Alle innlegg Sukkerforum

Jaktinnstinkt

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 22 aug. 2014 22:31 Privat melding

Får en følelse av at menn misliker at kvinner tar kontakt. Er det jaktinnstinktet hos menn som rår enda i 2014? Synes uansett at man skal svare selv om det er et høflig avslag. Taushet er fryktelig nonchalant.

Skjult ID med pseudonym kløver fr. 22 aug. 2014 22:33

Haha...cmon.

Det som har skjedd er at menn har sendt (vært nødt til) meldinger til jenter/damer alt for lenge, slik at når noen først tar kontakt så innbiller de seg sikkert at det er noe galt med deg (eller hvem det måtte være).

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 22 aug. 2014 22:38 Privat melding

Tror ikke det jaktinnstinktert går ut på dato :)) Det er min erfaring og da blir det til at jeg oppfører meg deretter. Men tenk deg fordelen - du setter deg egentlig i førersetet for hvem du vil svare høflig eller avslå.

Skjult ID med pseudonym Jakt fr. 22 aug. 2014 23:29

Menns jaktinnstinkt er helt klart inntakt. Jeg forstår at de tror at det er et sjekketriks å ha bilder der de viser frem døde dyr. Har de ikke fått med seg at vi bare går på nærbutikken når vi trenger mat. Nei ta heller et bilde av deg der du står med en bukett roser du vil gi bort ;)

Skjult ID med pseudonym Skalle fr. 22 aug. 2014 23:47

For meg er det turn-on hvis jenta tar kontakt!!
Problemet med å være som meg her inne, er at det er sjeldent damer tar kontakt. Og de som gjør det skriver ofte bare "Hei!", er flere år eldre enn meg, bor på andre siden av Norge eller er rett og slett ikke damen jeg ser etter av andre grunner. Men har ikke gitt opp Sukker..bare nesten ;)
(Og ja..jeg skriver førstemeldinger til de jeg liker) :)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 23 aug. 2014 00:01 Privat melding

To hard to get :)) To get to hard ))
Ikke rart vi blir forvirret ))))

Skjult ID med pseudonym HK lø. 23 aug. 2014 00:07

Om du er heldig så finner du noen i løpet av kort tid. Men om du blir her for lenge så besøker ingen din profil lenger. Har litt erfaring nå etter å ha vært her i snart et år:-) bruker kun forum nå. Leser mest da;-) også er jeg skuffet så mange ganger at, sluttet å jage på noen. Det kommer når den tid kommer og treffer den rette. Vi blir vel ikke evig alene. Eller?

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 23 aug. 2014 00:23

Forvirra ja. Er håpløst å vite hva folk mener her inne.
Forrige helg:
Sendte en melding til ei dame. Hun leste meldingen og satt et gult hjerte på "meg", men svarte ikke på meldingen.
Ei annen dame satt gult hjerte på "meg". Jeg sendte melding som hun har lest, men fikk ikke svar.
Begge damene var innom profilen etterpå, så hvis de satt gult hjerte ved en feil, så kunne de tatt det bort og alt hadde vært ok. Men det gjorde de ikke.
Mye rart her inne..hehe ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 23 aug. 2014 00:29 Privat melding

Alle vil det samme her inne men ingen får det liksom ikke helt til. :))))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 aug. 2014 00:31

@kløver

Haha! Nå følte jeg meg litt truffet, for akkurat sånn er det med meg.
Hvis ei jente tar kontakt så lurer jeg på hva som er galt med henne når hun kontakter meg av alle her inne. Derfor regner jeg med at det bare er sånn masseutsendelsesmail og bare ignorerer den. :P

Skjult ID med pseudonym godnatt lø. 23 aug. 2014 02:08

Jeg tror det har noe med at annenhver setning er skrevet med masse ord i STORE bokstaver og alt profilen er litt teit skrevet. Da blir man avskrekket når du tar kontakt.

(mann 43 år fra Telemark) lø. 23 aug. 2014 09:08 Privat melding

Det er helt klart positivt at damer tar kontakt TS, men det handler også om hvem man sender til! Endel mennesker unngår rett og slett å svare. Da må man bare gå videre å prøve igjen:)

(kvinne 46 år fra Hordaland) lø. 23 aug. 2014 09:47 Privat melding

Hvis man er ute etter et langvarig forhold, kan jeg ikke skjønne at det kan ha noe å si hvem som tok kontakt først. Og hvis jaktinstinktet er SÅ sterkt, må man jo bare regne med at man blir neppe den siste som jegeren vil "nedlegge"...

Når det er sagt, tror jeg slett ikke manglende svar betyr at mannen absolutt må være jeger. Nok av tråder her inne som handler om hvor sjelden vi kvinner svarer...

Skjult ID med pseudonym Calvados lø. 23 aug. 2014 16:54

Jeg synes det er helt greit at kvinner tar initiativ. De kan gjerne sende førstemeldinger (skjer meg svært sjelden). Når jeg skriver med noen er det helt greit om damen foreslår en date før jeg rekker å gjøre det. Og jeg liker IKKE å skrive lenge før vi møtes... :-)
Ellers er det vanlig å ikke få svar. Jeg får svar på ca. 1 av 10 førstemeldinger. Sist uke var svarprosenten 40%. Jeg er dårlig på multitasking, så det spørs om jeg har kapasitet til å følge opp alle som svarte. Skal man kurtisere en dame bør man vel gi henne den tid og oppmerksomhet hun fortjener..??? :-)

Skjult ID med pseudonym jupp lø. 23 aug. 2014 17:01

Pow..lurer på hva som er galt når hun tar kontakt??
Hva i allverden gjør du her da ??

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 aug. 2014 19:32

@jupp

Leiter etter ei dame vel... :P

Tror du ville lurt litt også om damer hadde tatt kontakt om du var meg. :P

Gjør ikke noe om hun tar kontakt først, men da vil jeg nok tro at hun har sendt til langt flere enn bare meg.

Skjult ID med pseudonym Dingo lø. 23 aug. 2014 19:47

Taushet er også et svar.

På hvilken måte er en skriftlig avvisning bedre enn taushet?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 23 aug. 2014 21:11

Tale er sølv, men tie er gull.

Skjult ID med pseudonym bettyboop lø. 23 aug. 2014 21:25

Hvorfor i alle dager er det turn off når en dame tar kontakt ? Har selv tatt kontakt flere ganger og bestandig fått positive tilbakemeldinger :) . Har nå skrevet daglig flere meldinger med samme mann i et par uker.....spør ikke han om date snart så gjør jeg det;) Den som intet våger osv....

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 23 aug. 2014 23:45 Privat melding

Jeg har ikke noe imot at damer tar kontakt med meg, men om noen tar kontakt føler jeg selv at det er bedre at man sender et svar tilbake uansett om det er positivt eller negativt. Det er (iallfall for meg) mer irriterende å se at noen har lest beskjeden men ikke svart, siden det ikke nødvendigvis betyr avslag de første 24ish timene.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 24 aug. 2014 13:13

Hvem skriver at det er turn off? Bortsett fra PowPow som nok bare tøyser?

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 24 aug. 2014 13:47

Ja, synes det var litt rart jeg også at mannen skriver turn-ON, at han faktisk liker det, og minst to andre - tre nå med Villrosa - automatisk tror han skriver turn-off.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 14:33

Leseferdighetene har ført til mange kontroverser i Sukkertråder. Ikke bare rene lesefeil som her, men veldig mange der en misforstår avsenders budskap. Og blodseriøs tolkning av humoristiske innlegg, noen der det ropes "troll" hvis folk har iq nok til å leke djevelens advokat. Husk at forum er fort et drepende kjedelig sted der de samme tjue temaene kverner fem ganger i måneden. Og hvis en finner på noe "uvanlig" blir tråden stoppet av Sukkerreglene eller dør ut som en døgnflue.

Husker en fordums eksamensoppgave der en stor andel av elevene strøk i møte med en tekst skrevet med ironisk penn. Og disse elevene skal ha lært språklige virkemidler :-)

Men apropo norsk, lese- og skriveferdigheter. Nå for tida er det nesten ingen som leter etter grammatisk feil på forum, for få år siden kunne en ikke se en tråd uten at noen klagde på folks rettskriving. Oftest ville en norsknerd finne feil hos de som klagde og. Med et sånn fokus på form, så gikk en ihvertfall glipp av innholdet. Og poengene :-b

Skjult ID med pseudonym Smørblomst sø. 24 aug. 2014 15:25

da har jeg vært tøff og i løpet av 8 dager sendt 8 "Hei, koselig profil.....
Jeg kan se at 7 har lest meldingen,1 har ikke lest, og ingen av de 7 har giddet og skriv "sorry, men jeg tror ikke du er den jeg ser etter." Alle har vært mer enn 94 match. 240 har vært inne og sett på profilen min, da mister en litt selvtillitt.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 15:40

Pytt. Jeg har stadig god match med folk som ikke ser etter noen på min alder en gang. Det er mye som skaper avstand. Fordi jeg har skrupler i forhold til å være flyturist er det omtrent ingen på Sukker som matcher der. Men det ser en ikke på matchtallet, for det er mange som "brenner for miljøet", hehe. De brenner kanskje olje for miljøet :-b

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 24 aug. 2014 15:55

Ei jente som driter i konvensjoner og roller og tar kontakt? Ja, ei sånn vil jeg ha.

:)

Skjult ID med pseudonym Hunden sø. 24 aug. 2014 16:23

Jeg tror at sukker ikke passer vanlige folk-den er mere designa til datanerder,folk gidder rett og slett ikke å holde på med dette matche greiene-de vil finne en partner på en enkel måte,og det er ikke sukker.

Den gjør folk frustrerte og ødelegger sjanser-derfor flytter folk over til andre sider som ikke har ''bare'' dette matche opplegget-det at en god del menn ikke gidder her på sukker-er at en god del av de flytter over til andre sider (etter hva jeg hørt-damer også) de er oppgitt over all blokkering-og at de ikke kan se profiler de ikke har høy nok skår på selv-masse drittslenging på forumet etc-jeg også moving over til en annen side som er lettere å foholde seg til:))

Skjult ID med pseudonym Hunden sø. 24 aug. 2014 17:16

Villrosa-loggre-loggre- ja det har du forsåvidt rett i-men-så blir de utestengt åsså da- når det er sagt-har jeg bare 1 date herfra-siden jeg meldte meg inn i april- på den andre siten har jeg hadt mange (kommet ut av tellinga) men har ikke funnet min tillkomne enda-folk er forskjellige-ingen tvil om det-og det har dukket opp folk herfra som er helt annerledes der enn de er her--vansklig å skrive dette i ord-men der jeg er nå er det på en måte mere positive folk:))

Skjult ID med pseudonym 93U39 sø. 24 aug. 2014 17:18

@uxrinb:
Det varierer vel fra mann til mann. Jeg synes da det er rimelig likegyldig om jeg finner en kvinne først eller om hun finner meg først.

Man får vel uansett utløp for jaktinstinktet senere i prosessen.

Skjult ID med pseudonym Flaskehals ti. 2 sep. 2014 01:20

Kunne virkelig ønske at noen kvinner tok kontakt, for ingen svarer når jeg tar kontakt.... :(

(mann 49 år fra Oslo) ti. 2 sep. 2014 01:38 Privat melding

Om kvinnen tar kontakt først er det definitivt turn ON. Ferdig snakka!

Skjult ID med pseudonym gutt86 on. 3 sep. 2014 21:54

Tja, det kan jo være at menn på din alder har vært single lenge nok til at de ikke bryr seg lenger. Andre har allerede påpekt hvor mange sutretråder som er laget av menn som ikke får svar fra kvinner. Jeg opplever det jo selv, og kjenner at jeg blir mer og mer kynisk og har for eksempel færre kvaler for å utnytte damer som forsåvidt ser bra ut, men som jeg ikke er interessert i noe mer enn noe fysisk med. Det er jo slik damer rundt min alder holder på ;-)

Hvorfor det blir slik kan vi sikkert diskutere, men det jeg skal frem til er at jeg nesten ikke tør tenke på hva 20 år til med dette hadde gjort med meg. Altså, ikke regn med noe særlig respons fra de som ikke er interessert. Det betyr IKKE at du ikke skal ta kontakt.

Trøst deg med at du bare opplever en brøkdel av hva de fleste menn har levd med siden de begynte interessere seg for damer...