Alle innlegg Sukkerforum

finnes det damer som kunne datet en som sitter inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jada on. 3 sep. 2014 08:31

Er dette en myte? Eller er det damer som liker sånt? Har en kompis som sitter inne. Han ønsker seg kjæreste, men sliter jo selvfølgelig med å møte noen..

Skjult ID med pseudonym Girl on. 3 sep. 2014 09:53

Er det en myte? Den har i såfall ikke jeg hørt noe om. Synes han skal ha troen på at det ordner seg. :-) Men klart, en kriminell bakgrunn kan bidra til komplikasjoner. Grove handlinger vil jo ikke akkurat styrke karakteren hans. Men hvis han genuint ønsker å få orden på livet sitt, så tror jeg at han også finner jenta etterhvert. Han bør jo absolutt være ærlig om fortiden sin og ikke gå inn et forhold basert på usannheter- eller for å si det på en "annen" måte: velge å ikke si noe. Av den grunn må han også forvente at det kan ta litt tid før han finner henne. Kanskje er f.eks Sukker et sted han kan begynne å søke. Det kan noen ganger være lettere å skrive ting i starten. Han må også ta et oppgjør med hvem han velger som sine relasjoner når han kommer ut av fengslet. Han bør omgi seg med personer som ønsker han vel, som gir han positiv energi og som er til å stole på. Jeg vet ikke hvor lenge din venn sitter inne, men han har kanskje en mulighet til å ta noen gode valg der inne også. Begynne på/fortsette med studier, f.eks. Vise handling, at han har et ønske om å bidra på en positiv måte i samfunnet. Jeg vet at det nok er mer komplisert enn slik jeg framstiller det. Men hovedpoenget er at han må begynne med seg selv, hvis han skal klare å forandre sin adferd. Så vil det forhåpentligvis være folk rundt han som kan støtte/bidra med hjelp slik at han klarer å oppnå dette.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 3 sep. 2014 16:25

Det finnes sikkert. Men ikke jeg. Vel og merke hvis det var snakk om en villet kriminell handling. Det kan jo tenkes situasjoner der man har vært uheldig i trafikken og blir dømt for uaktsomhet osv. Det kan tenkes man har forsøkt å redde noen andre, spilt litt for mye helt med feil utfall osv. Noen har aldri ment å gjøre en flue fortred, men havner i fengsel.

Men overlagte kriminelle handlinger der målet har vært egen vinning, ondskap mot andre er no go uansett.

(mann 30 år fra Østfold) on. 3 sep. 2014 18:13 Privat melding

Her er det snakk om en helt vanlig fyr som har vært uheldig. Aldri drevet med kriminalitet, men gjort en straffbar handling i en presset situasjon

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 3 sep. 2014 23:41

Loven er ikke alltid enkel å skjønne. Noen ganger er det nesten verre å skylde kemneren enn å skjære kona opp i strimler. F.eks.

Skjult ID med pseudonym Mann007 on. 3 sep. 2014 23:45

Date en som sitter inne. Skal vi gå på kino etterfulgt av restaurant? Må bare spørre staten først

Skjult ID med pseudonym metoo on. 3 sep. 2014 23:50

Hvis moralen er god, og det er mer uhell og kanskje et øyeblikks uklokhet som er bakgrunnen evt. press han ikke greide å komme unna, er det ikke noe i veien for å bli kjent og evt. date en som sitter inne.

Skjult ID med pseudonym Jada to. 4 sep. 2014 00:03

Får prøve å hjelpe han å finne noen å skrive brev med f.eks. :) vanskelig for han å få kontakt med noen selv. Har jo ikke tilgang til Internett å sånt.

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 4 sep. 2014 00:12

Det slo meg plutselig at omtrent alle oss på forum sitter inne, og sliter med å møte noen.