Alle innlegg Sukkerforum

Nå vet dere jeg har asperger!

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Telemark) on. 13 aug. 2014 16:52 Privat melding

Ser dere anderledes på meg? ;)

Dette er ikke en klagetråd eller at jeg ønsker sympati. Jeg syns at jeg har asperger er helt herlig! Men en ting jeg har lagt merke til er når noen sier de "lider" av noe så begynner folk å se de på en helt annen måte. som de er et annet menneske enn det de kjente. Så, siden jeg avslutter brukeren her 20. August, så tenkte jeg å se om noe endrer seg den siste uka her. Jeg har kommentert her en del på forumet og jeg har hatt 370 hits på profilen, så jeg regner med det er noe som har gjort seg opp en mening om meg. Så, hvordan står den meninga nå som jeg har "fått" asperger? :P

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 13 aug. 2014 17:06 Privat melding

Det er leit om du føler du blir dømt til å ha en bestemt væremåte med tanke på asperger, og at folk ser annerledes på deg...kanskje med skepsis eller nysgjerrighet. Mange "lidelser", lever enkelte helt fint med. Man har sine ting og kjepphester, men det har jaggu de som sier de er uten lidelser også. Flott at du er stolt for den du er:-)

Skjult ID med pseudonym Xman on. 13 aug. 2014 17:15

At Petter Stordalen ikke har fått sin ADHD-diagnose ennå, det overrasker meg!

(mann 46 år fra Østfold) on. 13 aug. 2014 18:27 Privat melding

@Shinigami De som ser annerledes på deg fordi du har en diagnose er du vel uansett ikke interessert i eller hva?

Du er jo deg. Flott at du står frem. Kjenner flere med aspergers syndrom selv. Har ingenting negativt og si om noen av disse ;) På enkelte områder har jo du "gaver" som andre bare kan drømme om. ;)

Håper ei flott jente som har litt forståelse, og kanskje samme diagnose selv kontakter deg før du blir borte.

Lykke til fra meg :)

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 13 aug. 2014 20:22

Ja, nå tenker jeg at du er smartere enn den jevne forumbruker.

(mann 27 år fra Telemark) on. 13 aug. 2014 23:55 Privat melding

Oh.. ehm.. wow.. Det var ikke det jeg forventa å høre :P Forventa egentlig mest diskusjon over hvordan vi ser hverandre, og så ender jeg opp med å bli skryti av :O Tusen takk iallefall :D (Beklager overdreven bruk av smileyer)

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 aug. 2014 00:00

Tja.....nå har jeg ikke lest så mye av det du har skrevet noen gang så vidt jeg vet. Men ja, jeg ser nok generelt litt annerledes på en person som har en diagnose, litt avhengig av hvilken. Det er min ærlige mening, selv om den er politisk ukorrekt.

Dette gjelder selvsagt særlig i valg av kjæreste for min del....ellers tror jeg at jeg er relativt raus overfor de fleste ulike mennesker i vårherres hage.

(mann 46 år fra Oslo) to. 14 aug. 2014 01:35 Privat melding

@Shinigami
Jeg begynte å le etter å ha lest første innleggene - og deretter ditt svar med alle smilene. Det kalles gledeslatter. Herlig. Lykke til :D

(mann 46 år fra Oslo) to. 14 aug. 2014 01:59 Privat melding

Hei. Ja men nå må jeg legge meg :-) God natta.