Alle innlegg Sukkerforum

Gir hjerter men får ingen tilbake

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 14:06 Privat melding

Er jeg bare ufatelig stygg eller har jeg totalt misforstått?

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 20 sep. 2008 14:10

I allefall ikke ufattelig stygg!!! :)

Skjult ID med pseudonym Mie lø. 20 sep. 2008 14:14

Stygg er du ikke, heller motsatt.

Det er ikke alltid slik at dem du setter hjerter på setter tilbake. Jeg har satt hjerter på ca 20 personer, og to av de har satt på meg, men tilsammen er det ca 40 stk som har satt hjerte på meg, men som ikke jeg er interessert i. Det går begge veier. Ikke en gang alle som er å ser på hjertene tror jeg.

Skjult ID med pseudonym godtvoksen lø. 20 sep. 2008 14:16

Hadde jeg vært datra mi hadde eg definitivt kunnet satt et hjerte på deg:-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 20 sep. 2008 14:22

Du har nok større sjans for å få noe tilbake ved å skrive noen velformulerte ord som dekker bort mot en a4 hvor du viser intelligens, ansvar, humor, selvironi og Gud vet ikke hva.. :-p Nei da, ikke alle som har vanskeligheter for å svare. Det enkle ER ofte det beste, til og med når det gjelder kvinnfolk. Heheh.. men hjertene kan du glemme først som sist. Lettere å forstå hva andre mener om de skriver det, fremfor å gi tegn..

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 20 sep. 2008 14:40

Du har en perfekt profil med nok av diversse bilder og grei og enkel (morsom ) beskrivelse ... :o)

Men som Kompisen sier her .. det er lettere å få respons ved å sende en liten meld..
Det er ikke alle som får med seg at noen har satt hjerter på de ...

Det er dessverre sånn at noen menn her inne bruker hjertene som et slags avkryssingssystem ,og det ødelegger for resten .

(mann 46 år fra Buskerud) lø. 20 sep. 2008 16:19 Privat melding

Ikke vet jeg, for det er da så som så med suksessen på denna kanten også, men jeg tror kanskje jeg ville fjernet jenter og sex fra listen over interesser.. Fort vekk noen som tolker og kanskje misforstår det? Eller?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 16:50

Enig med goodguy... Virker i beste fall litt fjortis-aktig å sette jenter som interesse... Det er vel kjæreste du er ute etter? Ellers kan jeg ikke se noe feil på verken deg eller din profil, TS.

Hjerter bruker folk så forskjellig, at det er bedre å skrive noe hyggelig til de du liker. Får du et hyggelig svar, kan du jo hive på et hjerte... :-)

Skjult ID med pseudonym Vanadium lø. 20 sep. 2008 17:01

Et hjertens sukk – men når man er inne på dette med hjerter/hjartur, der er det mye gnål. Jeg lurer, er det så ille å bruke hjerter som et arkiveringssystem, man sender jo like fullt et signal? Og blir røde hjerter brukt noe særlig, selv har jeg kun fått gule, (kanskje det er noen jenter som arkiverer litt også,) vil man reagere mer på et rødt hjerte enn et gult?

Har vel egentlig en oppfatning av at hele hjerte-greia er litt ubrukelig, for ikke skal man kunne bruke det i sorteringssammenheng og ikke kan det brukes til erstatning for brev, det siste skjønner jeg jo godt, hva kan vel et hjerte fortelle om avsenderen, men det burde kunne fungert utmerket som et signaliseringssystem, har man fått et hjerte er det jo fritt frem å skrive eller sette et tilbake og vente på at den andre gjør det, nuvel, samme det egentlig, men hva med de svarte hjertene, det er ikke feil å sette de er det? Eller? V

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis lø. 20 sep. 2008 17:05

Martin! Du er kjekkere enn 70% av guttene her inne. Om jeg var deg så ville jeg bare vært innlogget selv om du ikke er ved pcen også se hva som havner i innboxen din eller hvem som setter hjerte på deg. Jeg tipper det er en del. Det er metoden jeg kjører nå. Dvs jeg koster på meg noen meldinger av og til, om det er en jeg matcher fint med.

Og du kan godt droppe Sex, facebook og jenter som hobbier :P

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 20 sep. 2008 17:08 Privat melding

Når det gjelder hjerter står det jo i klartekst: Gult: interessant ......Rødt : Svært interessant ...

Men så klart er en mail det beste :-)

Skjult ID med pseudonym Vanadium lø. 20 sep. 2008 17:12

hehe, nå blir det jo vanskelig å fjerne disse tingene fra profilen så lenge de er såpass godt gjengitt her :) V

Skjult ID med pseudonym Birdie lø. 20 sep. 2008 17:29

Kjapp opptelling. Har fått 236 hjerter. 50/50 røde og gule. Noen av disse guttene har aldri tatt kontakt med meg, og i dag er første gangen jeg sjekker denne "hjertesiden". Mange kjekke gutter som jeg sikkert hadde svart om de hadde skrevet noe til meg. Mao, ta kontakt hvis du ser noe interessent.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 17:50 Privat melding

det får meg litt til å minnes en ikke ukjent norsk hit;

"jeg sender lapper men jeg få'kke no svar,
hun synes jeg ikke er no særlig til kar,
hun er forelska, men det er ikke i meg"

så får man tolke som man vil.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 17:53

Den teksten var så dyp at jeg gir opp tolkningsforsøkene...

Skjult ID med pseudonym Birdie lø. 20 sep. 2008 17:57

"Hun er forelska i lærer'n...." ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 17:58

Aha! :-))

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 20 sep. 2008 17:59

kanskje ikke norsk poesi på sitt aller beste, men kanskje rimelig treffende i en sjekkesituasjon likevel(og jeg vet du fleiper Lilleulv) ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 18:11

Send meg en lapp, a Chandler... så får vi se... :-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 20 sep. 2008 18:13

kom på venner neste lørdag, så får vi se;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 18:16

Hehe.. Skal legge det inn på lapp-toppen min...:-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 20 sep. 2008 18:17

Får vel la tråden komme på sporet igjen nå, trekker meg tilbake;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 20 sep. 2008 18:26

Når trådstarter selv forlater tråden umiddelbart etter å ha startet den, og når temaet ikke ikke kan sies å ha allmenn interesse, ser jeg ingen grunn til å ikke la tråder skli både forlengs og baklengs... Men for all del... jeg backer...slik at enda flere kan fortelle TS at han ikke er ufattelig stygg (noe han nok er klar over... :-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 lø. 20 sep. 2008 18:30

det har vært en del oppmerksomhetstråder her ja, men det funker jo;)

Skjult ID med pseudonym s lø. 20 sep. 2008 18:54

Synes ikke TS var så kjekk, jeg...

(mann 45 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 19:07 Privat melding

@ Lilleulv, Chandler

Oppmerksomhetstråder, lite da, men det er vel en god blanding av ønske om oppmerksomhet, ytringsbehov og en form for tilhørighetsfølelse som er beveggrunnen for både trådstartere og kommentatorer, kan jeg kalle det det tro? Har jo hatt noen trådstartere i det siste som virkelig har fått valuta for posten, tenker vel da helst på de som først lirer av seg noen linjer om egen status, velferd og øvrig fortreffelighet for så å finne noe å klage på i den sammenheng, ”uff, jeg er så bra, ingen vil leke med meg” og reaksjonene fra det motsatte kjønn er jo da så kostelige at det ingen ende vil ta, ”jo da tulla mi, jeg kan leke med deg jeg, send meg en melding da, kom igjen, hvor finner jeg deg?”. Stor underholdning spør du meg, kan sette av en lørdagskveld for slikt jeg, lett, V

(kvinne 56 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 19:13 Privat melding

Nå har jeg sett så mange tråder, og så mange forsøk på forklaringer på hjerter her inne ( har vært en lurker...;-) )
-så nå foreslår jeg rett og slett at sukker fjerner hjertene som et signaliseringssystem oss imellom.
Mitt forslag er at vi kan bruke hjertene som et system for hver enkelt av oss, for å holde oversikt over de vi selv synes er glitrende/interessante/ uinteressante.
Hvis man har lyst til å bli kjent/ utforske et annet menneske så bør vi vel være tøffe nok til å sende en personlig meldig?

Noen meninger om dette, anyone?

Skjult ID med pseudonym Vanadium lø. 20 sep. 2008 19:19

@ hilrun

I second that, tross alt, det er bare én måte å sette igang noe på her, og det er brev/melding med et individelt tilpasset innhold, V

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 20 sep. 2008 19:36

Hjerter fungerer glimrende, når en jente setter hjerte på meg tar jeg det som et "diskre hint" om at jeg gjerne kan ta kontakt. Dette er en fin løsning da det blir litt mindre eh.. skremmende ;-) å sende første melding for meg, samtidig som jenta kan være litt tradisjonell og være den som blir forsøkt sjekket opp,(Selv om vi begge vet at det egentlig var hun som satte det hele i gang..) Mulig jeg har en profil som kun tiltrekker seg jenter som er "på nett" med meg, hvem vet..?

Mitt anliggende er uansett bare å påpeke at om noen synes hjerter er teit så ignorer dem gjerne men for meg utgjør de en merverdi som jeg hadde blitt litt sur om ble fjernet.

Skjult ID med pseudonym s lø. 20 sep. 2008 19:40

@Organ

Nå ble jeg litt nysgjerrig: Hva er poenget med et "diskret hint"?

De gule og røde hjertene har strengt tatt EN fornuftig funksjon, om den i det hele tatt har noe poeng: Å vise interesse mellom to IKKE-superbrukere (men det forutsetter at minst en tar steget og betaler for moroa).

Skjult ID med pseudonym hilrun lø. 20 sep. 2008 19:46

Den er grei,
det finnes så mange forskjellige meninger om hjerter som alle trådene her inne viser :-)
Jeg vil slutte med hjerter, men melde meg personlig ;-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 20 sep. 2008 19:50

Jeg har faktisk brukt flere hjerter siste 3 dagene enn hele min tid her inne, uten at det sier så mye om antall hjerter :-)
Men jeg forstår hva du mener, Organ. Og jeg synes det er deilig akkurat nå å ikke skrive førstemailer som jeg så ofte gjør.

(mann 46 år fra Buskerud) lø. 20 sep. 2008 20:00 Privat melding

Hjertene må gjerne fortsette å være der, men problemet her er at selv om en gir et hjerte til noen er det ikke sikkert vedkommende noen gang får det med seg! Man må jo innom en drøss med sider her for å få med seg om noen har gitt hjerter, besøkt din profil, svart på en tråd du deltar i på forumet osv.
Jeg ser de søker etter programmerer hos sukker og vi kan jo håpe vedkommende kan revolusjonere brukervennligheten her inne.

BTW. Jeg kontaktet sukker for en god stund siden og foreslo en oppgradering av forumet til et system tilsvarende diskusjon.no eller de aller fleste forumene der ute. Sukker svarte at det ble for avansert for brukerne her inne på sukker, og at jeg måtte huske at det var alle typer mennesker her inne som ikke nødvendigvis var veldig datakyndige.
Hmm.. IKKE ENIG!!

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 20 sep. 2008 20:10

s: Jeg er en diskret fyr...

Nei for å svare litt skikkelig, vi er alle forskjellige, selv er jeg ofte feig i min søken så da er det greit med et hjerte som en innvitt til at jeg kan sende en melding. Synes det er fint jeg å sjekke paletten med hjertedamer og forsyne meg der :-) Siden de som merker meg ofte er attraktive ser jeg vanligvis ingen grunn til å henvende meg til de som ikke har gitt meg noe i forkant.

z: Forståelse er digg! Kanskje jeg bør poste i tråden din...

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 20 sep. 2008 23:01

Det er nettopp dette jeg synes gjør hjertefunksjonen så ubrukelig - folk legger veldig forskjellige ting i det. Noen setter hjerte på alle de synes er mer eller mindre interessante, mens andre gjør det fordi de ønsker kontakt. Men som mottaker av disse, er det vanskelig å vite hva vedkommende mener med det. Da synes jeg det blir vanskelig å bruke dem til noe, kanskje annet enn å vite at vedkommende i hvert fall ikke synes jeg er kvalmefremkallende ;)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 sep. 2008 00:03 Privat melding

Hvorfor vil jenter ha diamantringer som bevis for kjærlighet når det stort sett er en kjedelig designet, småborgerlig tradisjon? Fordi de koster en del, og da må det jo ligge noe ekte og betydningsfullt bak (?).

Hvorfor funker ikke hjertene på Sukker? Fordi de koster ingenting, så du kan slenge dem ut til hundre kvinner om gangen. Det gjøres sikkert også, og kvinnene blir resistente.

Løsning: Skriv unike, personlige meldinger til de få som du virkelig bryr deg om.

Skjult ID med pseudonym nea30 sø. 21 sep. 2008 00:10

@Lightenup

Bra poeng med å sende meldinger fremfor hjerter.

Hilsen Nea som ikke vil ha diamantring.

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 21 sep. 2008 00:18 Privat melding

Kan det være at kvinner vil ha en personlig melding for å bli interessert, mens menn lettere ser på hjerter som en innbydelse til å ta kontakt. Aner et lite kjønnsmønster, men eg er overhodet ikkje nettdateside-kyndig ennå til å påstå det.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 21 sep. 2008 02:30

Selv glemmer jeg tidvis å sjekke om jeg har fått røde eller gule hjerter. Så selvskrevne ord er oftest å anbefale, ja :-)

Hilsen Zitelle
som ikke sier nei takk
- til en diamantring.

Skjult ID med pseudonym s sø. 21 sep. 2008 02:43

Ikke? Du, esse.

(kvinne 56 år fra Østfold) sø. 21 sep. 2008 09:45 Privat melding

Ja takk begge deler.
Et hjerte alene er ikke noe stas synes jeg. Men en melding og et hjerte, gjerne som oppfølging/ eller omvendt- hjerte, etterfulgt av melding. Synes dette virker gjennomtenkt og litt stilig. Selvsagt kommer det an på hva som står i meldingen, og i profilen.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 21 sep. 2008 09:57

Du er verken totalt stygg eller har misforstått totalt, trådstarter.

Vi er bare ulike mennesker som velger å bruke hjertene litt ulikt. Ingen grunn til personlig granskning. Du ser flott ut :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 21 sep. 2008 11:36

Her brukes hjertene omtrent utelukkende til eliminasjon, og jeg synes ikke hjerter fra andre er spesielt informative. Det er lite sammenheng mellom hjerter og meldinger. Kun en liten andel setter hjerter, og det store flertall som ikke gjør det, virker ikke som de setter svarte hjerter heller, jeg har aldri lagt merke til at noen forsvinner fra matchlisten slik de vil gjøre hvis de eliminerer meg. Regner med at det er fordi de fleste stiller seg nøytralt etter å ha sett over profilen en gang.
Jeg svarer kun på meldinger.

Skjult ID sø. 21 sep. 2008 13:50

Hvis mann setter hjerte på noen, og vedkommende merkerer deg som uinteressant. Kan jeg da se det? Eller er jeg dømt til å gå å lure på om vedkommende har sett dette uten å vite hva dem synes om meg..

Skjult ID sø. 21 sep. 2008 13:57

Hvis mann setter hjerte på noen, og vedkommende merkerer deg som uinteressant. Kan jeg da se det? Eller er jeg dømt til å gå å lure på om vedkommende har sett dette uten å vite hva dem synes om meg..

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 21 sep. 2008 13:57

Du ser det ved at vedkommende forsvinner fra hjertelista di, tror jeg.