Alle innlegg Sukkerforum

Date etter chatting ;)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Therese lø. 30 aug. 2014 21:07

Jeg har chattet med en mann litt over en måned. Jeg har så lyst til å treffe han. Men jeg har ikke fått lov enda:) er det jeg som er utålmodig?

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 30 aug. 2014 21:10 Privat melding

Det var lenge å chatte før dere møtes. Har du spurt han om en date? Er det stor avstand mellom dere som gjør det vanskelig eller mangel på interesse? Synes ikke du er utålmodig, tvert i mot.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 21:15

Fått lov enda?
Får han ikke fri fra kjerring og unger?

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 21:20 Privat melding

Jeg hadde blitt skeptisk, i alle fall når han bruker de ordene. Det var lenge å chatte uten og i det hele tatt prøve å få til ett treff. Du er ikke utålmodig, hadde han enda kommet opp med en vettig grunn for å ikke treffes kunne jeg forstått :)

Skjult ID med pseudonym Lucia lø. 30 aug. 2014 21:22

Kanskje han slanker seg eller noe...

Skjult ID med pseudonym JUSTME lø. 30 aug. 2014 22:22

Eg er gjerne ein av dei som likar å chatte ei stund,før eg treff nokon.. Kan rett og slett være at han er som meg; litt sjenert...?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 aug. 2014 22:37

Jeg er litt sjenert, så det kan fort gå en måned siden første melding før jeg har fått ryddet kalenderen og vokst nok baller til å treffe henne. :P

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 30 aug. 2014 22:44 Privat melding

Men @justme og Powpwogutt. Da hadde dere sikkert hatt respekt nok å si det hvis dere ble spurt om å treffes. Alle skjønner at noen trenger mer tid enn annen, men kom i alle fall med skikkelige svar tilbake på hvorfor man ikke vil treffes enda :) For jeg også liker å chatte litt før jeg treffer noen :)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 30 aug. 2014 22:49

chatte før latte

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 30 aug. 2014 23:01 Privat melding

Jeg skal ikke påstå at han ikke er sjenert som noen her inne sier de er. Men. om noen er interessert så klarer også de som er sjenert å kaste det over bord for en date. Jeg heller litt til svarene om at noe skurrer og det er ref.erfaring på nettet.

Man lærer så lenge man lever og jeg skal ikke si at selv ikke jeg har sittet og chattet alt for lenge for så å finne ut at de feiger enten fordi de ikke var singel eller fordi de rett og slett fikk kalde føtter.

Det er mange som ikke helt har tatt stilling til hvorfor de er på nettet ..

Det enkle er ofte det beste.. Så jeg hadde spurt rett ut :))))))

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 30 aug. 2014 23:14 Privat melding

@Jaudå.. Var vaflene gode i kveld? hihi

(mann 41 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 00:02 Privat melding

Skjønner ikke at dere klarer/orker å gå igjennom hele den prosessen i det hele tatt.

Er det ikke bare å dra med en gang og kommunisere fjes til fjes?
Ingenting kan erstatte kjemi, nytter ikke engang om man ser ut som Matt Daemon.

Når dere møtes, så finner dere fort ut om kjemien stemmer, og hvis ikke, så har dere altså "kastet bort" 30++ dager, på noe dere kunne funnet ut etter dag 2...

Nei, dere skal få lov til å trykke på tastaturet, men den klubben blir ikke jeg med i.

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 00:18 Privat melding

Helt enig med @Ramiel og @Villrosa her.
Ikke nødvendige med meldinger frem og tilbake over lengre tid.
Møtes så fort det passer for begge :)

@ts
Her er det noe som skurrer. Han har tydeligvis noe og skjule.
Jeg skrev også med en i fler uker som det heller ikke aldri passet for å møtes.
Fant til slutt ut at han ikke er den han utgir seg for å være. Han er 13 år eldre enn han har skrevet i profilen og er allerede i et forhold. Jeg kuttet bare kontakten med han.
Han du er i kontakt med er antageligvis en av de her inne som kun ønsker oppmerksomheten din og spenningen med å skrive med noen som er interessert i han, men ikke noe mere. Eller en elskerinne...
Men det er helt opp til deg hva du bruker tiden din på og om du mener han er ekte og ærlig :)

(mann 35 år fra Østfold) sø. 31 aug. 2014 00:26 Privat melding

Det er litt bemerkelsesverdig at han bruker akkurat de ordene der. Jeg bruker aldri mer enn 1 uke maks 2 selv. Snakker ikke så altfor lenge her på sukker. Foretrekker andre former for kommunikasjon. Sukker kan fort bli litt stakatisk i lengden. Lykke til :) håper han får hodet ut av sanda.

(mann 33 år fra Rogaland) sø. 31 aug. 2014 00:27 Privat melding

Var lenge å chatte ein måned og fortsatt ikkje treffast, syns det e greit å mødas tidlig hvis avstanden ikkje e for lang sjøl, någe muffins på gang her.

Skjult ID med pseudonym Therese sø. 31 aug. 2014 00:35

Tusen takk for svar alle sammen;) jeg kjenner at dette går på tålmodigheten løs:) snakket med han tidligere i kveld og da sa han at vi skulle treffes om ikke så alt for lenge;) men på en måte er det ikke så mye trøst. Liker jo han godt og vil se om kjemien stemmer;) han gir meg ikke eksakt tid. Hva er da om ikke så lenge?

Skjult ID med pseudonym Therese sø. 31 aug. 2014 00:45

Tusen takk for råd eowyn. Ja jeg må sette foten ned hvis ikke det skjer noe;)

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 00:52 Privat melding

Hmm høres ut som samme mann jeg hadde kontakt med for 2-3 mnd siden @eowyn. Eller så er det flere av dem her inne ;)

@Therese det er bare å sette ned foten. Er måte på hvor lenge man kan drøye et møte. Har han profilbilde og/eller bilder i albumet? Hvis han har det så er han ikke i noe forhold i hvert fall, og det er jo greit å vite :)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 00:58 Privat melding

det som er farlig er å begynne å like noen godt bare utifra å chatte,vise bilder..og kanskje prates.... og itilegg vente i flere uker.....så jo før jo bedre.....

utifra hva du skriver så vil jeg tro hele dialogen deres bare er tøys/useriøs fra han sin side......og det er nå du bør sette noen få krav ..som det å treffes.....ellers bør du bare droppe ut,,bare sånn for din egen del og gå videre...)

Skjult ID med pseudonym Therese sø. 31 aug. 2014 12:47

Tusen takk for råd hans.;) og dere andre;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 31 aug. 2014 12:53 Privat melding

Hvis du har fått hans rette navn så er det bare å begynne å google - det har jeg lært meg kan være effektivt. Gir han deg ikke navnet så har han ihvertfall noe å skjule.

Hadde en luring i vår som utga seg for å være alenepappa med 2 barn fordi han var enkemann - hans kone døde for 4 år siden. De skyr visst ingen midler. Han beskrev sin hverdag med en sånn innlevelsesevne at jeg ikke kunne tro annet enn at dette var rett. Så var det noe som sa meg at jeg måtte google litt... Fant han i mange tråder og fant at han var gift og hele pakken. Fant til og med hans fru. Så jeg sendte bare en melding at enten fikk han legge kortene på bordet eller så måtte jeg kanskje sende en melding til hans søster som han hadde kalt henne for å spørre om det var riktig. Han lå kortene på bordet - innrømmet at en uskyldig lek fra hans side hadde tatt av. Jeg gikk videre med enda en lærdom.

Synd at noen kan synke så dypt at de er på nettet kun for egen vinning.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 6 sep. 2014 01:38

You don't have a date if you don't have a date!

Be han om forslag til dato.