Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr livsnytter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 11:58

Jeg lurer på hva dere tenker når en kaller seg livsnytter. Hva betyr det egentlig? Er det noen som kan tenke seg å gå inn i noen slags forhold med de som kaller seg det? Interessert i synspunkter bare:-)

Skjult ID med pseudonym mainvein sø. 24 aug. 2014 12:15

Jeg ser på det som et veldig bredt begrep. Hovedsaklig vil jeg si det betyr at man er positivt innstilt til livet og hva det har å by på. Dog virker det som de fleste her inne mener det er å kose seg med mat og drikke hjemme i sofaen, men det er mulig jeg tar feil! Hvis jeg skulle gått inn i et forhold med en såkalt livsnyter, avhenger det helt av hva den personen mener med det.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 24 aug. 2014 12:17 Privat melding

Hvis han nyter livet, så er det som @mainvein sier, hvis du nytter det, betyr det at du bruker livet ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 12:23

Det nytter ikke bare å nyte, eller snyte seg når nesa er borte. En må yte for å nyte. Ellers intet nytt.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 12:36

Hehe jaudà veldig enig med deg.
HanDuVilHa
Hvorfor skulle det være annerledes for meg da?
Mainvein
Jeg er enig med deg at det er et bredt begrep men jeg lukter litt egoisme i begrepet. Hvorfor skulle mann ha et behov for å kalle seg det om bryr seg litt om de rundt seg og hva som skjer rundt i livet ellers.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 12:48

Vilrosa
Da ville jeg kalt deg ei blid, positivt, glad, morsom, snill dame... Men livsnytter? Jeg er bare nysgjerrig ;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 14:59

Hvis det er i en profil, så er det "sakte fart"? Tja tjo. En nyter ikke maten hvis en sluker den, eller vinen hvis en bjælmer. Eller to minutter sex (?) Men... en nyter heller ikke en langsom nedstigning i vannet fra båten midtfjords. Eller en motorsykkeltur i skinndress i juli i tredve km.t. Eller en laangsom joggetur i Nordmarka der en holder på å fryse ihjæl før en er hjemme.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 24 aug. 2014 15:35 Privat melding

Jeg har samme forståelse av livsnyter som Villrosa. Haster ikke avsted, men går litt langsommere, går eller sykler en tur i marka, i stedet for å kjøre til et treningsstudio og stå inne i dårlig luft.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 24 aug. 2014 15:38 Privat melding

Livet skal jo helst være en fin opplevelse, men er bergogdalbane. Alle nyter vel det, en fornøyelsespark? ;-)

Skjult ID med pseudonym Ferd sø. 24 aug. 2014 18:59

Jeg tror at det å kalle seg "livsnyter" også kan være et slags kodeord, en indirekte måte å si at man ikke er blant de mest ambisiøse på trenings- og/eller karrierefronten, men heller prioriterer å kose seg.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 20:43

Takk for komentarene så langt. Kan livsnytere trekke seg tilbake eller være likegyldige når vanskelige ting oppstår i en forhold? Kan de rett å slett være så egoister at de ikke bryr seg om andre og bare nyte det gode i livet? Hvor det er noe godt så er jeg der liksom?
Jeg er litt enig med deg tenker jeg @Ferd i det du skriver. Er livet virkelig bare å kose seg eller skal handle om å kose seg?
Jeg tror jeg bryr meg altfor mye om andre og kan derfor ikke kalle meg livsnyter og tror ikke jeg hadde klart å leve med en livsnyter heller.
Da måtte jeg jo velge det som føles god ut for meg og velge det å kose seg bare... det gjør jo ikke jeg… Ordet nyte er noe helt annet. Så klart nyter jeg vise ting i livet så langt og mulig jeg kan. Men livsnyter…
Nei… Nå har jeg jo fått med meg at det ikke er noe veldig ekstremt farlig å være livsnyter.. hehe
Skal prøve å nyte så godt jeg kan etter en eksteremt skuffende helg… nyte pølser til middag:-))) hadde ikke overkudd til å lage middag… hehe

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 20:45

Pølser og egg her. (bøørpp)

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 20:47

Er du også skuffet jaudà? hehe

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 20:50

Jeg er ikke skuffet, ganske enkelt fordi jeg hadde lave forventninger til helga. Det skulle bli regn, og jeg skulle sove bort helga. Det har jeg også gjort :-b

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 20:57

Det var da et smart svar til meg. Jeg hadde vist for høye forventninger til helga siden jeg er skuffet. Skal skjerpe meg på det. :-))) Det er høst snart og det blir regn. Men det er meldt knall vær med sol og 19-22 grader i Oslo.. Jippiii…:-) Er du jente eller gutt jaudá? sånn ca alder?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 21:07

Ingen av delene, og jeg er ca 46.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 21:10

Hehe.. Ok.. Mann/herre eller dame/kvinne da hvis det føles bedre? Eller begge deler kanskje? :-))

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 21:18

Hvorfor lurer du HK? Vil du komme og grille pølser med meg? Jeg har bålplass rett utenfor hyttedøra.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 21:24

hehe.. skulle gjerne ha gjort det men pølsene er spist for lengst her og det begynner å bli litt seint på kvelden for å grille pølser selv om du har bålplass rett utenfor hyttedøra:-) Er bare nysjerrig på alder og kjønn til de som på forum. Ingen andre baktanker med det. hehe
Jeg er ei dame rundt 44 hvis moren min har rett;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 21:35

Jeg er lettere forspist nå, så det var ikke i kveld jeg tenkte bålgrill. Men ellers er jo mørket til for bål. Jeg er mann. Jeg datet ei hyggelig dame med samme initialene som dine i våres. Det var livssyn som var ulikt der, jeg tror jeg ville "bannet i kirka" hvis jeg ble sammen med en teolog. Så sitter jeg her alene. Med pølsene, som ikke er mer.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 21:50

hehe.. det var ikke meg du datet i våres selv om det var samme initialer. Det er jeg nesten 200% sikker på:-) Det var da trist å høre. Men sånn er det bare. Det er det vi alle har felles her tror jeg at vi savner noen å grille med, gå til kirka med hehe nei da…. jeg går ikke på kirke. Grille pølser er jo greit men det er jo en veldig vanskelig oppgave å finne hverandre da, når vi skriver med pseudonym begge to. :-))

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 22:27

@HK
Askeladden spurte om råd for å få stekt skjæra si... vi lar denne ukas sjekketriks være: Følg bållukta og gjør som Askeladden!!
For ham så blir det å troppe opp ved nærmeste grill og lure på om han får "varme pølsa si".
For henne så blir det å spørre om hun får "varme skjura si". Eller "høna". Eller hva en foretrekker.

Forresten... det bør understrekes at en faktisk har med en pose/sekk som inneholder pølse, skjære (skjur) eller høne. Ellers blir det fort mistolket!!

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 22:49

hehe jaudá
Da skal jeg kjøpe en pose kyllingvinger (det blir litt vanskelig med ei høne i sekken) så er jeg sikker på at det ikke blir mistolket. Men hva om jeg gjør som Askeladden og følger bållukta og havner i eksmannens hus da?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 24 aug. 2014 22:50

Da går du forbi og ringer brannvesenet.

Skjult ID med pseudonym HK sø. 24 aug. 2014 23:08

Du er ikke bare morsom, smart også du jaudá. Takk for tipset. Da får du ha lykke til å varme pølsa di. Håper ikke du havner hos eksen da;-) så slipper du å ringe brannvesenet. Så tekstes vi hvordan det gikk når uka er over:-))

Skjult ID ma. 25 aug. 2014 13:43

Livsnytere er dem som er glad i livet og er tilfreds med tilværelsen sin dag for dag.

Selv er jeg en livsnytere og er glad i å være sammen med andre mennesker. Jeg har fulgt flere mine venner i medgang og motgang.

Skjult ID med pseudonym Gamla ma. 25 aug. 2014 15:53

En livsnyter....
Her ser jeg for meg sove lenge på mandag, champange på en tirsdag,ha fri på onsdag ,jobbe overtid på torsdag og sex'en behøver ikke vente til fredda'n :)

Lørdag og søndag tar man som det kommer.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 25 aug. 2014 16:29

Ja, jeg ville vært interessert i en som kalte seg livsnyter.
Livet skal leves, man skal leve levende og utvikle seg til å kunne lykke.