Alle innlegg Sukkerforum

Min nyeste date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sol65 lø. 16 aug. 2014 23:25

Var på date med en mann på torsdag. Vi hygget oss over en flaske vin. Utvekslet telefonnr., og har holdt kontakten. Pga. diverse problemer han hadde, googlet jeg litt. Da fant ut at han er 10 år eldre enn han oppgav i sin profil. Jeg konfronterte han med dette, og han benektet det ikke, faktisk er han 11 år eldre enn han oppgav i sin profil. Hva feiler det folk?? Ble rasende. Han er nå blokkert og jeg har meldt han for falsk profil.

Skjult ID med pseudonym Hawkey lø. 16 aug. 2014 23:39

Alle lyver, Spesielt når de skal selge seg selv. Jeg er litt mer forundret over hvorfor du konfronterte han for å så straffe han for et ærlig svar?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 aug. 2014 23:44 Privat melding

@Hawkey, mener du at det er greit å lyve, så lenge man er ærlig om det når man blir fersket?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 16 aug. 2014 23:46

Litt tilbake i tid var det forumbrukere m/bilde som ljugde tilsvarende på alder :-D

Skjult ID med pseudonym tn lø. 16 aug. 2014 23:47

En løgn kommer sjeldent alene

(kvinne 49 år fra Vestfold) lø. 16 aug. 2014 23:49 Privat melding

Ikke alle lyver, noen er modige nok til å stå for å være den man er ;) På seg selv kjenner man andre ?

Skjult ID med pseudonym Hawkey lø. 16 aug. 2014 23:56

@lillemy-1
Nei det mener jeg ikke, Men konfrontasjonen var vel unødvendig hvis reaksjonen hadde blitt det samme uansett?

Men hvis man skal ta utgangspunkt i det første jeg sa, Alle lyver... (Noe jeg tror, I større eller mindre grad) hvor er da den akseptable grensa?

(kvinne 56 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 aug. 2014 23:56 Privat melding

Hva er vitsen? Sannheten kommer alltid for en dag.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 00:04

@Hawkey
Å innrømme en løgn når en allerede er avslørt er knapt egnet til å imponere noen.

Skjult ID med pseudonym icj sø. 17 aug. 2014 00:27

Jeg møtte også en som løy på alder, i tillegg til høyden og barn (står at han ikke har barn, men har 2 barn).
Så kommer en dustete bortforklaring: han visste ikke at det sto feil på profilen,for han kunne ikke se den selv! eeh, neivel? Og han hadde svart riktig på alle spørsmålene i relasjons profilen. Så det måtte helt klart være noe feil hos Sukker dette her, så han skulle ta kontakt med de.
Forklarte han hvordan dette enkelt kunne endres selv, med noen få tastetrykk.
Tror dere han har gjort det, neida...selvfølgelig ikke! Dette var nok ingen feil, men helt bevisst fra hans side!
Så hva er vitsen? Tror de virkelig at noen damer synes dette er greit?
Man tenker automatisk på hva annet skjuler/lyver vedkommende om.
Å gå inn i et eventuelt forhold på en løgn, kan ikke forsvares på noen måte,

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 17 aug. 2014 00:35

Kanskje man skal spørre seg hvorfor noen ser seg nødt til å ikke være helt sannferdig.. ????

Jeg selv har ikke løyet om noen ting her inne. Men har konstatert at er man over 46 år, så er man helt ut blant alt for mange kvinner her... Og da snakker jeg om kvinner som til og med har fylt 45 år..
Det er tydeligvis noen kvinner som mener det skjer noe med en mann etter 46, siden han da faller utenom alderskriteriet hennes...selv om hun er omtrent i samme alder...
Hva som skjer har jeg i grunn ikke noe godt svar på enda, men mulig dette er en av grunnen til at enkelte fikser litt på alderen sin...

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 17 aug. 2014 01:25

@ Valhalla

Nei da, jeg mente ikke at dette var et kvinne fenomen, men mer at hvorfor jeg på 47 blir for gammel for en på 42,43,44,45..

Men din opplevelse av menn som du beskriver her, var jo allerede en snakkis når jeg var i tenårene... Og disse mennene var jo noen gamle griser, med en selvtillit som ikke stor i tråd med dems utseende..
Og nå er det jo flere kvinner som har begynt å ro akkurat samme båten...

Jeg har opplevd at kvinner har løyet på alderen, så menn er i hvert fall ikke alene om den slags..

Jeg har null problem med en kvinne som er eldre en meg, og heller ikke yngre... Men jeg ønsker ikke at hun skal være 60, men dog passert langt forbi 30...

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 17 aug. 2014 13:46 Privat melding

Å starte en kontakt med å lyve er ut for meg :)
Jeg for min del ønsker en mann som er like gammel eller eldre enn meg :)
Jeg kan jo ikke si at jeg ikke ville tatt en som er noen år yngre da jeg har en meget god venn som er 4 år yngre enn meg, men i utgangspunktet går jeg for en som er eldre enn meg.. Men ikke så mye at han kunne vært faren min ;)

Jeg for min del lyver ikke hverken på alder eller noe annet for jeg ønsker en som er åpen og ærlig og da kan jeg ikke være noe værre selv heller ;)
Og om noen mener jeg er gammel, javel så er jeg gammel og erfaren :P

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 17 aug. 2014 15:48 Privat melding

@Kafko
Om et forhold er styr bør du sette deg ned og se på HVA som er styr og endre på det... Det er ikke sikkert at "feilen" ligger hos deg, men det er sjelden at et sånn kommer fra en alene...
Kanskje må du velge litt annerledes..
Men sånn jeg har oppfattet deg, beklager om jeg tar feil, så er du kun ute etter noe uforpliktende og da er det vel ikke noe styr uansett... Da er det jo bare å kaste henne på dør eller å snu ryggen til å gå...

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 15:48

Snobb om singeltilværelsen mens du kan, Kafko. Jeg tror vi er gått ut på dato i forhold til de unge (fruktbare) kvinnsa. Og vil vi ha ei gamal røy (på vår alder eller eldre)??

Nehei :-b

Så det er bare å dedikere seg til alt som er morsomt, hobbyer og denslags!

Jaudå, 46 :-b

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 17 aug. 2014 16:30 Privat melding

@Kafko
Nå satte jeg det litt på spissen med å kaste på dør da, men det er jo lettere om det bare er et uforpliktende ligg enn om det er et seriøst forhold...
Jeg må bare innrømme at jeg nesten synes litt synd på deg og andre som opplever kjærligheten sånn :(
Klart det til tider kan være utfordrende, men det kan det jo være med alt i livet en eller annen gang :)
Og ja... begge må jobbe for å holde forholdet i gang...

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 17 aug. 2014 17:05

The world is a hellish place, and old hags are destroying the quality of our suffering.

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 17 aug. 2014 17:45 Privat melding

@Kafko
Hvis du likevel skal utvide din eremitt tilværelse og mener at damer er noe styr - hvorfor er du i det hele tatt på sukker da? Litt av en egenreklame du kommer med :))

(kvinne 32 år fra Møre og Romsdal) sø. 17 aug. 2014 18:08 Privat melding

Må si en ting om noe her: jeg ser på bildene hvis mannen lyger om alderen. Jeg hater å gå inn på profilen til dem uten bilde.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 19:30

@vims og Villrosa
Noen av kommentarene mine gapskrattes det av, mens andre gir depressive reaksjoner. Og hvorfor det, mon tro.. det er samme galgenhumoren :-b

Men med en seriøs bunn.
Vi ser ikke at vi eldes i skinn.. og ikke så mye i sinn... og dette er en "katalog" hvor en velger etter bilder, (or så mye original og spennende tekst er det ikke snakk om her)
Var nettopp på en kvinneprofil der hun (40) søkte to år oppover, og fjorten år nedover :-D
Så er det naturens realiteter, menn har et langsomt fall i fruktbarhet, kvinner har bråstopp. Her henger også det mentale etter... mange menn er (derfor) treigere enn kvinner med å akseptere det faktum at vi ikke skal formere oss... ikke at vi MÅ gjøre det, men det er en underliggende psyk tanke om at muligheten ennå skal være der.

Så er det det med tenning. Og kjæresterier. Det henger sammen. Noe av tenninga er gjerne knyttet til sånne enkle parametere som ungdom og fruktbarhet. Igjen... dette er en overfladisk (og løgnaktig) utstillingsplass. En makter ikke å bli kjent utover det overfladiske, det krever for mye, og avstanden er for stor, ikke først og fremst geografisk, men det at vi ferdes i forskjellige miljøer.

Gjennom året har jeg stort sett nærhet til mine kolleger. Har ingen planer om noen tuskerier der, men det er også disse jeg stundom fantaserer om.. nettopp fordi de er der, rundt meg, nesten hver dag. Sånn sett burde en her velge seg en date og avtale to kvelder i uka over en måned minst. Mulig det hadde skjedd noe da :-)

Og DA, med de personene du omgå ofte, kan følelser oppstå, uavhengig om de har barn og du ingen, eller om de er eldre/yngre enn deg.
Men nå skal jeg ha meg en beta.

Suppe :-)

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 17 aug. 2014 19:39 Privat melding

OM noen lyver på alderen i profilen og i tillegg ikke sier klart de som de har så bra kontakt med at de planlegger å treffe de da må jeg si meg helt enig i at jeg føler at de ikke er noen jeg ville bygget ett forhold til.

Stiller seg litt annerledes dersom de sier skikkelig i fra om dette til de som de ønsker å treffe og da må det være før de treffes slik at den andre part får mulighet til å trekke seg.

@kafko hva gjør du her inne på sukker da dersom du virkelig ikke ønsker deg dame på sikt heller?

Skjult ID med pseudonym moonlight sø. 17 aug. 2014 20:49

@Mr Mr kl. 00.35
Nå kan jeg bare si hva jeg mener selv ang alder på menn, men når en mann ser veldig mye eldre ut enn meg så er det turn-off for meg.
Jeg er selv 42, men blir tatt for å være 32 -34. Det er nok fordi jeg ikke har ett eneste grått hår eller rynker, og får høre at jeg har en veldig fin kropp. Jeg ønsker da ikke en mann som har rynker eller grått hår da han omtrent ser ut som han kunne vært faren min.
Var senest ute i går og ble sjekket opp av menn i alle aldre fra midt 20 til 45+. ALLE trodde jeg var 8-10 år yngre enn jeg er. De som var 45+ startet faktisk med å si "jeg er nok for gammel for deg, men....".
Og ja de er det. Ikke aldersmessig, men utseendemessig. For meg så er det viktig at man passer sammen utseendemessig (at det ser ut som vi er omtrent like gamle). Har selvfølgelig møtt menn på 45+ som også ser yngre ut enn de er og da er det ikke noe problem. Men de er det dessverre få av.... Jeg ser ikke noe attraktivt og spennende med menn som ser gamle ut. Derfor søker jeg ikke menn som er eldre enn meg selv, men går heller noen år ned.
Nå vet ikke jeg hvordan du ser ut, men det KAN være grunnen til avvisning fra damer rundt din egen alder...
Men igjen, det finnes også damer som søker menn som ser eldre ut enn dem selv, så håpet er ikke ute ;)
Jeg møtte også en i går som er 42 og han ser også ut som noen år yngre enn han er, så det finnes også menn som ser yngre ut.
Uansett så er det viktig at man ikke juger på alder, høyde, barn osv. Det kommer ikke noe godt ut av det :)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 17 aug. 2014 21:12 Privat melding

Ble litt satt ut av enkelte uttalelser her jeg nå. Kanskje jeg bare er en enkel sjel, uten for mye krav om utseende ditt og datt. Jeg er 43 i morgen, og har det helt greit med den alderen. Jeg føler meg på ingen måte eldre enn jeg er, selv om mannen ved siden av meg ser eldre ut enn meg. Men, det er meg. Har ingen rett til å dømme de som mener noe annet.

Skjult ID med pseudonym moonlight sø. 17 aug. 2014 21:29

Er ikke noe krav jeg har satt. Det er bare sånn jeg fungerer. Klarer ikke å gå inn i et forhold med menn jeg ikke ser som attraktive. Og eldre menn med grått hår eller uten hår også for den saks skyld, finner jeg ikke attraktive. Men heldigvis er vi alle forskjellige med ulike preferanser og hva man ser som attraktivt og sexy. Det finnes noen for alle der ute :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 17 aug. 2014 21:30 Privat melding

@lillemy-1
Gratulerer med morgendagen :)

Skjult ID med pseudonym moonlight sø. 17 aug. 2014 21:53

Jeg endrer nok sikkert mening om noen år @Villrosa, når alderen min "tar" meg igjen ;) Men akkurat nå er jeg ikke der :)
Har vært gift i mange år med en som er 5 år eldre enn meg, og som begynte å få grått hår og rynker men da var allerede attraksjonen og følelsene der, og de forsvant ikke pga det ;)))
Men jeg klarer ikke å se noe attraktivt i det i menn jeg ikke kjenner, og da ønsker jeg heller ikke å bruke tid på dem nå. Er fortsatt så heldig at menn på egen alder og noen år yngre, ser meg som attraktiv så da blir ikke valget så vanskelig akkurat nå. Har hatt et par lange, seriøse forhold bak meg med menn som er noen år yngre, og de har vært utrolig bra. Ikke alder som skilte oss :)
Menn jeg så som attraktive for 10 år siden er ikke det samme jeg ser nå, så synet mitt endrer seg som sagt sikkert igjen om noen år :)))

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 17 aug. 2014 21:59

Det var ikke lenge siden det var en fyr her inne som sa at han _måtte_ lyve på alderen for å komme i kontakt med de unge kvinnene han ønsket, for han tente ikke på kvinner i førtiårene eller opp mot sin egen alder...
("-åååja, men daaa så...!")
Jeezes...folk er rare - som om det ikke vil komme for en dag hvem man VIRKELIG er - i alder, sinn og skinn - når man får nettfanget sin unge, fagre møy, og skal møtes ute i Virkelighetens Verden...

Jeg ville gjerne hatt en mann på 46'ish år, jeg - men forstår jo nå at en mann i den alderen gjerne setter 36 på sin alder, for å få napp hos 26-32-åringene, så altså er jeg "for gammel" med mine 38, snart 39 år... ;P Og hvis jeg skulle våge meg på å kikke innom siden til en 46-åring, så viser det seg kanskje plutselig at han eeegentlig er 56? hahaja...

Når man håper på å finne en som vil satse på fremtiden sammen, og som kanskje ønsker seg en kid eller to, så antar jeg at man må lyve ned alderen selv også, og være en "29-åring" som møter en "36-åring"... ://
Jeje - "And then they lived happily lying ever after"... :-/

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 22:10

@Tilia
Lett omskrevet verselinje av Smokie:
Lie back in the arms of someone..

Skjult ID med pseudonym moonlight sø. 17 aug. 2014 22:10

Dessverre så er det mange av eldre menn her inne som juger på alderen sin, da gjerne 10 år yngre enn de er @Tilia. Har opplevd å møte et par av dem selv irl, og det er lite hyggelig for de ser da veldig mye eldre ut enn fra bildene og en kjente jeg ikke engang igjen!

@Villrosa
Nei alder har ingenting å si så lenge man ønsker det samme, og har det fint sammen :))) Det er kun et tall, men jeg setter grensen til 10 år yngre da jeg ikke ønsker en som er for tett på alder til mitt eldste barn. Vil at det i hvert fall skal SE ut som han kunne vært far til mine barn ;)
Ser mange profiler til menn her inne på 40+ som søker rundt egen alder og ned til 20 år yngre enn seg, og da er ikke det mann for meg i hvert fall.... Han kunne da vært faren, og det synes jeg er litt kvalmt. Men dem om det. Alle får gjøre som de vil :)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 22:16

Og her for å gi den yngre garde noen referanser mht. forrige kommentar:
https://www.youtube.com/watch?v=QsSUv3ELwCA

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 17 aug. 2014 22:38

Jaudå(22.10): ånei, betyr dette at jeg må lyve og si at jeg liker røyk(ere) også nå?!? =// *sukkk*

Har funnet Soundtrack of the Sugar Life nå --->
http://www.youtube.com/watch?v=Qf63D4EQtV8
..purunge sukkerbiter som sjunger og speler og har seg i høyet og gøyet på landet - jeg likte spesielt godt han 20-årige trommegutten, som viste seg å se bare bittelitt voksen ut for alderen sin! ;P

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 22:39

Noen liker mora og dattera, haha.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 22:46

Nettopp det jeg skrev Valhalla :-b

Skjult ID med pseudonym bos sø. 17 aug. 2014 22:51

2 barn og 10 år pytt pytt , det er da ingenting å henge seg opp i vel :-)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 22:59

Leser stadig feil jeg og. Hjernen ser det den forventer ja.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 17 aug. 2014 23:04

@Moonlight

Om du mener at menn mellom 45 og 50 generelt ser ut som faren din, så velger jeg og tro at faren din holder seg jææævli godt...til å ha en så gammel datter..

Men jeg har ikke blitt avvist av en eneste kvinne pga at jeg er for gammel.. For klok som jeg er, tar jeg ikke kontakt med jevngamle eller middelaldrende kvinner som ønsker menn som er langt yngre en seg selv eller meg..

Men rynkefri er jeg, og ser faktisk usedvanlig smukk ut.. ;o))

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 17 aug. 2014 23:11

Det er nok en jevn villfarelse ute og går hos folket. Jeg tenker at det er som hos bilførere, to tredjedeler av sjåførene tror de tilhører den flinkeste tredjedelen. Og to tredjedeler av sukkerfolket tror de tilhører den ene tredjedelen som ser yngre ut enn alderen tilsier :-b

JEG tror at mennesker over førti som mener de er uten rynker... ikke har sett etter :-b

Skjult ID med pseudonym Mr Mr sø. 17 aug. 2014 23:17

he he Sant nok, Mr Jaudå!

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 17 aug. 2014 23:41

Har opplevd det jeg og. Men oppdaget det bare en times tid før middagsdaten hvor det var bestilt bord osv. Burde kanskje avlyst. I dag hadde jeg nok gjort det. Han sa han var 49 med var 55. Jeg satt og mannet meg opp til å spørre hva han hadde tenkt å gjøre på den nært forestående 50-årsdagen. Men lot være. Visste jo at jeg ikke ville ha noe å gjøre med en som regelrett lyver på alder, og som ikke engang tilstår når vi møtes og orket ikke konfrontere han. Tenkte bare dust. og ÆSJ.

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 18 aug. 2014 16:44 Privat melding

@Kafko
Mulig du ikke hadde tenkt å komme med et morsomt innlegg men det har du likevel klart for jeg ler så tårene triller her...:))

Du kan umulig ha truffet den som virkelig har klart å sette følelsene dine i sving. Den dag du er så heldig å treffe henne så skjønner du det for da går alle disse postene dine som en lek og du utfører de med glede.
Men det blir jo eget valg å sitte der å telle frimerker. Blir vel ikke så mange å telle i disse dager der det meste går over nettet.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 18 aug. 2014 23:07

Lyve på alderen? Nei ærlig talt. Er en "gammel kjerring" med stokk så får en jammen prøve å holde seg oppreist med stil:)