Alle innlegg Sukkerforum

Stort trykk, uhøflige og pushy menn

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 11:00 Privat melding

Jeg ser stadig foruminnlegg av menn som er frustrert når kvinner ikke svarer, eller over at konkurransen er så høy. Men det virker ikke som om menn har så mye selvinnsikt heller, og det virker som terskelen for å sende meldinger er veldig lav for noen.

Jeg er en normalt oppegående og tiltrekkende jente på 29 år, men jeg for langt over gjennomsnittelig med oppmerksomhet. En vanlig dag ligger på rundt 15-30 nye meldinger, og det kan være vanskelig å rekke over alle og svare fint på alt. Jeg prøver så langt det gjør seg å svare og evaluere alle, for jeg vil jo gjerne møte en god mann som passer til meg, men jeg har en travel jobb og har ikke tid til å gå alt i sømmene. Jeg synes det er litt uhøflig å bruke standardsvar, så prøver etter beste evne å skrive noe personlig tilbake, selv om det er et avslag. Noen ganger er det fordi jeg dater noen, andre ganger er det fordi jeg ikke finner noen holdepunkter eller noe jeg liker spesielt godt i profilen.

Som svar tilbake på min høflige avvisning (eller noen ganger fordi jeg ikke rekker å svare fort nok), får jeg ofte sinte mail om at jeg dømmer andre og er ei bitch som avviser min potensielle drømmemann. Jeg opplever dette som urettferdig, særlig hvis man sammenligner med folk som ikke svarer i det hele tatt. Det har nok hendt at jeg ikke har svart jeg og, men det er stort sett reservert til tilfeller hvor hendvendelsen var ufin (slik som han som lurte på om jeg likte bondage i førstemailen),....

Mitt spørsmål er; hva gjør dere andre jenter og hva synes dere menn at vi skal gjøre hvis vi er i en situasjon som dette? Får dere noen forståelse for at det kanskje ikke er så lett og man ikke er en bitch bare fordi man ikke svarer eller må avvise? Og hvorfor henger folk seg sånn opp i hva en person man aldri har møtt synes?? Jeg sender da mail til gutter jeg også, og av og til får jeg ikke svar. Da har jeg ALDRI fulgt om med mail nr to og vært sarkastisk, pågående, trakasserende, sint eller ufin tilbake.

(mann 52 år fra Østfold) ma. 11 aug. 2014 11:33 Privat melding

Bra at du tar dette opp. Jeg skjønner frustrasjonen når man ikke får svar, har selv opplevd det en gang men jeg tenkte nettopp det du skriver, at dere kan få så mange henvendelser at det blir vanskelig at svare alle. Og hvis mannen reagerer med sinne, ja da har han ett problem og du skal bare være glad for at du fant ut det så fort :-)
Jeg har vært inne på din profil og tenkte at du var en flott kvinne, men at aldersforskjellen var stor og at jeg var out of your league. Men det virker som om en del menn ser på sig selv som Guds svar til alle kvinner, uansett hvor gamle de er og hvor unge kvinnene er...

(mann 52 år fra Østfold) ma. 11 aug. 2014 11:35 Privat melding

Øh, det skulle skulle stått at DU var out of my league :-) Jeg har ikke SÅ høye tanker om mig selv :-)

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 11:42 Privat melding

Haha...

Hvis profilen min gir inntrykk til kjekke hyggelige menn @PentBruktM (dog LITT utenfor aldersrammen) om at jeg er out of their league, da må jeg skrive om litt. Synes det er kjempehyggelig med alle mailene, men motsetter meg sinte, bitre menn. Og dem er det ganske mange av. Og noen ganger kan man jo lese litt om hva jeg søker og ikke bare se på bildene før man fyrer av en mail. Det hjelper.

Hva synes dere fungerer som "beste" avvisning? Hvis det er påkrevet?

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 11 aug. 2014 11:50

Ingen svar er nok den beste avvisningen på en førstemelding for min del. Verre blir det når man har en samtale gående og du plutselig slutter å svare etter melding nr 5-6. Det er litt merkelig synes jeg, men fortsatt ikke overraskende/ufint.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 12:11 Privat melding

@Valhalla

Takk for utfyllende og fint svar. Jeg var ikke klar over at min henvisning til tradisjonelle kjønnsroller kunne tolkes som at jeg liker og bindes og piskes av en eldre mann (satt på spissen), det betyr at jeg vil at han bærer posene og jeg lager mat!! *ler* Godt å få råd av en mer erfaren kvinne.

Jeg tror dette er noe mange sliter med, fordi hvis vi leser på forumet og på enkelte meldinger, så er det en del sinte menn her.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 12:25 Privat melding

@Valhalla

Har fjernet og redigert;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 11 aug. 2014 13:19 Privat melding

Jeg svarer alle uansett men noen får faktisk litt standard svar som sukker har laget. Eks en viss en på sukker som har sendt samme melding til flere dmer her inne med spørsmål om han kan få sprute for deg? Selv om jeg kunne ha ignorert han fikk han likevel beskjed om at jeg oppfattet han uhøflig med tekst som ligger inne. Han rapporterte jeg og faktisk. De profiler som lukter "falsk" får og et standard svar om at jeg ikke tror vi passer sammen. Og til slutt så har vi gutter i 20 årene som mener at alder kun er et tall der de overøser meg med komplimenter. Jeg takker alltid for kompliment men svarer og som sant er at jeg ikke er ute etter så unge gutter. Jeg selv har våget noen få ganger å sette et hjerte på noen men disse er nok sikkert lettere å ignorere enn meldinger. De eneste som må diskutere avslag er de uten bilde og uten profiltekst og med dårlig engelsk. De får jeg kjeft av med beskjed om at jeg ikke gir oss en mulighet til å bli kjent. Ut over det synes jeg at menn oppfører seg og tar nei for et nei uten at de går løs på meg. De som blir sint og skjeller deg ut er heller ikke noe å bruke tid på.. Slett - blokker og gå videre.

(mann 52 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 aug. 2014 15:25 Privat melding

Jeg ville vært takknemlig for et personlig uttrykt avslag, og deretter ønsket lykke til som en avslutning. :)

Men det er nå meg.

Slike bitre fælinger er det vel bare å blokkere og glemme fortere enn svint.

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 11 aug. 2014 15:47

@Spirit2014: "Spruten" som tidligere var fra Vestfold har for øvrig byttet fylke og nick så jeg her om dagen så nye meldinger kommer nok :-)

(mann 38 år fra Hordaland) ma. 11 aug. 2014 15:50 Privat melding

Du er i det minste høflig som kommer med et skriftlig avslag. Som regel er det stille i fjøset.

Jeg tror at de menn som kommer med hets før du en gang har rukket å skrive tilbake sliter med selvtilliten. De har allerede lest så mange ting inn i situasjonen at de dømmer deg på bakrunn av sine egne fordommer.

Det kan være tøft å drive med nettdating når man er mann og de fleste har nok opplevd å skrive meldinger uten å få svar. Når man ikke forstår at nettdating har sine egne spilleregler er det lett å bli frustrert. Men jeg har skjønt det at det kan være mange grunnen til at damer ikke svarer. De kan ha fått så mange meldinger at de ikke rekker over alle, de er på date med en allerede og vil konsentrere seg om denne, de har en dårlig dag, de er opptatt, de liker å spille WOW mens du liker å gå tur i skog og mark, de har mistet interessen for nettdating for en periode eller de er rett og slett ikke interessert i deg.

Uansett så gidder jeg ikke å bruke energi på å tenke over hvorfor en jente som jeg ikke kjenner ikke har giddet å svare. Svarer hun ikke på førstemeldingen så antar jeg at hun ikke er interessert og går derfor videre. Det er også grunnen til at jeg oppfordrer venner som er nye på nettdating om å sende melding til flere (utvalgte) kvinner samtidig. Man vet aldri hvem som biter på kroken.

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 11 aug. 2014 15:54 Privat melding

@høststorm. Dette så jeg faktisk i forrige uke så jeg er obs på han. Ser og at han har tittet innom min profil, mulig han husker meg igjen siden han ikke kom med samme spørsmål en gang til.

(mann 38 år fra Vest-Agder) ma. 11 aug. 2014 18:47 Privat melding

Personlig synes jeg det er greit med et høflig og vennlig avslag. Kan gjerne være enkelt som et "Beklager, jeg er ikke interessert" eller "Beklager, jeg er for tiden opptatt med en annen".

Samtidig har jeg sett nok av folks oppførsel på nettet generelt og hørt nok her inne til å forstå de som bare blokkerer med en gang og ikke svarer når de blir kontaktet av noen de ikke blir interessert i etter å ha lest melding og profil. Man vet jo aldri hvem som gjemmer seg bak en profil, og etter en viss mengde sjikanerende meldinger etter avslag, så ser jeg godt hvorfor en del ikke gidder den biten mer.

Selv sender jeg som regel en "Takk for svar og lykke til videre" til de som sender meg et høflig avslag, og så regner jeg kommunikasjonen for avsluttet. De som reagerer på den beryktede måten er et mye større problem enn at jeg ikke alltid får svar på henvendelser.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 19:20 Privat melding

Som et par andre i denne tråden setter jeg også pris på en enkel "jeg er ikke interessert"-melding, men som det viser seg i en rekke sammenhenger så er det ganske mange her i verden som ikke kan kommunisere sivilisert, i hvert fall ikke på nett.

Fortsett å oppføre deg som du synes det er ålreit å oppføre seg, rapporter de verste oppgulperne som "ufine" og ignorer resten etter beste evne. Hvilket er lett å si når man ikke er utsatt for denslags meldinger. :)

Skjult ID med pseudonym bjornart ma. 11 aug. 2014 19:21

At det nåværende profilbildet mitt kolliderer totalt med budskapet kan alle forhåpentligvis heve seg over.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 19:30 Privat melding

Takk for fin tilbakemelding;) Og morsomt profilbilde!

Jeg får bare bli bedre til å blokkere da. Selv om jeg synes det er drøyt det og. For de er som du sier @bjornart, ikke så kult å få kjeft når man har prøvd å være hyggelig.

Skjult ID med pseudonym Xman ma. 11 aug. 2014 20:31

Og så er det vel ikke alle kvinner som forstår seg på ironi, og fleip? Og som tar ting kanskje altfor seriøst?????????

Skjult ID med pseudonym Godhjertet ma. 11 aug. 2014 20:48

Jeg svarer kun de som sender "unnskyld, jeg vet jeg ikke er det du ser etter, men måtte bare si...". Men de har også vett til å slutte og skrive når de har fått avslaget. De uten bilder svarer jeg ikke, og av erfaring så skriver jeg ikke avslag til de som ikke er intr heller. Av den grunn at noen er ufine, noen spør hvorfor og noen maser. Jeg er her for å finne en mann jeg kan trives med, og selv om man ikke vet så mye av personen bak profilen, så leser man litt likevel(hvis de i det hele tatt har noe i profilen). Jeg har også sendt mail til noen uten å få svar, og synes det er bedre enn å få et avslag.

Jeg mener jo også at hvis man skriver at man er opptatt med en annen, så er man bare ikke intr og det er en unnskyldning. Hadde man vært intr, så hadde man holdt tråden litt(hvorfor er man ellers aktiv her inne hvis det er så seriøst at man må bruke det som begrunnelse?)

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 20:56 Privat melding

Det er alltid vanskelig dette med avslag, noen ganger er meldingene så direkte at ett hyggelig avslag ikke er så vanskelig. Men noen ganger spør de om ting og da virker det frekt for meg å gi en tilbakemelding om at jeg ikke ønsker videre kontakt. Jeg er nok litt mer avslappet i forhold til det og ikke svare til bake nå enn før, men stort sett svarer jeg alle, selv om jeg vet jeg får ufine og slitsomme tilbakemeldinger da de ikke takler avslaget. Men har lært meg og prelle dette litt av og gå videre, det bør du også prøve på selv om det ikke er så lett.

Men nå har ikke jeg så mange meldinger som du her, men jeg har det til tider på andre sjekkeplasser og det tar tid og gå igjennom. Drømmemannen kan jo ligge der rett fremfor meg og jeg prøver å lese profilen så godt jeg kan for å se om avstand og interesser ligger i nærheten :) Men å bruke frasen beklager jeg er opptatt med en annen kommer jeg aldri mer til å bruke...da renner det inn med telefonnummer og mailadresser og det er vist bare å ta kontakt hvis det ikke fungerer. Da ble jo poenget med avvisningen litt borte hehe.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 11 aug. 2014 21:38 Privat melding

Jeg pleier alltid å svare opp alle meldinger jeg får på en hyggelig og seriøs måte, men jeg har jo en mer, hehe, overkommelig "arbeidsmengde" enn deg :P

Når det gjelder dere jenter så syns jeg personlig at så lenge du har lest meldingen min OG besøkt profilen min så trenger du faktisk ikke skrive noe svar.

Det som derimot forundrer/irriterer meg litt er de som hverken leser meldingen fra meg eller besøker profilen min.......
Eller de som bare slutter fullstendig å svare etter 2-3 hyggelige meldinger frem og tilbake.

Skjult ID med pseudonym bjornart ma. 11 aug. 2014 23:36

Jupp, @Xman, få fleiper som er så morsomme som å kalle folk du ikke kjenner bitch for å få siste ordet. Glimrende ironi er det også, og ironi fungerer som vi alle vet feilfritt i internettkommunikasjon. .... ... ....

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 11 aug. 2014 23:42 Privat melding

@bjornart Du har skjønt det <3

Føler meg litt sytete nå i etterkant, men fikk veldig mange gode tips her. Og kanskje noen har skjønt at de ikke skal ta seg så nær om de ikke får svar. Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke får svar eller de slutter å ta kontakt. Det hevder etter dater innimellom ofså, og jeg tenker bare at det er en lavkonflikt måte å si at man ikke er interessert på.

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 12 aug. 2014 00:32

@libertina
Det er helt klart en lavkonflikt måte å si det på. Mulig du kan se på dette som en mulighet til å utvikle din kapasitet til å si ifra på en mer direkte måte.

Skjult ID med pseudonym Xman ti. 12 aug. 2014 17:27

@bjornart

Haha! Kvinner flest forstår ikke ironi, det er det som er fakta. De reagerer på en uskyldig liten fleip som de skulle tro at jeg er en soldat som er medlem av et terrornettverk. Sorry negativiteten.

Og ikke har jeg kalt noen en bitch.

Skjult ID med pseudonym Xman ti. 12 aug. 2014 17:44

Her er det nok flere som må gå i seg selv..........................

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 12 aug. 2014 19:52

@Xman

Jeg håper virkelig du forblir singel. Ikke som en straff for misogyni, dårlig oppførsel og syting, men fordi jeg mener enhver kvinne bør spares for ditt oppgulp. Skammekrok. Tenkeboks. Prøv igjen!

(mann 47 år fra Telemark) ti. 12 aug. 2014 20:04 Privat melding

Jeg har hatt en greie med ei jente her. så ble det plutselig stille.....
Men plutselig fikk jeg en hyggelig avvisning om at hun følte ikke vi passet sammen.

Jeg ble lei meg. for syns hun var hyggelig å skrive med.

Men svaret mitt var enkelt og greit: Ok lykke til videre på Sukker, Skulle du angre så ta kontakt igjen.
Ferdig med den saken. er da ikke noe å bli sinna for eller bli ufin. MENN: Skjerp dere!!

Skjult ID med pseudonym Xman ti. 12 aug. 2014 21:13

@xxx

Jeg forblir singel med glede. Påstår du at de som er i et forhold har det så mye bedre enn de single? Da må du tro om igjen.

Skjult ID med pseudonym L ti. 12 aug. 2014 21:28

@Ford

Du fikk dog et svar.
Det er det dessverre ikke alle som gidder å gi.

Er alt for ofte mann bare må "skjønne det" ut i fra noe som for jenter er klart som dagen, men som for oss gutter ikke gir mening overhodet :P

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 aug. 2014 21:38 Privat melding

@Valhalla
Ikke for å sammenligne meg veldig med the X-MAN :P men du spurte ham hvorfor han har profil her når han sier at han forblir singel med glede.
Om han mener det aner jeg ikke men jeg kan faktisk si det samme - selv om jeg virkelig ønsker å finne henne :-)

Skjult ID med pseudonym Xman ti. 12 aug. 2014 22:08

@Vallhalla

Og hva er det dere kvinner gjør med oss menn på date da? Ser etter feil....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 aug. 2014 22:12 Privat melding

@Valhalla
Vi er nok egentlig helt enige her. Vi bare reflekterer litt mer nyansert rundt moroklumpen xman :P

Skjult ID med pseudonym Xman ti. 12 aug. 2014 23:29

Den tråden med stort trykk, uhøflige og pushy menn som klager over damer som ikke liker ironi?

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) on. 13 aug. 2014 00:04 Privat melding

Forstår hva du mener libertina. Men som en intelligent, høffelig og godt gjennomført mann, så er det direkte sårende at jeg ikke får kjangs til å bli kjent med noen her. Har sendt rundt 30-40 meldinger totalt, men har ikke fått svar med noen, det er ganske drøyt.

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) on. 13 aug. 2014 00:16 Privat melding

Eg fekk ei fin melding som svar i dag, når eg skulle svare viste det seg at profilen var stengt ein time etter meldinga var sendt til meg. Morro ;)

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) on. 13 aug. 2014 01:05 Privat melding

@Villrosa
Hva andre sier om seg selv har ingenting med meg og min realitet å gjøre, jeg vet godt hvem jeg er på godt og vondt. Tafatte og svaksynte var nå så, men i min oppfattning så er Norske jenter definitivt ganske sære og bortskjemte. Dei stiller seg lite realistiske til krav på partner i forhold til hva di selv leverer, det dette resulterer til er at alle jenter som ikke er rett vonde å se på ligger å klør på samme storfornøyde kjekkasen. Men vi menn skyter hverandre litt i føttene med å spamme til hvert eneste pene ansikt vi finner slik det blir vanskelig for alle å få kontakt.

Jeg er ikke bitter, men kan forstå at det er ikke mange som deler mitt syn, men dette er min oppfattning.

Skjult ID med pseudonym Jeanette on. 13 aug. 2014 01:17

Jeg pleier alltid å sende den standarmeldingen hvor det står at jeg for tiden treffer noen andre, og vil se det an først. Da får jeg ingen, jeg mener ingen, frekke meldinger tilbake. De fleste sier bare lykke til, og ber meg om å sende dem mld om det ikke funker. Dette er jo bare ren jug fra min side, for å faktisk unngå de stygge meldingene om at jeg er ei hore fordi jeg ikke tar meg tiden til å bli kjent med dem, eller dømmer de på utseende.

Får litt dårlig samvittighet for det, men på en annen side så tror jo da guttene at jeg avviser dem fordi jeg treffer en annen, ikke fordi jeg "ikke tror vi passer sammen".

Skjult ID med pseudonym Jeanette on. 13 aug. 2014 01:18

Har forresten aldri fått noe oppfølgingsmeldinger fra de jeg har brukt den avvisningen på! Funker som gull, i alle fall for min del.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 13 aug. 2014 01:24

Jeanette: fra en feminist til en annen, les denne.
http://www.xojane.com/relationships/stop-saying-i-have-a-boyfriend

Skjult ID med pseudonym ungk1 on. 13 aug. 2014 02:09

Et svar får folk til å tro at det er et kanskje der. Å ikke svare er vel klart best avvisning for å ikke vekke noe i folk som ikke kan reflektere lengre en tåneglene sine. Hvis noen er høflige nok til å svare og si nei, bør man respektere det?

Hvordan noen mennesker faktisk tenker er ''beyond me''.

Skjult ID med pseudonym FA to. 14 aug. 2014 22:10

Nå "orket" jeg ikke lese alle svarene, men interessant at @TS klager over at hun ikke har tid til å svare alle disse meldingene hun får fra pågående menn, sett at hun er så tiltrekkende.. men likevel er hun den mest aktive her inne på forumet. Jeg har lagt merke til at hun skriver flere og lange innlegg på ulike tråder hver eneste dag, så hun har tydeligvis ikke så veeeldig dårlig tid.

PS Nei jeg har ikke sendt melding til @TS og ikke fått svar, så jag er inte bitter ;)

PS2 Slutt å klag på mye oppmerksomhet.. det er da kun et luksusproblem.

(mann 34 år fra Buskerud) to. 14 aug. 2014 22:22 Privat melding

Hadde jeg forstått hvorfor de blir gretne av et avslag så skulle jeg gjerne fortalt deg. Noen er bare idioter, tror ikke det finnes bedre svar.

Men du behøver ikke redigere så mye på profilen din. Likte den jeg, mye bra der. Anbefaler deg "hoffmanns eventyr" på operaen til høsten, oktober. Om du trenger en med selvknytt slips, rett fra jaktturen, som anstand på operaen så får du gi fra deg en lyd :)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 14 aug. 2014 22:24 Privat melding

Hehe:) @fyr84 sjekking på forum, modig! Og kult:)

Skjult ID med pseudonym FA to. 14 aug. 2014 22:55

En fyr som snakker drit om menn for å fremheve seg selv.. Så "beundringsverdig"

(mann 34 år fra Buskerud) to. 14 aug. 2014 23:01 Privat melding

Haha, på forum ja.. Den var ny. Det falt meg så naturlig, tror ikke jeg tenkte på hvor jeg var! Vel, det er iallefall et bra stykke, du bør få det med deg! Satt som et tent lys når jeg så stykket i romjula. Kommer til å se den igjen i oktober uansett :)

(mann 34 år fra Buskerud) to. 14 aug. 2014 23:07 Privat melding

Jeg har alltid forbeholdt meg retten til å kalle en idiot for en idiot, FA, men jeg kan garantere deg og alle andre på forumet at jeg ikke er perfekt på noen måte ellers, om det er en trøst for deg. :)

Skjult ID med pseudonym FA to. 14 aug. 2014 23:15

Du kan kalle folk hva du vil for min del. Hvem er perfekt? Men å sympatisere med @TS bare for å "score poeng" er patetisk.
Hun har selv laget sin profil med flere bikini bilder og dype utringninger for å få mest mulig oppmerksomhet. Videre er hun serdeles aktiv her inne og kan derfor ikke klage på å få mange meldinger som hun ikke "rekker" svare på.

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 15 aug. 2014 00:16 Privat melding

@valhalla

Det er hvis jeg skriver på mobilen min at det kan bli sånn. Unnskyld at jeg spammer dere!

@ FA Du høres ut som en forsmådd frier... Hva med å slenge dritten uten å gjemme deg bak et pseudonym....?

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 15 aug. 2014 00:21

Det er jo derfor FA bruker pseudonym. FA tør ikke annet.

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 15 aug. 2014 00:24 Privat melding

Dessuten var ikke hovedproblemet mitt at jeg ikke hadde tid. Det var at jeg sa nei og folk ble sinte... Når det gjelder utringninger og bikinibilder, så er det en annen tråd.

Skjult ID med pseudonym FA fr. 15 aug. 2014 00:50

Kaster du sten i glass hus idiot? @cllou

Nei lol ... Jeg har ikke sendt deg en melding. Liker ikke så oppmerksomsyke mennesker. Kanskje Patadise Hotel er noe for deg @libertina ?!?

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 15 aug. 2014 00:56 Privat melding

@Valhalla

Der var villrosa:) det er nickene deres som er så like, ikke bildene:) også kommenterer dere ofte etter hverandre

@FA hvis du tror jeg passer på Paradise Hotel, har du bare sett på bildene og ikke lest profilen skjønner jeg..:) (vet jeg ikke skal mate trollene men....)

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 15 aug. 2014 01:07 Privat melding

Jeg har vært her inne alt for mange år så jeg begynner å miste litt troen på at dette funker men gir ikke opp av den grunn. Det har vært uendelig mange diskusjoner her inne på hvordan man skal håndtere innpåslitne mannfolk som ikke kan oppføre seg! Jeg vil takke disse herrene der ut som ikke har lært å oppføre seg mot damer eller mot andre for den sak skyld. Dere bidrar til å sette oss andre i et mye bedre lys :)

Selvsagt så skjønner jeg at damene her inne ikke kan svare hver eneste melding de får da kan dem vel ikke gjøre noe annet, men jeg syns at det er litt kjipt når man ikke får svar eller kanskje enda værre at man får negativt svar uten at de har sjekket profilen i heltatt men sånn er livet og det er det ikke så mye å gjøre med. Jeg vet ikke om det er så lurt av meg for jeg kommer nok til å ikke få noen profil bilder igjen å se på men er ikke det enkleste bare å blokkere meg hvis jeg er totalt uaktuell? da slipper du å se meg og jeg slipper å se deg!

Til slutt så må vi huske på at det som faktisk betyr noe er svaret fra den ene personen. Jeg vil ikke ha svar flere tusen (okay, litt høyt tall her) men jeg vil ha svar fra en person. Den rette personen! Den personen som jeg ikke visste at jeg ikke klarer meg uten! osv....

Skjult ID med pseudonym FA fr. 15 aug. 2014 01:47

Stå på @tealc, respekt! :)

@libertina.. først og fremst har du skrevet en novelle om deg selv...som regel er dette en lite objektiv vurdering av alle dine positive egenskaper.. hadde du vært så fantastisk som du beskriver (jeg har ikke lest profilen, jeg bare antar), hadde du ikke vært singel.
Likevel så sjekker ALLE av oss bilder FØR vi leser en profiltekst, og ofte trenger man ikke gå videre...

Bilder sier mer enn 1000 ord, og du har mange (bilder og ord). Ditt album består stort sett av lettkledde bilder fra strand, forretnings turer i bassenget og diverse andre posteringer ("tilfeldigvis") med dyp utringning på de fleste.. Her får jeg mer enn nok info, til å ikke ville lese videre. En moderne kvinne i dag som søker oppmerksomhet på denne måten har nok å stri med fra før, og jeg vil ikke involvere meg med en person som sliter såpass med sin egen selvtillit.
Deretter klager du over mange pågående menn som vil ha kontakt med denne lettkledde damen.. og ikke tar nei som et svar.
Jeg vil nok heller startet med meg selv om jeg var deg, og vurdert en noe annerledes profil. Hvis du er så oppegående som du påstår å være, så vet du nøyaktig hvordan menn reagerer på slike bilder, så du legger selv opp til å få masse kontakt, og kanskje på feil grunnlag.
Med mindre du "klager" over dette på forumet med åpent navn slik at du får ENDA mer oppmerksomhet.. mye mulig :)

Vi menn vil si mye rart for å få en kvinne til å like oss.. så jeg tviler på at så mange her tørr si hva de virkelig mener, så lenge de tror det finnes håp..
Som anonym og overhodet ikke interessert, selv om vi matcher høyt på sukker sin magiske skala, så er dette kanskje en av de få ærlige og direkte tilbakemeldingene du får.

Jeg ønsker deg ingenting vondt, men er så møkka lei falske mennesker som prøver fremstå som noe de overhodet ikke er..

(kvinne 46 år fra Hedmark) fr. 15 aug. 2014 04:16 Privat melding

Huff!

Skjult ID fr. 15 aug. 2014 04:19

Etter å lese endel tråder synes jeg plutselig ting ble veldig komplisert her inne. Som livet ellers, mao..

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 15 aug. 2014 05:12

@libertina:
Vi hadde en kort meldingsutveksling der jeg fant ut at vi ikke passer sammen (og jeg tror det var gjensidig). Men her er rådet mitt:

1) Du nevner at du opplever sjekking som kleint. Til de pushy gutta som du nevner her, virker den setning som en ren utfordring.

2) Du skriver også "i et forhold vil jeg gjerne beholde noen av de tradisjonelle kjønnsrollene". Hadde jeg vært en av de pushy gutta du nevner, så er det et grønt lys for å overkjøre deg fra start. Tenk også på at en del beskjedne menn blir skremt av det der.

Og sist men inne minst, du skriver altfor mye om hva du vil ha. Det du vil ha, vet du jo. Nevner du det høyt, så kommer mange til å late som bare for å sjarmere deg.

Ta de rådene du liker. Lykke til

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 aug. 2014 09:17 Privat melding

(Jeg leste de første 10 eller så postene og skippet resten).

Personlig setter jeg pris på et høflig skriftlig avslag, men jeg skjønner det GODT de som ikke sender det både pga. tidsbruk og akkurat det du sier her om at det "inviterer" til frekke svar tilbake. Med andre ord, ikke bry deg om dem og du kan heller spare de høflige avslagene til de du ser har lest profilen.

Når det gjelder hva PentBruktM sa om "out of his league" så tenkte jeg slik selv før, helt til jeg faktisk møtte noen på en fest som var WAY out of my league, men endte med at vi datet over noen måneder. Du vet aldri hva den andre personens preferanser er, noen her inne bryr seg ikke om at jeg ser ut som et troll :-P så jeg lar det være opp til dem å avvise meg, jeg skal ikke gjøre det for dem.

Skjult ID fr. 15 aug. 2014 16:50

Så heldig du er som får mange meldinger-:). Skjønner godt at du ikke får svart alle sammen.

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 19:36

Det er ikke så vanskelig å forstå mekanismen. Det fremdeles sånn at gutten skal ta kontakt. Og siden det ikke er begrensning på hvor mange man kan ta kontakt med, så tar man man kontakt med så mange som mulig for å øke sjansene. Dette er kjipt for alle, fordi jentene får altfor mye å gå igjennom og guttene får omtrendt bare avvisninger. Det er en slags spill-teori i hele greia.

Hvis man bare kunne hatt dialog med et begrenset antall brukere, så ville kanskje noe av dette blitt bedre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 aug. 2014 19:51

Akkurat dette er grunnen til at jeg holder meg unne jenter som TS.
Altså, hun er sikkert ei kjempeflott jente, men hun får altså så mange meldinger at det er ikke noen vits å skrive til henne da meldingen bare vil drukne blant alle de andre.
Hun har nok uønsket oppmerksomhet å stri med, men trenger ikke enda mer.. :P

(mann 52 år fra Østfold) lø. 16 aug. 2014 19:52 Privat melding

@roger, jeg uttrykte mig feil. Jeg så på profilen hennes og syntes ikke hun så interessant ut fra mig og jeg regnet ikke med at jeg var interessant for henne, så det hadde vært mer riktig at si at vi var i hver vår league. Jeg har opplevd det samme som du, en jeg jobbet sammen med som var 28 år gammel og veldig flott og søt, dette er to år siden. Hun ble forelsket i mig, uten at jeg visste det da! Og eksen min er 9 år yngre enn jeg er. Men for mig er det stor forskjel på at møte en i den virkelige verden og så søke en her inne som er mye yngre enn en selv er...