Alle innlegg Sukkerforum

Søker du etter en kjæreste m/u barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 20 sep. 2008 15:01

Hei!
Er det riktig at når menn har passert en viss alder så er de ikke interessert å finne en kjæreste m/barn.
Eller tar jeg grundig feil. Selv har jeg fått følelsen av at de ikke er interessert i jenter/damer som har barn.
Jeg bare undres.
Er det noen som har opplevd tilsvarende der ute?
Mvh
En jente på jakt etter kjærligheten

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 20 sep. 2008 15:05 Privat melding

Jeg for min del søker en kjæreste med barn, eller som ikke vil/kan få barn..... Men det er ikke enkelt :-)

Jeg har fått de ungene jeg skal ha. Min datter bor fast hos meg, spiller aktivt håndball og har ett veldig stort og godt nettverk her. På bakgrunn av det så velger jeg å ikke flytte på meg...altså ikke flyttbar.

Så ser jeg jo at det er slik at de fleste (så og si alle) jentene som har barn heller ikke er interessert i og flytte på seg...noe jeg har full forståelse for. De få som er flyttbare har ikke startet opp med unger ennå, og faller utenfor mitt målområde.

Konklusjon: jeg får vel håpe på å treffe ei som bor i nærheten og som er ferdig med og produsere barn.... så odsen er forsvinnende liten, og muligheten for å treffe henne på byen eller på ett annet sted irl er jo like stor.....

Mye som skal klaffe, kanskje noen som leser dette og kunne tenke seg Tønsberg som nytt bosted en gang....ler..

(mann 41 år fra Rogaland) lø. 20 sep. 2008 15:11 Privat melding

Om hun jeg skulle finne har barn eller ikke er egentlig ikke viktig.

Observerer jo at de fleste jentene med barn her inne helst ikke vil flytte på seg, noe som er forståelig. Og når man da selv har barn, og har et ønske om å være en del av livet deres selv om man ikke bor sammen, så er det ikke så enkelt å flytte på seg for en helgepappa heller.

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 20 sep. 2008 16:05 Privat melding

Jeg er også en jente på leting etter kjærligheten. Om de har barn eller ikke har ingen betydning .. Men vil gjærne møte en som ønsker fler .
Jeg har en gutt fra tidligere forhold , men ser det ikke som umulig å flytte på seg ... Barn takler det å flytte fint . Og har man et godt forhold til den andre av barnets foreldre ,skal det la seg gjøre å reise frem og tilbake . Kommer selvsagt litt ann på avstanden det gjelder .
Selvsagt er det viktig med et stabilt hjem og ikke ofte flytting .. Og jeg skal være ganske sikker på et forhold f ø r jeg flytter noen steder. :o)

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 20 sep. 2008 18:28

Jeg har selv barn, og har opplevd jenter som ikke ønsker kontakt på grunn av dette. Det spiller ingen rolle for meg, da er det ikke jenter jeg ønsker kontakt med heller.
Jeg vil gjerne ha flere barn, men helt ærlig er jeg usikker på om jeg ønsker en partner som har barn fra før. Jeg har slettes ikke utelukket det, men mye mer skal stemme i så tilfelle enn om jeg finner en partner som er barnløs og vil ha barn. Jeg og mitt barns mor har også enighet om avstand mellom hjemmene. At det vil være lettere når hun blir eldre, er en ting. Men man leter jo etter en partner i dag, ikke om 7-10år..

Som regel ordner det seg slik det er ment at det skal ordne seg.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Barnløs lø. 20 sep. 2008 18:32

Jeg har ingen barn, og føler nok at det heller er dette som skremmer.
Jeg er 42 år, så det sier seg selv at jeg ikke leter etter noen å lage det med heller. I spørsmålsrunden har jeg tvert i mot svart klart på at jeg ikke ønsker barn. Men jeg har sagt at det er helt i orden å treffe menn med barn.

Har full forståelse for at barna er viktig - bør også være det. Men å velge å ikke få barn, for en kvinne, er ennå såpass utradisjonellt at jeg møter mange som ikke tror helt på meg. Og uvante holdninger skremmer også noen.

Tror nok det er noen for de fleste av oss, tar bare litt tid å finne dem. Og for deg - om dette er avgjørene for disse mennene så de heller kikker videre - vær glad for det. De hadde vel ikke vært noe for deg heller?

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 20 sep. 2008 18:37

Selv er jeg barnløs og har valgt at jeg ikke vil treffe brukere med barn. Det har for så vidt ikke noe å gjøre med at jeg vil ha henne "for meg selv", men snarere å gjøre med at det er noe jeg har prøvd og som har fungert utrolig dårlig. Jeg er ikke veldig godt bevandret på forholdsfronten, og føler jeg trenger litt rom for å "prøve og feile" og også rom for en viss spontanitet. Jeg kan rett og slett ikke se hvordan jeg kan få til dette med en barnemor.

Det har vel å gjøre med at man er i veldig ulike livsfaser - akkurat som jeg ville vært forsiktig med å innlede et forhold med en student, eller i hvert fall en som har lang tid igjen som student, tror jeg det ville skapt problemer - noe jeg også har erfart. Men, for all del, om noen kunne bevise at jeg tok feil, ville det vært veldig bra, men samtidig vil jeg ikke sende ut signaler om at jeg tror jeg ville klart meg spesielt bra sammen med en alenemor.

Skjult ID med pseudonym ikk_lett lø. 20 sep. 2008 18:41

Jeg har en datter, som kommer først i første rekke. Dette setter begrensninger f.eks. vedr. flytting og feriedestinasjoner.

Dette må kjæresten min forstå og være inneforstått med. Dette tror jeg ærlig talt en kvinne med barn har lettere for å ta til seg.

Ergo, jeg søker primært Dame med barn.

Skjult ID med pseudonym hilrun lø. 20 sep. 2008 19:02

Jeg har to barn, og har ikke tenkt å få flere..:-)
Men, jeg ser ingen begrensninger i å møte noen med/uten barn som bor et stykke unna allikevel.
Tenker at et evnt. forhold kan pågå ganske lenge uten at man nødvendigvis må flytte sammen med det første...
Barna (mine og evnt dine) kan møtes, være sammen, være med på ferier,- og allikevel kan vi 2 voksne også få ha kvalitetstid sammen- alene- uten barn...!
Det er jo en ønsketilværelse, det!
Kan det ordnes på en bedre måte????

(mann 45 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 19:15 Privat melding

Jøss, det slår meg oftere og oftere at jeg må sjekke hva jeg har satt opp i egen profil, ikke at jeg har svart uriktig, men man må jo dobbeltsjekke. Og da fant jeg ut at jeg ikke kan velge å ville treffe kun kvinner som har barn. Like godt det egentlig, hva skulle jeg kreve det for.

Vel, nok en idiottanke har forlatt redet, men likevel, når jeg tenker på forhold og forsøksvise relasjoner i tiden etter at jeg fikk barn, så kommer jeg til at slike med kun ett unntak har vært med kvinner uten barn, og disse har hatt en ikke ubetydelig fascinasjon mht til barna og den familien vi er. Har det kanskje også ganske stor betydning hvilken samværsfordeling man har? Jeg tenker da på at det muligens er mer attraktivt med en person som har barn halv tid, det gir jo gode muligheter for litt andre ting enn bare familie, og videre - og nå vil jeg ikke bli skutt, jeg tenker ikke dette selv – om det er mulig at noen ser på helgeforeldre som kanskje litt ansvarsfraskrivende, uegnede eller tilsvarende, og at det er litt lite stilig, bare et spørsmål, men jeg kan tenke meg at det kan gjelde særlig dersom man er helgemamma. V

Skjult ID med pseudonym hilrun lø. 20 sep. 2008 19:30

Barnefordeling er en ting i tiden.... De fleste jeg kjenner har delt foreldreansvar, med en uke hver, - og de fleste er også voksne nok til å bo i nærheten av hverandre. Ungene får dermed beholde sine trygge rammer. som barnehage, skole, venner - og kan gå imellom etterhvert som de blir større.
Det stiller selvfølgelig store krav til at vi som "store" klarer å være store- i og med at det er oss som påfører ungene all uroen og utryggheten rundt et " voksent" brudd.....

Et nytt forhold er fint, og ungene må få bli med etterhvert, i sitt tempo...
Det stiller seg selvfølgelig anderledes for en alenemor/far uten en eks som trår til i umiddelbar nærhet!

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 20 sep. 2008 21:01 Privat melding

Jeg to barn og har bare gode erfaringer med å date menn uten barn. Selv en periode jeg hadde barna 100%. Nå har vi ca. 80/20 og bor over lange avstander. Men jeg har heller andre utfordringer mtp barn, som mange rask stopper opp i brevsendingen etter jeg har fortalt. Så derfor sier jeg fra ganske kjapt. Nok av dommere her i Sukkerverden ;). Der ute har jeg aldri opplevd det som et problem. Samtidig så må vi jo velge bort noen her inne :-).

Skjult ID med pseudonym stjerne62 lø. 20 sep. 2008 21:05

Senest i dag overhørte jeg en samtale mellom en bekjent og hennes kjæreste( hun med et barn og han ingen). De har vært sammen i 4 år. Sønnen skulle bringes til en speidertur i marka og hadde stor oppakkning.Hvorpå han ikke kunne kjøre i sin bil da dette ble for møkkete og han så ikke sin bil som en familiebil.

Jeg har to gutter på 11 og 13 år....alderen min tilsier at toget har gått for å få flere.....Jeg ønsker BARE å treffe menn som allerede har egne barn..store eller små spiller ingen rolle. Dette fordi jeg tror at menn i min aldersgrupp .- uten barn - aldri vil kunne forstå at barna går først, tidsbruken og alt ansvaret som følger med disse.(nå erter jeg vel på meg noen) Spotanitet og langweekender går ikke så fint...men med litt planlegging går alt.

.

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå lø. 20 sep. 2008 23:02

Takk for en utrolig interessant tråd! Jeg er selv fra til to jenter. Føler sterkt at jeg er ferdig med forplantingen og er dermed på jakt etter en jente med egne barn. (hypotetisk også jenter som ikke vil/kan få barn, far fetched dog)

Min soleklare oppfatning er at de aller fleste jentene som alt har barn fortsatt ønsker seg flere! Dette skjønner jeg dersom jenta eks kun har ett fra et dårlig forhold, alle fortjener en ny start om de ønsker det.

Det jeg derimot har store problemer med å forstå er at damer på min egen alder (35), gjerne med 2 barn, _fortsatt_ ønsker seg flere?? Dette har voldet meg en del tid i tankeboksen, men jeg kan ikke skjønne annet enn at de helgarderer i tilfelle ny parter også ønsker barn (uanhengig om de har det fra før eller ei)

Jeg registrerer at min målgruppe er smal, men kan ikke helt forstå det! Barn er flott, og (nesten) alle har rett til det, men på ett sted (antall) må det vel stoppe?

Jeg er mye mer klart for å bruke mye kvailtetstid sammen med ny partner fremfor å gå rundene med nattevåk, kolikk etc.

Måtte bare få det ut ( med høy risiko for å bli sablet ned:-) )

Skjult ID med pseudonym hilrun lø. 20 sep. 2008 23:14

Ingen fare, onkel blå :-)
Jg er helt enig med deg.
Et nytt forhold der begge har barn kan jo egentlig bli veldig fint!
Tid med barn, sammen, eller hver for seg- og tid sammen uten barn.... En drømmetilværelse ;-)

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå lø. 20 sep. 2008 23:24

@hilrun: - Ka-ching! :-)

(kvinne 39 år fra Telemark) sø. 21 sep. 2008 10:21 Privat melding

***(Skjult ID med pseudonym Kompisen) 18:28-20/9
Jeg har selv barn, og har opplevd jenter som ikke ønsker kontakt på grunn av dette. Det spiller ingen rolle for meg, da er det ikke jenter jeg ønsker kontakt med heller.
Jeg vil gjerne ha flere barn, men helt ærlig er jeg usikker på om jeg ønsker en partner som har barn fra før. Jeg har slettes ikke utelukket det, men mye mer skal stemme i så tilfelle enn om jeg finner en partner som er barnløs og vil ha barn. ***

Herlig dobbeltmoral, Kompisen...

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 21 sep. 2008 14:14

@SweetC:

Og for et flott tilsvar hvor du bare kommenterer en åpen og 100% ærlig kommentar som er et svar til trådstarter som er anonym, og således umulig å svare privat. Jeg er VELDIG inneforstått med hvordan det kan virke fra et sort/hvitt perspektiv sett med skylapper, men du har aldri hatt dine bein i mine sko og gjort deg de erfaringer og lærdommer som jeg har.
Jeg er forøvrig ikke BASTANT i mine syn. Skulle jeg finne ei som har barn fra før, hvor alt stemmer, så er jeg ikke en idiot som snur ryggen til. Og spesielt ikke på grunn av barn.

Jeg vet ikke hva du får ut av ad hominem-angrep, men jeg håper det ga det litt tilfredstillelse en søndag formiddag. Neste gang bør du kanskje vurdere å diskutere og stille noen spørsmål, fremfor å krabbe inn i glasshuset med bøtta full av steiner.
Med det sagt, så applauderer jeg deg for ikke å være anonym. Siden jeg ikke ønsker at pseudonymet mitt tilknyttes meg og min profil, så må jeg beklagelig svare deg anonymt.

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 21 sep. 2008 19:01

Kompisen, jeg har også mine sko å gå med. Mange jenter har det. Uten at det er riktig å fremstille oss som dårligere mennesker av den grunn, for et valg du selv gjør.

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 21 sep. 2008 19:25

@sweet: fremdeles bare kommentarer, men ingen videre forklaringer? Jeg svarte deg direkte, JEG gjorde ikke dette til et kjønnsspørsmål!

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 21 sep. 2008 19:38

Ikke jeg heller ;-)

(kvinne 41 år fra Troms) sø. 21 sep. 2008 19:40 Privat melding

Jeg ønsker å møte en som ikke er negativ til å få barn.(evnt fler)... selfølgelig siden jeg ikke har noen selv...
men det skal jo noe til da... virker som det er lettere å treffe noen når man har barn,selv om man skulle tro det motsatte:-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 21 sep. 2008 20:02

SweetC: Så er vi enige om EN ting ;-) Men du tar relativt hardt i med dine utsagn som jeg leser de. Blant annet med at jeg fremstiller enkelte som "dårligere mennesker".. det har aldri streifet mitt sinn og således slettes ikke vært hva jeg har forsøkt å gjøre.
Vi har alle våre preferanser, noe mer absolutte mens andre kan fravikes for den rette. Jeg ser at jeg i andres øyne kan virke noe søkt i mine preferanser, men.. before you accuse me ;-)

Skjult ID med pseudonym stockings ma. 22 sep. 2008 19:46

Har fått mange svar her inne fra KVINNER som sier at de ikke vil treffe meg da de er ferdige med småbarn.
(har barn på 2, 5 og 13)
Får mye skryt for profilen og bilder ,men små barn - neitakk.
Skjønner det jeg, da de nettopp har ungdommer som har forlatt huset........slitsomt med småbarn.

Skjult ID med pseudonym AmadeusM ma. 22 sep. 2008 19:49

kun med kidds... blir det seriøs med noen uten få en den mas om noen år om flere og da er man ille ute igjen ...og jeg har nok fra før og gjord min "duty" med pleieskift og barnehage

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 22 sep. 2008 20:15 Privat melding

Det jeg lurer på er hvorfor det ikke er mulig å skrive at man ikke ønsker å treffe noen med barn?!

Jeg får opp to alternativer; Spiller ingen rolle hvorvidt de har barn eller ikke, eller ønske rå treffe noen med barn. Jeg får ikek skrevet "nei, ønsker ikke treffe noen med barn". Det synes jeg er veldig rart!:)

Skjult ID med pseudonym sweetchili ma. 22 sep. 2008 20:43

Margarita, du har krysset ja eller nei på om du også vil treffe menn som har barn i profilen. Har du fedre på matchlisten din, betyr det vel at du har krysset ja i relasjonsprofilen? Da er neste trekk om barn ikke betyr noe fra eller til, eller om han bør ha barn.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 22 sep. 2008 21:32 Privat melding

aha... det er jo ikke lett å forandre på, er det vell?

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 00:43

Gå inn på min profil på verktøylinjen, velg relasjonsprofil, scroll ned, velg barn, alder og høyde i feltet hvor det står fremtid, fyll inn det du vil, og oppdater profil. Man kan ombestemme seg hvert halve døgn ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 23 sep. 2008 00:57

Hehe...ombestemme seg hver 12te time for om man f.eks vil ha barn eller ikke? Djeees, snakker om berg-og dal bane...*ler*
Fabulous! Ikke rart debattene her inne tar av, mener jeg...

;ø))