Alle innlegg Sukkerforum

Tidsforbruk inne på sukker..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann83 sø. 21 sep. 2008 14:19

Hei.. Lurer på hvordan dere bruker tiden deres når dere er logget inne på sukker..

Er selv superbruker og jeg har satt gule hjerter på dem få som jeg finner interessante. Så tiden min går mest på å titte på profiler og se på hvem som tar en titt på meg. Har fortsatt ikke skrevet noe mailer da jeg går og venter på å motta hjerter tilbake eller et hint på hvem som finner meg interessant (eks. hvem som har vært inne ofte og titte på meg). Men det har ikke blitt mye kontakt..

Dere gutter og jenter som ofte er logget på. Bruker dere tiden slik som meg, eller betyr det at dere er i dialog med noen?

Neon ganger er jeg på chatten for å se om noen vil chatte. Men det ender med at jeg kun er der og ikke chatter. Så da lurer jeg også på om dere som er på chatten er der som meg i håp på kontakt. Eller er dere der i aktiv dialog med andre??

Andre måter dere bruker tiden deres på??

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 21 sep. 2008 14:28 Privat melding

Sender noen ganger mail med noen, men som oftest er den bare på i bakgrunn... Surfer som regel andre steder. Glemmer at chat-knappen min er på, så der har jeg nok gått glipp av(?) chatter.

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 21 sep. 2008 18:27

Skriver litt med folk, gjerne samtidig som jeg gjør andre ting på nett, ser TV, fikser småting i leiligheten osv. Bruker ikke chatten.

Men du, du må ikke finne på å sitte og vente på invitasjon i form av hjerter for å ta kontakt med noen. Da skjer det ikke noe, veldig mange bruker ikke hjertene, og tar dem ikke som en invitasjon. Skriv hvis det er noen du liker, selv om du risikerer å få nei. Eller som de fleste av oss erfarer, ikke noe svar i det hele tatt ;-)

Skjult ID med pseudonym movie sø. 21 sep. 2008 23:43

Nei og nei så kipt dette hørtes ut.! Det må skrives mailer, eneste måten å få kontakt! Sleng ut hilsener i øst og vest - etter hvert er det noen som svarer - og etter hvert hare dere skrevet noen mailer til hverandre - og etterhvert tør en av dere forslå et treff - og etterhvert er det en som er positiv til det - og etterhvert klarer dere og møtes også...!!!! Stå på

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 22 sep. 2008 00:00

Er for så vidt med på det meste av det movie skriver. Men det kan være et lite problem dersom man kommer i kontakt med flere. Egen erfaring: Har en veldig god dialog gående med ei jente, men hun er relativt sjelden logget på, så da blir det litt lang tid mellom mailene. Enter ei jente som tar kontakt. Hun virker absolutt interessant og oppegående, og svarer raskere og tar mer initiativ, blant annet til å treffes. En date, to dater, men dårlig kjemi. Men det tar så lang tid at førstnevnte er ute av bildet. Og så ut på jakt igjen...

Sier ikke at dette er noe stort problem, men personlig synes jeg det er vanskelig å sjonglere da jeg for det første liker å skrive (og få) relativt lange meldinger og for det andre ikke ønsker å møte noen før jeg har en anelse om at det er et visst håp. Så derfor vil jeg kanskje advare litt mot å slenge ut hilsener i øst og vest - begrens det til noen få og legg heller litt ekstra i det. Selv er min erfaring at dette gjør at 30-40% faktisk svarer.

Skjult ID med pseudonym Varda ma. 22 sep. 2008 00:13

Et dilemma som dukker opp, i Sukkertidsbruk-spørsmålet?
Er man ofte pålogget, er man veldig tilgjengelig for treff/hyppig kontakt. Er man sjelden pålogget er man det motsatte.
Er man ofte pålogget er man "nettaddicted/har ikke noe liv". Er man sjelden pålogget har man en "tilfredsstillende/ønsket" Sukkertidsbruk.

Korrekt, eller på jordet? :-)

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 22 sep. 2008 00:17

Eller en tredje dimensjon:
Er man ofte pålogget, er man sannsynligvis i prat med mange. Er man sjelden pålogget er man lite tilgjengelig.

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 22 sep. 2008 00:28

eller som lilje -
pc`n står nå bare der og er pålogga
egentlig er jeg på vaskerommet
og lurer på hvor venstresokkene tar veien