Alle innlegg Sukkerforum

Avslag på førstemelding

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Aloe fr. 5 sep. 2014 02:17

Har sett at mange skriver her inne at det er bedre med et høfflig avslag, enn å ikke gi lyd fra seg.
Teoretisk sett sier jeg meg enig. Men i praksis har dette for meg vist seg å ikke være tilfellet.
Har opplevd å bli "kjeftet" på pgr.av en høfflig avvisning.
Har heller ALDRI fått en slik melding av noen andre. De jeg ikke får svar fra, får jeg heller ikke noe avslag fra.
Jeg har selv sluttet å sende avslag, da det ofte har resultert i et sint og fortvilet menneske i andre enden.

Er det andre som opplever eller oppfater det slik som jeg gjør?
Da de fleste her inne skriver at de ønsker høfflige avslag. Har dere aldri fått "kjeft" tilbake?
Jeg har i alle fall gitt opp å prøve å svare...
Kom gjerne med erfaringer!

Skjult ID med pseudonym Aloe fr. 5 sep. 2014 02:19

Jeg er forresten en kvinne. Kanskje det varier på kjønnene også.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 5 sep. 2014 02:41 Privat melding

Lenge siden jeg har sendt eller fått noe post her, men jeg har lest om noen på forum som har opplevd det samme som deg, @Aloe. Det er kjedelig med ferdiglagde avvisninger eller den at hun akkurat har møtt noen. Så ofte er det bedre med ikke noe svar enn avslag, og det tror jeg andre her på forum har sagt også.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 5 sep. 2014 06:53 Privat melding

for meg så virker det som at i de fleste avslag gitt av kvinner så er det mange sinte/frusterte menn.....lurer egentlig på hva den årsaken kan være......??

har forøvrig pr dags dato bare fått kjeft av ett kvinnfolk som jeg har vært i kontakt med her inne når jeg kom frem til at det ikke var noe "kjemi",blant annet fordi jeg sa hu ikke var ærlig noe som stemte.men ellers har jeg erfart at et avslag resulterer stort sett i stillhet fra den andre parten...greit nok....

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 5 sep. 2014 07:38 Privat melding

Jeg svarer alltid - noen gang et personlig avslag med takk og lykke til eller noen gang bruker jeg sukker sin tekst. Her om dagen gjorde jeg det og da ble han sint. Først fikk jeg en leksjon i hva jeg burde ha svart og så blokkert han meg :)

Da kjente jeg at jeg hadde i grunnen kjent på magefølelsen om å avslå for dette var jo en grinebiter i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Enok fr. 5 sep. 2014 08:20

Dersom jeg blir kontakttet av ei dame som jeg regner med får masse oppmerksomhet, så gidder jeg ikke å svare, men dersom tilfellet er motsatt så sender jeg en høflig avvisning.

Jeg (som er mann) har ALDRI sendt sur melding dersom jeg blir avvist eller ikke får svar. Tror faktisk aldri jeg har opplevd å få noen avvisningsmelding, men det har da skjedd flere ganger at ingen noen gang har svart. Uten at jeg griner av den grunn.

(mann 33 år fra Rogaland) fr. 5 sep. 2014 08:34 Privat melding

Kan ikkje skjønna at folk ska ble sinte for et avslag, e jo ein fair sak det at man ikkje e inntressert. Foretrekke sjøl et svar og å svara me et høflig avslag, men skjønne godt du vegre deg hvis du får sinte svar tebage. Men det e jo bare ein bekreftelse på at du gjorde rett i å mavslå vedkommande i det minsta.

Skjult ID fr. 5 sep. 2014 09:24

Har også blitt skjelt ut, fått endel oppfølgningsmeldinger med "er du sikker?" med variasjoner, men også "takk for svar, lykke til". Jeg var visst oppe til prøve en gang, også - som jeg strøk... Den som hadde vist det, så kunne man jo forberedt seg? ;-)

For meg er det vanlig høflighet å svare på en henvendelse, selv om man avviser. Til og med de falske amerikanske mennene får melding av meg før jeg rapporterer og blokkerer: "Take your scam elsewhere!"

Men så har jeg også skjønt at normale regler for folkeskikk ikke nødvendigvis gjelder på nettet. Har "gitt opp" å bli fornærmet for stillhet og/eller blokkering, gitt.

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 5 sep. 2014 09:45 Privat melding

Jeg tror han mente at jeg burde takke for kompliment istedenfor å avslå. Jeg har opplevd at hvis jeg takker uten å avslå så blir det oppfattet som en invitasjon til videre kontakt. Da avslår jeg heller med en gang og så får de ta det som de vil. Jeg blokker skjelden og er helst på de som er ufin. De utenlandske profilene ser jeg sukker er flink til å stenge når de blir rapportert.

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) fr. 5 sep. 2014 10:02 Privat melding

Jeg tenkte over det her om dagen, at jeg aldri har fått eller gitt noe avslag på meldinger her. Selvfølgelig skjer det at jeg sender en melding og ikke får noe svar, noe som egentlig er helt greit. Man prøvde, men hun ville ikke. Fair enough.

Men jeg har aldri fått en melding fra noen og bare tenkt "nei fy faen hun der orker jeg ikke å bli kjent med!" - unntaket her er selvsagt spam/falske profiler.

Kanskje det er et utslag av desperasjon som resultat i et langt liv som singel? Kanskje jeg bare grunnleggende synes at alle som ønsker å bli kjent med meg fortjener en sjanse? Kanskje jeg bare er grunnleggende nysgjerrig selv? Iallefall har jeg ennå ikke funnet noe behov for å avvise eller blokkere noen så langt. Hadde det dukket opp en som overhodet ikke var aktuell, hadde jeg nok likevel tatt meg tiden til et høflig "takk men nei takk" tilbake. Der jeg vokste opp hadde vi tross alt både bord, sofa og kjøkkenstoler.. :)

Skjult ID med pseudonym Flaskehals fr. 5 sep. 2014 11:30

Sånn ville jeg svare på avslag.

"Det var synd, men takk for at du svarte. Jeg ønsker deg lykke til videre uansett :)"

Nå har jeg ikke fått brukt denne enda, siden ingen svarer på mine meldinger. Ingen har heller sendt meg en første melding, men jeg er jo en kar så forventer jo ikke det akkurat.

At folk skjefter og sånt på folk som sender deg et avslag er bare patetisk. Behandle andre som du vil at de skal behandle deg, burde ikke være så vanskelig. Folkeskikk er nesten dødt synes jeg....

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 5 sep. 2014 12:32 Privat melding

Enig med deg @Vallhal

Jeg har selv opplevd at hvis jeg bare sier tusen takk for et kompliment så blir det oppfattet som at jeg viser en viss interesse tilbake.
Jeg er ærlig på at jeg er her inne hovedsakelig med et ønske om en date og at jeg sånn sett har nok venner, derfor ønsker jeg heller ikke skape en vennskapelig relasjon til alle som sier hei bare for å gi alle en sjanse, har ikke så mye tid til overs at jeg kan chatte høflig med absolutt alle som snakker til.
Men.. De får bli sure og gretne om de mener at det er greit for dem, jeg vil fortsette å smile til verden og tar det egentlig ikke så tungt om en eller annen blir sint og blokkerer.
@Villrosa
Hadde sikkert vært lettere å få tak i en dame her inne.. hihi :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 5 sep. 2014 18:10 Privat melding

Aldri fått kjeft tilbake, men det finnes mange tullinger der ute:

http://jezebel.com/finance-douche-throws-pee-pants-tantrum-after-being-rej-1630717593

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 5 sep. 2014 18:17

Noen meldinger innbyr mer til svar enn andre.

Disse innbyr ikke til svar (med mindre man blir fenget av profilen):
1. Hei! (Evt. Hei, du ser søt ut)
2. Skjer'a? (Evt. hva skal du i helgen?)
3. Lyst å bli kjent? (Evt. taste litt?)

Disse innbyr til svar:
1. Så gøy at du også liker å gå i Jotunheimen. Det gjør jeg også - vært der mye…. Vet jeg er litt eldre enn deg så helt ok om du ikke svarer, men hadde uansett lyst til å si at jeg synes du virker som en flott jente!

2. Så flotte bilder du har. Må si at nr 4 i albumet var min favoritt. Men så liker jeg best naturlig look i naturlige omgivsler. Har du vurdert å ha det som profilbilde? Du må uansett ha en super dag!

3. Kanskje litt rart å være så direkte, men jeg har tenkt meg ned på Aker brygge å ta en øl i sola i morgen sånn i 3-tida. Du kunne ikke hatt lyst til å være med vel? :-)

Skjult ID med pseudonym Aloe lø. 6 sep. 2014 03:36

Det skal sier at hver gang jeg har sendt avslag,har det vært egenskrevet melding. Og er alltid hyggelig i de.
Synd det er trist at det skal være slik, da man faktisk er her for å finne noen man passer med. Så når man ikke føler den andre er rett må det da være lov å takke nei..

Skjult ID med pseudonym bjornart lø. 6 sep. 2014 16:14

Takker, @villrosa :)

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 6 sep. 2014 17:54 Privat melding

Svarer som regel ikke, hvis personen ikke er av interesse.

Skjult ID med pseudonym asl lø. 6 sep. 2014 19:57

Foretrekker egentlig å ikke få svar, fremfor negative svar.