Alle innlegg Sukkerforum

Legger du igjen spor?

Vis siste innlegg
(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 11:55 Privat melding

Når du er inne på en profil og liker det du ser eller leser, legger du da igjen spor som viser at du likte profilen? Hvis ikke, hvorfor ikke? Hvordan skal da personen vite at du er interessert?

(mann 52 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 12:46 Privat melding

At sette hjerte er bare at forvirre, efter min mening. Jeg vet jo ikke hvorfor dere setter hjerter... For at dele oss opp i kategorier? Fordi dere tenker at, tja, hvis ikke jeg finner noe bedre? Fordi dere vil at jeg skal ta kontakt, men i så fall vil jeg mye hellere at dere kontakter mig...
Jeg har selv sluttet sette hjerter, på grunn av de mange misforståelser som det innebærer.
Og, til dere som får en følelse av at noen menn ikke vil at dere skal ta initiativet, vil dere være sammen med en slik person som åpenbart er så låst fast i hvordan ting skal skje? Låst fast i ett mønster som i dette tilfelle hindrer kontakt? Mannen er vel generelt den dominerende part, men hvis ikke han kan akseptere initiativ fra kvinnen da kan det ha noe med mangel på selvtillit at gjøre eller mangel på selvinnsikt fra hans side...

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 12:54 Privat melding

Hvorfor ikke bare sette en standar for det så vi slipper forvirringen? Liker man profilen og vil bli bedre kjent så setter man gult hjerte, da er det opp til personen som mottar hjerte om man vil ta kontakt eller ikke?

Før brukte jeg ikke hjertene men tok kontakt når jeg likte noen og det skremte vekk ganske mange bra menn. Har ikke noe med selvtillit å gjøre, men heller lysten til å være den som tar initiativ og også at de har noe å jobbe med. Hvorfor ta sjansen på det, når man slipper? For gule hjerter liker disse mennene. Da får de selv vurdere, og tar kontakt hvis de finner profilen interessesant.

Når noen har vært innom min profil uten å legge igjen spor gidder ikke jeg å ta kontakt. Man må gripe sjansen når man har den tenker jeg, og vise interesse hvis man har interesse. Det at de ikke tar kontakt tar jeg som tegn på dårlig selvbilde, eller ingen interesse og da ser ikke jeg poenget med å ta kontakt etterpå.

Så menn og kvinner: Sett gule hjerter på de dere liker og så er det opp til neste å gjøre noe mer med det! Enkelt og greit og så får vi slutt på forvirringen ;)

(mann 52 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 13:18 Privat melding

@valhalla, ja, jeg kan jo osse bare svare for mig selv og jeg er sikkert ikke representativ for resten av Norges menn. Men får jeg ett hjerte på mig, da tenker jeg umiddelbart, at hun kanskje gjerne vil at jeg tar kontakt men at hun enten henger fast i ett kjønnsrollemønster eller ikke har selvtillit nok til at være initiativtaker, og da er jeg uansett ikke interessert. Jeg søker ikke en partner for at kompensere for mine egne mangler, jeg søker en partner for at dele av mitt overskudd og min glede, og jeg ønsker det sammen fra henne.
@lillypie, jeg tror ikke på at du kan skremme noen vekk som har lyst at være initiativtakeren men ved at ta kontakt med de først. Men de som MÅ være den med initiativet kan sikkert bli skremt, og hvis man har det slik da er man låst fast i en rolle. Og rollen skal ikke definere dig, mener jeg, du skal definere rollen...

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 12 aug. 2014 14:39 Privat melding

Bruker hjerte for å vise min interesse.. Hvis da personen er innom min profil og jeg får et tilbake så skriver jeg noen ord.. Hvis hun bare er innom og kikker og ikke noe mer så anser jeg det som at ikke min profil var av interesse.. Hvordan man kan missforstå disse røde og gule hjertene skjønner jeg ikke helt.. De er jo der for å brukes for å gi et signal om at man er intressert...

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 14:41 Privat melding

For meg er det viktigere at jeg treffer den rette for meg enn at jeg skal være prinsippfast og ikke følge de reglene som kan være greie å følge. Har gått glipp av mange bra menn ved å ta intiativ med dem og testet dette ut over lengre tid. Menn som er på det nivået jeg liker, er jegere og liker å ha motstand sånn er det bare. Derfor fungerer hjertene bra for meg. At du tolker hjertene som du gjør, sier jo mer om deg enn damene som setter hjerter på deg.

Kanskje du burde analysere litt mindre og være litt mindre prinsippfast og heller bare være glad for hjerter du får og ta kontakt med de damene som har klikket hjerte på deg som du også liker?

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 14:43 Privat melding

Innlegget over var til Pent brukt mann :)

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 14:44 Privat melding

Nettopp Hans80. Da tenker vi ganske så likt! :)

(mann 52 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 14:52 Privat melding

Hehe @lilypie :-) Det er ikke prinsipper, det er sånn jeg er. På samme måte som du liker jegere så liker jeg kvinner som har funnet ut at styrke sitter inne i mennesket og ikke i karrieren, huset, bilen eller partneren...
Og min erfaring samt samtaler med andre støtter det jeg tenker. Hvis de fungerer for dig er det jo bare bra, Kudos, men de funker ikke for mig, og det var du som spurte hva andre mente om hjerter og jeg har tilkjennegitt min mening :-)

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 16:33 Privat melding

@pent brukt mann - for en dømmende holdning du har! Snakk om å sette folk i bås! Huff! Ja jeg spurte om hjerter fordi jeg har funnet ut hvor nyttig det er å bruke de. Selv om det ikke fungerer for deg, trenger du ikke å ha en nedlatende holdning til de som faktisk bruker de.

@valhalla: Men da har jo du en måte å sortere ut mennene på som fungerer for deg, og da fortsetter du bare å kontakte menn og antar at de som ikke svarer ikke er menn du ville fungert sammen med uansett.

Det viktigste for meg er at man finner det som fungerer for å finne den man vil ha. Hvordan det skjer eller hva man må gjøre for at det skal skje har ikke betydning for meg.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 16:44 Privat melding

Hovedpoenget er vel, som jeg ser det, og det som tråden startet med at spørre om, at vi mennesker er forskjellige og at tanken bak hjertene var bra i teorien men ikke fungerer i praksis.... Fordi vi tenker på forskjellige måter hver og en og fordi den ene måten ikke er mere riktig enn den andre. Everything we hear is an opinion, not a fact...

(mann 52 år fra Sør-Trøndelag) ti. 12 aug. 2014 16:48 Privat melding

Hva er disse 'nivåene' det prates om her?

Jegernivået liksom? Hva er de andre nivåene? Sankernivået, hvor man går rundt og plukker damer, søte og velvillige som multer i myra en sensommerdag? :)

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 16:49 Privat melding

@pent brukt mann - for en dømmende holdning du har! Snakk om å sette folk i bås! Huff! Ja jeg spurte om hjerter fordi jeg har funnet ut hvor nyttig det er å bruke de. Selv om det ikke fungerer for deg, trenger du ikke å ha en nedlatende holdning til de som faktisk bruker de.

@valhalla: Men da har jo du en måte å sortere ut mennene på som fungerer for deg, og da fortsetter du bare å kontakte menn og antar at de som ikke svarer ikke er menn du ville fungert sammen med uansett.

Det viktigste for meg er at man finner det som fungerer for å finne den man vil ha. Hvordan det skjer eller hva man må gjøre for at det skal skje har ikke betydning for meg.

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 16:55 Privat melding

@valhalla Nå skrev jeg ikke dette innlegget for en avstemning på forumet, men fordi jeg var interesert i å høre hvordan andre bruker disse hjertene. Ikke bare for min egen del men også fordi jeg har mange mennesker som henvender seg til meg for råd om datingen og de forskjellige nettdatingsidene de bruker. Det er også pga jobben min jeg har studert hvordan forskjellige mennesker reagerer på forskjellige måter ut i fra hvordan de er som person og hva de er ute etter. Når noen vil ha en mann som er sånn eller sånn så kan jeg altså, på bakgrunn av den kunnskapen jeg har hjelpe dem i å få kontakt med disse mennene. Det samme gjelder kvinner. Du har funnet ut av som fungerer for deg og får kontakt med de mennene du ønsker, så da er det jo fint!

@more2come: Nivåene handler om hvor høy verdi du har i andres øyne. Denne verdien måles ut i fra hvordan du har det med deg selv, hvordan livet ditt er, utseende osv.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 12 aug. 2014 16:56 Privat melding

poenget var vel hvordan hver enkelt går frem for å få kontakt om en finner en profil intressant..om det er i form av ferdiglagde standardflørter ,,meldinger eller hjerter......

tenker at alle har sin måte å går frem på..som for noen blir helt feil og andre helt riktig.....da med tanke på hva slags krav og kriterier hver enkelt har til denne nettdateinga )

(mann 52 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 16:58 Privat melding

@lilypie, Det var ikke min mening at dømme og jeg trodde heller ikke jeg gjorde det... Jeg aksepterer de forskjellige holdningene og sier ikke at den ene er bedre enn den anden. Ja, hjertene fungere for noen men ikke for alle og derfor fungerer de ikke optimalt, fordi de er pekepinner og ikke vedtatte lover...
Igjen, det var ikke meningen at provosere eller være nedlatende... Beklager hvis det jeg har sagt har støtt dig...

(kvinne 42 år fra Rogaland) ti. 12 aug. 2014 17:52 Privat melding

@hans80 nettopp, og det er jo veldig dumt når et nettsted som dette ikke har en fastsatt metode slik at folk ikke blir så forvirret eller har de automatiske tankene som de har. Nettdating er forvirrende nok fra før. 80% tar ikke kontakt med de som de faktisk har lyst til å ta kontakt med, fordi de er redd for avvisning. 50% tar kontakt på feil måte ut i fra hva de tror de andre ønsker å motta. 50% sier det de tror den andre vil høre, kontra å si det de egentlig vil si osv osv.

Hadde det vært konkrete rettningslinjer og alle hadde fulgt disse tror jeg ting hadde vært enklere. Og når det gjelder hjerter så får man jo også beskjed fra sukker hvis man klikker for få hjerter, noe som tyder på at sukker har funnet ut at det er noe som fungerer godt.

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 18:01 Privat melding

Jeg analyserer ikke besøk på profilen. Jeg regner med at de sender melding om de vil ha kontakt, slik jeg gjør selv. Om de ikke skriver, legger jeg ingenting i det. Jeg kan like gjerne skrive til noen som har besøkt meg først uten å ha skrevet til meg. Hjertene forholder jeg meg ikke til.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 12 aug. 2014 18:13 Privat melding

syns egentlig ikke det her nettdating er så veldig forvirrende......egentlig så er det såre enkelt......en av de største grunnene til at brukere her inne ikke sender en første mld til en eller flere de syns virker intressant er nettopp fordi de ser seg lei av og sende ålreite hyggelige mld som ikke blir lest,,eller,lest og ikke besvart...å ikke få et svar på en mld er svar godt nok for meg...)

(mann 40 år fra Østfold) ti. 12 aug. 2014 19:51 Privat melding

Syntes mange har en unødvendig stivbent holdning til dette jeg.
Selv orker jeg ikke forholde meg til alle disse reglene og later helt og holdent som om de ikke eksisterer.
Om jeg er interssert så skriver jeg en melding.
Om jeg får en melding så svarer jeg på den.
Disse hjertene synes jeg stort sett er forvirrende, og stort sett så forholder jeg meg ikke til de, men jeg ser ikke noe poeng i å ha en regel på det heller :)

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 20:47 Privat melding

Min erfaring med hjerter er at menn setter dem, og hvis jeg takker for oppmerksomheten får jeg sjelden eller nesten aldri svar. Hjerter kunne fungert kjempefint de, men for mange tolker der dem ulikt.

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 21:22 Privat melding

@valhalla...rart at opplevelsene er motsatte av hverandre...hehe....ikke lett å bli klok på menn;-)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 12 aug. 2014 21:38 Privat melding

@ lillemy-1

har du prøvd å sette hjerte tilbake da og i tillegg sendt en mld??

som du selv sier ,du takker for et tilsendt hjerte med feks " tusen takk for hjerte" eller noe i den duren,,så hadde nok ikke jeg sett det som en åpning for videre dialog..men mere som ett høflig tilbakesvar og at det ikke er noen interesse videre fra din side...eller tolka jeg deg feil? hehe :)

er nok flere som bruker hjertene i forkjellige settinger,,som feks huskelapp,,potensiel partner osv.......

(mann 37 år fra Oslo) ti. 12 aug. 2014 22:00 Privat melding

Det er ikke umulig! ;)

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 22:12 Privat melding

@hans80; du kan ha rett i at en takk kan virke som et avslag. Men til de jeg blir nysgjerrig på, legger jeg gjerne til; Skriv gjerne noen ord....eller noe i den dur

@Villrosa....jeg henger ved kondomhylla, men så langt har jeg kun blitt møtt med rødmende, vikende smil....;-) Er ferdig med befruktning, men (morgen)brøddisken kan være et godt alternativ

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 12 aug. 2014 22:17

Sist jeg kikket på fruktdisken var der heftig forplantning bak kunstige tekstiler.
....bananfluene hadde funnet et hull i plastdekket til den halve honningmelonen!

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 22:19 Privat melding

@jaudå...blir det bananmelon eller honningfluer då?

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 12 aug. 2014 22:23

Det blir bare fruktelig mange fluer!

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 12 aug. 2014 22:26

Fruktfluer?

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 12 aug. 2014 22:31 Privat melding

For å holde seg til trådens tema......hvilke spor legger de amorøse døgnfluene igjen på sukker? De er litt vel mange og like irriterende som bananfluer

(kvinne 42 år fra Rogaland) to. 14 aug. 2014 17:05 Privat melding

@villrosa: Å putte mennesker i bås, ut i fra hva man selv tenker er dømmende, og det hadde heller ingenting med tråden å gjøre. Men jeg og han har hatt en fin samtale på privaten og har forstått hverandre veldig bra. :)

@kafko Side du uansett ikke har tenkt til å være her inne så kan du jo prøve å putte noen gule hjerter der du liker noen, før du forsvinner? og får du ingen positive tilbakemeldinger eller reaksjoner, kan det jo hende at du ikke tilfredstiller kravene, eller markedsfører deg på rett måte mot de du ønsker kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Varp to. 14 aug. 2014 17:26

Selv om man er paranoid og ser fordømming etc overalt så kan det jo hende folk er ute etter en for det og dermed er man paranoid med rette. You never know.

(kvinne 42 år fra Rogaland) to. 14 aug. 2014 17:58 Privat melding

@villrosa Da har du bestemt deg for det, og det er helt supert. Jeg gir beskjed når jeg ser at folk kommer med dømmende bemerkninger, fordi jeg vet at det er alt for mange som har automatiske tanker som hindrer dem i å finne kjærligheten. Jeg bryr meg ikke om hva noen mener om meg, men jeg bryr meg om hva de mener om andre som ikke fortjener det. Når han tror at alle damer som liker menn som liker å jakte er uselvstendige og klare for å stå bak kjøkkenbenken, så utelukker han en del av de damene han egentlig selv er ute etter.

Ved å ikke putte mennesker i bås, ut i fra hva man automatisk tror, vil man få muligheten til å treffe mange flere flotte mennesker, og kanskje også den rette.

En mann med tatoeringer er ikke alltid en bad-boy
En mann med rufsete klær er ikke alltid en mann uten jobb.
En kvinne med utrigning og kløft på profilbildet er ikke alltid billig.
En kvinne med flott smil er ikke alltid lykkelig.

Osv osv...