Alle innlegg Sukkerforum

Min erfaring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date lø. 30 aug. 2014 10:33

Min erfaring er at dersom mannen er interessert, så skriver han. Jeg har så ofte prøvd å skrive noen ord til menn som har vært inne og tittet gjentatte ganger, da mener jeg kanskje vært innom ti ganger på min profil, for så å oppleve at jeg ikke får noe svar......da blir det til at jeg venter pent til jeg får en førstemelding.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 11:03

Opplever nøyaktig det samme med motsatt fortegn.
Titt - titt - titt - titt - titt - titt... og hvis jeg sender en melding, så blir det stilt. Titt og ofte. Og profilen forsvinner gjerne og.

"Jeg skal ikke ha noe, jeg bare ser".

(mann 52 år fra Østfold) lø. 30 aug. 2014 11:20 Privat melding

@på date, da går du inn på deres premisser og aksepterer det? Eller du kunne tenke, at hvis ikke de vil ha en selvstendig kvinne som tør ta kontakt, da er de ikke noe for deg uansett... For det er mange menn som ikke har noe imot at bli kontaktet, du har bare ikke møtt de endda...

Skjult ID med pseudonym Lucia lø. 30 aug. 2014 12:27

Min erfaring er at det er best å la vare å ta kontakt med pofil-tittere, de vil antakeligvis ikke noe annet enn å titte. Er jeg nysgjerrig på noen, sender jeg en førstemelding...regner med at de fleste menn gjør det samme. Jeg får positivt svar i omtrent 90% av tilfeller...gule hjerter derimot ser jeg har lite effekt, har sendt 3 slike til menn som har vært innom min profil flere ganger og fått ingen respons, men 3 hjerter er ingenting og har lyst til å prøve igjen...Det beste er nok å skrive, det verste som kan skje er at vedkommende ikke er interessert :-) Jeg har fremdeles 2 uker på meg før medlemskapet avsluttes og profilen deaktiveres igjen (grunnen Sukker kan være avhengighetsskapende) og har tenkt å bli litt mer aktiv, tørre mer.
Og vips, jeg har nettopp sendt et gult hjerte og er litt spent på om jeg får respons ;)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 30 aug. 2014 12:31

Min erfaring er usikre menn med dårlig selvinsikt som titter å, titter å, titter og setter hjerter og aldri skriver. Om jeg skriver så finner jeg ofte ut årsaken til det. :-))

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 30 aug. 2014 13:20

Så da fant vi ut at....! (?)

(mann 30 år fra Østfold) lø. 30 aug. 2014 13:28 Privat melding

Ikke sett alle menn i samme bås, da misser du kanskje noen gode kandidater :)

Skjult ID med pseudonym HK lø. 30 aug. 2014 13:53

PS: "min erfaring" . Det jeg opplever i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 14:49

Min erfaring er at de damene som setter hjerter må du hale ordene ut av.

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 30 aug. 2014 15:36

@jaudå
Det er ikke det mest naturlige for meg å sende hjerter. Selv om modellen peker på meg igjen og igjen og sier jeg burde gjøre det. Det hadde kanskje vært en grei løsning hvis jeg hadde dårlig tid. Jeg får også lite hjerter tilsendt. Men min erfaring med dem er alt mulig. Seriøst interesserte + Tullebukker som ikke gir respons tilbake når jeg svarer + Noen raringer som jeg ikke skjønner hvorfor har satt hjerte. (Grunnet totalt motstridende ønsker om barn, bosted eller annet.) Sistnevnte har ofte minimal info om seg selv. Kanskje det er dem du snakker om?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 30 aug. 2014 16:23 Privat melding

Hvis jeg bruker hjerter så bruker jeg dem for å vise interesse.. Hvis personen som har mottat et hjerte er inn å kikker hos meg og ikke noe skjer så er hun ikke intressert . Enkelt og greit..
Og ja... Jeg er ferdig med å skrive lange hyggelig meldinger til profiler som jeg syns er intressante da dem som regel bare blir lest og ikke noe mer.. Med noen få unntak av at dem ikke blir lest i det hele tatt. Så... Intill jeg finner ei å bli kjent med her eller ute i den store verden så er jeg bare her og mingler :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 30 aug. 2014 16:23 Privat melding

Hvis jeg bruker hjerter så bruker jeg dem for å vise interesse.. Hvis personen som har mottat et hjerte er inn å kikker hos meg og ikke noe skjer så er hun ikke intressert . Enkelt og greit..
Og ja... Jeg er ferdig med å skrive lange hyggelig meldinger til profiler som jeg syns er intressante da dem som regel bare blir lest og ikke noe mer.. Med noen få unntak av at dem ikke blir lest i det hele tatt. Så... Intill jeg finner ei å bli kjent med her eller ute i den store verden så er jeg bare her og mingler :)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 30 aug. 2014 17:42 Privat melding

Som ny gammel her inne så har jeg nå i begynnelsen sett meg litt rundt og merket ett par med gult hjerte som jeg finner interessante men jeg er fortsatt litt sånn rådyr fanget i frontlykter enda så da kommer ikke en ordentlig melding ut av hodet enda. Har inntrykk av at de fleste damer får litt håpløse meldinger og vil jo ikke være en av de som sender ut det.

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 18:18 Privat melding

Enig med deg @hans80; jeg gir et hjerte for å vise interesse. Får jeg ikke en ørliten respons da så 'henger jeg ikke på'. Noen ganger skriver jeg, men hyggeligere å skrive når det er bittelitt respons først.

I den virkelige verden marsjerer vi jo ikke opp til vilt fremmede å utbrodert vår interesse og hengivenhet. Vi 'blunker' litt, får kanskje litt respons og småflørter litt i det vi nærmer oss hverandre. Her blir det litt bardus og kleint noen ganger, synes jeg, min atferd inkludert...

Skjult ID med pseudonym HK lø. 30 aug. 2014 18:40

Skriver under det du skriver @Hans80 :-)

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 30 aug. 2014 19:19 Privat melding

Helt enig med det du skriver @Hans80, bortsett fra at jeg får svar på meldingene jeg skriver. Har ikke sendt så mange og de dør som regel ut etter et par meldinger frem og tilbake. Tror kanskje dette har vært til typiske "alphamales" som vil være den som tar initiativet, så nå sender jeg aldri førstemeldinger lenger. Kun hjerte for interesse :)

Setter hjerter på de jeg finner interessante, men ser jeg de har vært innom profilen min og jeg ikke hører noe i løpet av noen dager, så fjerner jeg hjertet igjen.
Ser jeg noen interessante som har satt hjerte på meg, så setter jeg et hjerte tilbake. Tar de ikke kontakt innen 1 uke da, og jeg ser de har vært innlogget, så fjerner jeg hjertet igjen.
Kaster ikke bort tid på menn som er "tafatte" eller som ikke er interessert :)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:21

Og JEG tenker at om noen har noe på hjertet, så SIER de det :-D

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:24

Tror det er noen som med hjerter prøver å "overføre" dette med interesse på den andre. "Jeg vil at DU skal være interessert i meg", men ikke f*** om jeg nedlater meg til å åpne munnen eller si "hei" en gang".

:-D

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 30 aug. 2014 19:26 Privat melding

Godt sagt jaudå :D
Er aldri redd for å si hva jeg har på hjertet, men ønsker at menn tar initiativet. Liker menn som er selvsikre og litt "tøffe" ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:33

Jeg har ALDRI sendt hjerter, hadde følt meg som en fjortis om jeg hadde sendt hjerter i hytt og pine. For meg så symboliserer de interesse. Å sende hjerter uten å følge opp denne interessen er toppen av useriøsitet :-)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 19:41 Privat melding

@jaudå; å sende hjerter gjør du ikke....men å friste folk med vaffelhjerter og brunost, uten å spandere gjør du. Visste du forresten rutåtkak med ganklabb er det samme?

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 30 aug. 2014 19:41 Privat melding

Du sier det jo selv jaudå.... Hjertene viser interesse.
Hvis motparten er interessert så får man enten et hjerte i retur eller en melding. Får jeg et hjerte tilbake fra en jeg har satt hjerte på, så sender jeg en melding. Men jeg slenger ikke rundt meg med hjerter. Har sendt veldig få :)
Men får mange hyggelige førstemeldinger da, uten at det er satt noe hjerte på meg :)

Skjult ID med pseudonym Lucia lø. 30 aug. 2014 19:49

Det er både morsomt og interessant å lese deg @jaudå...nå har den jeg har satt hjerte på vært innom min profil flere ganger, uten å foreta seg noe...føler meg litt som en fjortis :-P ..kanskje sender jeg en melding á la ..."er det noe du ikke liker med profilen min?" hehe eller kanskje er det bare å gi ham noen dager..

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:50

@lillemy-1
Vil du ha ei rutåtkak stekt på lørdag i postkassen litt ut i neste uke?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:52

@lillemy-1
Godt at du også behersker norsk :-b

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:54

@Lucia
Mente du noe med det hjertet du satte? Så SI det da for sv**** svingende.

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 30 aug. 2014 19:56

Hvis jeg kan svare på vegne av lillemy-1 sier jeg umiddelbart Ja. Men det er kanskje ikke min sak?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 19:58 Privat melding

jaudå....sie egentle ikkje rutåtkak, men bakels. Der e kjæm frå, bruka vi kald smærgræt med sokker å kanel på bakelsa.
Og for å ta deg på ordet, så sier jeg ja takk til rutåtkak ut i uka, da kan jeg dele den med elgen på jordet :-)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 19:58

Om jeg får ei melding der vedkommende skriver noe fornuftig til meg. Og fra ei anna et hjerte. GJETT hvem som får svar :-)

Words are cheap. Og det som er enda billigere her inne er hjerter og lignende.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 20:01

@lillemy-1
Har du satt opp et nytt kløhjørne til elgen? Eller mater du den med bakels for å ha den på ditt parti?

Skjult ID med pseudonym Lucia lø. 30 aug. 2014 20:05

@jaudå
;-) Enig. Jeg sender ham en melding.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 20:07 Privat melding

@jaudå; bedre å fore den med bakels, enn at den spiser opp epletrærne og solbærbuskene mine. Den hevner seg sikkert med å spise dem, siden jeg bygde terrasse rundt kløhjørnet dens.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 20:11

@lillemy-1
Men, hvor i landet er det de sier bakels og rutåtkak?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 20:13 Privat melding

@jaudå; rutåtkak sier dem på Oppdal. Bakels på indre nordmøre.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 20:27

@lillemy-1
Åja. Burde lage meg en håndbok over vaffelnavn i Norge. Vil nødig gå glipp av en vaffel fordi jeg ikke begriper dialekten!

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 20:36 Privat melding

@jaudå; Ta ideen og sett den ut i verden. Bønnas vaffelbibel :-)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 20:44

"Vaffelens historie", i bilder og tekst.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 20:51 Privat melding

"Ikke uten min vaffel"
Nei, nå er vi ufine. Kapret hele tråden med vaffelprat. Beklager ts

Skjult ID med pseudonym Orange lø. 30 aug. 2014 20:59

Hvis du bytter profilbilde ganske ofte, som mange gjør her, hender det at man trykker seg inn flere ganger fordi en liker utseende, og har glemt at det var en man hadde luket bort pga. informasjonen som utgis. Det er i alle fall det som er vanlig de gangene jeg tar meg i å besøke en profil flere ganger. Men, om det er så mange som ti ganger, er det kanskje andre årsaker :)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 21:02

Det hadde væt svært lite aktivitet her uten digresjonene.

Men, som ts er inne på, er en interessert, så skriver en.

Og... hvorfor skulle en være interessert? Å finne en make er livets viktigste valg. På nettet er fraværet av originalitet og informasjon skrikende. Omtrent en av hundre forteller noe viktig om seg selv som person på profilen, ikke rart at folk fort havner på Sukker igjen.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 21:28 Privat melding

@ TS

Har samme erfaring, noen er bare inne og titter, skriver jeg melding får jeg ingenting tilbake, da snakker jeg om de som er innom daglig. Er menn interessert skriver de en melding.

Jeg er ikke glad i hjerter, vanskelig å vite hva jeg skal gjøre. Jeg prøvde å svare noen, men fikk aldri svar tilbake, derfor har jeg sluttet helt å se på det som at de er interessert. Bedre med en liten melding :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 aug. 2014 22:05

Dette er min erfaring også.
Og det er sikkert erfaringen til en hel del personer her på Sukker.
Til slutt så sitter alle og venter på melding og ingenting skjer. :P

Skjult ID med pseudonym whattodo lø. 30 aug. 2014 22:08

Er det flere enn meg som ikke får opp hele tråden i kveld?

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 30 aug. 2014 23:28 Privat melding

Slenger meg så klart på ...
Jeg frir meg ikke fra at jeg ser at mannen er jæger og damen er bytte og det viser seg og i form av hjerter og førstemeldinger osv.

Det virker som om at hvis ikke mannen har fått lov å komme på idee om å sende noe eller være den som var den som oppdaget deg så var du ikke så interessant. Her inne er det for mange muligheter - tror de - så da blir det litt som øyhopping..

Igjen ville jeg spurt mange menn om hvorfor de egentlig er her inne? For jeg tror neimen de ikke har tenkt så mye over det annet enn at de kanskje kan få litt spenning og sex.

Men skal ikke si at jeg ikke har fått noen som er av den litt mer forsiktige art som sender hyggelig melding og som viser at det finnes seriøse menn. Men desverre alt for skjelden mellom hver og en :)))

(mann 34 år fra Oslo) ti. 2 sep. 2014 14:25 Privat melding

Vel se for deg at du er en mann, du vil aldri noen gang motta en førstemelding.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 2 sep. 2014 14:38 Privat melding

@Hercule Poirot,
I beg to differ! Jeg har vel mottatt rundt 30 førstemeldinger i løpet av de snart 7 uker jeg har vært her, men det har nok noe at gjøre med hvordan du presenterer deg...

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 2 sep. 2014 15:34

De fleste jenter, inkludert meg selv, sier at de sender førstemeldinger fra tid til annen. Ettersom det ikke finnes et matchsystem for personer av samme kjønn, antar jeg at det er menn som er mottakere. Eller hva tror du, Hercule?

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 2 sep. 2014 18:22

@Hercule 14 25
Skjønner du er bedrøvet hvis du etter x antall år aldri har fått meldinger. -Annet enn 1 (for lenge siden) fra meg som også er mann. Jeg ville bare fortelle deg noe. Men du åpnet aldri meldingen. Helt greit det altså. Men jeg får et inntrykk av hovmod...eller noe sånt. (-Også på grunnlag av ting du har skrevet idag, og ting du har skrevet tidligere.) Så problemet er nok først og fremst hvordan du trer frem. Ikke at du er mann.

Skjult ID ti. 2 sep. 2014 23:13

Hvis man ikke får svar så ville jeg ikke brukt mer tid på vedkommende.

Det er mange grunner til at folk ikke svarer.

Ufine meldinger svarer jeg aldri på.

(kvinne 32 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 sep. 2014 23:18 Privat melding

E bryr me ikke om ka folk meina om d e sir no, men e må si ifra: Møtte en fyr e hadde chatta me, an blei motbydelig og meinte e sku ha me me kompisen hans. E viste mlda til venninna mi, og ho blei fly forbanna.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 6 sep. 2014 18:25 Privat melding

Sies godt her

http://www.side2.no/aktuelt/slik-tar-du-det-frste-steget/8483101.html

(mann 35 år fra Oslo) ma. 8 sep. 2014 05:08 Privat melding

Hvordan ser dere om noen er inne på profilen deres flere ganger? Bare ved at brukeren legger seg øverst på sist besøkende?

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 14 sep. 2014 18:25 Privat melding

har sent første meld... men vet ikke om mange av mennene kansje ikke har tid til å være singel eller å treffe noen.. :) er ikke mange som svarer..