Alle innlegg Sukkerforum

Intellektuelt Understimulert

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kåre sø. 31 aug. 2014 07:59

Er det noen her inn som har fått diagnosen Intellektuelt Understimulert?

Lurer på om de finnes noen forum på nett, eller organisasjoner for slike?

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 31 aug. 2014 09:32 Privat melding

Hvem er det nå som ble sur på deg?

Skjult ID med pseudonym Kåre sø. 31 aug. 2014 09:41

Hva mener du? Jeg har forresten merket denne tråden som seriøs da jeg vil komme i kontakt med andre som har fått samme diagnosen (hvis jeg kan kalle det for det).

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 31 aug. 2014 09:50 Privat melding

Jeg har aldri hørt om denne diagnose så jeg var gjerne litt forutinntatt og trodde at en eller annen hadde brukt dette mot deg i en setting.

Men så klart kan det finnes personer som er intellektuelt understimulert uten at jeg kan si at det finnes forum eller organisasjon for slike.

Skjult ID med pseudonym Kåre sø. 31 aug. 2014 09:52

Fikk påvist denne diagnosen da jeg var 8 år hos PPT-tjenesten. Vil gjerne høre om andres erfaringer.

Skjult ID med pseudonym høststorm sø. 31 aug. 2014 11:01

Det var jo en diagnose du hadde som 8 åring, mulig pga understimulering. Er vel ikke gitt at den diagnosen gjelder nå hvis dette var noe som ble tatt tak i og jobbet med. Nå er du jo dessuten en voksen person som muligens har et annet ståsted enn du hadde den gangen.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 11:03 Privat melding

Det finnes mange som på en eller annen måte er intellektuelt understimulerte. Samt andre som er intellektuelt overstimulerte (på bekostning av andre menneskelige kvaliteter). Jeg har aldri hørt om det som diagnose, og jeg vet ikke om slike organisasjoner men det finnes sikkert.
Hva mener du med 'intellektuelt'?
Vi har for øvrig alle våre former for begrensninger og sider av oss selv vi ikke har utviklet sterkt. Noen får et slags navn på det; en merkelapp, og det oppleves kanskje dermed lettere som en 'feil'.
Hele samfunn kan også lide (uten å ane det) av mangler som det ikke finnes diagnoser på - og dermed ikke alltid oppfattes gjengs som feil.
:-|

Skjult ID med pseudonym Kåre sø. 31 aug. 2014 11:24

De trodde jeg hadde ad/hd, men fant ut at det ikke var det jeg hadde. Jeg hadde en iq på 136, og når jeg tok undervisningen begynte jeg å bli urolig. Det er en form for en diagnose ja, og det jeg har er kronisk understimulasjon. Mange velger å kalle disse barna, evnerike i stedet. Opp gjennon hele enhetsskolen holdt jeg på med egne prosjekter på siden. Enten det var å lese tonnevis med bøker, frimerkesamling og dataprogrammering. Mennesker som er intellektuelt understimulert begynner lett å kjede seg, og må ha kontinuerlige utfordringer.

Hvis en som er kronisk intellektuelt understimulert og ikke får utfordringer, kan en utvikle kraftige depresjoner. Har vært der selv flere ganger og ofte klarer jeg ikke å skru hodet mitt av. Den analyserer alt kontinuerlig.

Tror kanskje det ikke var rette stedet å ta dette opp. Uansett takk for svar.

http://helsenet.info/6/2010/01/hva-betyr-det-a-fole-understimulated.html

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 11:32

@ts
Her på forum blir du intellektuelt understimulert selv om du ikke hadde iq på 136 som åtteåring. Neppe stedet for deg :-b

Skjult ID med pseudonym Kåre sø. 31 aug. 2014 13:01

@jaudå Hahahahah! Den var jævla bra. Fikk meg en god latter.

@Dubster Den var også jævla god. Kanskje jeg skal gi den serien en sjanse.

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 31 aug. 2014 22:36

Bli medlem i Mensa?