Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ikke ta seg bryet å svare.

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Østfold) lø. 16 aug. 2014 21:03 Privat melding

Hvorfor har det seg sånn at folk her inne ikke gidder å svare selvom det er ett negativt svar? Skjønner jo at man kanskje ikke er interesant nok når noen ikke svarer, men er vi ikke voksene nok til å svare.....er ikke det normal folkeskikk?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 aug. 2014 21:16

Fordi det er nok av spesielt menn, men også kvinner, som ikke takler avslag og spyr ut eder og galle tilbake etter å ha fått et avslag.

Har full forståelse for at siden folk ikke vet om vedkommende er en slik person, så lar de bare være å svare.
Den forståelsen bør alle andre ha også..

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 aug. 2014 21:42

Helt korrekt, powpow.

I tillegg er mange meldinger enten masseutsendelser som bare forteller om personen (som står eller burde stått i profilen), eller det har tatt en kalori å mekke sammen. Som: "Hei, lyst å bli kjent?"Om man skulle brukt like lite kalorier på å svare negativt tilbake, ville svaret vært: "Nei, egentlig ikke." Er det noe å trakte etter?

Vil legge til at dersom jeg får en forespøsel som er litt personlig eller jeg skjønner at personen har lagt noen kalorier (går ikke på lengde, kan like gjerne være et ordspill på noe jeg sier eller noe), så svarer jeg alltid - uavhengig av utseende.

(mann 33 år fra Østfold) lø. 16 aug. 2014 22:00 Privat melding

har aldri vært tett i kjeften og har heller ikke tenkt til å være det... jeg leser tekster og sjekker hele profilen før jeg skriver, og da kan det være alt ifra 1 til 20 linjer.. kommer ann på om ånden er over meg ;) bruker altid noe i teksten for å kunne ta initiativet :) jeg bruker litt tid på det keg skriver, fordi jeg vet at det er ufattelig mange som legger inn så kalte ferdig skrivde... jeg vil at de som får ett brev av meg ser at jeg faktisk har brukt noen kalorier på å ta kontakt... vil skille meg ut. ifra mengden ;)
svarer tillogmed med ett takk for ett svar til de jeg får negativt svar på..

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 aug. 2014 22:12 Privat melding

Vanlig folkeskikk har så mange forskjellige utgangspunkt på en nettside som dette. Jeg prøver så godt jeg kan til å være høflig grei, men jeg kan ikke tvinge andre til å være det samme mot meg. De fyller da ikke mine standarder for hvilken man jeg ønsker å treffe, så da er de ikke noe for meg uansett.
Fortsett og hold på dine prinsipper for hva du mener er god folkeskikk, og vær mot andre slik du vil de skal være mot deg.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 16 aug. 2014 22:34

Rett og slett, Lillemy! :-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 16 aug. 2014 22:46 Privat melding

Jeg svarer alltid på henvendelser, men ikke alltid jeg ønsker å fortsette kontakten da, men da takker jeg for brevet/henvendelsen og takker pent nei :)
Det ønsker jeg tilbake også, men forventer det ikke da jeg vet det er mange forskjellige mennesker her inne :)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:22

På nett er du utenfor folkeskikken. Forvent det meste.

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:26 Privat melding

Jeg svarer også på alle henvendelser, selv om vedkommende er frekk eller ufin. Det skjer til stadighet, at et avslag ender opp i frekkheter av et slikt kaliber at man får bakoversveis ei god uke etterpå. Men så lenge jeg vet at det ikke er jeg som oppfører meg ufint, så kan jeg tåle det.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:29

Det fine med kort hår er at en unngår bakoversveis.

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:50 Privat melding

Jaudå, jeg ler godt av dine kommentarer ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:53

Ja, du kan le, men gråten tar meg :-b

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 17 aug. 2014 01:05

Selvfølgelig er det en hver persons plikt og svare, om meld er høflig og ryddig.
Det verste et menneske kan oppleve er ikke å bli avvist, men å bli ignorert.. Hvem liker å oppleve at folk man snakker til ute i den virkelige hverdagen bare ser på deg, og deretter bare snur seg og går... Fåtall, vil jeg tro..
Folkeskikk, ja det er rett og slett noe mange tror man ikke trenger å utøve når man sitter foran et tastatur...

(mann 33 år fra Østfold) sø. 17 aug. 2014 13:44 Privat melding

hehehehe, jeg tror jeg dævver....
Jaudå: men gråten tar meg hahahahaha
made my day :)

har aldri opplevd frekke svar fra jenter her inne... kan det ha noe å si om de manfolka som kanskje bare er ute etter en ting.... skal ikke legge skjul på at jeg var ute etter bare den tingen selv da jeg startet opp her.. noe som har blitt for å si det mildt, kjedelig... missforstå meg rett.

(kvinne 34 år fra Nordland) sø. 17 aug. 2014 14:25 Privat melding

Det e nok bare dårlig oppdragelse på de som ikke gidd å gi tilbakemelding...
Æ svare alle, enten med et høflig avslag eller fortsettelsen på en spennende samtale ;-)

Skjult ID med pseudonym IkkeA4 sø. 17 aug. 2014 15:32

Synes det er vanlig folkeskikk å svare uansett jeg da, uansett hvordan tilbakemelding er. Har selv blitt høflig avvist her, og det gjør jo ingenting. For da bør jeg jo ikke "plage " denne personen mer. Litt på kanten av tråden her, men synes det er vanskelig å komme i kontakt her.

(mann 33 år fra Østfold) sø. 17 aug. 2014 17:05 Privat melding

Der er du ikke alene @IkkeA4...

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 18:35

Det tar nok for lang tid å svare alle..
Så de fleste damer svarer kun de mener er spennende.
Det er alltid unntak, men svært mange damer svarer sjeldent
hvis ikke 'vi' menn tar opp noe som er innenfor interesse feltet hennes.
Det er ikke alle dame jeg bruker tid til å kommunisere med heller for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 18:38

Denne tråden har blitt diskutert sikkert 1000 ganger tidligere her på forumet, men det er ikke alle som er har vært her i snart 10 år. lol ))

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 17 aug. 2014 18:47 Privat melding

Jeg har flere ganger besøkt en profil og han har vært innom min profil flere ganger, Idag hoppet jeg i det og skrev til han, resultat, BLOKKERT! Jeg tar det ikke så veldig tungt, men synes at et høflig avslag hadde vært mye hyggeligere. Enig med en her som sier at vi får holde på vår egen folkeskikk og våre prinsipper, andre får vi ikke gjort noe med

(mann 44 år fra Østfold) sø. 17 aug. 2014 19:15 Privat melding

He he, tidlig at damene her inne har nok å henge fingra i da. Får vel bara prøve videre når noe interessant dukkær opp, så får jæ vel kanskje tilbakemelding igjen.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 17 aug. 2014 20:46 Privat melding

Mange som rett og slett går glipp av det som kunne blitt drømmemannen / dama, ved å la være å svare. Profilen og bilder forteller bare litt, men resten finner en ut bare om en gidder å svare. Ikke vær så opphengt i om at det første "brevet" skal være innholdsrikt.. Det gode innholde kommer når samtalen er igang..

Skjult ID med pseudonym pluto sø. 17 aug. 2014 22:35

tar omtrent 2 sekunder etter man har åpnet brevet og trykke på den ferdig svar tingen... hadde jeg hatt 15-30 brevdagelig så hadde jeg faktisk tatt meg tid til å trykke på den knappen...

Skjult ID med pseudonym koppen sø. 17 aug. 2014 22:39

Jeg er en av dem som lar være å svare... etter og ha blitt kalt det ene og det andre når jeg har skrevet at jeg ikke er interessert så dropper jeg det...

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 23:20

@koppen, ja. jeg ser den..
Det er for mange som 'ikke' takler et nei - så noen blir provosert og
det kan sikkert være slitsomt å bruke tid på..

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 23:28

@Metoo, men hvorfor skal det ordspillet være så personlig i starten (helst innenfor profilen.) Vi starter da alltid med et hei via jobb, ute på byen som kan være ganske så overfladisk.
Jeg ser bare ikke logikken - skulle hatt statistikker på hvordan dialogen startet med de som har vært gift i 20+ år.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 23:43

hanefar...

ehmm...

..hvis du ikke får noen respons på "hei", har du prøvd å utvide setningen litegrann? Tror du kanskje DET hadde funket like bra som å prøve å overbevise forumets lesere at de bør være fornøyd med et "hei"? Eller... skulle de som mottar flere meldinger kaste seg over den som ytrer "hei, skjera?" fremfor den som faktisk gjennom meldingen viser interesse for et eller annet som kan knyttes til profil eller bilder og samtidig forteller ørelitegranne om seg selv?

Hvis du skal selge noe, enten på døra eller telefonen... er det ikke da viktig å komme med et interessant budskap istedet for å vente på at personen svarer "hei" tilbake :-)

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 23:48

Jeg starter da alltid med et trivelig 'hei' her, og noe som en koselig profil
og sov godt - hvis jeg liker damen ekstra godt og litt sent på kvelden. :)

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 17 aug. 2014 23:56

Men jeg sliter med andre ting som angst og slikt - ganske skremmende og skjønner godt hvorfor Robin Williams fra US hadde et hard livt, men jeg har ikke Parkinsons heldigvis.
Så jeg blir sikkert singel noen år til..

Skjult ID med pseudonym hanefar ma. 18 aug. 2014 00:04

@Valhalla, ja, takk så mye. )
Jeg sier ikke at alle er uhøflig som TS startet tråden med, men det er svært mange damer som ikke gir lyd fra seg (spesielt de som er yngre rundt (20-30) år uansett hvordan man formulerer brevet om det er kort, personlig, innholdrikt, spennende, litt mystisk osv.
Så det er vel ingen fasit, men jeg tror nok veldig mange går glipp av ting også - når man på en måte leter etter feil - istedenfor å se mulighter. Hva som egentlig er viktig i livet mm.

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 00:09 Privat melding

Grunnen til at enkelte ikke gidder å svare er at både her og internet generellt kryr av såkalte internet troll som ikke har lært å oppføre seg! Det er rett og slett for mange mannfolk her inne som ikke klarer å oppføre seg og takler avslag svært dårlig!

Så om ikke sukker klare å finne en genial måte å luke bort folk som ikke kan oppføre seg så blir det nok lite med svar.

Neste poeng er jo at mange får utrolig mange henvendelser. Så hvis vi menn ikke sender så mange meldinger så blir det mindre å gjøre for damene her.

Problemet er at det er jo så mange man kan sende til og man må jo sende en melding for å få kontakt for hvor mye kan man egentlig få ut av en profil. Det står jo stort sett det samme på alle profiler. Liker å reise, elsker jobben min, trener minst et par ganger i uka, tar gjerne en tur på kafe med venner. Familien betyr mye for meg og tar gjerne en ut i skog og mark (alternativt ønsker å gå mer i skog og mark håper du kan ta meg med). Når det er teksten i en eller annen variant så må man jo sende en melding for å prøve å finne ut hva som egentlig skjuler seg bak.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 18 aug. 2014 00:16

Det er mange (i mitt tilfelle kvinner) som ikke svarer. Det er greit selv om det er litt rart. Det dumme er at i noen tilfeller aner jeg ikke om det er fordi de gir blaffen i andre, eller fordi de kommer til å svare senere siden det var liten tid akkurat da. Men man går neppe i disse tilfeller glipp av noe viktig.

(mann 49 år fra Telemark) ma. 18 aug. 2014 00:17 Privat melding

Jeg synes denne tråden er litt "håpløs" på en måte, jeg mener, når man er på byen sveiper man et sted og kikker etter noe som pirrer litt, noe som er litt "utenfor" de rundt. På sukker gjelder vel samme "regler" ?
Hvor mange av dere menn her inne mener dere ikke ser ekstra på de som kanskje/sannsynligvis ikke tar kontakt?
Sannsynligvis fordi de er hakket for "rå" ?
Gjør det selv hele tiden ;-)
At man da turer frem og sier at "de går glipp av noe" er jeg ikke enig i, om de lar vær å svare, har de tatt et standpunkt og går, sett fra demmes ståsted, ikke glipp av en dritt!
Så slutt å rettferdiggjør mislykket kontakt, med at det er deres skyld:-)
Nyt jakten, tål nederlaget!
Sukker er ikke brutalt, se på det som en sparringspartner for the real life:-)
Bjørnar.

(mann 49 år fra Telemark) ma. 18 aug. 2014 00:20 Privat melding

(Sier ikke at jeg har rett, eller at "alle" menn sutrer, bare greit å vise andre synspunkt...)

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 00:39 Privat melding

Jeg fikk nettopp kjeft, etterfulgt av å bli blokkert og meldt for seksuelle tilnærminger å avslå på høfligt vis. Så, damned if you do and damned if you don't.

Må si, jeg har nettopp blitt medlem igjen etter et opphold og jeg er litt skuffa over tilnærmingene. Jeg har riktignok strippa profilen min for endel tekst ettersom den var et par år gammel, så jeg gir ikke så mye å gå på som conversationstarter. But still.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 18 aug. 2014 00:39

Da kan jeg si at du har rett :-)

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 00:42 Privat melding

*for å avslå

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 00:57 Privat melding

@perdido: akkurat mitt poeng, alt for mange her inne som ikke kan oppføre seg og hvorfor skal du da gidde å svare på neste melding? Synd men sånn er det!

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 01:14 Privat melding

Synes forsåvidt heller ikke at man trenger å gi noen forklaring, eller rettferdiggjøre at man ikke har interesse. Er det ikke greit å bare si "lykke til videre", eller?

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 01:20 Privat melding

@perdido: jo, det er helt greit! Det er stilheten som er værst. Eller faktisk ulest melding!

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 18 aug. 2014 04:26

Prøv å svar 50 meldinger per dag du, der ca alle negative svar fører til utskjelling.

Skjult ID med pseudonym Enok ma. 18 aug. 2014 09:53

Jeg er mann og svarer kun de jeg vil fortsette kontakten med. Når jeg har prøvd med avslag har jeg fått tilbake "du aaaaner ikke hva du går glipp av" og lignende.

Jeg aksepterer om noen ikke svarer meg og det er meg fullstendig likegyldig om jeg skjønner at jeg ikke har sjans gjennom et høflig svar eller 0 svar. Så lenge det ikke står NEI NEI NEI ALDRI så er jeg glad!

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 16:30 Privat melding

finns det virkelig så mange menn her inne som sender sutrete og ufine meldinger om de får et avslag? har vel gjort meg noen tanker her at det er stor sjanse for at dette er snakk om den samme gjengen "menn"

men om dere "Damer" får mld fra noen som ikke er intressante hvorfor ikke bare benytte seg av det verktøyet sukker har da? som feks blokkering?? vet noen her inne syns det er en stygg måte å luke vekk på, men det er tross alt den eneste funksjonen for det...

hadde flere av dere gjort det så hadde dere spart dere for mange ufine/sutrete mld..jeg leser jo stadig vekk her inne at dere får gjerne 2-3-4-sutre meldinger fra samme fyr etter dere har sendt et avslag,,,før dere markerer som ufin/eller blokkerer.......skjønner ikke at dere lar det gå så langt...før dere gjør det......

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 16:55 Privat melding

@ Vahalla....

ja det var det jeg mente....

mener flere burde bruke den funksjonen...da tenker jeg også kvaliteten for enkelte her inne hadde økt også...)

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 17:01 Privat melding

Terskelen min for å blokkere er relativt høy, og på sett og vis er jeg glad for det. Dersom jeg hadde vært mer triggerhappy på funksjonen tror jeg at jeg hadde følt meg uhøflig og unødvendig krass, og at min egen holdning ovenfor menn hadde vært i overkant negativ.

Det er viktigere for meg å gi folk en fair sjansje, relativt uavhengig av hvordan han før deg opptrådte. Jeg vet at det kan se naivt ut, og vil presisere at det er jeg ikke, men det har noe å gjøre med å være det mennesket jeg vil være - ikke la noen tastaturgnagsår diktere hvordan jeg skal forholde meg til alle andre menn.

Nå følte jeg meg jævla idealistisk.

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 18 aug. 2014 17:18

Er det så idealistisk å la en mann du veeeet ikke har nubbsjans få lov til å kontakte deg? Mange menn er nok i den kategorien at hva de skriver kan virke inn på førsteinntrykket, men noen ganger VET jeg at det ikke er aktuelt - enten pga. utseende, bosted, hva han skriver er viktig for ham osv. OG da mener jeg at jeg faktisk gjør oss begge en tjeneste ved å blokkere etter besøk, så han slipper å vri hjernen sin, veie for og i mot og så kanskje ta mot til seg og skrive til meg for kun å være garantert et avslag.

Jeg føler meg minst like "idealistisk" (ser ikke helt sammenhengen, er mer opptatt av formålstjenligheten) ved å blokkere de som er fullstendig uaktuelle, all den stund Sukker ikke har en "mildere form for bortfiltrering".

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 18 aug. 2014 17:28

Hvorfor er det bare snakk om de, Villrosa? Ser du ikke poenget i innlegget mitt?

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 18 aug. 2014 17:30 Privat melding

Jeg ble medlem i går, og har fått 17meldinger. Jeg har svart alle, og snakke videre med de som er interessante - i dette tilfellet fem stykker. Av de tolv jeg, på det jeg oppfatter som en allright og tydelig måte,har avvist så er det to -TO- som har reagert på en allright måte. De andre har variert fra litt sutring, til hets, til å måtte få beskjed flere ganger om at det ikke er muligheter hos meg. For all del, jeg ser at det å gjøre kort prossess med blokkeringsverktøyet, og på sistnevnte kategori kommer jeg nok til å gjøre det fremover, hadde vært effektivt, men jeg tror også at det hadde påvirket meg negativt i forhold til andre som tar kontakt på en måte jeg ikke ønsker.

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 18 aug. 2014 18:24

Det forsto jeg, Villrosa. :-) Men hvorfor mener du det bare snakk om disse?

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 18 aug. 2014 21:11

Det er din måte å bruke funksjonen på. Og jeg gjorde det på samme måte i lang tid. Helt til jeg fant ut at jeg egentlig gjorde både meg og mannen en bjørnetjeneste ved å ikke blokkere de som er 100% uaktuelle. Håper virkelig jeg blir blokkert at de som ikke for alt i verden vil bli kjent med meg! :-)

Skjult ID med pseudonym Uenig ma. 18 aug. 2014 22:03

Er ikke det et slags overgrep, å skulle kreve svar for noen ? Som mann er du uønsket, slik er det bare..så gjennstår det om du finner unntaket...ikke om de som ikke ønsker deg skal måtte få enda en "hvorfor svarer du ikke melding".

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 18 aug. 2014 22:28 Privat melding

@Uenig

det folk snakker om her er vel at dem savner det som kalles vanlig folkeskikk og høflighet.
men tror sukker har blitt et unntak..rettere sagt nettet generellt ))

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 18 aug. 2014 22:34 Privat melding

Jeg er på flere steder og jeg svarer ca på 95 prosent av meldingene jeg får. Jeg får ofte tilbakemelding at de synes at det var bra at jeg svarte tilbake selv om svaret var negativt. Jeg ser at mange setter pris på svar tilbake. I begynnelsen fikk jeg mye negative svar når jeg avviste, men synes at dette har mer eller mindre gitt seg. Kanskje grunnen til det er at jeg har blitt flinkere til å avvise enda høfligere, hvem vet :) Men det er ikke lett å skrive en negativ tilbakemelding, missliker det sterkt like mye hver gang. Men jeg forstår at når det blir mange meldinger kan dette ta tid og at noen ikke ønsker å bruke tid på dette.

(kvinne 61 år fra Rogaland) ma. 18 aug. 2014 22:44 Privat melding

Du har mye rett der hans 80.det er nok nettet generellt sett,mennesker blir behandlet som et slags spill,man tenker ikke på at det finnes et menneske i andre enden,,ganske så arrogant.trist.slik er det bare..

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 18 aug. 2014 22:56 Privat melding

Det er jo et felt som heter profiler med svargaranti. Bare å prøve denne å se om det hjelper :))

Skjult ID med pseudonym Uenig ti. 19 aug. 2014 10:02

Nei, det er vel det at noen mennesker har et utseende som ikke når opp til den generelle smak, og da hisser de seg opp over hvorfor de ikke får svar.
Tror neppe en pen blond ettertraktet jente slank og nett på 20år hadde blitt så fryktelig skuffet om hun ikke fikk svar på en melding.

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 18:07

Sikkert vel så mange som har daua av idealisme som de som har daua av mangel på sådan. (Forhåpentligvis ikke på Sukker, men i litt større sammenheng :-)

Skjult ID med pseudonym pluto on. 20 aug. 2014 22:49

Tror du virkelig @uenig at ei nett slank blond jente på 20 sender brev til noen uten å få svar... hahaha mye ass

Skjult ID med pseudonym Idefix to. 21 aug. 2014 21:01

Jeg svarer gjerne jeg - men hvem skal jeg svare?

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) to. 21 aug. 2014 21:19 Privat melding

Med tanke på hvor mange brev jenter her får så er det slettes ikke rart at man ikke får svar, syns også det er like greitt at man ikke får svar om interessen ikke er der.

Skjult ID med pseudonym mainvein to. 21 aug. 2014 22:18

Dette får meg til å tenke på hva Morrissey sang: Rejection is one thing / But rejection from a fool / Is cruel.

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 21 aug. 2014 22:21

I`ve got rejection!! ..ehh..

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 23 aug. 2014 20:39

@Pluto - Nei, jeg tror heller ikke hun kjøper medlemskap, da de fleste jenter hvor enn selvstendige, pene, moderne og frigjorte er gjerrige som ville helvete.