Alle innlegg Sukkerforum

"Holde seg i form"

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 31 aug. 2014 20:06

Ahh.. kjære alle mannfolk her inne som i beskrivelsen av drømmekvinnen skriver at hun må like å "holde seg i form".
Tror dere vi ikke skjønner at det det egentlig betyr er "kun slanke kvinner ønsket takk"??
Har til dags dato ikke sett en kvinne skrive noe tilsvarende.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 20:08

Nåh... det har jeg sett, rett som det er. Tipper skjult ID ikke er altfor ofte på kvinneprofiler.

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 31 aug. 2014 20:09

Har du ikke sett det??
"Drømmemannen er kjekk, mørk,holde seg i form...."
Tror nok det er nokså likt i begge leire der ja...

Skjult ID med pseudonym høststorm sø. 31 aug. 2014 20:16

Når man trener en del selv så vil man kanskje ha en partner som også holder seg i form. Sikkert likt for begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Veronica sø. 31 aug. 2014 20:22

Nei, jeg har istedet skrevet at han må være veltrente :-)

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 31 aug. 2014 20:27

Kulestøtere er jo også i god form, det samme er vektløftere og sumobrytere. Det er mange former å være god i.

Nå står det ikke noe sånt på min profil, men jeg håper å finne ei som har omtrent samme aktivitetsnivå som meg, da det må være utrolig kjedelig å sitte hjemme på sofaen mens jeg går tur på fjellet blant andre spreke fjellryper.

Kvinner skriver ofte tilsvarende. Senest i går så jeg en profil som jeg tenkte at "noe sånt kunne ikke en mann ha skrevet" - Både høy og veltrent, bør tjene godt og være flink til å lage mat. Nå skal ikke jeg dra alle over en kam, for svært mange skriver veldig lite.

Men om noen foretrekker en spesiell form eller farge, så er det jo egentlig ganske legitimt at de skriver det. Damer som vil ha en høy og mørk mann, vil ikke ha meg. Damer som vil ha en mann med STOR M, skriver jeg heller ikke til, selv om jeg har litt stor Mage, så føler jeg at jeg ikke klarer å leve opp til å ha en stor M over tid. Tips: Skriv heller hvilke egenskaper dere legger i den store M'en...
Menn som vil ha en kvinne med stor K, eller stor BH, slank, blondine, stor, fyldig, lys, mørk, høy, lita... det er jo legitime krav om sånt er svært viktig for dem. Om det utelukker deg, så er det ikke den personen du vil ha likevel.
Akkurat det stusser jeg på at så mange reagerer på alle som IKKE vil ha akkurat deg, fremfor å fokusere på de få som faktisk vil ha deg?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 20:32

Som en psykolog sa på tv en gang, "hvis du prøver å like alle, så blir du sjuk". Det er vel like sjukelig å prøve å bli likt av alle, eller å tro at alle skal like alle.

Tolerere er noe annet... men det er først etter et år at en begynner å "tolerere" partneren, haha.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 31 aug. 2014 21:01 Privat melding

Nokså vanlig i kvinneprofiler også, ja.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 31 aug. 2014 21:19 Privat melding

Jeg tenker at jeg også vil ha en mann som er i form(selv om jeg ikke har skrevet det i profilen). Han behøver ikke være slank/tynn, men orke å være med på turer og aktiviteter som jeg liker. Jeg liker å være i aktivitet og går turer flere ganger om dagen. Hyggelig om han orker å være med, ikke bare ligge på sofaen

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 31 aug. 2014 22:09 Privat melding

Undrer meg litt til denne tråden her. Forstår faktisk ikke hva som skulle være galt i å ønske at en fremtidig partner skal like det samme som en selv. Selvfølgelig søker jeg ikke en sofagris når jeg selv liker å trene og gå lange turer i fjellet. Det betyr jo selvfølgelig ikke at han ikke kan ha et par kilo for mye. Selvfølgelig skriver kvinner også slike ting.

Hvis man skulle ønske en partner som er relativt slank, er det egentlig noe galt i det da?? Skjønner ikke sånt jeg

Skjult ID med pseudonym Gamla sø. 31 aug. 2014 22:19

Faktisk ganske mange menn som skriver at de liker fyldige,frodige damer også.
Og da tenker jeg : Shit !!! Når ikke opp her heller.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 22:23 Privat melding

Er helt enig med Villrosa. Den aller beste trimmen er den man utfører horisontalt med en ivrig partner. Triveligere trim finnes ikke, og det er bra både for hjertet og for sjelens sunnhet. Suverent på alle måter!

Jeg ser svært mange kvinneprofiler som krever at man er i form (les slank), og jeg blir skeptisk hver gang jeg ser : er ganske opptatt av kropp og trening, og det er mildest talt ikke få kvinneprofiler man finner den på. Og det er ikke få som stiller langt mer spesifikke krav.

Og, alle disse bildene fra fjelltopper... Jeg lurer jo på hvorfor ikke alle disse finner hverandre på fjelltoppene de åpenbart bruker all fritid på? Hvorfor er de på sukker overhodet? Man skulle tro det ville kry av potensielle partnere der oppe? Men, nei... Selv om jeg ikke er så ofte på fjelltopper (Men har vært på en del), så har antallet sukkermedlemmer glimret med sitt fravær, ikke noen... Ikke at jeg kan se hvem som er sukkermedlemmer, men når det ikke er folk der så er det heller ikke sukkermedlemmer der... Merkelig det der...

Spesielt skeptisk blir jeg til de få (satt på spissen, men det er en del der ute) som mener ettermiddagen skal brukes til å jogge hånd i hånd på tredemølle på elixia før vi drar hjem for å tilberede gourmetmat, og de er samtidig småbarnsforeldre.... Sånn er bare ikke livet, i hvert fall ikke dersom man har små barn å ta ansvar for... Når skal de spise middag? Med de planene må jo middagen bli etter klokken 23, minst... Da blinker mine varsellamper: Her er noen som har en ønskedrøm og null realisme.

Selv er jeg kraftig, solid bygd, eller som andre kan kalle det, tykk... Men, jeg er lett på foten, spenstig og smidig og sterk som en bjørn. Du finner meg nok ikke så ofte på fjelltopper, og jeg skal garantere at jeg ALDRI kommer til å sykle Birken, og heller ikke gå den på ski. Men, så ofte som mulig vil du finne meg i ferd med å ro en nordlandsbåt eller et renessanseskip, eller en middelalderbåt eller et vikingskip... Når vi seiler, nok en gang så ofte som mulig, finner du meg som halskar på råseilbåt der jeg tar de aller tyngste takene og haler inn tau som har alt vindpresset i seilet på seg, og det krever sin mann....

De som er så overfladiske at de må måle høyden min eller livvidden min før de vil kaste et blikk på meg kan bare ha det så godt. Det er deres tap. Så koser jeg meg med resten... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tiger sø. 31 aug. 2014 22:28

Jeg har det ikke i min profil, men jeg er en av de som ønsker en kvinne som holder seg i form. Det betyr nødvendigvis ikke at kun slanke kvinner er ønsket. Trening har alltid vært viktig for meg, og også noe jeg setter pris på om en partner gjør. For meg er helsegevinsten ved å trene/holde seg aktiv vesentlig mer enn bare midjemålet.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 22:31

Jeg har sett noen søke "bamser", så jeg tenker Tenker får noen meldinger :-b

Da jeg var på "den beste utsikten i Norge" (kåret av Ute), Møysalen, var det ingen spor i snøen på toppen, eller på veg opp til toppen. Ergo er det flest mennesker i lavlandet :-b

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 31 aug. 2014 22:35

Florerer av damer med en tilsvarende variant rettet mot menn.
Og ja, vi også skjønner at dama mener vi skal være slanke, spreke og flotte. :P

Men ikke at jeg bryr meg, eneste som skjer er at jeg ikke kontakter de.
Folk må få lov til å søke det de vil. Ingen vits å komme å vifte med fingeren fordi det de leter etter ikke passer i forhold til den du er.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 31 aug. 2014 22:40 Privat melding

Kanskje jeg skal nevne i profilen min at jeg ofte er ute og klatrer. Flere ganger om dagen i perioder. Trenger ikke å skrive at det er i en stige. Vil gi inntrykk av at jeg holder meg i form da :-)

Å være tynn eller slank, er på ingen måte ensbetydende med at man er godt trent eller i god form. Mange med noen ekstra kilo er i mye bedre fysisk form enn enkelte tynne/slanke folk.

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 31 aug. 2014 22:49 Privat melding

Hva er det egentlig vi skal frem til her? Veit vi ikke alle at «Like barn leker best»? Hvis man leter etter noen som liker å holde seg i form, så er vel sjansen stor for at den som søker også liker å holde seg i form. Hvis det å holde seg i form er en tidkrevende aktivitet, så sier det seg selv at det er fordel at det er en felles interesse.

Nå er jeg vel en av disse som søker etter noen som liker å holde seg i form. Det har derimot ingenting med at hun så absolutt må være slank. Jeg ser stadig eksempler på at man kan ha mange kg for mye uten at det på noen måte hindrer aktivitet. For meg handler det ene og alene om at hun må være interessert i å bli med på treningssenteret, i svømmehallen eller være ute i bevegelse. Det inkluderer feite jenter som er eller vil være aktive, og ekskluderer slanke jenter som ikke er eller noen gang ønsker å være aktiv.

Noen ganger må man bare lese det som står skrevet og ikke gjøre det for overkomplisert ;)

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 22:54 Privat melding

Jeg har ikke satt noen spesifikasjoner ang vekt i min profil. Har til og med skrevet at noen kilo for mye ikke spiller noen rolle.
Men det er viktig at de ekstra kiloene ikke henger og slenger (dvaskete), for det er ikke noe pent synes jeg.
Er nok kanskje det mange mener når de skriver "må holde seg i form".
Jeg liker ikke menn som er skikkelig tynne. Er jo ingenting å ta i da ;)

@Tenker1914
Du sier at hvis de skal måle høyde og livvidde før de vil se på deg, så er faktisk høyden viktig for veldig mange damer, om ikke alle... Finnes sikkert noen få unntak.
Jeg liker ikke at menn er lavere eller samme høyde som meg.
Det har litt med at jeg ønsker å føle at han kan "beskytte" meg. Da må han både være høyere og større enn meg.
Livvidde har jeg aldri brydd meg om, så lenge det ikke er dvaskete :)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 23:00 Privat melding

Nicki-2

"Det har litt med at jeg ønsker å føle at han kan "beskytte" meg. Da må han både være høyere og større enn meg."

Skal noen beskytte deg, så må de være større og høyere? Skjønner at du ønsker det og skal ikke vifte noen pekefingre i så måte, men er det noen sannhet i det du sier? Beskyttelse krever mot, og om det er en fysisk trussel krever det smidighet, hurtighet, besluttsomhet, og evne til å se og vurdere trusselen og agere deretter. Finnes det noe som helst holdepunkt for at det er egenskaper som er forbeholdt de høye og store???

Skjønner at det kan føles sånn, men det finnes ingen reell grunn til å kunne si at det er sånn... :-)

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 23:21 Privat melding

@Tenker2014
Det er min opplevelse av det, og da er det min sannhet.
Jeg føler meg tryggere og mer beskyttet med høye, litt kraftige menn enn med en lav mann, selv om han er sterk/kraftig fysisk.
Ja det har selvfølgelig med mot å gjøre også, men har til dags dato ikke møtt en stor mann som ikke har mot. Har møtt lave menn som har mye mot også, men blir det en konfrontasjon med en større mann så trekker de seg, eller kommer til kort.
Dette er jo min erfaring av de menn jeg kjenner, og jeg kjenner ganske mange. Og som jeg sa så føler jeg meg tryggere med en mann som er større enn meg. Har alltid vært i forhold med store menn som har mer enn nok mot ;)
Finnes selvfølgelig vage menn i alle høyder og størrelser, men da er ikke de noe for meg uansett :)
Men tryggheten er min grunn til å ønske en mann som er høyere, og fordi jeg liker at en mann kan holde rundt meg og gi meg en klem uten at jeg må bøye meg ned. Liker å "se opp" til menn.
Det er helt sikkert damer som liker menn som er lavere enn dem. Finnes alltid unntak, men tror nok flertallet ønsker en som er høyere :)

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 31 aug. 2014 23:27

vel, da lurer jeg på hvor du vanker hen,som trenger store menn som gjør deg trygg? kanskje revurdere et eller annet??

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 23:31 Privat melding

Alle damer liker vel å føle seg "beskyttet" @John Doe, og menn liker at man "trenger" dem til å "beskytte" seg ;)
Det vil ikke si at jeg trenger det, bortsett fra noen ganger ute på byen. Mye innpåslitne, fulle menn som ikke tar nei for et nei :D

(mann 49 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 23:35 Privat melding

"Har møtt lave menn som har mye mot også, men blir det en konfrontasjon med en større mann så trekker de seg, eller kommer til kort."

Nåja... Vær ikke så sikker på det...

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 23:36

Nicki-2 har jo bare "klassiske preferanser".
Partene søker, (etter naturens luner):
Kvinner: unge, fruktbare (timeglassfasong)
Menn: status (sterke, mektige, dominerende (beskyttende)), her er høyde et av flere trekk.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 23:37 Privat melding

Men, jeg søker ikke konfrontasjon... Men viker ikke om en som er høy og mørk søker konfrontasjon...

Best å la være allikevel, uansett hvor høy man er....

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 31 aug. 2014 23:37 Privat melding

Hehe ja det finnes vel skikkelig tøffinger blandt dem også, men ikke som jeg har sett eller opplevd ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 31 aug. 2014 23:38

Tar du "torpedo" oppdrag, Tenker?

(mann 49 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2014 23:38 Privat melding

Nope!

(mann 49 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2014 00:09 Privat melding

Før dette blir en klassisk klisje debatt Og for å motvirke det inntrykket jeg tydeligvis ref "jaudå" sitt siste innlegg har skapt....

Jeg har vært så heldig å få delta på en del ganske tøffe ekspedisjoner og har dermed fått prøvd ut egne grenser og evner og vet derfor utmerket godt hva jeg er god for og hvor grensene for egne evner går. Det er noe jeg er fryktelig glad for å ha fått oppleve. Jeg har der sett kvinner som er tøffere enn de fleste mannfolk og mannfolk som er langt mindre tøffe enn de fleste kvinnfolk. Og, det har ingenting med størrelse å gjøre. En Dachs er mye tøffere enn en Grand Danois, uavhengig av kjønn... En sersjant jeg kjente var veldig klar på at de store Rambo typene var de han helst ville slippe å ha i troppen sin, han hadde mye bedre erfaring med de små og seige karene som aldri ga opp, mens Ramboene var de første til å gråte og ønske seg hjem...

Mennesker er en miks av egenskaper og de standard generaliseringene tar ikke høyde for det. Jeg vil påstå, med krav på å bli trodd, at jeg er noe av det seigeste og tøffeste du kan ha med deg når det virkelig blir tøft. På noen måter er jeg et klisjemannfolk som banner, skyter med pistol, ror så langt det trengs om det så tar måneder (Been there, done that!), takler havet i det tøffeste vær etc. Samtidig er jeg sannsynligvis den mest omsorgsfulle mann man kan finne, og har masse egenskaper som vi gjerne kaller feminine. Jeg trøster mye heller enn å slåss. Jeg liker overhodet ikke å slåss og unngår det så ofte som mulig, og gjør det kun når jeg ikke har mulighet til å la være. Men, - da gjør jeg det!

Noen kvinner er steintøffe og samtidig omsorgsfulle. Noen er verken tøffe eller omsorgsfulle, men feige og fæle. Noen er bare gode og omsorgsfulle, noen er midt imellom, - og sånn er det med menn også...

Jeg blir så lei av klisjeene og generaliseringene, for det er så mye av det, ikke minst på forumene her...

Jeg markedsfører meg helst som omsorgsfull og god, og som en som vil være snill og grei, og det er meg... Men, jeg synes det blir så feil å høre at de høye og mørke, eller de slanke og trente er de tøffe beskytterne... Det er, med respekt å melde, fordommer. Folk må få ha de fordommer de vil for meg. Men, jeg velger, basert på egen erfaring, å ikke tro på de fordommene...

Så er jeg da heller ikke ute etter noen A4 kvinne... ;-)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ma. 1 sep. 2014 00:16 Privat melding

@Tenker2014
Hvorfor kaller du det fordommer?
Det er hvordan jeg FØLER det! Jeg FØLER meg ikke trygg og beskyttet av en mann som er lavere enn meg. Har ingenting med fordommer å gjøre, men følelser. Jeg kan ikke noe for hvordan jeg føler det og hva jeg liker og vil ha i en mann.
Så ikke kall det fordommer er du grei ;)

(mann 49 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2014 00:17 Privat melding

Føl hva du vil... :-)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ma. 1 sep. 2014 00:20 Privat melding

Det er følelser som styrer det meste i livet :)

Skjult ID med pseudonym Randulf ma. 1 sep. 2014 00:56

Det er det det betyr ja. Men viss vi hadde skrevet bare slanke kvinner takk så ville man kunne ha blitt disket også av de slanke kvinnene fordi man var blitt stemplet som sosialt uintelligent eller overfladisk eller noe i den duren.

Så ja. Om jenter vil øke sine muligheter på markdet. Begynn og tren og spis sunt. Og bli relativt slanke. Ikkje syltynne. Men veltrente. Rundt 20 prosent fett.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2014 01:05 Privat melding

Randulf, jeg er så glad jeg slipper å ha sånne kriterier... Liker både slanke, "chubby" og store kvinner... Ser etter et bestemt glimt i øynene, intelligens og vidd, - og at de skal være trivelige å være sammen med... Det gir bredt nedslagsfelt og mange trivelige møter.... Om kravene er for snevre blir utvalget deretter...

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 1 sep. 2014 07:50 Privat melding

Er jeg kroppsfiksert om jeg insisterer på at mannen må ha en form? ;-)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 1 sep. 2014 08:51

Merkelig at flere her setter opp motsatsen til å gå lange toppturer med å ligge på sofaen. Med mindre krevende turer er noe man gjør absolutt hele tiden og man kjeder seg per i dag alene eller med venner, så ser jeg ingen grunn til at en partner må være med på disse anstrengende treningsøktene. Det er da uansett sjeldent av man treffer blink på nivået hvis målet er trening?

Hvis målet derimot er å komme seg litt ut i naturen, prate, mosjonere lett og kanskje plukke litt sopp, er det annerledes. Men da er sjelden motsatsen til dette å ligge på sofaen!

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) ma. 1 sep. 2014 10:08 Privat melding

Jeg har ikke den setningen min i profilen min (tror jeg), men jeg kunne helt fint hatt den. Og den betyr bokstavelig talt det den sier. Det finnes faktisk ingen "tolkninger" - om den som skrev setningen i profilen sin legger noe mer i det, så får de værsågod konkretisere akkurat hva de mener med de nøyaktige ordene. At "liker å holde seg i form" på noen som helst måte er synonymt med å være slank er nemlig bullshit-o-rama.

Selv veier jeg over 100 kilo, har for høy BMI og ser ikke flott ut i bar overkropp. Likevel har jeg bedre kondis og løper lengre og holder ut lengre enn mange som ER slanke. Jeg trener 5 dager i uken eller mer, så jo, jeg liker å holde meg i form. Derfor vegrer jeg meg ikke for å skrive til noen som har denne setningen i profilen sin. Om hun luker meg ut fordi den setningen betyr noe annet i hennes hode enn hva den faktisk betyr så er det jo hennes tap.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 sep. 2014 10:28 Privat melding

For et teit innlegg, har nesten ikke sett en kvinnes profil uten at hun beskriver at drømmemannen "tar vare på seg selv" Tror ikke du at vi forstår at det betyr "bare veltrente mannfolk takk" ?

Skjult ID med pseudonym kwbgo ma. 1 sep. 2014 10:34

Selv er jeg veldig glad i trening og er selv interessert i en jente som også liker å trene, det er av den enkle grunnen at når jeg har kjæreste så liker jeg at vi trener sammen innimellom.
Er også enig i det som Nicki sier om høydene, jeg er selv kun 170cm høy, noe som er temmelig lavt for en mann og det gjør det nok ikke noe enklere å finne "den rette". Jenter vil nok stort sett ha menn som er høyere enn seg selv (og ja, jeg vil gjerne ha en kjæreste som er lavere enn meg selv også), blir da litt slik at selv om jeg finner en jente her inne hvor jeg syntes alt annet matcher veldig bra, så tar jeg ikke kontakt pga høydeforskjellen om hun er høyere enn meg selv...

Ikke klaging, men bare slik det er og alltid vil være tror jeg :-)

(kvinne 50 år fra Østfold) ma. 1 sep. 2014 14:42 Privat melding

Jeg skriver rett ut at jeg foretrekker slanke menn. "Et par kilo for mye er greit, men ikke 20" Mine preferanser og mitt valg.
Ikke heng dere opp i folk som ikke matcher. Finn noen som liker den formen dere har. :)

Skjult ID med pseudonym John Doe ma. 1 sep. 2014 20:28

Og jeg som ligger på sofaen nå å spiser Smarties og drikket vin...Fin kombo forresten :p

Sant skal sies, så har jeg nettopp trent i 3 timer da ;) så jeg har gooood samvittighet !!

(mann 49 år fra Oslo) ti. 2 sep. 2014 00:06 Privat melding

" Mange menn har problem med hjertat og vikten. Detta påverkar også ens sexuella førmågan/virliteten, mange som ikke kan prestera sexuellt, blir som løve utan hår, tappar sin stolthet og sjelvtillit."

Snakk for deg selv... ;-)