Alle innlegg Sukkerforum

ikke en lyd ...

Vis siste innlegg
(mann 60 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 sep. 2014 17:06 Privat melding

518...... har sett på min profil. lure lit på hvor langt jeg skal la det gå...

(kvinne 50 år fra Østfold) ma. 1 sep. 2014 17:35 Privat melding

Har du gitt lyd fra deg da? :)
Kanskje det ville hjulpet å vise mer av deg selv. Du har bare ett bilde av deg og det er et ganske dårlig bilde. (Utydelig)

Skjult ID med pseudonym ClaroQSi ma. 1 sep. 2014 20:31

Ikke en titter over 1500 er mitt forslag! ;)

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 2 sep. 2014 11:05

TS-Nå vet ikke jeg hvor lenge du har hvert med da,men jeg har hvert her siden April 2014- og har bare 260 som har besøkt min profil,du har nesten det dobbelte-så ikke klag:))

NB-jeg er på vei ut herfra,så derfor er profilen min mer eller mindre i reset modus og vil bli slettet etterhver:))

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 2 sep. 2014 12:35

Du er i et skriftlig medium, TS. Det er ufattelig mange som kaller seg dyslektikere her, og godt mulig TS også er det. (Kommer ikke inn på profilen).

Men det å gidde å bruke stor bokstav etter punktum har ikke med dysleksi å gjøre. I alle fall er det en regel som er så lett at den er mulig å huske for alle. Svært mange uten dysleksi slurver også med dette. I en chat er det tilgivelig. I en profil eller et et leserinnelgg eller en første henvendelse mister jeg interessen raskt.

Her er det mange om beinet, og vi har lite å gå etter. Da bør man ikke slurve med det lille vi kan bruke: Tydelige gode bilder og en tekst som viser at vi er litt interessert i det vi driver med.

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) on. 3 sep. 2014 11:33 Privat melding

Jeg burde vel ikke klage . mange har mindre oppmerksom enn jeg her inne. Jeg er åpen for kritikk og veildning, skulle no blått bare mangle. kansje jeg har noen dårlige bilder av meg selv. Men kansje det er det mest naturlige. har sett mange her inne sminke seg opp til de grader for og fange innteresse . når innteressen er der og de skal legge ut bilder til hverandre.,så er de noen helt andre på en måte. nesten ugjenkjennelig . Jeg farer ikke med løgn og gir meg ut for og være en helt annen enn jeg er. Jeg vil være ekte og så får det no bære eller briste. Du har en veldig fin måte og vise deg frem på valhalla. og jeg er stolt av dine meninger og den retning og innteresse i livet . har nok mye og lære av deg .

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 3 sep. 2014 17:51

Enig med Villrosa, du burde kanskje se på andre profiler da. Virker litt bittert det siste innlegget ditt TS, dette skinner for igjennom så hvis du har samme tone i mail så er det kanskje ikke så rart kontakt og dater uteblir.

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) to. 4 sep. 2014 00:53 Privat melding

nei, jeg ser på profiler som inntereserer meg . Skal jeg se på andre profiler som ikke inntereserer meg for og finne ut hvordan hun ser ut, vet jeg ikke hvor jeg skal begynne her inne.

Skjult ID med pseudonym høststorm to. 4 sep. 2014 07:02

TS: hvis det er profilen og mennesket bak bildene som interesserer deg så kan det da vel ikke spille noen rolle om utseendet iflg deg ikke blir så bra uten sminke? Det er jo mennesket som teller, eller...?

Skjult ID med pseudonym Mannmelon fr. 5 sep. 2014 00:05

@TS

Hva om du kontakter lillemyst i "tiden er snart ute" tråden? Ideen er nå at vi har to med nesten samme erfaringer, av ulikt kjønn. Her er det jo ingenting å være redd for heller (hun er jo på vei ut), dere har samme opplevelser, og resultatet er at dere kan komme opp med en liste over hvordan dere kunne ønsket at det skulle være. Alt ligger til rette her:

- samme opplevelser, bare fra forskjellig ståsted
- antageligvis samme ønsker, men fra forskjellig ståsted
- forskjellige måte å lage profil på, eller kanskje noe er likt?
- hvordan har dere oppført dere? hva er likt/ulikt - bør forbedres?
- dere ønsker kanskje en annen bruker-opplevelse? Matchtall vs sortere på interesser osv.

Så kan dere deretter bruke lista og forbedre egne profiler, om dere er gavmilde kan dere tipse Sukker og gi råd, om dere er ekstra snille kan dere lage en oppbyggelig tråd og dele resultatet med resten av brukrne, eller kanskje dere kommer på så mye interessant at dere lager en ny konkurrent til sukker.no.

Så har dere sammen gjort 2 tråder med samme tema til noe positivt + kanskje fått en ny venn.

Skjult ID med pseudonym Oter1 fr. 5 sep. 2014 22:00

Hvordan finner du ut hvor mange som har sett din profil? Kommer det opp et tall et sted? I så fall har ingen sett min profil ennå selv om jeg har vært med en måned allerede.

(kvinne 46 år fra Vestfold) fr. 5 sep. 2014 22:04 Privat melding

Gå på matchlister, så besøkende og topplister og så sist besøkende. Da kommer tallet på antall besøk på profilen din. Vel å merke kun de med match over 70 :)

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 sep. 2014 12:45 Privat melding

590........... uten en lyd. Begynner og komme seg da... :-)

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 sep. 2014 14:14 Privat melding

592..... begynne og bli imponert !..... :-)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 6 sep. 2014 14:28

@ts
Jeg synes ikke du skal la det gå lengre enn til 600 besøkende før du gir lyd fra deg. By nr 600 på kaffe og småkaker.

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 sep. 2014 14:41 Privat melding

kansje det . ikke sikker jeg kommer så høyt som det da :-)

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 6 sep. 2014 14:50

Oppdateringer om hvor mange som har vært innom din profil er ikke så spennende lesning....hvis det er interessant så slår jeg deg med noen tusen, nærmer meg 20 000.

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 sep. 2014 15:10 Privat melding

ikke så veldig inntresant og lese om dine 20.000 mere heller :-)

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) lø. 6 sep. 2014 15:24 Privat melding

Ja selvfølgelig .Finn deg en annen tråd og bry deg med vis ikke denne passer deg. Du trenger ikke følge denne i hele tatt . :-)

(mann 60 år fra Møre og Romsdal) on. 10 sep. 2014 10:49 Privat melding

619.... kansje på tide og gi seg. :-)

(mann 52 år fra Østfold) on. 10 sep. 2014 15:13 Privat melding

Absolutt på tide at gi sig :-) Kast inn håndkleet. Cash in the chips. Vi vinker mens du forsvinner i horisonten, og så går vi videre her inne...

Skjult ID med pseudonym harryson on. 10 sep. 2014 16:23

@alene1... helt ærlig jeg ville skiftet ut bildet med pologenser... du ser ut som ei dame på det bildet. Og en annen ting. Her inne er det old school dating som gjelder, er min erfaring. Du må ta kontakt for at damene skal event finne det interessant å svare deg. Ett par tips bare...

(kvinne 58 år fra Oslo) on. 10 sep. 2014 17:27 Privat melding

Mye god underholdning her på vei hjem!

Skjult ID to. 11 sep. 2014 15:01

Hva er galt med og telle høyt .Er det ikke lov det kansje. Dette er en god tråd fordi over 60% av de som skriver her klager og syter over at de ikke får noen respons. Jeg var så heldig og komme over denne profil og skrev til han. Bak denne profilen fant jeg det jeg har søkt etter i lang tid. Trygghet, respekt, sannhet, og det var ikke vanskelig og lese seg til i denne annonsen hans heller. Jeg har truffet verdens herligste gutt her inne og ønsker og komme i mål med han. så hva søker du da du som bare sitter og skriver og plaprer . kan du svare meg på det villrosa.? Min bror var innom en del av disse nettstedene før han fant sin fillipinske kone . han viste meg meg deg . Hvor mange slike internett sider er du på og sitter og plaprer. ? Du er temmelig seriøs ! hva. !! Til deg som ikke tåler en vanlig hettegenser uten at du skal kommentere det. Hva skjuler seg bak den . jeg fant det jeg lette etter bak ett vanlig hverdagsplagg. Hva leter du etter da som ikke liker det ? jeg ha noe og fortelle deg. At skal du finne noe skikkelig her inne så får du åpne øynene dine lit på en annen måte. Her har jeg oppdaget at over 80% av de som har kontaktet meg ,har vært uføretrygda menn som kun sitter og ruller seg røyk hele dagen og har gule fingre av det . som bor i en liten sosial leilighet og ikke har en gang økonomi til og komme seg ut der fra. Er det slike du er på jakt etter så har du ett marked som er større enn du aner. jeg har funne den som kan gi ett menneske en ny start uten fordømmelse av noen slag. med hus ,bil og hage og alt på stell og som har god og fast jobb . Var det en slik du var på jakt etter ? så sørg for og kikk etter en hettegenser neste gang for denne er opptatt fra nå av ditt tullehode.. Håper jeg aldri verken ser eller treffer dere igjen. .. haha ....

(mann 52 år fra Østfold) to. 11 sep. 2014 18:24 Privat melding

@ts, jeg fant aldri ut av hva det var du ville med denne tråd, men nå har du åpenbart funnet det du søkte :-) Gratulerer med det...

(kvinne 47 år fra Østfold) fr. 12 sep. 2014 00:08 Privat melding

Hehe, er det mulig?

(kvinne 58 år fra Oslo) fr. 12 sep. 2014 13:22 Privat melding

Reineste krimmen jo!

(mann 52 år fra Østfold) fr. 12 sep. 2014 14:08 Privat melding

@eowyn, det ser unektelig sånn ut...

(mann 46 år fra Oslo) fr. 12 sep. 2014 16:13 Privat melding

@Sol53
Jeg har ikke tidligere vært spesielt opptatt av krimlitteratur men dette var underholdende. Er det en ekte historie?
__________
| . . \ . . . / . . |
| . @ . . .@ . |
| . . . . [¨]. . . .|
| . . . . . . . . . |
|__VVVVV__|

(kvinne 58 år fra Oslo) fr. 12 sep. 2014 20:46 Privat melding

Jeg hadde ikke trodd at det er mulig! I krimlitteraturen forekommer det gjerne et eller flere mord, men så langt går det vel ikke? Spennende likevel....