Alle innlegg Sukkerforum

Hei alle kule, søte og intelligente menn 50 pluss/minus

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne 50 sø. 21 sep. 2008 14:36

Jeg har alltid vært en attraktiv kvinne og mener jeg er det fremdeles. Menn på egen alder og menn flere 10år yngre enn meg, synes jeg er attraktiv og spennende. Jeg ser bra ut, er inteligent, har en form for suksess og har venner og interesser, men vil gjerne ha kjærlighet fra en mann og en livspartner i tillegg.
Her inne på sukker får jeg ingen respons med mindre jeg selv er aktiv. Ingen har tatt kontakt med meg før jeg selv gjør det. Noen få dater har det blitt, men jeg hadde forventet flere. Når jeg tar kontakt får jeg ofte tilbakeholdne svar eller ingen svar. Jeg vet ikke helt om det bare er sjenerte, redde og sårete menn der ute, eller om dere er for kravstore og ute av sync. Kanskje er det slik at jeg bare er av interesse for menn som er minst 10 år eldre enn meg? Eller kanskje en dame på 50 rett og slett høres like trist ut som jeg selv synes tallet 50 høres ut..... nei gud forby, jeg tror mer på at 50 er de nye 40 og slikt... Ja, ja kanskje verden på nettet er slik da, like firkanta og konformt som mye annet i denne verden... Jeg synes det er stusselig hvis det er slik at jeg må lyve på alderen for i det hele tatt å komme på banen. Det kan da ellers ikke forklares at nettdating og virkelighet gir så ulike utslag? Ta dere sammen der ute dere søte, attraktive, oppegående menn med behov for kjærlighet og vennskap - der finnes en rekke damer der ute som er kule, lekkre, attraktive og søte men som ønsker å bli kurtisert. Må du prøve deg gjennom noen møter som ikke er etter forventningene, so what? Har du noenlunde god skår burde det uansett være hyggelig å treffe nye mennesker. Kanhende vi til og med har noe å lære av hverandre. Eller er det noen som vet om bedre nettdatingstjenester for kule, søte og intelligente mennesker på rundt 50 som ønsker å finne kjærigheten?
PS Jeg er også ungdommelig og har sjans på 10 år yngre menn i "real life". Det betyr ikke at jeg nødvendigvis søker menn som i alder er yngre, jeg vil ha noen på mitt nivå intelektuelt, sexuelt og sosialt, med noenlunde sammenfallende interesser. Synes også det er greit med felles referansebakgrunn. Sånn er det kanskje med flere.
: )

Skjult ID med pseudonym Ø sø. 21 sep. 2008 20:29

Hvorfor i allverden er du anonym .....hilsen 51

Skjult ID med pseudonym s sø. 21 sep. 2008 20:43

Hvis du føler at det er såpass viktig å fortelle om ditt intellekt og egen fortreffelighet også i det virkelige liv, kan jeg til dels skjønne at folk backer ut.

Skjult ID med pseudonym Latino sø. 21 sep. 2008 20:59

@ S

Ikke var så forbask. kritisk .....det er klart hu må jo legge fram sin sak !!!

makan

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 21 sep. 2008 21:11

@s. Skjerp deg.......

@Kvinne 50
Jeg tror at det er bedre å prøve andre nettsteder i tilegg til sukker. Vet ikke om det er lov å skrive navn på de her, men du vet sikkert om de selv. Jeg kjenner to damer på 49 og 56 som har funnet kjærligheten på nett så i allfall ikke gi opp.

Det skal også være sagt at menn på 50 + - ofte søker etter kvinner fra 25 til 40. (Sikkert ikke alle, men noen gjør det). Det er jo alltid håp i hengene snøre sant..haha...

GI I ALLEFALL IKKE OPP: JEG TROR JEG VET HVEM DU ER OG DU ER EN FLOTT KVINNE

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 21 sep. 2008 21:15

Kvinne 50
Tror det er ganske vanlig at jenter ofte tar første kontakten, jeg. I alle fall for min del :-)

Men selv om innlegget ditt er høyst relevant, ser jeg dessverre en tone i språket ditt som jeg reagerer litt på:

".....Jeg får ingen respons, ingen har tatt kontakt med meg, jeg hadde forventet flere dater, jeg får tilbakeholdne eller ingen svar, kanskje verden på nettet er firkanta, jeg synes det er stusselig, lyve på alderen, ta dere sammen, det burde være hyggelig, er det noen som vet om bedre nettdatingsteder for kule, søte og intelligente mennesker......."

Jeg sier ikke dette for å kritisere deg, men kanskje gjøre deg oppmerksom på at alder muligens ikke er hele bildet?
Det finnes nydelige kvinner i alle aldre! Men de som virker negative (kanskje uten at de mener det) har folk en tendens til å skygge litt unna enten bevisst eller ubevisst. Jeg sier ikke at du er negativ, jeg sier bare litt sånn kvinne til kvinne at det kanskje kan være verdt å tenke litt på f.eks hvordan profilen din er skrevet og hvilke ord du velger for å få til det du ønsker å oppnå?

Jeg ønsker deg i alle fall det beste! :-)
Lykke til videre.

(mann 58 år fra Hordaland) sø. 21 sep. 2008 21:21 Privat melding

Om du er anonym kommer du ihvertfall ingen vei.

Skjult ID med pseudonym s sø. 21 sep. 2008 22:12

@Latino / @Mie

Legge frem sin sak? Det har ingen nektet henne, og hvis du tar deg tid til å lese setningen min en gang til før du sutrer videre, ser du at det faktisk er et forbehold (les: "hvis") i innlegget mitt. Jeg vet da vel ingenting om hvordan hun er i det virkelige liv, ei heller kommuniserer med andre i sjekkemodus, det være seg skriftlig eller ansikt til ansikt.

Selv om jeg er x antall år yngre, og 100 % uaktuell i denne sammenhengen, kan jeg da ha mine antakelser om hvorfor det og det skjer. Siden innlegget var såpass krydret med disse opplysningene, valgte jeg derfor å fokusere på de, siden det _kan_ være en årsak. Rett og slett fordi det for noen kan være lite attraktivt dersom dette egenfokuset kommer frem, det være seg i klartekst eller mellom linjene.

Men jeg kan jo selvfølgelig ta feil.

Skjult ID med pseudonym Latino sø. 21 sep. 2008 22:32

@ s)
Jeg forstår deg nå men ser at du faller for dine egne komentarer.....Det er ikke lett å lese mellom linjene i ditt første innlegg
det du prøver å forklare nå .... (Hvis) det du mente var å være behjelpelig

Jeg gjør feil også ....