Alle innlegg Sukkerforum

Brukt andres bilder...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym KG ti. 19 aug. 2014 09:16

Opplevd at en har brukt en annens bilder for å trekke til seg oppmerksomhet. Trodde ikke det gikk an jeg?

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 18:17

Alt en kan forestille seg, går an. Og mer til!!
Har opplevd at noen har brukt andres profil for å tiltrekke seg min oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 19 aug. 2014 19:39

Jeg har sett folk bruke bilder av mine venner, faktisk!
Og jeg har også sett min egen profiltekst som andres tekst.

For en usikkerhet tenker jeg. Stakkars folk.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 19:51

En annen mann brukte mitt bilde på forumet en gang. Han kom full hjem til seg selv og begynte å skrive til meg "fra meg" her. Jeg så humoren i det der og da og deltok i prat med meg selv littegrann :P Det er såklart respektsøst, men som alle (eller de fleste) vet: Fulle folk er dumme folk.

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 20:07 Privat melding

Jeg opplevde på et annet fora en mann med et bilde som viste seg å ikke være hans eget. Etter knapp en uke slo heldigvis magefølelsen min inn og jeg spurte om han kunne sende sms av seg selv up to date. Før han sendte bilde sa han at jeg kom sikkert ikke til å ønske å ha noe mer med han å gjøre fordi han hadde blitt veldig forandret. Grunnen var at han hadde hatt hudkreft i ansiktet og hadde gjennomgått behandling som gjorde at han var blitt mye tynnere - så hadde han mistet tennene oppe og var grunnen til at han hadde bart enn så lenge til han fikk nye tenner osv osv... Jeg svarte som sant var at jeg er vel ikke så stygg at jeg bare skyver bort kontakten fordi han hadde vært syk. Så sendte han bilde og jeg fikk mitt livs sjokk. Jeg sømfarte alle trekkene fra nese - øyne - munn - ører og ingenting stemte - abosolutt ingenting. Jeg klarte med fatning å ikke gyve løs på mannen men avrundet konakten høflig der jeg sa at jeg slett ikke trodde på hans historie. Jeg synes det er forkastelig å bruke sykdom og annet bare for å få kontakt med damer. Viser bare at vi lever i et samfunn med mange desperate individ som gjør alt hva de kan for å få en liten flørt. ))

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 20:13

@Spirit2014
Hehe. Tillater meg en distansert latter. Det er ganske tragikomisk.

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 20:26 Privat melding

@Cllou
Det værste av det hele var at ny profil dukket opp ca et år etter men uten bilde. Prøvde seg på kontakt men jeg takker som vanlig nei til en grå flekk. Så prøvde han seg på å si at han ikke var god på data hadde derfor ikke klart å legge ut bilde. Så slang han ut sitt mobilnummer og håpet jeg tok kontakt der.. Jeg fikk bare en magefølelse og sjekket min mobil og fant at det var det samme som for 1 år siden. Er det mulig? hahaha

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 20:38

/b || d\
\/\/\/\/\/
/\/\/\/\/\

Skjult ID med pseudonym KG to. 28 aug. 2014 20:25

Vært her inne en liten stund...vet snart ikke om folk er troverdige lenger...

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 28 aug. 2014 22:43 Privat melding

Jeg har opplevd at noen har brukt bilder av tv kjendiser i serier , jeg sa det til han ene og han ble sur fordi jeg ikke trodde det var han....dagen etter var bilde borte hehe. Har også snakket med en og jeg nevnte at han var jo en kjekk fyr, da innrømmet han at det var ikke han på bilde, (bra at han innrømmet det med en gang, men blir jo litt oppgitt av slikt da det vil komme for en dag uansett.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 28 aug. 2014 22:59

Kan ikke si annet enn at denne nettverdenene gir rom for å"seile bak falskt flagg" for noen. Det er kanskje litt lurt å ta med seg når man driver med nettdating ;) Å være litte granne skeptisk kan kanskje lønne seg :).

Uansett kan man slå fast at det er utrolig mange tittere her.......Mulig denne tittingen gleder de som driver med det?? Det er de vel forundt, men jeg må si at jeg seriøst vurderer å ta vekk alle bilder. Kanskje like greit. Tro hva som er poenget med denne tittingen? Med tiden så blir man så skeptisk at man sjelden svarer på henvendelser...det er konsekvensen av alle disse mennene som kommer med useriøse henvendelser....

Skjult ID med pseudonym nyfis to. 28 aug. 2014 23:44

Du sa det @Realista!

(mann 45 år fra Østfold) fr. 29 aug. 2014 12:40 Privat melding

Skulle ønske en av de som bruker andres bilder, flere år gamle bilder eller andre kriterier som er rent oppspinn komme med et innlegg. Da kunne kanskje vi som ikke forstår få en oppklaring på hvorfor man gjør slikt og hva i alle verden de forventer å oppnå med å utgi seg for noen/noe man ikke er?