Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan lever vi?

Vis siste innlegg
(kvinne 58 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 22:44 Privat melding

Jeg var i begravelse i dag. Han hadde så vidt rundet 60 og enken bare 50.... så ALT for tidlig for begge to...

Trøsten er at de årene de hadde sammen hadde de det så godt sammen, levet fullt og helt. De koste seg med barnebarn og dro på mange reiser slik at den korte stunden de hadde ble rik og meningsfull...

Hva somler vi etter?

Hvordan lever vi?

Jeg håper alle her tar et skritt for et mer meningsfylt liv, selv om vi er single. Det jo ikke partneren vi ønsker som har den oppgaven men vi selv.

Om en måned begynner jeg på malekurs igjen og jeg ble i dag minnet om noen kunstkurs som jeg skal sjekke.

Livet er kort, veldig kort. Det er ingen tid å miste...

Kreative

Skjult ID med pseudonym Zuppermann to. 9 aug. 2007 23:07

Hør hør!

Gode refleksjoner Kreative! :)

Om man greier å stoppe opp tenke slike tanker får man det bra, jager man etter materielle eller sosiale statussymboler og tror at lykken kan kjøpes eller svindles til seg oppnår man bare å forsvinne uten å sette spor.

Skjult ID med pseudonym Forstår to. 9 aug. 2007 23:54

Jeg var i begravelse til min kusine forrige ike.. i 20 årene. Jeg alt for enig..

(kvinne 62 år fra Akershus) to. 9 aug. 2007 23:56 Privat melding

Flotte ord til ettertanke Kreativ. Vi tar nok livet litt som en selvfølge og glemmer at vi er her på lånt tid. Vi tror vi lever det gode livet med stress og mas for å skaffe oss en masse ting som vi i realiteten ikke har det minste bruk for. Vi lever med konstant støy rundt oss. For mange av oss har glemt å lytte til stillheten noe som er synd. Bare det å høre hvor stille det kan være i skogen for eksempel gjør i hvertfall meg godt. Stå med fiskestanga langs en elvebredd og la tankene komme og gå er også en fin opplevelse. Man kan gripe tak i en tanke som dukker opp eller la den sveve avgårde. Vi må ta oss tid til slike opplevelser. Se på de små ting både i naturen og i vårt liv og verdsette dem. Det er jo juveler som kan berike våre liv, og vi behøver ikke å jobbe overtid for å få juvelene. Gi ett medmenneske en klem. Den er varm og god. Prøv det samme med en av tingene dine. Den er kald og hard. Det viktigste er ikke å sette så store spor etter seg, men vite at man synes selv man har levd ett godt og menigsfylt liv.

Skjult ID med pseudonym Dingo fr. 10 aug. 2007 23:58

Levd et meningsfullt liv for deg selv, lillemej. Livet er meningsløst hvis du synes, og omvendt.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2007 00:05 Privat melding

Sporer jeg litt nihilisme på fredagskvelden... :)