Alle innlegg Sukkerforum

Ny uke, ny måne, nye muligheter.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 1 sep. 2014 20:56

1. september og den første dagen i den herlige HØSTEN er her! <3
Er det flere enn meg her inne som elsker høsten, og liksom føler at allslags spennende muligheter ligger der foran en da? :) Jeg føler iallfall at høsten er årstiden for de nye starter, selv om våren jo liksom regnes som "fresh start"-årstiden nummer 1. Altså, jeg liker våren også, jeg - men høsten...den er jo liksom SKAPT for de KOSELIGE tingene i livet, nye kreative krumspring og nye romlemantiske muligheter, og det er en friskhet i luften som gir ny innsprøytning av energi igjen etter litt daffe, sommersløve feriedager. Derfor ville det jo være den perfekte tiden for å date litt og kanskje finne seg en kjæreste - det passer jo tross alt _ekstra godt_ med litt "LØØØV in the air" om høsten, ikkesant? Det er jo bare rett og rimelig! ;)
Perfekt tid for å rusle på romlemantiske turer i den deilige, rene høstluften, vandre i skogen for å sanke sopp og bær, og sette seg i lyngen og drikke kakao ute i det fri...eller kose seg inne i sofakroken med deilig musikk og levende lys, og ha et pledd som er akkurat passe stort til at man kan sitte to under, hvis man bare sitter litt tett inntil... <3 Kinokvelder, kunstutstillinger, loppemarkedlykke, skattejakt i bokhandelen... massemasse koselige ting som bare blir ENDA herligere om høsten, særlig hvis man har en person å dele det med, en som gjør en ekstra varm i kinnene og mjuk i hjertet, når en hånd søker en hånd i skumringen, og man vasser ordløse og nyforelskede gjennom raslende høstløv, og bare nyter å være sammen... <3 *drømmesegbortsukk*

Såeh...ja...jeg lurte på hvordan dere andre forumfomlere ser på høsten; om dere også blir fylt av den samme gleden, og blir inspirerte og entusiastiske, og om dere kanskje kjenner dere litt ekstra høst-yre og optimistiske i forhold til jakten på Kjærligheten? ;) Eller om dere kanskje har andre spennende planer for høsten? Kanskje ny jobb, noen spennende nye studier, kreative sysler eller annet...? - fortell, fortell! :)

Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 1 sep. 2014 21:01

Ehm... "ny måned", skulle det stå... ikke "ny måne".
Halvgammal måne nå...men det kan jo dukke opp mange koselige nye muligheter under den også. ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 1 sep. 2014 21:02

Jadda. Har fått den første høstforkjølelsen, men tør ikke være hjemme da flere kolleger også fikk den. Snørrre.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 1 sep. 2014 21:08 Privat melding

Startgropa på en høstforkjølelse, så alle kjerringråd er under utprøving. Har du husket å sendt den vaffelen jaudå? Vil jo ikke at den skal bli gammel før den kommer :-)

Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 1 sep. 2014 21:09

Herlig, Villrosa - da er vi to! :) - dvs. da er vi én som sier det kort og enkelt, og én som sier det littttegranne laaaangt og bablende...haha! ;)
Skikkelig ivrigbabling på meg i aften... *rødmelitt*

Uffdå, jaudå! Du skulle hatt en skikkelig dose med heit, spicy og supergod gresskar&søtpotetsuppe, du da. Med masse hvitløk, hehe!
Godbedringklem! (ehm, hvis du snyter deg først...)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 1 sep. 2014 21:11

@lillemy-1
..unnskjyll... jeg spiste den selv :-(
(skjemme.. rødme)

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 1 sep. 2014 21:13 Privat melding

likegreit jaudå.....med tanke på din nystartede tråd......;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 1 sep. 2014 21:13

@Dilia
Dusen dakk!