Alle innlegg Sukkerforum

Folkeskikk...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Telemark) on. 27 aug. 2014 22:37 Privat melding

Snakka litt med ei flott dame nå, og hun svarer meg også!
Hu sier at etter noen få timer pålogget er Mail full av sextilbud.
Hva er det med sånne mannfolk?
Mulig man får napp en av 1000 ganger, men dere bidrar jo til at ingen svarer noen til slutt!
Om du er en av disse: du mangler rett og slett oppdragelse....
Man kan spørre og be om mye, men i første Mail? Amatører.........

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 27 aug. 2014 22:51 Privat melding

hehe ja det er helt vanlig, MEN ikke så vanlig her på sukker for meg, unntatt meldingen kan jeg sprute for deg, den dukker titt og ofte opp, Men andre plasser dukker det opp sexmeldinger og bilder av peniser i varierende størrelser i første melding, så nå tror jeg at jeg har sett og hørt alt (sannsynligvis ikke, men føles slik ) Man må bare ikke ta det innpå seg og enten blokkere eller bare overse meldingene.

Skjult ID med pseudonym Mann007 on. 27 aug. 2014 23:25

Uansett, damene burde kunne skille mellom "vil du ha sex?" Og " hei! Hvordan går det? " just sayin

Skjult ID med pseudonym høststorm to. 28 aug. 2014 06:58

TS: Med innboksen full av sextilbud etter noen timer så kan man vel spørre seg om bilder/tekst i denne profilen tiltrekker seg disse mennene som sender slike mailer? Sextilbudene dukker opp til oss alle, men dette virket da i overkant mange.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 28 aug. 2014 21:14

Skjønner ikke hva dere snakker om... Aldri fått noe sextilbud jeg.. ;o))

(mann 45 år fra Oslo) to. 28 aug. 2014 21:37 Privat melding

Aldri noe tilbud til meg.
Send send ;)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 28 aug. 2014 21:47

Jeg tror under 1 % har vært sexrelaterte førstemeldinger, så for meg har ikke dette utgjort noe problem i det hele tatt. Antakelig er vel ikke sex det første de tenker på når de ser meg og leser profilen min da…. det er bare en fordel.
Jeg mener ikke at de som får mye sexmeldinger nødvendigvis gjør noe feil, men jeg har registrert at de som klager over det ofte har navn som innbyr til å tenkte litt koffert. Som libertina, koselizzy, snuppetupp, leken75, osv. Sammen med søte bilder, så er det raskt erobring og sex menn tenker på. Selv om det er aldri så teit.

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 28 aug. 2014 21:52

Hvor mange millioner sædceller går det på hvert modent egg mon tro? Det er en ulik byttehandel, med rådyre egg og et evig overskudd av sæd. Som naturen har stelt i stand... og som vi sukker over på Sukker.

Sukk...

(kvinne 62 år fra Akershus) fr. 29 aug. 2014 16:46 Privat melding

Jeg får bare sextilbud ... se profilen min, er det noe der som tilsier det ? Vennligst gi meg en tilbakemelding på hva jeg kan forandre ...

1. Gutta i årskullet 27 - 35 år. Når jeg av og til spør hva det er som er spennende med en dame på 58 år, så er svaret ; det er ikke så krevende ... stikk den !!!
2. Gutta på 45 - 65. Jeg har møtt noen og blir litt oppgitt .... skjønner at jeg ikke har møtt de rette ... gamle bilder i profilen !! I proflen står det at de søker etter dame 18 - 45 !?!

Jeg ønsker meg en MANN med tender, love and care :)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 29 aug. 2014 17:24

Yngre menn går hardt ut mot eldre kvinner. Det er litt annerledes. Det regner jeg nesten ikke med. Jeg får ikke sextilbud i første mellding av dem heller, men jeg skjønner jo hva: Lyst på et treff? med en som er min halve alder betyr…

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 29 aug. 2014 17:28 Privat melding

Nesten så jeg lurer på hva som er feil med min profil. Fikk noen sextilbud i starten for noen uker siden, men etter det har det ikke ramlet inn et eneste ett. Noen enstavelses meldinger er det, men de fleste er hyggelige og høflige. Har vært her inne før, og da ramlet det inn ymse tilbud.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 29 aug. 2014 18:49 Privat melding

Trur jeg får ca 10% sexfmeldinger ;-p
40% loves me og asker om my emai adresse :-J
Pluss 50% seriøse meldinger ;-)

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 29 aug. 2014 20:28 Privat melding

@metoo
Flirer litt over det du skrev...
Yngre menn går hardt ut mot eldre kvinner. Hva er aldersgrensen for å lande i kategori eldre ?

Jeg tror ikke at det går an å bli fornærmet hvis du skal overleve disse nettsidene. Da må du rett og slett bare sile ut og gå videre og ikke la alt dette gå inn på deg.

I mitt hode har jeg en max nedre grense på ca 10 år som jeg absolutt kunne følt meg komfortabel med dersom vi var på nett. Det er ikke alltid tallet som bestemmer hvor moden man er hverken den ene eller andre vei.
Men om en mann går mot 20 år yngre så hadde jeg ikke fixet det.

Jeg tenker at de fleste som er helt ny på nettet må gjøre sine erfaringer og gjerne et par bommerter før man forstår hva det går i. Jeg har blitt god på å sile og det har med erfaring å gjøre på mange områder - det skal mye til før jeg får krøll på ørene av det som blir sagt :))))

Men er ikke uenig i @TS. Det skader ikke med litt mer oppdragelse på nettet.
Jeg har forstått at det er ikke kun mennene som kommer med sex tilbud. Damer være minst like gode og tilbyr seg gjerne.. så jeg tror at det blir feil å generalisere mannen på de forskjellige nettsidene )))