Alle innlegg Sukkerforum

Når er en jente interessert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 17:26

Når vet man om en jente er interessert eller bare høflig? Har chattet litt og utvekslet litt meldinger med jenter, men opplever sjeldent at noen viser interesse. Kanskje er det noe av greia at jenter vil bli "jaktet på", eller kanskje jeg ikke har funnet noen som er interessert enda.

Jeg tenker at etter et par runder hvor jeg tar kontakt på chat, at hun kanskje tar kontakt neste gang, bare for å vise at hun er litt interessert. Så vet jeg at jeg kan foreslå en date. Tar hun ikke kontakt, så går jeg bare videre.

Er jeg altfor passiv? Jeg føler at jeg klarer å få god kontakt og finner en humoristisk og fin tone i meldingene, men det er dårlig med oppfølgingen. Hvis dere jenter liker å bli mast på, så har dere kanskje flere muligheter enn dere tror, iallefall fra sånne som meg.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 17:54 Privat melding

Hun er intressert om hun foreslår å treffes...)
God helg )

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 18:04

Var det jeg også tenkte.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 16 aug. 2014 18:26

De behøver ikke å vise noen interesse, køen er lang uansett hvilket utseende de har.
Om du har 10.000 tilbud etter en annonse på finn så behøver du ikke å bruke så voldsom lang tid på hver og en av dem.

Sukker burde være gratis for menn, akkurat slik P-plasser er for noen som er fysisk ufør.

Skjult ID med pseudonym bos lø. 16 aug. 2014 18:34

@uenig , den var god !! :-) Er det nødvendig å degradere seg selv ?

Skjult ID med pseudonym bos lø. 16 aug. 2014 18:37

@tn , Kan du ikke bare spørre når du føler for det og ta det som kommer med et smil :-)

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 18:49

@Uenig, vet ikke om den metaforen passet så godt.

Tenker heller at siden det er forventet at gutten tar kontakt og følger opp, så steller vi oss i kø hos jentene. Og siden vi kan stille opp i mange køer samtidig så blir køene lange. Hver jente får sitt eget marked av gutter.

Men det er vel ikke flere gutter enn jenter her.... kanskje hvis sukker hadde gitt brukerene et fåtall kølapper som kunne brukes samtidig, så ville køene blitt kortere. Da måtte man velge noen man faktisk var interessert i før man stillte seg i kø, og så ville jentene hatt færre gutter å vurdere.

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 aug. 2014 18:56 Privat melding

Hadde kanskje ikke vært en dum ide i alle fall om Sukker hadde en merkelapp på sender også tilsvarende "Svarer selektivt", f.eks. "Sender selektivt". Det er ikke meg imot at vedkommende som får melding fra meg vet at jeg bare sender sporadisk.

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 16 aug. 2014 19:31 Privat melding

Det er ikke så veldig lett for oss jenter heller. Vi liker å bli jaktet på og det er ikke bare fordi vi synes det er det mest spennnde.. Men vi opplever kanskje det slik at virker vi for på hugget tilbake så skremmer vi vettet av mannen på et øyeblikk. Så jeg tror dette går begge veier. En god kontakt tror jeg går over mer enn er par chat og jeg tipper at begge parter merker at begge er litt interessert. Og når man har fått den følelsen så tenker jeg at mannen må vise seg å foreslå en date.
Trodde fremdeles at mannen var jæger og kvinnen bytte - er ikke så sikker på at dette noen gang vil endre seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 aug. 2014 20:00

Jenter er ikke interesserte. Det er din jobb som mann.. :P

At hun svarer/skriver til deg, så betyr det ikke nødvendigvis at hun er interessert.
Om hun spør om dere skal treffes, så betyr det ikke nødvendigvis at hun er interessert.

Kan godt hende hun bare ønsker å bli kjent med nye folk og/eller kjeder seg. :P

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 21:16 Privat melding

En god kontakt betyr jevne meldinger frem og tilbake. Det betyr at om du spør henne om noe, så svarer hun, men ber også om at du forteller. Om kommunikasjonen er enveis, altså at en spør og den andre svarer, kan det bli litt tamt. Vi jenter liker å bli skrevet til, men ikke alle er like ivrige på å date etter veldig kort tid. Jeg får også inntrykk av at mange er kun ute etter sex, og da blir man reservert etter en stund. Man lærer at det er viktig å holde litt igjen.

Jeg er nok den siste til å foreslå en date, ganske enkelt fordi det er mannens jobb. Det er mannens jobb å trekke ut stolen, holde opp døra, ta initiativ først. Vi liker å bli spurt. Det er egentlig ganske enkelt. Spør, så får du svar. Er det for tidlig, så sier vi i fra. Er vi ikke interessert, så er vi enten unnvikende eller sier ifra. Vi snakker norsk, vet du ;)

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 21:18 Privat melding

Ps! Disse køene dere omtaler - hvor er de ? *ler* Greit nok, jeg har ikke vært her i årevis, jeg ble medlem i somres. Men den køen, - hvor finner jeg den ? For jeg logger både inn og ut uten å se livstegn her inne ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 16 aug. 2014 21:24 Privat melding

@Springroll
Samme her. Ganske så dødt her inne og det på tross av at samfunnet består av flere single menn enn single kvinner :)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 aug. 2014 21:48

Menn liker ikke nødvendigvis å ta inititativet. MEN de kan. De har de privililegiumet at de ikke behøver å tenke på om det er feil. (Timingen kan være feil, men ikke det at de ber ut).
Kvinner derimot? Noen menn sier de liker jaktende kvinner, andre sier at det er ikke sånn det skal være, og at det er turn off. Dermed blir mange kvinner avventende….

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 22:02

Veldig interessant å høre hvordan det oppleves fra den andre siden. Jeg har liten tro på at men syntes det er turnoff med at jenter spør, tror nok heller det er en unnskyldning for at man ikke er interessert likevell.

Hvis det jeg tror er riktig, så er det mange jenter som opplever at en kjekk mann tar kontakt, men at han ikke er interessert likevell. Dette er fordi han sender til mange, og at han har fått napp ett annet sted.

Her er en øyeåpner til dere jenter:
https://www.youtube.com/watch?v=d6wG_sAdP0U

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 16 aug. 2014 22:17 Privat melding

Så da får guttene og jentene bare sitte her å dingle med beina og vente å se hvem som tør.....

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 aug. 2014 22:22

@tn
Det finnes tråder om dette temaet her fra tidligere, og det er ikke helt uvanlig å finne innlegg med menn som mener at damer ikke skal be ut, ikke spandere osv. Hvor det går ut over mannsfølelsen deres, og ikke er attraktivt. Og så finnes det menn som mener at kvinner har like mye ansvar for å be ut og at det blir noe date.

Men så lenge en kvinne ikke vet hva mannen tenker om dette, lar hun det kanskje være. Jeg har ikke alltid hatt tålmodighet til å vente på hans initiativ. Jeg har nok bedt ut oftere enn han…. og han sier gjerne ja også, men jeg er ikke egentlig sikker på om det er til min fordel å være såpass pågående som jeg har vært. Så jeg har sluttet for lengst. Og det skjer ingenting… hehe..

(kvinne 56 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 aug. 2014 22:24 Privat melding

Jeg har vært her på Sukker ca en uke, så er vel å regne som fersk her inne. Litt interresant det dere diskuterer her. Jeg er ikke akkurat pågående overfor menn, men er det virkelig slik at vi damer skal ønske å bli "jaktet" på? For min egen del må jeg si at jeg heller ønsker å kunne velge. Velge å eventuelt få litt bedre kontakt med noen om det er noen jeg liker. Og så etter en evaluering evt gå for date :-) Jeg vil ikke bruke betegnelsen å bli jaktet på, det damer ønsker er oppmerksomhet :-) I alle fall for min del :-) Og en mann burde ikke la være å ta kontakt en 3. gang bare fordi han synes det er damens tur. Det høres nesten ut som å furte :-)

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 22:38

Jeg skjønner at det kan sees på som å være furten. Føler ikke at jeg furter, men heller bare at jeg vil finne en slags uskreven protokoll som fungerer. Prøver også å unngå å oppfattes som aggressiv og masete.

Om hun Kanskje bare skriver en "hei, skjedd noe idag?" melding, så er det nok signal av interesse for meg.

(kvinne 56 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 aug. 2014 22:47 Privat melding

Eller å skrive at en ønsker noen en strålende dag/kveld :-) Enig i det, men damer er litt forsiktige med å være pågående.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:02

Ordtak fra Nordland:
"En ska vær førr sæ og om sæ førr å få nåkka på sæ og i sæ."
Og dermed var både gutten og jenta advart mot å bli sittende på gjerdet!

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 16 aug. 2014 23:08 Privat melding

Jeg er nok ikke den som maser om kontakt med en gang, men det er ikke fordi jeg ikke er interessert, skriver jeg med gutten er vel det tegn nok på at jeg er interessert så fremt jeg ikke har gitt annen beskjed. Jeg er nok litt sjenert til å ta det første steget, men det hender at jeg trår til. Prøver å bli bedre på det, jeg forventer ikke at gutta skal jakte.

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:20 Privat melding

Det er sikkert mye som kan sies om dette, men jeg har også kommet i en slik alder - eller hva man skal kalle det - at å mase ligger ikke til meg. Jeg tenker at om noen spaserer innom min profil, ser hva jeg har å by på, og går videre uten å ta kontakt, ja, så er man ikke interessert. Så enkelt kan det være. Like fullt så tenker jeg at det er mannfolka som skal ta kontakt. Jeg er fostret opp med at mannfolka skal ta initiativ. Og jeg signerer med at om alt skal telles ihht til hvor mange ganger man har tatt kontakt eller åpnet med "hei, hvordan står det til" - så opplever jeg det også som ørlite kontrollerende eller furting. Jeg sitter vel ikke og gjør opp regnskap for hvor mange ganger man har skrevet eller svar ?? Jeg tenker ikke sånn. Jeg skriver når jeg har lyst og hvis jeg har skrevet en stund og ikke synes det bærer noen vei, så sier jeg i fra. Det er ikke særlig vanskelig i det hele tatt. Et høftlig og korrekt svar. - Men jeg må ærlig innrømme, at om dere sitter og teller meldinger og har oversikt på hvor mange ganger jeg har skrevet eller ikke skrevet - da er fokuset på feil sted. Jeg finner ikke sånt spesielt mandig. Heller litt kjerringaktig ;) Og er det attraktivt ? Ikke spesielt ;) Et ekte mannfolk finner sin muse og "jakter" henne ned. Jeg trenger ikke nødvendigvis å jaktes på, men jeg liker tanken på at den ene bryr seg bare om meg ;) Naivt ? Kanskje det - men likefullt ;)

Skjult ID med pseudonym y lø. 16 aug. 2014 23:26

" Spirit 2014. Vil bare minne om at det er ikke noe som heter: Vi jenter liker....eller oss jenter..... Jeg liker å snakke for meg selv, og misliker det meget sterkt når enkelte finner det for godt å snakke på mine vegne.

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:30 Privat melding

Aj aj, beklager om jeg tråkker noen på tærne når jeg "også" signerer med "vi jenter". Jeg får rette til jeg "jeg mener at vi jenter" .... - så skulle vel alle være fornøyd ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:34

@Springroll: Hvis en satser alt på ETT bytte her, så ender en opp som stalker. Bedre å montere andehagla i baugen av båten.

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 23:43

@Springroll

Jeg prøver bare å forstå hva en annen person tenker. Jeg vil ikke kalle det å føre regnskap eller være kontrollerende når jeg lurer på om hun vil ta kontakt på egenhånd en gang. Men jeg forstår at du ikke fungerer på denne måten, og det er du helt sikkert ikke alene om.

Skjult ID med pseudonym y lø. 16 aug. 2014 23:54

@Springroll, hvorfor skulle man bli fornøyd med at du signerer med " at vi jenter" ? Hvorfor dette behovet for å utale seg på andre sine vegne, eller mene på vegne av andre? Kan man ikke si : Jeg mener, jeg tror.......... Nope , ble ikke fornøyd gitt. Sjelden enig med kvinner som uttaler seg kategorisk på vegne av andre.

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:57 Privat melding

Jeg kan så klart ikke snakke for noen andre enn meg selv, @jaudå og @tn - men de som jeg har skrevet med til nå, har jeg hele tiden hatt en jevn flyt med. Dvs - at den ene skriver, den andre svarer, den ene skriver tilbake, og den andre svarer igjen. Og om samtalen til stadighet stopper opp og ikke bærer noe sted, så er kommunikasjonen dårlig.

Om det er noenlunde kjemi, er chaten lettbeint og flørtende, og da gleder man seg til hver enkelt melding. Men enstavelsesord og setninger som "Hei, står til" eller et svar som består av hele "Takk, bra" - det opplever jeg som høflige avslag. Har man interesse av å bli bedre kjent, lar man ikke en stakkar sitte igjen med Takk, bra. Da fyller man ut og forteller om dagen, og spør om den andres. Da prøve rman å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 16 aug. 2014 23:58

@ts
*Når er en jente interessert?*

Aner ikke, men du får svar ser jeg... hvordan fikser du det, eh? ;p

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:59 Privat melding

@y jeg rettet meg selv med å skrive "jeg mener at vi jenter"....

Jeg tar det som en selvfølgelighet at de fleste forstår at alle har egne meninger. Jeg påstår ikke at alt jeg skriver, er den eneste rene sannhet. Jeg skriver det som min mening, fra mitt ståsted. Og du må selvfølgelig være mer enn uenig, men du kan likefullt ikke ta fra meg min mening, selv om du mener det ganske så annerledes ;) Heldigvis!

Skjult ID med pseudonym y sø. 17 aug. 2014 00:00

Ja, men i svarte da!!! Er det så vanskelig å skrive jeg, meg. Må det alltid være vi, man o.s.v. Snakk for deg sjæl!!!!!

Skjult ID med pseudonym y sø. 17 aug. 2014 00:03

Men hvorfor i alle dager kan du ikke skrive det da, at du mener? Hvorfor dette behovet for å mene på vegne av andre. Jeg har ingen som helst problem med at du mener hverken det ene eller det andre. Men ikke skriv hva du tror jeg mener, som jente. Det er jo helt meningsløst.

Skjult ID med pseudonym tn sø. 17 aug. 2014 00:09

@y og @Springroll håper temaet kan være om hvordan man finner ut om en jente er interessert :)

Skjult ID med pseudonym tn sø. 17 aug. 2014 00:10

Takk til alle som skriver. Mye bra vinklinger og nyttig info :)

Skjult ID med pseudonym y sø. 17 aug. 2014 00:17

@tn. Svaret er at det finnes ikke noe svar. For "vi jenter" er ikke en ensartet gruppe. Noen tar direkte kontakt, noen må jaktes på, noen vet ikke helt hva de liker. Men vi er ikke like, og liker ikke det samme selv om vi har samme kjønn.

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 17 aug. 2014 00:41 Privat melding

@y Min mening er helt tydelig annerledes enn din, på samme måte som min fremferd, oppførsel, mine hensyn og mine prioriteringer er annerledes enn din eller andres. Likefullt drister jeg meg til å mene at jeg ikke er den eneste i hele verden som har en slik fremgangsmåte som meg. Ja, jeg er så frempå at jeg drister meg til å tro at det faktisk er ganske mange som er normalt høflige, og som svarer når de blir spurt, og som er avmålt høflige når de ikke er interessert. Jeg anser det som normal folkeskikk å svare. Og om man bare går rundt grøten og ikke tar kontakt, så antar jeg at mange med meg vil tro og tenke at da er man ikke interessert. Jeg har litt vondt for å forstå at du er så redd for å kategoriseres eller settes i bås. Det var ikke deg, @y jeg hadde i tankene, det var den gruppen som jeg anser som like "som meg". Og til deg som startet denne tråden, så råder jeg deg å være mer aktiv, vis at du er interessert. Så skal jeg jammen ta mitt eget tips til etterretning og bli flinkere selv ;)

Skjult ID med pseudonym nn 2014 sø. 17 aug. 2014 20:32

Er det noe system som gjør at dere ser om noen har vært inne på profilen en eller flere ganger?

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 18 aug. 2014 13:48 Privat melding

Det var en veldig god idè å sette begrensninger på hvor mange meldinger menn kan sende til pr dag.

For å svare TS, Om en kvinne svarer på flere meldinger må hun regnes som interessert. Jeg har aldri opplevd at en jente har meldet fram og tilbake bare for å være høflig. Selvfølgelig kan hun miste interessen underveis, men hun starter som regel interessert. Det er alt du trenger å vite for å foreslå en date. Om hun kommer til å godta forespørselen kan du aldri vite 100% uansett.

Som regel kan jeg på forhånd si hvem som takker ja og hvem som har mistet interessen underveis. Blir svarene kortere og viser mindre interesse er jeg på vei til å miste henne. Svarer hun og stiller nye spørsmål får jeg som regel ja. I de aller fleste tilfeller må mannen ta initiativet til date

Skjult ID med pseudonym L ma. 18 aug. 2014 22:27

@TS og @Cris81

Å joda, en jente kan sende masse meldinger, uten at det behøver å bety en tøddel.
For plutselig så har du gjort noe feil.
Enten har du vært for frempå (spurt om en kaffekopp for tidlig), for tilbakelent (spurt om kaffekopp for sent), osv osv.
Har faktisk fått høre av jenter her på forumet at de kan miste interessen på grunn av "...noen type spørsmål jeg får" ?!?!?

Skjult ID med pseudonym L ma. 18 aug. 2014 22:41

@Villrosa

Ja. Det virker slik.
Jeg har fått beskjed om "magefølelsen" 3 timer før vi skulle møtes til en kaffe etter å ha pratet med ei i månedsvis.
Jeg har også vært igjennom x-antall veldig opptatt/travel/hektisk/"noe"-på-jobben osv osv.
Fellesnevner for alle er at det blir ingenting ut av det.

Hehe, nei, jeg er nå en type som ikke skjønner det i det hele tatt.
Jeg kan ikke skjønner hvor vanskelig det skulle være å bli kjent med noen.
Men når jeg leser kommentarer som "...noen type spørsmål jeg får" så skjønner man at det er et veldig tynt snøre det håpet henger i.

Det legges generelt ALT for mye vekt på noen få meldinger, og faktisk, første kaffekopp her på Sukker.
Det skal være full klaff på alt i meldingen før man vurdere kaffe og kaffekoppen skal være perfekt med sommerfugler og alt som hører til for at det i det hele tatt skal være aktuelt med noe videre kontakt.

Har sagt det i en tidligere tråd også:
Hva er det som skjer, skal det ikke jobbes med noen ting, skal man ikke legge NOE innsats i dette. Er det sånn at om ikke alt er HELT perfekt så gir man opp??
Skilsmissestatistikkene anyone??

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 18 aug. 2014 23:12

Første kaffekoppen bør være perfekt ja. Jeg skal anskaffe Hario kaffekvern, aeropress, håndplukkede og fermenterte bønner fra Malaysia og hente vann fra en kilde på Finnskogen, kaffevannet skal varmes på en ren stålkjele over åpen vedflamme med restfuktighet på under 14% basert på treslaget Betula pubescens, oppfyring er fyrstål og knusk, kaffen serveres i en Royal Doulton kopp, tilbehør er fin, håndlaget sjokolade og en XO. Det skal være ulvehyl i bakgrunnen og en lett eim av furu og traktkantarell og bål. Kaffen inntas sittende på preserverte skinn av kastrert hannrein fra Lulesamenes reindistrikter, lett dandert på tuer av vacciniumarter over en sandstein m bølgeslagmerker ispedd konglomerat. Månen er i voksende fase, og det er vindstille.

Skjult ID med pseudonym tn ti. 19 aug. 2014 00:51

@jaudå og derfra kan det jo bare gå oppover ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 18:24

tn
Hvis du mener den kaffeseansen var bunnen vil du vel heller ha noe kald pulverkaffe i pappkrus med vann hentet fra lekke gamle asbestrør fra en ledning som deler grøft med kloakken, det hele inntas under ei mindre kjent bru i storbyen sammen med en skvett rødsprit. Alt for å glede deg. Selv holder jeg meg til Stockfleths eller Kaffebrenneriet på de breddegrader.

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 19 aug. 2014 23:12

jaudå ma. 18 aug. 23:12:

Nææh, hvis kaffekoppen ikke er en sjarmerende skakk men solid trekopp som mannen har spikket utfra ei litta bjørke-rikule med sine egne hender - og kaffen og sjokoladen ikke er Fairtrade&økologisk og kommer fra en liten, koselig, ærverdig familiebedrift - og skinnfellene ikke er to miljøvennlig garvede, hjerteformede feller fra en (tidligere) lykkelig frittbeitende og helårs-våryr villsau fra en grisgrendt økofjellgård - og månen ikke er full og i amorøst lune... -- daaa synes jeg ikke akkurat at man kan kalle det en skikkelig romantisk date, altså...
Men såklart, sikkert fullt dugandes for en kjapp, platonisk kollegakaffetår i lunsjpausen, altså -- da er det jo ikke så nøye med detaljene... ;P
(bortsett fra at det kanskje IKKE burde være/bli månelyst da, hehe...)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 23:17

Fullmåne er varulvens tid. Da er det rødhettekjøtt som gjelder! Glefs!

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 19 aug. 2014 23:20

Fra kortreist, økologisk foret, frittgående rødhette? <;p Ævve!

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 19 aug. 2014 23:26

...skylt ned med en flaske økoraudvin, og med hjemmebakte småkaker til dessert... Kurven kan sikkert også komme hendig med og brukes til eitkvart senere - kjekt å ha.
*mett og fornøyd varulvrap høres gjennom skogen*

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 23:32

Fra bortreist frittalende rødhette, uten for eller noe som helst under hetta, men ulven får hetta når hun rødmer.

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 23:33

...eller kanskje ulven fikk kurven av rødhette og dro derfra som en deprimert hettakaill.

Skjult ID med pseudonym Tilia on. 20 aug. 2014 11:59

Ikke alltid lett å vite, om det er best/verst å bli spist, avspist eller avvist... :/

- men kanskje Rødhette trodde at han var veldig GLAD I kurver, og at hun ga av sitt hjertes godhet... (selv om VI kanskje kan forstå at Ulven likte bedre kurver når det var _kvinnsa_ som hadde dem, og ikke ham selv...)
Kanskje hun ble kjempeleiseg da han plutselig bare dro, og ble sittende igjen med et skikkelig dårlig selbilde, og prøvde å overbevise seg selv og hjertet sitt om at han bare var en iskall, oppblåst dust, som kun jakter på mus og ikke ekte Kjærlighet. :/
Kanskje hun tenkte at hun burde ha gitt ham på pelsen, men at hun brått ble en taus taus under hetten sin, og vips, så var han borte for alltid...fullmånen forsvant bak en tordensky, og hun tuslet trist hjemover for å trøstespise kaker for to, og drukne sine sorger i vin... %P