Alle innlegg Sukkerforum

Større lokaler til Jubileet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker fr. 29 aug. 10:02

Det er stor pågang og vi har valgt å flytte festen til Akershus festning for å få med flere gjester. Vi var heldige og fant en løsning som lar oss se fyrverkeriet nærmest mulig oppskytingsstedet og som kombinerer to flotte lokaler rett ovenfor hverandre. Akershus festnings ridehus, som er et stort scene/fest lokale, og store festsalen på Gamle logen rett på andre siden av gaten.
Mer informajson kommer!

(kvinne 44 år fra Akershus) fr. 29 aug. 11:20 Privat melding

Liker ikke alt jeg har å si om det.

(mann 36 år fra Vestfold) fr. 29 aug. 13:04 Privat melding

rart dem spør hvor folk vil ha det henne,,,de flesste ville ha alternativ 1 og så velger dem alternativ 2..jaja

Skjult ID med pseudonym Sukker fr. 29 aug. 13:42

Grunnen er at vi ikke fikk til noe på lekteren var at for mye som kolliderte. Vi gjør alt vi kan for at dere skal være fornøyd Hans :-) Vi er en hel gjeng som jobber som besatt for at jubileet skal bli så bra som mulig og vi har ingen intensjon om å skuffe eller gjøre det mindre bra enn det som er mulig.

Når det ble slik er vi også litt lettet fordi deilige varme lokaler er viktig for trivsel på en fest og vi trenger ikke bekymre oss for været. Det blir knallbra og stort dette her!

(mann 36 år fra Vestfold) fr. 29 aug. 14:18 Privat melding

Det blir nok ganske sikkert en bra fest :) bra stått på Sukker :)

(kvinne 44 år fra Akershus) fr. 29 aug. 20:04 Privat melding

Det er helt greit at lokalene blir byttet i større, men jeg synes det blir litt kjiipt at vi må ha to steder, må hele tiden forholde seg til hva som skjer hvor :) Jeg har mer en nok å forholde meg til ett ;)

Skjult ID med pseudonym Sukker fr. 29 aug. 23:55

Vi setter opp en kjøreplan. Vi har jo før også hatt to lokaler i Soria Moria bygget så det blir ikke så veldig mye lenger enn det. Satser på at det blir knallbra.