svært lite.

I tillegg kan jeg nevne at tekst faktisk er viktig for meg.
Jeg har hittil aldri falt for et vakkert utseende alene.

(kvinne 44 år fra Nord-Trøndelag) ma. 18 aug. 2014 08:33 Privat melding

@hans80
Jeg er ikke gift/sambo/kjæreste, og posen min med mel er det reineste du kan finne. Er superbruker, men aldri mer enn 1 mnd om gangen. Finner man ingen i løpet av den tiden, så er det ingen her for meg - tenker jeg da.

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 09:20 Privat melding

Jeg forholder meg sjeldent til profiler uten bilde, rett og slett fordi jeg har dårlig erfaring med det.

Folk er ute etter noe på si, folk er uærlige, merkbart ofte er de ute etter å snakke sex ganske umiddelbart. Folk tar ikke ansvar for egen fremtreden. Og ikke minst så kommer folk med lameass excuses for hvorfor de ikke har det, dersom de blir spurt.

However, er en profiltekst godt skrevet og mailen man får/får til svar likeså er det mulig å komme rundt den "kneika". Det er bare så jævla sjeldent det er tilfellet.

(mann 52 år fra Sør-Trøndelag) ma. 18 aug. 2014 09:23 Privat melding

En profil uten tekst er uinteressant i et 'tekstlig' medium som dette er.

Skjult ID med pseudonym Shini ma. 18 aug. 2014 23:27

Profil uten bilde, personer svarer ikke, grisete meldinger, aldersforskjeller.. Alle disse trådene blir det minst lagd to av hver dag.. Hva med å gå langt bakover i forumet og lete opp det du vil skrive? Selv svarene er de samme..

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 23:51 Privat melding

@ lillemyst.

da er jo du et av de unntakene jeg snakker om,,men fortsatt ser jeg ikke poenget ved å være på en datingside uten bilde/r....menmen....

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 19 aug. 2014 00:12 Privat melding

Jeg har mange ganger vurdert å opprette en profil her uten bilde, for jeg mistenker at bilder av meg taler ikke til min fordel her inne men på den annen side så er det jo meg så hvorfor skal jeg gjemme meg for folk, men det er helt klart et problem med bilder og det er at det ødelegger for å bli kjent med personen bak. Til syvende og sist så er det jo det som er viktig! Så jeg kan godt forstå at folk ikke har bilder selv om jeg har litt problemer med det selv!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 19 aug. 2014 00:23

@More2come
Jeg kan leve med å være uinteressant. Det kan nok flere av oss :-)

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 19 aug. 2014 00:32

det er uærlig å ikke ha et bildet.todredjedeler av mine besøkende har ikke bildet.Klart det er mange gifte her,men ikke særlig hyggelig at noen titter på meg,og jeg vet ikke hvem,,nei,skjerp dere og vær årlige,og,sikker på at menn er ute for det samme.Dette er en uting rett og slett.

(kvinne 65 år fra Østfold) ti. 19 aug. 2014 09:25 Privat melding

Bilde er et must..vil jo gjerne se hverandre:))

Skjult ID med pseudonym Shini ti. 19 aug. 2014 09:28

@Vallhalla, Så de nye folka kan ikke skrive på en tråd som allerede er lagd? Det er de som er pålogga man prater med, ikke de som har skrivd tidligere. Jeg ser ikke vitsen med å lage 2 tråder om det hver dag når man kan få alle tipsa man trenger på en tidligere tråd og skrive videre på den, istedenfor å hele tiden starte på scratch.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 11:30 Privat melding

Jeg klikket meg innpå de 6 siste besøkende nå. Alle uten profilbilde. En med albumbilder og 2 uten tekst.

Så jeg kan godt forstå tittelen på tråden: Hva er vitsen?
Jeg blir i hvertfall ikke nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym trønderpie on. 14 okt. 2015 11:45

Jeg kan skjønne at noen velger å ikke ha profilbilde. En jeg traff ville ikke ha profilbilde fordi han et lærer og elever av han kan jo være her.
Flere som jeg har vært innom har bilder i albumet. Da har jeg tatt meg bryet å lese profilteksten før jeg har sett på bildene for at jeg skal ha et mer åpent sinn.
Så ja jeg skjønner at noen velger det. Jeg selv har profilbilde, men jeg har ingen grunn til å la være.

Skjult ID med pseudonym trønderpie on. 14 okt. 2015 11:51

Også var jeg litt kjapp med å svare ser jeg. Det var ikke bare snakk om profilbilde, men ikke bilder i det hele tatt. Jeg er går ut igjen av en profil uten noen som helst bilder. Jeg vil "se" personen jeg "snakker" med.

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 14 okt. 2015 12:16

Jeg blokkerer stort sett alle uten bilde eller tekst som tar kontakt. Ser ikke poenget å skjule seg på en dating side. Vi er selvstendige individer og ingen har noe med hva vi gjør her. Så å komme med unnskyldninger om at de vil skjule seg for kollegaer, venner, jobb, nabo etc... Da tenker jeg vedkommende har et problem. Selv tenker jeg at slike personer har noe å skjule...

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 13:29 Privat melding

Trådene og innleggene lever nok "evig" @Gravlax
Men når du og jeg er ute herfra, så er mine bilder også borte. Da står det E47 på mine innlegg og Gravlax på dine. Og vi er like anonyme ;)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 13:34 Privat melding

Jeg er fullstendig klar over det :)
Den dagen jeg skal ut for godt, så slettes bilder, tekst og data.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 13:45 Privat melding

Svarer bare 100 på det meste da.
-Jeg søker damer på 18-22
-Fra følgende fylker: Oslo og Akershus
-Husdyr jeg har: 100 katter
-Alder 100
-Høyde 100,5cm
-Vekt 100 kg
-Egne barn 97
-Personlighet: i 100
-Kropp: (ikke svart)
-Årslønn: (ikke nå lenger)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 17:22 Privat melding

Stusset over at det var så mange "nye" på forum, før jeg så datoen.. Og et evig tilbakevendende tema..😊