Alle innlegg Sukkerforum

Svaring på meldinger

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Rogaland) on. 13 aug. 2014 16:41 Privat melding

Kommer med en liten betraktning her, og ønsker deres syn på saken.

Noen jenter her inne, oppfordrer aktivt til at vi skal legge igjenn en hilsen eller no slikt. -Vertfall tolker jeg "jeg blir veldig glad for en hilsen" "tør du sende meg en melding" "bare og sende noen ord, jeg biter ikke", som en oppfordring- Da synes jeg også at de kan ta seg tid til og komme med et svar, føler det blir uhøflig vist ikke.
Er jeg bare litt for gammeldags/tradisjonell?

(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 aug. 2014 17:55 Privat melding

hehe ja ,,,er noen av de profilene der hehe :)...og dessuten så sender jeg ikke meldinger til de som nevner sånt i sin profil..

Skjult ID med pseudonym missa on. 13 aug. 2014 19:46

Syns det er enda verre med de som poster både gule og røde hjerter og ikke svarer om de får en takk for hjertet jeg da :-)

Fikk et rødt hjerte, skrev en hyggelig meld. og ble blokkert. Da har en vel missforstått tenker jeg :-)

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 13 aug. 2014 19:58 Privat melding

"Sjekke profil... " puh, ingen sånn setning!

Jeg synes som jeg har sagt tidligere at ingen burde bli så altfor fornærmet om noen ikke svarer. Og kanskje legge litt ekstra arbeid i profil, bilder og førstemeldinger dersom det er et vedvarende problem:) husk at hvis man får lite respons her, så er det mest sannsynlig ikke dårlig produkt men dårlig markedsføring:)

Skjult ID med pseudonym bjornart on. 13 aug. 2014 20:00

Kanskje var det intensjonen, men så bøttet det inn med meldinger? Kanskje var det intensjonen, men så føltes det etterhvert ubehagelig å sende så mange avslag?

Sikkert noen som bare er kjipe, men med en teknologi som gjør det sannsynlig at noen får uforholdsmessig mange meldinger (og andre får tilsvarende uforholdsmessig få) er det lite poeng å mase om høflighet.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 13 aug. 2014 20:07

Er det teknologien som gjør at noen får mange meldinger og noen får få?
Hmmm. Tror heller libertina er inne på noe når hun nevner produkt og markedsføring. :)

(kvinne 34 år fra Nordland) on. 13 aug. 2014 20:21 Privat melding

Æ mein nu at det e normal høflighet å svar på meldingan man e så heldig å få... Uansett om man får sommerfugla i magen eller gråstein...

(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 aug. 2014 21:13 Privat melding

@ missa............

forventer du svar hvis noen setter hjerte på deg og du svarer" takk for hjerte"??...jeg ville nå anta det som et "høflig" svar med null åpning for videre interesse...men det er nå min mening og erfaring herfra :)

om man venter for lenge med å svare så er nok sjansen stor for å bli blokka.......

Skjult ID med pseudonym bjornart to. 14 aug. 2014 22:07

@metoo, det er teknologien som gjør det mulig å markedsføre seg for tusenvis av potensielle personer, og for disse igjen å velge i et utvalg av tusenvis. Da vil det nødvendigvis bli påtagelig stor pågang på de "beste".

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 aug. 2014 10:30 Privat melding

Jeg sluttet å bruke hjerter for en god stund siden, er det dumt av meg eller? Jeg tenker at interessen min vises av meldingene jeg sender.

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 aug. 2014 11:52 Privat melding

Neimen Villrosa da, du kommer ikke noen vei ved slike veloverveide beslutninger som det der! Har ikke Hollywood lært oss noen ting?!

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 aug. 2014 15:37 Privat melding

Ikke glem Her og Nå! Mye godt kvalitetslesestoff der ja! For eksempel skal Courteney Cox gifte seg i Irland, det er noe du ikke kan la gå forbi deg og fremdeles påstå at du er oppdatert på verdensbildet.