Hei, ønsker bare å dele erfaringer og ren glede rundt musikk!
De to siste somrene har jeg besøkt Ibiza, og har blitt forelsket i øya!!

Ibiza er et rent overflødighetshorn av verdens beste klubbmusikk, og et utvalg av strender som ledet de til 6.plass blant verdens beste strender nylig. ( http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cDestinations-g1 )

Og, ja Ibiza er en partyøy med en mengde fulle briter, MEN det som er så greit er at de holder seg stort sett i den ene av de to byene på øya (=San Anthony). Vil man ikke henge med fulle briter så slipper man det! (San Anthony har billige bare og klubber, men de bra opplevelsene får man på de store klubbene rundtom på øya som riktignok tar 30-50 EURO i inngangspenger, og 10-15 EURO for en drink....men det gjør de jo nettopp for å holde alkotørste briter unna).

Selv får jeg mer og mer øynene opp for hva jeg liker å danse til , og da er det house, mest tropical house som gjelder. (eksempel: Kygo).
Men favorittene er flere, som
Fritz Kalkbrenner ( http://youtu.be/FUId8aIfMjs )
Chromeo

Thomas Jack er en som begynner å bli kjent nå, og er kanskje en av de som sprer glede med sommerlyden innen house=tropical house med størst fart for tida...han skal også turnere med Kygo i USA i høst. Her erThomas sin Soundcloud: https://soundcloud.com/thomasjackmusic

Og her er kanskje den mest kjente Ibizaguiden: http://www.ibiza-spotlight.com
- sjekk Clubbingkalenderen på den da!

Ser frem til å høre fra alle housefans!