Alle innlegg Sukkerforum

ELSKER jobben

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Enok fr. 15 aug. 2014 12:17

Hva er geia med at mange her inne må slå fast hvor mye de trives i jobben sin? Det er da ikke måte på hvor ENORMT folk trives. For meg virker det nesten som at det er en unnskyldning for stedet de jobber. At de egentlig skulle jobbet et annet sted, men trives, så da er det greit. Eller tar jeg helt feil? Jeg trives, men at jeg gjør det er jo ikke noe jeg må fronte med store bokstaver her inne.

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 15 aug. 2014 13:11 Privat melding

Jeg fonter det aldri med store bokstaver men skriver gjerne at jeg elsker jobben min. Det er ikke en unnskyldning for stedet jeg jobber, kun en poengtering for at jeg stortrives såpass at det kan regnes som elsker :) Jeg følger meg privilegert på alle måter. For det første at jeg har god helse og kan derfor få lov å jobbe hver dag, i tillegg ha en jobb som gir muligheten til å holde meg oppdatert, og ikke minst gode kollega som jeg trives med. Har venner som har det helt motsatt, ikke har helse til å jobbe og er avskåret for den sosiale hverdag det innebærer å gå i jobb. Derfor setter jeg ekstra pris på arbeidslivet. Så la oss som trives ENORMT og ELSKE jobben vår få lov til det uten at det blir oppfattet som unnskyldning. Her inne fontes vel det meste :)

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 15 aug. 2014 13:49 Privat melding

@Villrosa
Jeg vil tro at det å ikke lenge ha muligheten til å gå i jobb må være en lang vei å gå til man slår seg til ro. Du har helt sikkert måtte gå mange runder for å komme deg dit du er i dag med tanke på hvor givende jobben en gang var for deg. Jeg sier derfor daglig at man skal passe seg for enhver misunnelse, for det kan bli som gift. Jeg har en søster som går 50% og har det ikke så travelt som meg, misunner henne ikke et sekund for den eneste grunnen er jo at hun er full av leddgikt og ufør resten av tiden. Akk ja så kan jeg føle meg sliten av en jobb med høyt tempo og til tider mye overtid, men likevel så digger jeg det. Jeg takker hver dag både for at jeg fikk atter en ny dag og for at jeg får ha det så fint som jeg har det både med jobb, kollega, venner og familie :) Det både ENORMT og jeg ELSKER det ))

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 15 aug. 2014 14:11 Privat melding

For meg er trivsel på arbeidsplassen nummer 1. Døden må være å gå på jobb kun fordi man trenger penger. Og tenk hvor heldige vi er som har begge deler, jobb og lønn nok til at det går rundt :)) Bra sagt @Valhalla - det er naturlig å fremheve aktiviteter - så får det være like naturlig for oss andre å fremheve vår trivsel i jobb.

Skjult ID fr. 15 aug. 2014 16:47

De aller fleste opplever nok at man blir "lei" av jobben innimellom, men jevnt over trives man der man er. Selv har jeg en jobb som jeg trives i og som jeg ser for meg å bli en god stund i-:).

Skjult ID med pseudonym Jente30 fr. 15 aug. 2014 21:12

Trives også godt i jobben med varierte arbeidsoppgaver og gode kollegaer. Er ikke så privilegert at jeg kan jobbe 100 % pga helsen, men er takknemlig for at jeg kan jobbe deltid. Tror det å ha en jobb å gå til betyr mye utenom det rent økonomiske. Feks det sosiale, fellesskap, følelsen av å være betydningsfull og ha struktur på dagene.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 aug. 2014 11:30

Det er flott å trives på jobben, og dersom du elsker jobben din er det ikke noe galt i fortelle om det. Det som derimot er galt, i mine øyne, er å kreve at en framtidig partner også må elske jobben sin. Det er masse jobber som er helt greie, men består av mye stress eller rutine, og som det er vanskelig å ELSKE. For egen del har jeg ikke drømmejobben, men gruer meg heller ikke til å gå på jobb. Har søkt mye annet uten å få det (200 om beinet hver gang), så da sier jeg meg fornøyd. Men å måtte brenne for jobben? Ser ingen grunn til det. Det er ikke hva du gjør på jobb som definerer deg som person i særlig stor grad. Men å stadig klage over jobbting blant venner, bør man la være.

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 16 aug. 2014 11:46 Privat melding

Jeg har ikke alltid elsket jobben min for det har og vært perioder der jeg ikke har trives like godt. Har mange år på baken i yrkeslivet og vet at dette kan gå opp og ned. Jeg har likevel vært så heldig at største delen har vært fruktbare med høy trivselsfaktor. Selv om det er 200 om beinet om jobbene i dag så tror jeg likevel at det er lettere for deg @metoo å finne noe nytt enn for de som blir gående ledig. Jobb er ikke bare jobb men og det som du @jente30 skriver om det å ha noe betydningsfult å fylle dagene med.

Skjult ID med pseudonym Snø lø. 16 aug. 2014 13:04

Mistrives du på jobb, finn på noe annet.

Elsker du jobben, så kan det tolkes som at du jobber litt/alt for mye.

Også er det selvsagt noen som mener at 'Arbeid mot lønn er tvang'

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 aug. 2014 19:09 Privat melding

I tillegg til det som har blitt nevnt elsket jeg arbeidsplassen min for måten vi ble behandlet der. Vi fikk varm lunsj hver dag, styrte arbeidstiden i stor grad selv, flott utsikt, massasjestoler, kaldt og evt. sprudlende drikkevann fra egen kran på veggen, vi hadde en egen person som var ansatt utelukkende for å sørge for de ansattes ve og vel... Og for ikke å snakke om sykeordningen som jeg ble godt kjent med. Villrosa har nevnt hun jobbet på hjerteovervåkningen og jeg har vært på den andre enden.

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 16 aug. 2014 19:21 Privat melding

@roger_ Hva oppgave hadde denne person som var ansatt utelukkende for å sørge for de ansattes ve og vel? Jeg har mangen gang tenkt at noe sånt hadde vært en fruktbar innvestering.
Ser du har vært en ung hjertepasient og håper at dette er historie og at du har det fint nå.

Skjult ID med pseudonym handerre lø. 16 aug. 2014 19:27

Jeg elsker jobben min og studiet mitt. Jeg elsker å være på skolen, riktignok mye på grunn av det sosiale men likevel. Jeg elsker virkelig yrket mitt og arbeidsplassen jeg har vært på i sommer!

Men jeg bruker ikke det ordet i profilen min. Jeg nøyer meg med å nevne hva jeg driver med, fordi jeg føler det sier en del om hvem jeg er som person.

Jeg er også opptatt av at jobb er én ting, men jeg verdsetter også fritiden. Jeg kunne aldri hatt en jobb som krevde at jeg måtte bo ett bestemt sted i landet for å utføre den, til den er sjansen for at jeg hadde mistrives der vært for stor. Man må ha noe meningsfylt å drive med på fritiden også og jeg har ikke tenkt å være en sånn en som jobber "døgnet rundt".