Alle innlegg Sukkerforum

Sukkersex

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 11 aug. 2014 06:11

Synes dere at det er greit å være her bare for å få sex ?
-Singel og kåt

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 11 aug. 2014 06:32

Bare du ikke later som noe annet før du treffer noen er det helt greit.

Skjult ID med pseudonym hjerteress ma. 11 aug. 2014 06:47

Finnes vel andre sider som er mer velegnet for ditt søk Cllou.
Selv om det sikkert finnes noen her også, som søker det samme som deg.
Søndagskjæreste kalles det visst på Sukker;)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 11 aug. 2014 07:56

Dette er Donald Duck ja. Ren fiction!

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 11 aug. 2014 12:52 Privat melding

Kafko minner meg en ungdom midt i tjukkeste puberteten, hvor alt relateres til sex. Kan ikke si jeg deler dine synspunkter Kafko, hvis det bare var sex jeg var ute etter hadde jeg ikke vært på sukker. Jevnt over, om du ikke har lagt merke til det ennå, så søker damene her inne noe mer enn sex. Enkelt sagt så tror jeg de fleste her inne vil ha seg en kjæreste...og ikke et forhold som er hovedsaklig basert på sex og fysisk tiltrekning.

Og kjemi mellom to personer omhandler andre ting enn sex...humor feks. Om kjemi mellom deg en annen dame du møter handler utelukkende om fysisk tiltrekning så syntes jeg synd på deg...og litt synd i damen også.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 11 aug. 2014 13:13

@Klartdet
Ja vel, da får du syns synd på han. Men prøv å si det på en litt mindre nedlatende måte. Bare fordi du ikke setter det fysiske like høyt som han, betyr ikke at du skal se ned på han.

Til TS:
Ja, det er selvsagt helt greit å bruke sukker for sex. Jeg tror det er vanskeligere her inne enn på en bar, men det er jo opp til deg hvor du vil søke etter sex ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 11 aug. 2014 17:28 Privat melding

Jeg henviser ikke til noen konkret her, men... jeg for min del er så helt klart ute etter et fast og godt forhold basert på alt annet enn sex... eller nei...sex er både godt og viktig, men jeg for min del tenner ikke sexuelt på utseendet til en person..
Jeg må ha en god kjemi og følelser for personen jeg skal ha sex med..
Jeg har nok hatt ons jeg også, men det har ikke gitt meg noen ting annet enn en tom og sår følelse...
Sex er så mye bedre og mer riktig sammen med en jeg ønsker å dele livet mitt med så jeg ønsker å finne en å bli glad i for så og ha sex med den...
Ikke ha sex for så å se om det kan funke med et forhold...

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 17:51 Privat melding

Hehe... Interessant tråd!!

Være her på Sukker bare for sex? Helt greit for meg hvis man er åpen om det på en elegant og ærlig måte. Selv synes ikke jeg det er attraktivt å være her for bare å skaffe seg sex, heller ikke attraktivt å respondere på de som bare vil ha sex.

Å finne noen å bli ordentlig glad i er ikke så vanskelig for meg, jeg er glad i mennesker, mange ulike typer.

Å finne noen man tenner på er ikke så vanskelig heller. Tenning er noe man har i seg selv, og med passende og god respons fra en annen trygg, sjarmerende og god person? Ja, da er mye gjort.

Derimot å finne en kombinasjon er ikke så lett, særlig når tenning og kjærlighetsfølelser skal vare og skapes over lang tid.

Jeg har opplevd dyp sjelevenn-kjærlighet, men uten tilfredsstillende sex. Uforløst opplevelse.

Jeg har hatt vidunderlig sex, men uten tilfredsstillende kjærlighetsfølelser av den betydningsfulle sorten. Tom følelse.

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 17:53 Privat melding

Forts.

Drømmen er jo en kombinasjon og jeg er 'naivt' optimistisk til den dagen jeg ligger under torva, har jeg bestemt meg for. :))

I mellomtiden har jeg det helt greit både her på Sukker og i livet ellers, med eller uten den 'perfekte' responsen.

Skjult ID ma. 11 aug. 2014 19:16

Hehe...morsomt å lese svarene, jeg er forressten en dame som er veldig lysten på sex/kos men ikke klar for et kjærlighetsforhold. Veldig enig med Kafko. Takk for svarene :)

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 23:22 Privat melding

Jeg synes det er helt greit, så lenge du er åpen om det. Hører at folk sier at man skal bruke andre sider, men jeg synes at sukker må være for alle såfremt man er åpen om hvorfor man er her. Når man er singel har man jo behov og det er ikke noe som er bedre hvis to personer ønsker å møtes bare for sex når begge vet hva de går til. Skader jo ingen.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 23:53 Privat melding

@valhalla

hehe når du sier det på den måten er det faktisk sant, enklere å få en er du kåt melding, da vet du i alle fall hva de er ute etter :)

Jeg har vært borti flere som starter så pent, men så kommer det frem hva de egentlig er ute etter, men jeg har sluttet og ta det innpå meg :)

Skjult ID med pseudonym tron ti. 12 aug. 2014 00:09

Vi fikk oss en på trynet når TS gav til kjenne at "han" var en kvinne he, he

Alle gjorde selvsagt regning med at det var en mann

Skjult ID ti. 12 aug. 2014 00:15

Haha...ja det er standard, går ut fra at det er en mann bare fordi man vil ha litt kos.. @Tron tar du meg med på spa...hehe

Skjult ID med pseudonym tron ti. 12 aug. 2014 00:35

Klart jeg tar deg med på spa om du "vinner" :)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 14 aug. 2014 18:58

Damer er litt naive når de svarer: "Jada, helt greit å være her for sex hvis du er åpen om det"... Guess what. Utsiktene til mannen for å få sex skrumper enormt ved å gå ut med det. De som er igjen, er de nymfomane, de som er så lette på tråden og har vært borti så mange at han knapt tenner på dem. Jakten er jo en del av tenningen. Ikke glem det.

Derfor er få menn ærlige om intensjonen. De gjemmer seg gjerne bak en litt sånn ullen: "Kan vi ikke bare møtes og så tar vi det derfra?" Eller "Alt kan jo skje hvis alt føles riktig?" Klart det kan. Samtidig tror jeg ikke intensjonen til de fleste menn som sier dette er å flytte sammen og gifte seg med den de skal møte - selv om ting klaffer. Jeg tror, som Klafko sier, at det for de fleste er sex, og seksuell tenning de vil oppleve.

For de fleste kvinner er det faktisk annerledes. Hvorfor? Fordi jo lenger kvinner går uten sex, jo mindre frustrasjon og behov for det. Mens det er motsatt for mannen. Han er som et basseng som fyllles opp litt hver dag og så renner det nesten over. En annen ting er at få kvinner tenner på menn de ikke ville hatt som kjæreste, mens vi vet at for menn har de to tingene ingen direkte link.

Så satt på spissen: Kvinner har sex med de har følelser for, mens menn får følelser med de de har sex med.

Skjult ID med pseudonym tron to. 14 aug. 2014 19:10

@metoo Nå var det jo en kvinne som starta tråden her, da men..... Igjen... Er det snakk m sex, er det menn som står bak ! Sånn ser det ut som det tenkes globalt her inne... mens i realiteten er begge kjønn stort sett like når det kommer til dette her.

(kvinne 33 år fra Møre og Romsdal) to. 14 aug. 2014 20:18 Privat melding

Hei alle sammen. Denne tråden her var veldig interessant. Jeg har fått en kosevenn utenfor sukker, før jeg ble medlem her. Jeg, for min del, har ikke noe imot en kosevenn... men... er noe med fyren forde.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 14 aug. 2014 22:59

@villrosa.
Kanskje det at du ikke kjenner deg igjen beviser netopp det jeg sa? Hvis du kjenner behovet for sex som nokså presserende, så er det kanskje fordi det ikke er så fryktelig lenge siden sist? ;-)

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 aug. 2014 10:34 Privat melding

Jeg skippet en del av postene igjen, ville bare si til Kafko at hadde det bare vært sex jeg var ute etter så hadde jeg dratt på byen istedet.

Skjult ID fr. 15 aug. 2014 16:43

Det er fint hvis du er åpen om hva du vil ha for det er ikke alle som ønsker det du vil ha.