Alle innlegg Sukkerforum

Kommer den meldingen tro?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HK to. 21 aug. 2014 23:01

Hvergang telefonen pipper så blir jeg glad, men det er fortsatt ikke fra han:( Hadde håppet av glede om den meldingen kom:) Jeg håper at den kommer snart men tenk om at den aldri kommer, Trenger litt trøst her :-(
Har noen av dere hatt den følelsen før?

Skjult ID med pseudonym Jente30 to. 21 aug. 2014 23:08

Kjenner til følelsen.. Venter på meld fra en jeg har snakket endel med her. Men får som regel svar ganske sent, og hver gang håper jeg det er fra ham ;-)

(mann 52 år fra Østfold) to. 21 aug. 2014 23:14 Privat melding

Hvorfor skriver du ikke til han? Kanskje han er treg eller opptatt?

Skjult ID med pseudonym Therese to. 21 aug. 2014 23:22

Huff da. Det høres vondt ut. Krysser fingrene for deg at det kommer en melding fra han du ønsker;) ja jeg kjenner igjen den følelsen av spenning, og så skuffelse. Er det en ting vi ikke kan styre her på jord er det hva andre føler om oss. Noen ganger blir følelsene våre gjengjeldt, andre ganger ikke. Livets harde realiteter:) uansett, tvi, tvi og lykke til videre.:)

Skjult ID med pseudonym HK to. 21 aug. 2014 23:24

@PentBruktM
Vil ikke virke masete;-)

Skjult ID med pseudonym HK to. 21 aug. 2014 23:32

@Jente30
Jeg tror nok jeg får den meldingen snart men det er ingen god følelse å vente i usikkerhet :(
@Therese
Takk for det. Jeg har ikke mistett troa enda da.

(kvinne 50 år fra Hedmark) to. 21 aug. 2014 23:33 Privat melding

@HK
Jeg føler sånn med deg :( Det er ikke noe godt å vente på en mld/tlf som ikke kommer :(
Nå vet ikke jeg hvor langt dere har kommet i prosessen, men uansett er det vondt å gå og vente :(
Trøsteklem sendes deg :)

Skjult ID med pseudonym HK to. 21 aug. 2014 23:37

Tusen takk @Gladmamma
Det er noe veldig spesilet som jeg ikke vil gå i detaljer men det som jeg ville dele med dere om dere noengang har følt det slik. Den usikkerheten gjør meg litt trist. Alt er så mye annerledes når jeg er sammen med han. Vil bare ha lyd fra han.

Skjult ID med pseudonym HK to. 21 aug. 2014 23:49

@Villrosa
Jeg har sendt noen meldinger tidligere. Vet også at han er opptatt.
Dette er ikke noe moro skal jeg love deg, når jeg er usikker og ikke klarer å finne helt ut hva som er best. Ta kontakt selv eller vente? Nå har det gått 5 dager uten lyd.

(kvinne 46 år fra Vestfold) fr. 22 aug. 2014 00:20 Privat melding

@HK
Mitt råd er at hvis du har sendt flere meldinger uten å få svar, så ikke ta kontakt igjen. Da virker du bare masete, og han blir kanskje irritert og lei av deg. Ingen er så opptatt at de ikke kan sende en mld i ny og ne, og ihvertfall ikke til dem man er interessert i.
La han være i fred så tar han kontakt når han kan og vil. Enten så tar han kontakt fordi han ikke hører noe fra deg og lurer på hvorfor (da er han interessert) og hvis du ikke hører noe så er dessverre interessen hans borte....
Sier ikke dette for å være slem, men det er menn som er sånn dessverre. De må føle at det er de som "jager" og vi er "byttet". Det går ikke hvis du er den som tar kontakt hele tiden. Da er jakten over for hans del.
Håper at alt ordner seg! Hold humøret oppe og gjør ting med de som du trives med :)

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 22 aug. 2014 02:32 Privat melding

vil vel heller si her at hvis det har gått 5 dgr uten kontakt....så er nok ikke interessen stor......min mening er nå at selvom man er aldri så opptatt,,så klarer man alltids å få sendt en meld el to innimellom slaga...HVIS interessen er der.

den derre er så opptatt .....har så mye å gjøre..er bare en måte å si at interessen ikke er så stor allikevel og at man bare håper på at kontakten dør ut sånn i det fjerne..........

Skjult ID med pseudonym HK fr. 22 aug. 2014 09:39

Takk for kommentarer så langt. Jo da, meldingen kom den men da er spørsmålet mitt. Hvorfor hver helg bare? Jeg har verken sendt han mange meldinger eller er den første som tar kontakt. Men har sagt tydelig og vist klart at jeg er interessert uten å være pågående eller masete.
Har dere noe forklaring på hvorfor han tar kontakt så skjelden og da nesten bare i helgene? Er det normalt å ha en slags helge kontakt? Kan dette forklares med kun behov for nærkontakt? Om det er det hvordan skal man forholde seg til det? Respondere på det eller vise tydelig at dette ikke er bra nok?

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 22 aug. 2014 09:47 Privat melding

@HK
Jeg kan ikke si noe til eller fra, men nå fikk jeg en litt ekkel følelse av at det kanskje er flere inne i bildet for han og da kanskje noe mer seriøst enn deres møter.. Jeg håper for din del at jeg tar feil!
Jeg skjønner skepsisen din veldig godt, men om det er sånn ville jeg revurdert kontakten FØR det går for langt...
Ikke la deg bli brukt...
Det finnes så mange ordentlige mannfolk der ute så la han her gå om han bare er interessert i helgene...
Jeg ønsker deg masse lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym HK fr. 22 aug. 2014 10:03

Takk Gladmamma! Jeg har ikke tenkt å la meg "bli brukt". Men jeg er litt usikker på om hva skjer om jeg tar det opp med han. Jeg selv jobber en del og har nok å holde på med i hverdager men uansett så har jo en litt tid til en melding eller to hvis man vil som @Hans80 sier.
Jeg vurderer å si det jeg føler til han men vi har jo ikke kommet så langt at jeg kan ta opp sånt med han. Hva om han må kanskje ordne opp i ting eller ha litt tid til å bestemme seg? Skal jeg holde meg litt unna som jeg har gjort og bare vente? Da blir det jo som han ønsker da. Jeg er der når han føler for det. Har ikke lyst å presse han til noenting heller. :-(

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 22 aug. 2014 10:03

Dette er jo klassisk..., og høres ikke godt ut for deg. Du bør prøve å endre fokus litt fra hva han føler og vil med deg til hva du selv vil ha i en mann. Skjønner du liker han godt og skulle gjerne likt at ting var annerledes. Nå er det ikke slik, og da bør du spørre deg selv: Gir han meg det jeg vil ha? Herunder, - har kontakten den hyppigheten og intensiteten jeg vil ha? Får jeg den bekreftelse og trygghet som jeg ønsker? Høres ikke slik ut, dessverre, og da bør du gjøre noen grep.

Jeg hadde ikke giddet vente, men hadde spurt rett ut om han ønsker noen videre kontakt og evt. om det bare er i helgene osv. Da tar du ansvar for deg selv. Hvorfor sitte på gjerdet og vente på en idiot som kanskje ikke er interessert anyway?

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym HK fr. 22 aug. 2014 11:30

:-( Har gjort det nå og får se om hans reaksjon på det da. Uansett, selv om jeg har veldig lyst til å møte han i helgen så vil jeg ikke gjøre det om jeg ikke får det svaret jeg ønsker. Jeg krysser fingrene og håper å høre det jeg har lyst til å høre fra han. Takker for støtten hittil. Dere er supre mennesker alle sammen :-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 22 aug. 2014 12:13 Privat melding

@HK
Vi er vel stort sett i samme situasjon alle sammen... Ikke akkurat sånn, men vi alle har opplevd og opplever nok en og flere nedtur/er og skuffelse/r i livet så vi må jo prøve å støtte og backe opp hverandre så godt vi kan :)

Masse lykke til!

(mann 37 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2014 12:24 Privat melding

Kjenner meg også veldig godt igjen i flere av innleggene her...
Hvorfor er det viktigste og mest verdifulle man ønsker seg så "umulig" å finne?! *Sukk* :/

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 22 aug. 2014 12:33 Privat melding

@HK
Du har nå vist at du har egenrespekt og egenverd og det skal du være stolt av.
Og som andre sier, skal det ikke mer til at han stikker så var det heller ikke meningen. Ønsker han å utforske deg og det dere har hatt sammen så er han ikke så lettskremt.

Masse lykke til, tenker på deg :)))

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 22 aug. 2014 15:07 Privat melding

@HK ...det er ikke verdt å begynne å 'vente på noen' på en måte som gjør deg ustødig på innsiden når du knapt kjenner personen. Avklare intensjoner i passende tempo er jo fint, men ting kan henge litt i lufte også. Avklare interesse for fort er jo også en interessedreper.

Kanskje ditt ubehag handler mer om hva du savner, lengter etter og drømmer om, og mindre om at du blir avvist av en fremmed....eller er jeg helt på bærtur her? Jeg ser poenget med å bli utnyttet asså. Bare så det er nevnt...

Lykke til! Kult med dette forumet der flere kan synse om ulike problemstillinger.

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 22 aug. 2014 15:07 Privat melding

@HK ...det er ikke verdt å begynne å 'vente på noen' på en måte som gjør deg ustødig på innsiden når du knapt kjenner personen. Avklare intensjoner i passende tempo er jo fint, men ting kan henge litt i lufte også. Avklare interesse for fort er jo også en interessedreper.

Kanskje ditt ubehag handler mer om hva du savner, lengter etter og drømmer om, og mindre om at du blir avvist av en fremmed....eller er jeg helt på bærtur her? Jeg ser poenget med å bli utnyttet asså. Bare så det er nevnt...

Lykke til! Kult med dette forumet der flere kan synse om ulike problemstillinger.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 22 aug. 2014 17:40 Privat melding

Jeg blir like skuffa hvergang sukker sender mail om at de nå har fakturert for en ny måned eller at det har kommet nye profiler. For hver eneste gang tror jeg at jeg får ny melding ...

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 00:02

Helsike skuffelse :( PS: han her er fra RL ikke fra sukker!

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 23 aug. 2014 00:10 Privat melding

@HK
Har han ikke svart deg?
Da har han isåfall vist seg og.. Håper for din del men...

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 23 aug. 2014 00:15 Privat melding

Takk @Villrosa :)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 00:17

Jo da, har svart. Må vist ordne opp litt i livet sitt først. Han tar kontakt helt sikkert men jeg slutter med å ta kontakt.

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 23 aug. 2014 00:26 Privat melding

Da er har ihvertfall du fått litt svar på det du lurte på. Da har han noe han ikke har ryddet opp i og er ikke klar. Og det handler om valg.. Ønsker man å vente og håpe ? Sender deg masse gode vibber og håper du tenker på deg selv og ikke han ))

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 09:10

Spirit, å jo da, jeg tenker på han og venter på melding fra han:-) noen ganger tenker jeg en voksen dame må jo være dum eller sånn er det bare. Mann forelsker seg i feil personer.

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 23 aug. 2014 10:01

TS: han tar helt sikkert kontakt, og må ordne opp i livet sitt først.......betyr nok dessverre for deg at du ikke er den han kommer tilbake til. Beklager å si det , og skjønner at du har det vondt (vi har alle kjent på den følelsen), men bra valg og ikke ta kontakt, og enig med innlegg over; slett alt som har med han og gjøre.
Masse lykke til videre, hardt mens det står på, men det dukker opp en som er den rette for deg :-)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 10:02

Takk for fornuftig kommentar. Siste melding kom i natt. Skal nok greie dette på en eller annen måtte. Ikke lett dette :-(

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 10:11

Er dette en dame greie? Hvor er alle de mennene som holder på den måten? Har de noen forklaring?
Jeg føler jeg har mange voksne medsøstre her inne som har opplevd litt og vet hva de snakker om. Tusen takk til alle dere som kommer med gode, fornuftige innlegg vakre menesker:-)

Skjult ID med pseudonym Tante Pose lø. 23 aug. 2014 10:12

Føler med deg. Heller litt til å konkludere med at han ikke er nok interessert. For min del så er jeg tilhenger av såkalt klar tale, ikke dette spillet med å passe på hvem som tok kontakt sist eller ikke. Er det slik at en liker/er tiltrukket av en person, så burde man gi inntrykk av det. Ikke late som om man er lunken. Det får i alle fall meg til å gå videre, orker ikke kaste bort tiden min på useriøse personer. En skal ha respekt for andre mennesker og ikke drive dette rollespillet. Vær klar over at akkurat du fortjener en skikkelig redelig mann som behandler deg med respekt. Ikke som noe han kan plukke opp tråden med når det passer ham. Det er snakk om prioritering, og hvis han liker deg, så velger han om han vil prioritere deg eller ikke. Det er i grunnen så enkelt. Lykke til, og en liten trøsteklem fra en medsøster. :-)

Skjult ID med pseudonym Tante Pose lø. 23 aug. 2014 10:15

Føler med deg. Heller litt til å konkludere med at han ikke er nok interessert. For min del så er jeg tilhenger av såkalt klar tale, ikke dette spillet med å passe på hvem som tok kontakt sist eller ikke. Er det slik at en liker/er tiltrukket av en person, så burde man gi inntrykk av det. Ikke late som om man er lunken. Det får i alle fall meg til å gå videre, orker ikke kaste bort tiden min på useriøse personer. En skal ha respekt for andre mennesker og ikke drive dette rollespillet. Vær klar over at akkurat du fortjener en skikkelig redelig mann som behandler deg med respekt. Ikke som noe han kan plukke opp tråden med når det passer ham. Det er snakk om prioritering, og hvis han liker deg, så velger han om han vil prioritere deg eller ikke. Det er i grunnen så enkelt. Lykke til, og en liten trøsteklem fra en medsøster. :-)

(mann 43 år fra Vest-Agder) lø. 23 aug. 2014 10:31 Privat melding

Jeg liker ikke SMS meldinger lenger. De kan lett missforståes, så man må være forsiktig med hva man skriver. De virker også som om man er sjenert. Be om nummeret til den du liker, og ring rett etterpå, og be vedkommende ut på noe gøy, som dere finner på sammen, når dere møtes. En stemme er mer spennende enn ei sjenert melding, syns nå jeg. Men jeg vil ikke snakke lenge på telefon, men derimot lenge ansikt til ansikt med noen jeg liker..

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 10:38

Waytago, du har et godt poeng der. Vi treffes 5-6 ganger nå og føler at vi nærmer hverandre hver gang. Vi snakker i telefon også men det er noe som ikke stemmer helt. Han sier han liker meg mer å mer og er glad i meg. Så går det flere dager hvor jeg ikke hører noenting. Så kommer meldinger på natta og helgene. Uansett hva vi skal finne på så tror jeg noen mens hode virker under beltet:-)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 23 aug. 2014 11:52

Kjære deg. Han MÅ si de tingene for at du skal være parat for han. Hvis en mann sier at jeg liker å tenke på deg når jeg er kåt i helgen, men ellers er jeg så opptatt i livet mitt at jeg glemmer deg uavhengig av hva det gjør med deg eller hvilke følelser du har for meg, ja da ville han mistet alle muligheter for nærhet og sex når dere møttes.

Menn oppførerer seg ganske likt mot de de bare er tiltrukket av, og de de vil noe mer med, men de tar litt større sjanser med de som de bare er tiltrukket av - det betyr at han legger ikke to ekstra pinner i kors hvis du sier fra om dine behov.

Vi kvinner er livredde for å mase. Og på en måte med god grunn - det er ofte vi mister dem da. Problemet er bare: Vi hadde dem aldri.

(mann 35 år fra Buskerud) sø. 24 aug. 2014 21:30 Privat melding

Til TS.

Hver gang telefonen ringer så kan det være Rikshospitalet som ber meg komme for transplantasjon. Så akkurat den følelsen av å vente på noe på telefonen... Den kjenner jeg!

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 21:37

Uff da @fyr84 masse god bedring. Håper det skjer snart og at du blir bra så fort så mulig. Føler med deg.

Skjult ID med pseudonym tealc sø. 24 aug. 2014 21:40

Nei, det kommer visst ikke noe svar.... Sendte en melding og fikk faktisk et ganske hyggelig svar og sendte en litt lengre melding tilbake også ventet jeg et par dager på svar og nå oppdager jeg til min skuffelse: Du kan ikke sende melding til ************** fordi han/hun ikke er aktiv lenger.

jaja, får håpe hun fant den rette og at det er derfor hun ikke er aktiv lengre.

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 24 aug. 2014 21:45 Privat melding

@fyr84
Håper du snart får den telefonen du venter på. God bedring og masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Lucia sø. 24 aug. 2014 21:47

Hmm @tealc Tror det er flere enn meg som deaktiverer profilen i perioder, enten fordi de har blitt litt leie av det hele eller fordi man innimellom ikke har tid til å være aktiv...det er jo fristende å sjekke innboksen :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 24 aug. 2014 21:52

takk takk. Men der dører lukkes åpne nye, så dette er kanskje det beste som har skjedd meg når jeg ser tilbake. Hvem vet hva morgendagen bringer? :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 24 aug. 2014 21:56 Privat melding

Veldig bra du holder humøret oppe og er positiv @fyr84 :)))
Man får ta dag for dag, og den telefonen kommer helt sikkert snart!
Masse lykke til :D

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 21:56

@Lucia
vedkommende kunne jo ha sagt i fra til @tealc i det minste om det du var var tilfelle. Synes det er altfor mange useriøse/falske profiler. Har opplevd det selv med falske profiler, bilder, alder, tekst...har hørt om feil kjønn t.o.m. hvor folk skriver bare for å ha det gøy.

Skjult ID med pseudonym Lucia sø. 24 aug. 2014 22:02

@HK
Høres skummelt ut :-/
Ja, jeg pleier å fortelle at jeg kommer til å ta en pause...

Skjult ID med pseudonym tealc sø. 24 aug. 2014 22:43

ja, å fortelle at man tar pause hadde jo vært greit. men men sånn er det... Ikke så mye å henge seg opp i men irriterende når det skjer! Annen ting som er irriterende er at i morgen skal jeg på jobb igjen. Slutt på 3 uker med ingenting(ferie)

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 22:53

Så trist da @tealc
da kom ikke den meldingen til deg heller nei:-(
Vi får trøste hverandre her litt. Tenk positivt, det kan jo skje noe bra på jobb da;-)