Alle innlegg Sukkerforum

Nybakt singel: Hvor lenge skal man vente?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym M.Mystery fr. 10 aug. 2007 00:13

Hei. Det er ca 4 mnder siden det ble slutt mellom meg og en jente -- dog det hadde vært avstand mellom oss -- geografisk -- over en lengre periode.

Jeg har alltid vært selvstendig og likt å forvalte min egen tid selv, så jeg er litt usikker om jeg nå bare nyter det å være singel og uavhengig, eller om jeg trenger noen mnder mer å være singel. Det er jo mange lovende jenter på byen, på jobben og ikke minst her på internettet, som jeg nå tar en lakmustest på -- Men, hvor lenge bør man vente for å "finne seg selv"?

Jeg er kjent med at dette er meget induviduelt fra person til person, men kanskje noen har refleksjoner rundt temaet. Jeg ønsker for all del ikke å innlede et forhold som jeg likevel ikke er sikker på, men kan man egentlig være sikker nok? Kan man egentlig love at man ikke sårer noen unødig?

Mvh,
Myst Mystery -- 50 poeng til den som finner ut hvem jeg er :-)

Skjult ID med pseudonym unyansert fr. 10 aug. 2007 10:54

Når det er større geografisk avstander med i bildet er det nok lettere å føle seg klar for nye forhold raskt. Det var det i hvertfall for min del. Etter 4 års avstandsforhold der vi så hverandre 2 ganger pr år, var jeg vant til å leve som single, en veldig kjedelig single som ikke datet riktignok, men likefullt. Da det ble slutt var jeg lei av "singlelivet" allerede og klar for å date rimelig kjapt. Nå var da også foholdet vårt skrantent lenge på slutten og jeg hadde hatt rikelig av tid til å prossessere.

Synes ikke man skal sette noen regel på hvor lenge man bør være alene mellom eventuelle forhold. Ville være dumt å la "Den rette" slippe unna fordi det bare var gått en måned og ikke fire ;o)

Skjult ID med pseudonym Løvegutt fr. 10 aug. 2007 12:48

Dette er, etter min mening, et helt meningsløst spørsmål å stille. Ingen kan jo på noen måte ane hvor klar eller ikke klar du måtte være for å gå inn i et nytt forhold, det er det bare du selv som kan si noe om. Noen trenger et år for å bli klar, andre en måned, andre igjen ... etc.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann fr. 10 aug. 2007 16:07

Rart man skal lage definerte regler for alt, gjør det du synes er riktig og drit i om det er for kort eller lang tid siden bruddet. Følg den lille mannen i magen, han vet som regel best.

Du kan jo aldri i forkant vite om forholdet kommer til å vare, uansett utgangspunkt.

Tipper du heter Ari til fornavn og jeg bruker de 50 poengene til å fly til månen.

Skjult ID med pseudonym huldra fr. 10 aug. 2007 18:50

Du vet det M.Mystery, at når du treffer ei jente du syns veldig bra om, så tror jeg ikke at du skal bekymre deg så
mye om at du kanskje en gang i fremtiden skal kunne komme til å såre vedkommende... Du bør heller da følge magefølelesen og gi litt ekastra av deg selv,
så finner du nok fort ut om forholdet er noe å satse på.

:-)