Alle innlegg Sukkerforum

Alene til festen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sugarnerve fr. 5 sep. 2014 22:37

Jeg har meldt meg på festen alene og kjenner meg nervøs. Hvis man kommer uten kjente risikerer man å traske rundt alene? Gleder meg til dans, musikk, sjampis og fine folk men lurer på om alle andre kommer sammen m noen? Evt om noen damer 35-39 har lyst å ta et kikkeglass sammen :)

Skjult ID med pseudonym moonlight fr. 5 sep. 2014 22:49

Hvis du er nervøs å ikke ønsker å ankomme festen alene, så hvorfor søker du kun etter damer i alderen 35-39 til å møtes først???
Spiller det noen rolle hvilken alder de har? Og fra begge kjønn?
På meg så virker det som du vil hooke opp med ei dame FØR festen, og ikke for å "slippe" å dra dit alene.... Just saying :)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 5 sep. 2014 22:54 Privat melding

Blir sikkert veldig gøy, og med så mange mennesker i samme situasjon må det jo være enkelt å komme i kontakt med begge kjønn. Skulle veldig gjerne vært med på festen...

Skjult ID med pseudonym wolfie fr. 5 sep. 2014 22:59

Er vel en pre fest før der folk møtes for en øl eller 2 det er en fin plass å bli kjent med flere hvis en kommer alene.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 5 sep. 2014 23:01 Privat melding

Det pleier å være ett møte på forhånd som blir avtalt her på forumet, både gutter og jenter i alle aldre, håper vi kan få i stand det denne gangen også, alltid godt å han noen å gå inn sammen med :)

Skjult ID med pseudonym sugarnerve lø. 6 sep. 2014 07:02

Ja pretreff høres jo bra ut. Alle aldre er fint men kanskje lettest å bli kjent gj feks felles referanser på samme alder men som sagt alle aldre er bra! Jeg vil bare sikre meg at jeg ikke evt er den eneste som kommer alene. Skulle jeg hooke opp med noen ila festen ville det blitt en mann ;)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 6 sep. 2014 23:38 Privat melding

tror nok ikke det blir noe problem å mingle seg med andre på den festen om man skulle komme alene...og ihvertfall ikke for kvinner....når sant skal sies så er det vel ikke så ofte man ser en kvinne stå alene på byen..men derimot mange mannfolk..

tror nok at om man velger å gå å surre alene på sånne fester så blir det nok litt ensomt så hadde nok møtt opp med noen andre sukkerbrukere først for så å gå samla til festen,hvis jeg skulle på sukkerfest.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 7 sep. 2014 00:38

Og akkurat hvorfor skulle det være lettere å komme i kontakt med menn som kvinne? Fordi menn kommer bort og sier hei og lurer på om de kan spandere en drink? Hahah… skjer ikke det vet du. Må nok ordne det meste av kontakt selv som kvinne over 40. MEN når det er sagt: Det er en masse vennlige mennesker som blir glad for at jeg våger å bryte isen. Jeg har kommet alene og sammen med en gjeng. Det er jo enklere å komme med en gjeng. Men må innrømme at det er de gangene jeg har gått uten heiagjeng at jeg har vært nærmest målet jeg kom for.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 7 sep. 2014 08:31 Privat melding

Enig! Skulle vært bra om su kom men neste gang! Sees på fest, noen av oss :)